Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!

Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat l... Toon meer

Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer

Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen goede communicatie Ik heb mijn bestelling 24 juni…

Ik heb mijn bestelling 24 juni geplaatst,ik snap geheel dat door de Corona het langer kan duren maar heb nu al meerdere mailtjes gestuurd dat ik nog steeds niet de verloop van mijn bestelling kan inzien.Krijg elke keer dat de server niet bereikbaar is dus weet nog niets.

13 juli 2020

Geachte klant,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw bestelnummer geven zodat we uw probleem kunnen blijven behandelen om ons te helpen het probleem tijdig op te lossen? U kunt hier direct reageren.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Ik heb in mei een bestelling geplaatst…

Ik heb in mei een bestelling geplaatst en tot nu nog niks gekregen . Waardeloos. Krijg elke keer als ik vraag, de aantwoord ,ja ivm. Coronatijd kan het een beetje langer duren . Maar toch geen 3 maanden. Skandalijk. Als ik dat geld terugvraag, zeggen hun dat binnen 30 dagen het terug gestoord word . Maar daar vertrouw ik ook niet op zoals met de bestelling die altijd op de mail geschreven wordt ,dat het een klein beetje langer duurd . Ja wat is wijsheid .

12 juli 2020

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

We kennen uw belangrijkste klacht en het spijt ons u al het ongemak te bezorgen.

Onze excuses voor de vertraging omdat de Casual T-shirts met V-hals en korte mouwen met print (1003297752) niet op voorraad zijn, de exacte leverdatum van uw hele bestelling kan niet worden gegarandeerd.

In dit geval willen we de bestelling annuleren en het volledige teruggaveproces voor u starten. Zodra we uw bevestiging hebben ontvangen, zullen we de volgende stap onmiddellijk voor u verwerken.

U kunt ons in het ticket antwoorden.

Bedankt voor je tijd en geduld. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Bestelling ontvangen en afspraken nagekomen

Door de coronacrisis hebben we langer moeten wachten , maar bij het schrijven van onze mening en uitleg te vragen hier op trust werd telkens een correct wederantwoord gegeven. Dus alles is eerlijk verlopen . De bestelde artikelen voldeden onze verwachting. Prijs kwaliteit top.

10 juli 2020

Bestelling nooit ontvangen en geen reactie klantenservice

Aan de klantenservice van VeryVoga,

Ik heb mijn bestelling met nummer VV2295468441 nooit ontvangen. Het betreft een bestelling van 78 euro en ik wil graag zsm mijn schoenen of mij geld retour.

Graag zo spoedig mogelijk een reactie.

Gr Vivienne Benoist

8 juli 2020

Beste Vivienne Benoist,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Hier is de laatste update van uw pakketpakket

2020/06/19 17:42:54 gescand op retourhub

Je zou het kunnen controleren op https://www.yuntrack.com/Track/Detail/YT2015221266031653 met je trackingnummer.

Sorry voor het ongemak. We hebben contact opgenomen met onze relatieve afdeling om de status van uw pakket te controleren. U kunt er zeker van zijn dat wij uw probleem zullen oplossen. Zodra we hun feedback hebben ontvangen, zullen we u binnenkort informeren.

Bestellingsnr.VV5393935670

Bestellingsnr.: VV5393935670 Datum van Bestelling : 2020-06-19 06:31:15

Beste,
Wij willen deze bestelling retourneren omdat dit niet aan onze verwachtingen beantwoordt.
De door u voorgeschreven retourprocedure kan niet worden vervolledigd, ook niet na meerdere pogingen, nu al enkele dagen lang.
Geen enkele reactie van uwentwege, op geen enkele manier: geen bevestigingsscherm, geen enkele mail, NIETS.
Opzoekingen op het internet leert ons dat dit een veel voorkomend probleem is met uw firma.
Als dit correct is, is dit pure afzetterij en oplichting en zullen juridische stappen worden ondernomen.
Wij hopen alsnog op een snelle en eerlijke afhandeling.
Vriendelijke groet,

8 juli 2020

Beste Hilde,

Bedankt om bij ons te winkelen.

