Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!
Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat l... Toon meer
Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer
Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen service!
Er is geen klantenservice en zero contact. Daar ga je al...
Mijn bestelling kwam bijna 3 mndn later aan. Geen respons op mijn mail, alleen automatic mail. Links die niet openen. Geen mogelijkheid tot contact.
Nu wil ik 1 artikel retourneren. De link voor de retourlabel opent niet de volgende dag. Nieuwe openen op de site lukt niet. Contact met jullie is onmogelijk. Dit is de enige weg om jullie te bereiken. Alles gaat slecht, werkt niet en gaat moeizaam.
1 keer en NOOIT meer.

Antwoord van VeryVoga.com
Ik heb een aantal artikelen besteld…
Ik heb een aantal artikelen besteld maar hele rare modellen zijn het. Ik wil het nu terug sturen maar geen idee hoe. Bij het dhl punt vertelde ze dat dit via dhl.nl moet maar ik weet niet welk adres. Ik heb nl geen adres maar wel een antwoordnummer, maar zo kan ik geen tixket printen

Antwoord van VeryVoga.com
Ik heb een bestelling op 9 augustus…
Ik heb een bestelling op 9 augustus gedaan maar ik heb geen order bevesteging gekregen en nog steeds niks gehoord.Krijg ik mijn bestelling nog? Op de website van veryvoga staat dat ik geen bestelling heb gedaan maar toch is er geld van mijn rekening afgeschreven. Contact nemen is ook biet mogelijk.

Antwoord van VeryVoga.com
Nog steeds aan het wachten!!!
Heb een bestelling gedaan half juli en deze zou 29 juli geleverd zijn. Heb tot vandaag nog steeds niets gekregen. Overal staat dat het geleverd is bij Veryvoga en het transportbedrijf. Waar zijn mijn goederen dan die ik al reeds betaalde?
Het pakje stond deze middag aan de voordeur. Het is wel via de post gekomen. Doordat de postbode de reclamebladen er bij had gezet zag ik het. Met de aankoop ben ik tevreden en geen problemen mee. Bedankt om dit probleem op te lossen.

Hallo
Hallo
ik heb in mei bij VeryVoga een bestelling geplaatst
Nog niets ontvangen ,maar wel de rekening die ik voor 21 augustus moet betalen
Ik wil graag met VeryVoga in contact komen ,maar wil maar niet lukken

Ik wil mijn geld terug
In juni een jurkje besteld, helaas van erg slechte kwaliteit en vorm was ver te zoeken tenzij je eruit wil zien als een koelkast in een kleed. Netjes binnen de 2 weken het pakket retour gestuurd na heel veel pijn en moeite om achter een retourwijze te komen. nu bijna een maand later nog niks van een terugbetaling. 42 euro lichter, geen jurk en geen reactie na 3 mails. Ik wil mn geld terug!

Antwoord van VeryVoga.com
Niet besteld, toch betalingsverzoeken en reageren niet.
Veryvoga laat bestellingen op andermans email toe, met notabene (na)betaling op rekening. Dat is uiteraard niet erg fijn als je betalingsverzoeken krijgt voor bestellingen die je nooit gedaan hebt. Je kan hier wel een ticket over aanmaken, maar daar wordt niet op gereageerd.

2 van de 3 artikelen geleverd
3 badpakken besteld helaas 2 geleverd de derde was niet leverbaar en wordt ook niet meer geleverd. Geen info gekregen over hoe ik het geld dat ik hiervoor betaald heb terug kan krijgen. Geleverde artikelen ok
Moeilijk te bereiken.
Review wordt ook gelezen door het bedrijf zelf en gelukkig reageren ze er positief op. Geld werd ondertussen teruggestort.
Ik heb 28 juni een bestelling geplaatst…
Ik heb 28 juni een bestelling geplaatst en dacht dat ik niks meer kreeg, maar gelukkig precies een maand later werd alles geleverd.
Top kleding alles was perfect en de schoenen die ik besteld heb ook.
Bedankt!

Probleem opgelost.???
Ik heb nu een rekening gekregen van het te betalen bedrag en dat is inmiddels voldaan. Na heel veel schriftelijk contact te hebben gehad hoop ik dat het nu is opgelost. Very voga is een moeilijk en problematisch bedrijf om contact en duidelijkheid mee te krijgen. Zelfs als je gewoon om een rekening vraagt dat je wil betalen.

