Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!
Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat l... Toon meer
Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer
Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
ik wil mijn bestelling retouneren maar…
ik wil mijn bestelling retouneren maar er word maar niet gereageerd ben er zo klaar mee voor 160 euro aan kleren besteld en maar 2 dingen zijn goed en ik kan maar niet retouneren ben er zo klaar mee ik wil gehoor! en geld terug!! of gewoon de retour gegevens!!

Antwoord van VeryVoga.com
Beste lezer, retourlabel aanmaken niet mogelijk zonder account
Beste lezer,
Heb je jammer genoeg al besteld, de kwaliteit is namelijk waardeloos, en wil je het artikel terugsturen, dan is het niet mogelijk via hun klantenservice informatie te verkrijgen hoe je een retourlabel kan ontvangen.
Wij zijn, weliswaar te laat, erachter gekomen dat je met je emailadres een account met een wachtwoord aan moet maken.
Als je dan inlogt zal het waarschijnlijk lukken een retourlabel aan te laten maken.
Wij hebben het nu pas door ( wij waren sinds april tot 15 juni bezig om erachter te komen) dat het zo waarschijnlijk kan lukken binnen 14 dagen na bestelling een label te kunnen ontvangen.
Dus let op: direct een account aan maken. Niemand van de klantenservice ( alleen online contact, niemand die je kan bellen) wijst je op de noodzaak een account aan te maken.

Ik hoor niks meer 😔
Begin mei voor 75 euro besteld en betaald.... En niks meer gehoord. Wel de bevestiging.. Maar verder niks meer. De sure bestaat niet meer.. Als je erop klikt..
Ik vraag mij af of ik de kleding nog wrl ga krijgen.... Na het lezen van deze reacties zakt de moed mij in de schoenen..
Inmiddels na vele berichten sturen nu mijn geld terug.

bestelling VV8570483550
heb op 26 april een bestelling gedaan ter waarde van 93 euro VV8570483550 , nog steeds geen pak ontvangen en we zijn al anderhalve maand verder, meerdere keren een bericht gestuurd, 1 keer zelfs een medewerkster gehad online (Louise) ging alles uitzoeken, nooit niets meer van gehoord. Zou eindelijk graag eens een oplossing willen, kunnen jullie de goederen leveren, geef mij dan een leveringsdatum (en aangezien alle andere websites kunnen leveren weer niet op de covid19 steken aub) ? Kun je het niet kom er eerlijk voor uit en stort de mensen hun geld terug.

Antwoord van VeryVoga.com
Bij mij zelfde probleem heb besteling…
Bij mij zelfde probleem heb besteling gedaan voor iemand.. mijn track code komt ne en betal bevesteging niet.. hoopelijk dag ze mijn paket wel op stuuren of ik maat dees tot in detai onderzoeken..

Antwoord van VeryVoga.com
Op 29 april twee jurken besteld en…
Op 29 april twee jurken besteld en betaald 98 euro nog steeds niets gezien er wordt zelfs niet gereageerd op mailtjes. dit is een voorbeeld van internet oplichting. Hoe kan dit bedrijf gestopt worden.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos, 14 dagen wachten. 2 bikini's besteld. 1 echt te groot en 1 echt te klein. Beide zelfde maat!!! Mag het niet retour, wat fijn dat ze dat ook vermelden als je besteld. Dag 60 euro... Nee , bestel hier aub niks, je komt bedrogen uit!!!!
Kheb 1 mei jurk besteld
Kheb 1 mei jurk besteld. En nu binnen gekomen. Prima jurk en goed verpakt. Kheb nog een bestelling 1mei gedaan v meerdere dingen. Dat zal ws wel langer duren. Ik denk dat je gewoon geduld moet hebben. Dat het vast wel aankomt. Over retour hebben ze wel wat op hun site staan. Helft v je geld terug ofzo. Dat is dan het risico.

slecht!!
slecht!!! besteld betaald. na 1 maand geen ontvangst alleen een paar 'warm houd mailtjes