We zijn blij met uw terugkeer. We hebben de returb-instructies naar uw e-mailadres gestuurd. Controleer het op tijd.

Bedankt voor je tijd.

Retouneren = onmogelijk!

De jurk die ik heb besteld heeft totaal niet de kwaliteit die ik had verwacht.
Echter, het lijkt alsof het niet mogelijk is te ruilen!
Het account wat ik had aangemaakt is niet meer in te komen, en alleen via het account kun je een retourmelding maken. Ik vind het echt belachelijk en het voelt alsof ze er alles aan doen om jou niet te kunnen laten ruilen. Ik kan geen contact met het bedrijf zoeken, want dit is weer alleen mogelijk als ik inlog. (Nieuw account aangemaakt maar dan staat de bestelling er natuurlijk niet tussen waardoor het weer niet mogelijk is om contact te zoeken m.b.t. de bestelling). Ik ben erg teleurgesteld.

LET OP HET LIJKT ALSOF ZE HET PROBEREN GOED TE MAKEN MAAR DIT ZIJN AUTOMATISCHE BERICHTJES ZONDER DAT ZE ECHT CONTACT MET JE OPNEMEN EN HET PROBLEEM OPLOSSEN!

7 juli 2020

Geachte klant,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We zijn meer dan bereid om u te helpen het probleem op te lossen. We hebben de bestelling 2388935764 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste bestelnummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

U kunt hier direct reageren.

Bedankt voor je tijd. Ik hoop snel van je te horen.

Heb op 1 juni 2020 een bestelling…

Heb op 1 juni 2020 een bestelling geplaatst en betaald.
Bestelling nr. VV1280944292
Er is tot op vandaag nog steeds niets geleverd!!!
Je kan héél veel problemen aan Corona toeschrijven, maar dit gaat echt te ver.
Dit is zeker de allerlaatste keer dat ik nog iets bestel bij jullie. Niet te geloven dat zo iets zo lang duurt! Reageren op E-mails is blijkbaar ook al moeilijk. Ik waarschuw hiermee alle toekomstige klanten om niks te bestellen of je moet over een enorme dosis geduld beschikken!

6 juli 2020

Beste Gerda Schampaert,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

We bieden onze excuses aan voor het ongemak. De meeste items van uw bestelling waren klaar, de volgende items worden nog verwerkt vanwege ons hoogseizoen.

1. Print / Bloemen Mouwloos A-lijn knielengte Casual / Vakantie Jurken (199295868)

2. Print Mouwloos Shift Knielengte Casual / Vakantie Jurken (199292462)

3. Print / Bloemen Korte mouwen Recht knielengte Casual / Vakantie Jurken (199298802)

4. Print / Bloemen Mouwloze A-lijn Casual Maxi-jurken (199297884)

Zou u een beetje late aankomst van uw bestelling willen accepteren? We kunnen de artikelen die niet op voorraad zijn verwijderen en de rest voor u verzenden.

Zo nee, dan annuleren we de bestelling en starten we onmiddellijk het volledige terugbetalingsproces voor u.

Bedankt voor je tijd. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Bestelling komt niet binnen.

Wacht al weken op een bestelling die ik nodig ben voor een feestje. Is nog niks met de bestelling gedaan, alleen bevestiging dat het betaald is. Vraag me af of het überhaupt aan gaat komen! Ze reageren niet inhoudelijk op mails, je krijgt alleen een kortingsbon. Nou nooit dat ik hier nogmaals ga bestellen!!

Als de bestelling niet gaat lukken dan kun je netjes van je laten horen, zodat mensen naar andere opties kunnen uitwijken. Maar van netjes hebben ze bij Veryvoga nog nooit gehoord!
Diep teleurgesteld!

6 juli 2020

Beste Marissa Verolme,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Onze excuses voor de vertraging vanwege het materiaaltekort van uw 2 jurken, de exacte leverdatum van uw hele bestelling kan niet worden gegarandeerd.

In dit geval willen we de bestelling annuleren en een volledige terugbetaling voor u starten. Zodra we uw bevestiging hebben ontvangen, zullen we de volgende stap onmiddellijk voor u verwerken. U kunt ons in het ticket antwoorden.

