Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!

Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer

Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

10 januari met veel moeite iets terug…

10 januari met veel moeite iets terug gestuurd. En nergens contact te krijgen of te zien wanneer ze je geld terug betalen. Wat een zooitje koop hier nooit niks meer en zeker niet gelijk betalen.

22 januari 2021

Hoi Nancy,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Na controle hebben we uw retourzending ontvangen en het terugbetalingsproces voor u gestart. Het geld wordt binnen 7-15 werkdagen teruggestort op uw rekening. Zodra uw terugbetaling door ons is uitgevoerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Als u de terugbetaling niet op de geschatte datum heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen proberen om op elke mogelijke manier te helpen.

Ik hoop dat u vriendelijk kunt begrijpen dat de oorspronkelijke verzendkosten en de retourlabelkosten niet kunnen worden terugbetaald, aangezien de betaling aan het bezorgbedrijf is betaald.

Bedankt voor je tijd.

Alles retour gestuurd!

Alles retour gestuurd, maar wel een rekening gekregen van 18,93! Bestel hier NOOIT meer!!!
Na een tegenreactie een verrekening gekregen en nog €8,72 moeten betalen...

22 januari 2021

Bedankt voor je review.

We hebben uw belangrijkste klacht gekend en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldeed. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, daarom hebben we verschillende oplossingen voor u.

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als u een probleem heeft met uw bestelling.

Slecht slecht en oplichterij.

Slecht slecht en oplichterij.
Bestelde artikelen lijken niet eens op de foto . Alles geretourneerd, krijg ik een rekening van €30.85.
Hoe dan??
Ga niks betalen stelletje oplichters.
Hier word werk van gemaakt.

10 januari 2021

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We hebben de bestelling #DS2002366120 Zechter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

Bedankt voor je tijd. Ik hoop snel van je te horen.

Link uitschrijven nieuwsbrieven werkt…

Link uitschrijven nieuwsbrieven werkt niet.
Stop met mailen!
En nog steeds krijg ik die .....nieuwsbrieven

9 januari 2021

Hoi Ettie Riesenkamp,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt! We hebben uw beoordeling op Trustpilot ontvangen en we hebben uw afmeldverzoek gemeld aan onze betreffende afdeling.

Bedankt voor uw tijd en begrip. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Oplichters

Nadat ik verschillende stappen heb ondernomen, kwam ik in contact met deze webshop en hebben ze na 47 dagen alsnog mijn bestelling geleverd. Neemt niet weg, dat ik nog steeds geen vertrouwen in deze webshop heb!

Mijn eerdere review:
Oplichters! Ik heb via Facebook een oproep gedaan om deze site te rapporteren, hoop dat alle lezers dat ook doen. Check op Facebook VeryVoga
Klik op de 3 puntjes rechts boven op hun pagina en meld oplichting!
Ook heb ik melding gemaakt van fraude via: fraudehelpdesk.nl
Verder heb ik aangifte gedaan bij de politie: aangifte-of-melding-doen#ik-ben-opgelicht-bij-een-aankoop-of-verkoop-via-internet
Mensen help elkaar om deze webshop te stoppen met hun criminele praktijken!

6 januari 2021

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Had 3 truien besteld die qua stif en…

Had 3 truien besteld die qua stof en pasvorm niet voldeden en ik dus alle 3 terug heb gestuurd. Moet nu tóch nog via Klarna meer dan €16 euro betalen! Klarna heeft gezegd dat ik moet reclameren via shop zelf en gaf mij een email adres. Op mijn mail krijg ik echter geen antwoord. Ik heb ook het verzendbewijs meegestuurd. Ben nuet van plan te betalen voor producten die ik niet heb gehouden. Bestelnr. DS5385728711 En zekfs die ene ster wilde ik niet geven!

Bovenstaande gegevens heb ik van Klarna gekregen. Ik heb nu zelf de mail erbij gepakt. De bestelling is gedaan bij Daisyall en het taceernummer is FS0183024143627717417

30 december 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We hebben de bestelling DS5385728711 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

Bedankt voor je tijd. Ik hoop snel van je te horen.

Iedere dag spam, kom er niet van af

Ooit een keer bekeken, sindsdien kom ik niet meer van de nieuwsbrieven af. Afmeldlinks werken niet en op mijn mail wordt niet gereageerd. Pure spammerij...

