Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!
Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat l... Toon meer
Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer
Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters
Voor 135 euro aan kleding besteld
Voor 135 euro aan kleding besteld
Kreeg ze in huis Zeer slechte kwaliteit
Klantenservice onbereikbaar
1.5 uur in de wacht gestaan. 2 maal geprobeerd
Kleding retour gezonden. Moest 26 euro verzendkosten betalen en 13 euro retourneren
Niet normaal veel geld
Krijg ik n mail dat het niet lukt om m’n geld terug te storten
Moet ik weer kontakt opnemen met de klantenservice pfff
Weer heel lang in de wacht gestaan en toen werd de verbinding expres door n vrouw verbroken
Echt heel slecht. Echte oplichters
Toppie
Vind het een top website al vaak iets besteld. Je moet wel bij ieder artikel kijken welke maat je moet hebben in de maattabel want bij ieder artikel is dat anders.
Dan heb je wel voor weinig geld leuke kleding.

Niet retourneren..
Ik heb hier eerder besteld wat prima verliep maar ik heb nooit eerder iets proberen te retourneren.
Mijn paket is al 1,5 maand terug aangekomen maar er is geen geld terug gestort.. contact krijgen lukt op geen enkele manier wat behoorlijk frustreert..

Antwoord van VeryVoga.com
Geantwoord op reactie veryvoga…
Ik was eerst tevreden over veryvoga maar begin nu mijn twijfels te krijgen.Ik had namelijk een bestelling gedaan die ik niet binnen heb gekregen en veryvoga zegt dat het bij mij is geleverd nou daar klopt niks van.Het gaat wel om en bedrag van 41,18 en ik ben niet van plan om dit te voldoen voor artikelen die ik niet heb ontvangen.Ook wordt er niet gereageerd op de mails die ik stuur dit vind ik niet netjes.Erg jammer dat ik dit moet melden

2 keer geshopt hier.. best tevreden
Inmiddels 2 keer besteld bij deze shop, in totaal 10 produkten, waarvan 1 echt niet lijkt als op de foto, maar de rest wel.
Kwaliteit is voor de prijs wel oke. Moet ook echt niet duurder worden, want dat is het zeker niet waard.
Levering was sneller dan verwacht, en word goed op de hoogte gehouden via email.
Echter, ik kan geen retouradres vinden!!!
Zeer jammer!!!

Antwoord van VeryVoga.com
Ik heb maanden geleden een spykerbroek…
Ik heb maanden geleden een spykerbroek bestelt maar nooit ontvangen ik ga echt niet betalen voor iets wat nooit is aan gekomen. Bestelnummer BA2612798922 dat had ik bestelt op 09-12-2020

Waarschuwing, niets bestellen!!!
Mensen, PAS OP! Plaats geen bestelling bij dit bedrijf. U gaat daar spijt van krijgen!
Ik heb eind november 2020 een bestelling geplaatst voor o.a. een kersttrui. Deze kreeg ik uiteindelijk pas NA de kerst geleverd. Toen had ik er natuurlijk niets meer aan. Vervolgens dit product retour gestuurd volgens de aanwijzingen op de website! Op dit moment heb ik een incassobureau achter me aan, omdat het bedrijf aangeeft dat ik het na een verkeerd adres gestuurd zou hebben! Zij vorderen alle kosten nu op mij, incl de incassokosten. Daar trap ik natuurlijk niet in, maar zit wel met de ellende!

Antwoord van VeryVoga.com
Mensen pas op dit gaat je een slechte nasmaak geven.
Ik heb ooit in november een bestelling geplaatst die heb ik direct geannuleerd en ook de kleding nooit ontvangen. We zijn inmiddels 5 maanden verder en krijg nu incassobureaus achter me aan die zeggen dat ik moet betalen. Als ik op mijn account kijk heb ik opeens geen bestellingen staan en ik heb klarna gebeld dat ik dit nooit ontvangen heb en ook op geen enkele manier contact krijg met veryvoga of zij contact kunnen opnemen en vervolgens wordt je aangemeld bij CIB. Veryvoga is de slechtste bedrijf die je maar kan bedenken daarom hebben ze ook maar anderhalve ster.. Mensen bestel daar nooit van je leven want je bent maanden bezig om contact te krijgen en met als eind resultaat incasso.. Hierbij mijn bestelnummer LW0958290189 die geannuleerd en nooit geleverd is hopelijk is er een persoon binnen veryvoga die dit met 1 druk op de knop kan oplossen.
Naar aanleiding van uw antwoord..
Ik heb alleen dit bestelnummer meer heb ik niet ontvangen. Wellicht dat u contact met mij kan opnemen via de mail of telefonisch of dat u mij uw emailadres doorstuur zodat ik u kan mailen. Anders komen mijn gegevens hierop te staan.