Bedankt voor je tijd en geduld. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Ik heb een bestelling geplaatst voor…mijn kleindochters gala

Ik heb een bestelling geplaatst voor mijn kleindochter
Ze heeft dinsdag haar gala avond
Ik heb het 14 juni besteld en vetaald maar zie niks en heb het ook nog niett binnen ,
Mijn kleindochter is zeer verdrietig

Mvg margot van tuyl

Waar blijft het

Vv8040974224 bestelnummer

1008288673 schoenen
199281252 jurk

2 juli 2020

Beste Margot,

Bedankt om bij ons te winkelen.

Onze excuses voor de vertraging. Omdat de Jurken (199281252) nog in verwerking zijn, kan de exacte leverdatum van uw hele bestelling niet worden gegarandeerd. Het heeft ook 7-15 dagen nodig voor verzending. We zijn bang dat het pakket vóór 07 juli wordt afgeleverd.

In dit geval willen we de bestelling annuleren en het teruggaveproces voor u starten. Zodra we uw bevestiging hebben ontvangen, zullen we de volgende stap onmiddellijk voor u verwerken.

U kunt ons in het ticket antwoorden.

Factuur voor geretourneerd artikel

Hallo,

Ik heb de bestelling geretourneerd en ik mag alsnog het bedrag zonder verzendkosten betalen??? Ik ga niet voor iets betalen wat ik niet in mijn bezit heb. Per email kan ik jullie niet bereiken en online een formulier invullen lukt ook niet.

2 juli 2020

Ellende! Koop lokaal!

Besteld: 6 artikelen
Besteldatum: 6 mei
Leveringsdatum: 25 juni werden 5 artikelen geleverd.
Het 6de artikel kon plots niet meer geleverd worden en was volgens Very Voga de reden dat de levering zo lang in beslag nam ... en door Covid19 ... .
Indien we zelf niet gereageerd hadden, waren we nog in het duister en aan het wachten op de 6 artikelen.
We hebben te veel tickets moeten aanmaken om levering en terugbetaling van het 6de artikel te kunnen bekomen.
Very Voga stelde een korting voor op een volgende aankoop en te blijven wachten tot ze alle 6 artikelen eens zouden hebben om te leveren. Wie weet wanneer dat zou zijn. Uiteindelijk levering bekomen van de 5 artikelen en het 6de artikel terugbetaald gekregen.
Heeft bijna 2 maanden in beslag genomen. Triestig!
Nu blijkt de pasvormen en kwaliteit te wensen over te laten. We hebben de zin niet meer om alles terug te sturen. Het komt blijkbaar allemaal vanuit Azië ergens.
We hadden beter op voorhand de reviews even nagelezen. Dan was dit allemaal nooit gebeurd.
Wijze les: check de reviews, koop Europees of beter nog koop lokaal!

27 juni 2020

Oplichters

Update : 3 juli alles zou aan mij liggen en heb het ontvangen. Stelletje leugenaars zijn het

UPDATE: ineens weer een bergrendelde mail ontvangen die ik niet open. Ik zal jullie overal slecht aanschrijven. Dieven

Oplichters! Openbaar reageren ze zogenaamd met een oplossing ... wat een trieste bedoeling zeg ! 60 euro lichter en je krijgt je bestelling niet en geen contact met ze. Koop nooooooooit bij hun !

Btw bespaar met de schijnheiligheid door nu weer hier wel te reageren. Mijn gegevens hebben jullie al dus graag mijn geld terug.

Mensen ik houd jullie op de hoogte. Ben de eerste die mn woorden terug zal nemen als hun netjes met klanten om zouden gaan

26 juni 2020

Geachte klant,

Sorry voor het ongemak. Maar we hebben vaak contact met u opgenomen over uw probleem. Er kwam echter geen antwoord.

We hebben gecontroleerd of je pakket op 8 juni is afgeleverd.

Controleer je hotmail, het ticketnummer is # 76466812100261. Het onderwerp is Over uw bestelling (bestelnummer: VV4526643273)

Bedankt voor je tijd en geduld. Neem contact met ons op als u verdere hulp nodig heeft.