MOEILIJKHEDEN
Gevraagd waar mijn bestellingen (van hoge bedragen) blijven, kom ik uit bij een 'ticket' die nergens naar leiden. Telefoonnummers doen het ook niet, email is een standaard email, de livechat word je eruit gegooid zodra je een moeilijke vraag stelt.
GEEN AANKOOP DOEN!
Geen idee of ik nog mijn geld terug krijg, ik en mijn vriend zijn al 2 dagen er mee bezig.
Voorkom moeilijkheden en moeite en SHOP HIER NIET!
Veryvoga koopt spullen in via aliexpress
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bijna alle spullen zijn via aliexpress te koop voor minder geld. Het zijn oplichters. Heb lang op 3 orders moeten wachten, en hoop loze beloftes en uit eindelijk alles vorige week geannuleerd en €110 die ik had betaald teruggevraagd. Klarna werd geannuleerd door veryvoga en kreeg redelijk snel €81,50 terug, ik dacht oke ze handelen het goed af.. MAAR nee hoor de rest van mijn geld kwam niet. Ontvang ik vandaag een mailtje dat de item is verzonden wat overigens nog steeds op 'wordt verwerkt' staat. Terwijl ik het meer dan een week geleden op annuleren heb gezet. Waardeloos bedrijf niks werkt zoals het zou moeten, je word alleen maar teleurgesteld met de 1 op de ander probleem. Hoop gedoe terwijl je gewoon dezelfde items via alie kunt kopen en dat heb ik nu ook gedaan meer dan 20 items wat bijna allemaal binnen twee dagen is verzonden. Meer betrouwbaar dan deze site. IK RAAD DIT IEDEREEN AF, KOOP HIER NIKS! Mijn theorie: Veryvoga koopt spullen in via aliexpress en daarom moet je zooooo lang wachten en soms voor eeuwig, ze kopen in en verkopen het voor 3 tot 4 tot 5 keer zoveel. Je gokt met je geld mensen, of je krijgt het terug, of een deel of niet. Zie zoveel reviews over wel of geen declaratie. Ze misleiden iedereen en dit moet ophouden. Ik wachtte vet lang op een order van 1 artikel, telkens vragen wanneer ze het verzenden. En wanneer ik mijn geld terug vraag is het ineens zogenaamd verzonden wat gewoon nog op wordt verwerkt staat. TRAP ER NIET IN. gefeliciteerd als je dit leest voordat je besluit iets te kopen van veryvoga, je bespaard een hoop ellende.

Antwoord van VeryVoga.com
Ik sluit maar achter in de rij aan
Ik sluit maar achter in de rij aan. Een bestelling gedaan, natuurlijk met betaling achteraf. Krijg ik eerst diverse verzoeken om te betalen....uh, boter bij de via. Na een paar weken een reactie: "u heeft 2 ordernummers openstaan". Huh, heb echt maar 1 bestelling gedaan....blijkt dat zij van dezelfde groep als Chiclady zijn.... die order is nu dus per ongeluk geannuleerd. Om alles recht te zetten dan maar proberen in de chat alles op te lossen. Eerst in de wacht, na een kwartier eindelijk aan de beurt. Als ik alle klachten en vragen heb neergelegd en ze aangeven alles uit te zoeken word ik ineens uit de chat gegooid.... als zijnde dat ik geen internetverbinding meer heb.... ha, ha, alles werkte verder gewoon. Heel jammer allemaal....had een paar leuke lange jurken en topjes besteld maar ik vrees dat die nooit gaan aankomen.

Belachelijk...verzendkosten 3,90..wil…
Belachelijk...verzendkosten 3,90..wil je het retourneren dan betaal je nog een 7,65 retourkosten..En dat voor een shirt van nog geen 14 euro.
Zeer klant onvriendelijk

Niet betrouwbaar VeryVoga.com
Ik heb ook op 28 april voor ruim 100 euro besteld bij VeryVoga. Wel alles direct betaald en afgeschreven maar nog niets ontvangen. Ook op een emailbericht met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen, wordt niet gereageerd. Ik ben bang dat ik mijn bestelling nooit zal ontvangen. Had ik maar eerder deze reviews gelezen. Wel een duidelijke waarschuwing voor diegene die op het punt staan iets te bestellen: NIET DOEN.
Nog maar een keer
Nog maar een keer. Nog steeds niets binnen terwijl ik bijna 20 euro extra betaald heb voor een snellere bezorging.
Ik heb ruim 4 weken geleden een…
Ik heb ruim 4 weken geleden een bestelling gedaan en nog steeds niet binnen.
Ik begrijp dat ivm met COVID dit langer kan duren.
Vandaag chat contact gezocht en er werd aangegeven dat niet alle artikelen op voorraad zijn. Erg jammer dat dit niet op de site aangegeven wordt of dat je daar niet per mail over geïnformeerd wordt. Ik hoop dan ook oprecht dat ik de bestelling nog ga krijgen.
Ik heb een badpak besteld
Ik heb een badpak besteld, vervolgens krijg ik een aftands rare kleur badpak binnen, die ik dus absoluut niet besteld heb. Ik wil het reour sturen, heb gechat met een medewerker die doodleuk zegt dat het niet terug gestuurd kan worden. Een badpak wat ik helemaal niet heb besteld!! ze weigert me het adres te geven zodat ik het retour kan sturen, waarschijnlijk omdat ik heb gekozen voor achteraf betalen. Na aandringen krijg ik gewoon geen antwoord meer. Waardeloos bedrijf dit!!
zeer slechte service
Sinds januari bestelling gedaan. Ondertussen begin april, nog steeds aan het wachten op het tweede deel van de bestelling.
Als ik met hen chat krijg ik geen deftig antwoord.
NOOIT iets kopen via hen!!!!
Oplichtersbende
Oplichtersbende . Zeer slecht! Wel kleding gestuurd gekregen van ontzettend slechte kwaliteit. Teruggestuurd. Nooit een stuiver teruggezien van de betaalde €124,=
Wacht nog steeds op antw terug…
Wacht nog steeds op antw terug betaling.
Enige wat je als antw krijgt is een enquête.
Slechte organisatie
Baal er goed van.