Sandalen vermist
Ik heb laatst sandalen besteld en volgens mijn mail zijn deze 6 dagen geleden bij de buren geleverd. Ik heb geen briefje gekregen en bij al mn buren aangebeld en niemand had mijn pakje... waar zijn mijn leuke sandalen....
Juiste bestelling en op tijd
Beste mensen , ik heb een jurk bij VeryVoga besteld en na een paar weken wachten werd een beetje zeunuwachtig. Er stond weinig informatie bij Bestelling volgen en reviews bij Trustpilot waren allemaal zorgwekkend. Ik heb een email naar VeryVoga gestuurd en een antwoord gekregen dat ze met mijn bestelling bezig waren. Dan heb ik nog een keer de bestellingsvoorwarden nagekeken en daar stond duidelijk Voorbereidings tijd 9-15 werkdagen en Verzendtijd 7-9 werkdagen. Ik besloot rustig MAX 24 werkdagen op mijn bestelling te wachten en als het nog steeds niet geleverd word dan aan de slag te gaan.
Ik heb jurk op 23 juni besteld en op 23 juli werd het bij mijn buren bezorgd. Dit stond ook in email die heb ik van VeryVoga ontvangen. De enige wat daar niet stond bij welke buren was het geleverd en er lag geen briefje in de brievenbus(!?!). Maar uiteindelijk heb ik mijn jurk van buurvrouw gekregen.
Pasvorm en kwaliteit van jurk is goed, jurk zit precies als op de foto eruit. En pakket kwam binnen de doorgegeven tijd. Ik ben tevreden.

Jurk besteld,maar niet goed
Jurk besteld,maar niet goed
Zou niet weten hoe ik het retour kan sturen,bij de bestellingen staat niets!
Bestelnr is yt2019521272095926
Graag antwoord,
Zou graag een retourticket ontvangen,via mijn Email
B.v.d
Nell knuist
Wil artikel retourneren + restitutie
Wil artikel retourneren + restitutie. Ticket aangevraagd. Duurt weken. Toevallig maar weer eens gekeken en ik moet nu iets printen, fout in bestand.. En nu??

Antwoord van VeryVoga.com
Zeer slechte ervaring met VeryVoga!
Zeer slechte ervaring met VeryVoga!
Mijn bestelling VV1571214400 is niet ontvangen.
30-6-2020 sms van jullie ontvangen dat bestelling verzonden was. Is al betaald. Zijn 3 paar zomerschoenen. Zou ik graag per omgaande ontvangen. Ben bang dat ik opgelicht ben. Na diverse mails versturen krijg ik steeds dezelfde mail terug met een link die onvindbaar is op server. Wacht nog even anders maak ik melding van internetfraude.

Antwoord van VeryVoga.com
Zeer slechte ervaring met Veryvoga!
Zeer slechte ervaring met Veryvoga!
Ik heb op 14 mei jl een bestelling geplaatst bij Veryvoga Nu 2 maanden verder heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb regelmatig een mail gestuurd met de vraag om persoonlijk op mij mail te reageren maar constant krijg ik een standaard mailtje terug dat ik op een bepaalde site moet kijken maar deze site is "niet beschikbaar". Veryvoga is een nep bedrijf, ik ben bang dat ik m'n geld kwijt bent. Wie weet er een oplossing om iets tegen dit bedrijf te beginnen want dit moet stoppen voor er meer slachtoffers vallen!!

Nooit meer Veryvoga
3 weken moeten wachten voor de levering. Geen leveringsdatum gekregen. Kleren zijn van zeer povere kwaliteit en komen niet overeen met foto's op website. Een kleed dat groen/blauw had moeten zijn is rood/oranje. Een kleed dat grijs had moeten zijn, is groen. Voor dezelfde maat is een kleed veel te groot, het andere nipt. Nooit meer !

Besteld, betaal en na 7 weken eindelijk ontvangen
Op 17 juni bestelde en betaalde ik 10 artikelen bij VeryVoga. Nu, bijna een maand later heb ik nog steeds niets ontvangen. De bestelling VV0528619881 is zelfs nog niet verstuurd. Ik heb al twee keer contact opgenomen maar krijg telkens een standaard mail terug waarop ze een korting aanbieden van 15% bij de volgende bestelling.
Nadat ik hier een review had geschreven, heb ik duidelijkheid gekregen en hebben ze mijn bestelling verzonden. Twee weken later is het pakket aangekomen. De badpakken en jurkjes passen gelukkig bijna allemaal en het stof is heel aangenaam.

Antwoord van VeryVoga.com
Ik heb 6 juli een bestelling geplaatst…
Ik heb 6 juli een bestelling geplaatst maar nog niks binnen gehad ik vin dat geen goed zaak van hun
Op 30 April bestelling geplaatst tot Op…
Op 30 April bestelling geplaatst tot Op heden niets ontvangen.
Verschillende mails gestuurd maar daar krijg je nooit een reaktie op.
Krijg wel steeds betaling herinneringen van klarna maar ik niets betalen als ik niets Heb ontvangen