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

Niets ontvangen en nu stuurt Klarna me…

Niets ontvangen en nu stuurt Klarna me brieven, boetes lopen op.
Bestel hier niets!!!!

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We hebben het ordernummer EV543473538 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

Een verschrikkelijk bedrijf dit

Een verschrikkelijk bedrijf dit
Heb nooit wat besteld maar overladen je met spam mail afmelden zorgen ze dat dit niet kan want als je op de knop drukt gebeurd er niks wat een rotbedrijf dit
Word tijd dat ze dit bedrijf eens aanpakken

Update 26-12-2020
Dit bedrijf blijft je maar bestoken met nieuws brieven ook na dat ze hebben gevraagd om gegevens te bekijken blijven ze gewoon de nieuwsbrieven sturen a sociaal dit en dit bedrijf moet hardhandig aangepakt worden want ze doen nergens wat op uit hier zou een hele fikse boete op zijn plaats zijn vanwege het schenden van de privacy heb inmiddels op mijn iPhone de e-mail geblokkeerd van dit bedrijf jullie moeten je schamen het regent klachten !!!!!

Controleer uw e-mail voor gedetailleerde oplossingen.

We hebben zeer goede ervaring met VV

We hebben zeer goede ervaring met VeryVoga. Alles komt netjes aan. Onlangs kregen we een bericht dat een artikel niet meer voorradig was, maar het bedrag werd hiervoor correct terugbetaald. Ik heb enkel positieve feedback over VV. Hou gewoon rekening met een levertermijn van een 6-tal weken en misschien is het goed je hieraan niet aan te ergeren. In het kort, we zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit. Thanks VeryVoga.

18 december 2020

Koop niet bij dit bedrijf!!

Ik hoop dat een ieder zich bedenkt als ze hier op de site kijken! Bestel niet! Niet bij Daisy of veryvoga en hopelijk krijgen jullie dan ook niet te maken met Segoria die mee gaat in deze oplichtingspratijken van beide zaken!
Ze luisteren niet , doen valse beloftes alles op te lossen en vervolgens blijft het fantastische Segoria volledig in dit bedrijf geloven en doet net zo hard mee.
Niks ontvangen en niks getekend op voorhand alles geannuleerd daar ze belachelijke levertijden hanteren.
Blijkbaar zat het bedrijf na wat ze vertellen in een overname en hebben ze 2 nummers aan mijn bestelling gekoppeld waarvan 1 geannuleerd is en de andere ( niet geleverd ) als niet betaald blijft staan... zo moeilijk dat dit al loopt vanaf mei 2020 en ze het maar niet in orde krijgen dit intern recht te zetten. Jullie willen niet weten hoeveel energie erin is gestoken en dat notabele voor niets( geen producten)
Frustrerend en dat zoiets bestaansrecht heeft blijkbaar met het oplichten van onschuldige mensen.
Een ieder is bij deze gewaarschuwd! Begin er niet aan!

9 december 2020

Trui besteld, zeer tevreden

Een paar weken een trui besteld van het weekend geleverd. De trui was zoals op de foto, kwaliteit en pasvorm was ook goed. Wel heb ik gebruik gemaakt van de achteraf betaal optie via Klarna omdat de reviews niet zo positief waren nu heb ik mijn product in huis en moet eind van de maand betalen .Je moet even geduld hebben maar uiteindelijk zeer tevreden. Hoop dat mijn volgende bestelling ook zo verloopt.

30 november 2020

``VeryVoga/Klarna en hoe zij met consumenten omgaan

Op 19 april 2020 besteld mijn vrouw een jurkje (€33,81) op de webshop van Daisyall met achteraf betalen via Klarna. Het jurkje werd geleverd 18 mei 2020. We waren het al helemaal vergeten. Het jurkje leek nergens op. Er was geen retourticket meegeleverd. Gemaild met verzoek een retourticket te sturen. Geen enkele reactie.