Antwoord van VeryVoga.com
Ik heb vorig jaar een bestelling gedaan…
Beste verry voga het gaat om deze track %tracecode jvgl0604754237215924255 ik heb contakt gehad met dhl en die zeggen eerst dat de code na 2x zoeken niet bekent is en nu zeggen ze dat het gebeurd dat de bezorger een fout gemaakt kan hebben en dat alleen jullie een onderzoek kunnen starten ik weet het nu ook niet meer mvg b.v.laarhoven het bestelnr 4728085289999868

Antwoord van VeryVoga.com
Zeer slechte kwaliteit en retourneren lukt niet!
Zeer slechte kwaliteit en ik kan met geen mogelijkheid zien hoe je moet retourneren. Je moet een retourformulier zien te krijgen maar dat werkt niet en het retouradres is onbekend. Echt balen!

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring!:)
Op 24 Feb, 2 paar schoenen besteld, direct betaald via Ideal.
Donderdag 4 maart ontvangen, kon mijn bestelling precies volgen in m'n account, werd op de hoogte gehouden via mails. Geen klachten hier. Schoenen zijn zoals verwacht en passen precies.:)
Woonplaats:Amsterdam
Dank VeryVoga

Verzendkosten €42,- voor eigen rekening
Ik had 132,- betaald, inclusief 25,- reiskosten, maar wel met 15,- korting.
Kwaliteit was slecht, dus ik heb alles retour gestuurd. Ik krijg slechts 108,- retour, dus de verzendkosten vd heenreis betaal ik zelf.
Echter de retourkosten zijn ook voor eigen rekening, en dat moet naar DL. Het goedkoopste was €16,50. Dus bij elkaar ben ik €41,50 kwijt aan reiskosten, en ik heb er niks voor.
Domme actie, van mijzelf. Ik ben er vet ingetuind.

Waardeloze communicatie
Waardeloze communicatie, geen klantenservice te vinden en heb m'n trui na 3 weken wachten nog steeds niet binnen. Ben bang opgelicht te zijn

Niet geleverde bestelling
Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelaten dat ze aan de deur zouden geweest zijn. Ik noem dit oplichterij en vraag terugbetaling. Zal daar nooit meer iets bestellen dat is zeker!
Van Oppens Caroline

Slechte ervaring mee
Slechte ervaring mee. Bestelling gedaan op 11 december 2020. Nog steeds niets ontvangen. Bestelnummer niet meer te vinden op mijn account op de site. Erg vreemd..... kan nergens een emailadres of telefoonnummer vinden om contact met Veryvoga op te nemen. Wel al een nota ontvangen van klarna. Belachelijk! Als ze niet leveren betaal ik natuurlijk ook niet. Voor mij nooit meer Veryvoga.

Hallo
Hallo, ik kan nergens het retourticket vinden om het naar het juiste adres te sturen, ik ben net al bij dhl geweest en die weigeren het zo terug te sturen! Waar kan ik het vinden?

Antwoord van VeryVoga.com
Enorm meegevallen. Vriendelijk en beleefd personeel
Had een paar laarzen besteld en bedacht een paar minuten later dat vanwege de kleinere Aziatische maten ze waarschijnlijk niet zouden passen. Wilde annuleren maar ze waren direct op verzonden gezet zodat dat niet mogelijk was. Track and trace erbij stond volledig in Chinese karakters. Ging toen reviews lezen en schrok ervan.
Heb via Klarna een mailadres gekregen zodat ik kon communiceren met personeel van Veryvoga. Vanaf dat moment heb ik bijna dagelijks een update ontvangen van het personeel met uiteindelijk de belofte dat de factuur ingetrokken zou worden.
De laarzen kwamen de dag voordat de factuur ingetrokken zou worden binnen. Pasten goed zelfs beetje ruim dus kan ik dragen met dikke wintersokken. Waren alleen niet van suède maar leken suède(in Nederland mag je iets alleen suède noem als het dat ook is maar in Azië is dat net een beetje anders). Heb van Veryvoga uiteindelijk een hele redelijke korting gehad.
Al met al in mijn geval geen slechte ervaring.
Onmogelijk om te retourneren
Wel krijg ik van Klarna een aanmaning om te betalen, maar ik ga natuurlijk niet betalen voor artikelen die ik terug wil sturen.
HELP SVP