Na ongeveer 5 tickets te hebben…

Na ongeveer 5 tickets te hebben ontvangen maar nooit een antwoord waar de bestelling uiteindelijk is of een mail dat je geld retour komt. Denk ik erover dit uit handen te gaan geven aan mijn vriend, de Advokaat.

25 juni 2020

Beste Brigitt Joore,

Bedankt om bij ons te winkelen.

We hebben uw belangrijkste klacht gehoord en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te bezorgen.

We hebben contact opgenomen met onze logistieke afdeling om de status van uw pakket te controleren. Zodra we hun feedback hebben ontvangen, zullen we u binnenkort informeren.

Slechte ervaring

Helaas heb ik ook een slechte ervaring met Veryvoga
Meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en betaald.
Tot op heden nog niets binnen. Inmiddels twee keer een e-mail gestuurd. Het antwoord met de welbekende link werkt ook bij mij niet.
Wordt hoog tijd voor een bericht naar de media, om anderen te behoeden voor dit “bedrijf” .

24 juni 2020

Beste Johanna,

Bedankt om bij ons te winkelen.

Na controle is uw bestelling verzonden op 26 juni en deze is nu onderweg.

U kunt het volgen op https://www.yuntrack.com/Track/Detail/YT2017821272037211 met uw trackingnummer YT2017821272037211.

Onze excuses voor de vertraging, maar we hopen dat u begrijpt dat we geen controle hebben over de levertijd, vooral tijdens deze abnormale periode.

Meestal duurt het 7-15 dagen voor verzending. In het geval van onverwachte wijzigingen in de verzending die worden beïnvloed door COVID-19, wordt u aangeraden de pakketstatus nauwlettend te volgen.

Bedankt voor je tijd en geduld.

Na 2 weken nog steeds geen kleedjes…

Na 2 weken nog steeds geen kleedjes ontvangen, maar ze zouden verstuurd zijn en in Luxemburg zijn. Verder kan je het niet volgen. Wij hebben aan de klantendienst laten weten dat er geen straatnaam en nummer vermeld staat. Zoals gewoonlijk geen reactie, hoe kan iets geleverd worden zonder het juiste adres?
Verder krijg in sinds 2 dagen berichten dat ik mijn bestelling kan ontvangen als ik mijn bestelling in de winkelwagen bestel en betaal.
Is dit niet echt met de voeten van de klant spelen?
Als we een mail sturen naar Veryvoga komt er een
Antwoord in het ItaliaanS ,leuk hoor.
Hopelijk komt er spoedig een oplossing
VV7783882147

24 juni 2020

Ruim een maand geleden besteld

Ruim een maand geleden besteld. Een klantenservice die nauwelijks reageert. Zegt dat het nog wordt afgeleverd moet worden, vervolgens krijg ik van DHL een melding dat het pakket ergens ligt omdat er bij de verzender VeryVoga dus iets mis gaat. Dan wil ik mijn geld maar terug en dan reageert er niemand meer.

23 juni 2020

Beste Rosalie Rutte,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

We hebben contact opgenomen met onze relatieve afdeling om het voor u te controleren. Zodra we hun feedback hebben ontvangen, nemen we snel contact met u op. U kunt er zeker van zijn dat wij voor uw probleem zullen zorgen.

ja ordernummer is VV4114606446

ja ordernummer is VV4114606446
Ik vind dit echt niet meer normaal ik heb al 5 emails gestuurd dat de links niet werken wat jullie sturen en graag een retourformulier wil hebben als ik dit niet krijg stuur ik het naar t huidige adres in Hong kong op. Met foto als bewijs.

20 juni 2020

Cher client,

J'espère que tu passeras une bonne journée.

Nous connaissons votre plainte principale et nous sommes désolés de vous apporter tous les inconvénients.

Nous avons signalé votre problème à notre service client. Ils vous contacteront bientôt. N'oubliez pas de vérifier votre courrier électronique et de garder votre téléphone en bonne connexion.

Merci pour votre temps et votre patience.