Op 19 mei 2020, via chat, contact gezocht met VeryVoga. Dit bleek inmiddels de opvolger van Daisyall te zijn. Heel vriendelijk in het Engels te woord gestaan. Zij maakte een interne ticket aan zodat het jurkje retour gestuurd kon worden echter zij vergat te melden waarheen we het jurkje moesten sturen. Heb ik nog nagevraagd in de chat echter er kwam geen antwoord. Op mijn vraag dat VeryVoga met Klarna contact opneemt om de betaling te stoppen kreeg ik het antwoord dat zij hiertoe niet gemachtigd was echter de betreffende afdeling zou met mij contact opnemen wat natuurlijk niet geschiede.
Na lang zoeken naar het juiste adres hebben we, via DHL Parcel, het jurkje geretourneerd a raison van €15,— naar een adres in Parijs. So far so good.

Op 13.08 ontving mijn vrouw in haar mailbox een bericht van Segoria. Dit bleek een incassobureau te zijn. Zij verzochten om €73,81 over te maken. Dat was €33,81 + €40,— incassokosten. Op13.08 gebeld met Segoria. De hele situatie uitgelegd. Alle informatie, o.a. chatberichten VeryVoga, DHL retourticket, DHL track en tracé gemaild zodat hij een goed beeld kon krijgen van de situatie. Hij leek heel begripvol over te komen. Niets bleek later minder waar.

Op 20.08 gebeld met Segoria. Konden/wilden geen enkele moeite doen. Hun advies was met DHL contact op te nemen om te achterhalen waar het pakketje gebleven was. DHL zou dan een onderzoek starten.

Op 07.09 met Segoria gebeld. Zeer onvriendelijke personen. Maken een aantekening van de gang van zaken waar ik niets mee opschoot.

Op 07.09 met DHL gebeld. Pakketje is aangeboden aan Franse DHL partner. Is getraceerd en pakketje is 20 mei voor de eerste keer aangeboden aan het 5 Rue Damboise 75002 in Parijs.

Op 09.09 bericht DHL dat het pakketje door DHL Frankrijk retour is gestuurd. Het retourproces voor internationale zendelingen kan in het uiterste geval 3 maanden in beslag nemen.
Als we op 13 november nog niets gehoord of gezien hebben dan opnieuw contact opnemen met DHL. Dit alles gecommuniceerd met Segoria. Zij zijn van elke actie die ik uitvoerde op de hoogte. Het bleef stil tot 13.11

12.11 ontvangt mijn vrouw een bericht in haar mailbox van Incassopartners met het verzoek €74,09 te betalen wegens een openstaand bedrag.

Op 17.11 schrijft DHL dat het pakketje zoekgeraakt is. Ik heb al deze informatie aan Segoria gemaild.

18.11 gebeld met Incassopartners. Wat bleek Segoria had, zonder ons in te lichten, het dossier overgedragen aan deze partij. Natuurlijk vertelde zij dat Segoria een berichtje had gestuurd zou dan wel in mijn Spambox terecht gekomen zijn. Niets van waar. Hoezo privacy. Op mijn vraag waarom Segoria het dossier had overgedragen kwam geen antwoord. Uitgelegd dat het pakketje zoekgeraakt is en ik nu niet meer weet wat te doen om te bewijzen dat we niets hebben en dus niet betalen. Zij adviseerde mij met VeryVoga contact te zoeken omdat VeryVoga met Klarna de betaling ongedaan moet maken. Ik heb aangegeven dat ik dit verzoek op 19 mei al had gedaan en blijkbaar geen enkel effect heeft gehad getuigde het lastig gevallen worden door incassobureau’s.

Op 20.11 met Incassopartners gebeld met een terugbelverzoek. Werd totaal niet op gereageerd.

Op 22.11 stuur ik een bericht aan VeryVoga met de informatie dat het pakketje zoekgeraakt is en dat zij met Klarna contacten om de incasso te stoppen. Vervolgens ontvang ik een link met een code zodat ik het antwoord op mijn berichtje. Deze link is niet te openen niet door Safari, niet door Google en niet door Firefox. Meerdere keren een bericht gestuurd dat ik de link niet kan openen en telkens sturen zij dezelfde shit weer terug. Waarom antwoorden zij niet op een normale/fatsoenlijke manier zoals te doen gebruikelijk. Willens en wetens kun je met deze niet in contact komen. Het is een grof schandaal. Elk fatsoen ontbreekt.

Op 27.11 Incassopartners gebeld. Uitgelegd dat ik nu niets meer kan ondernemen. Heb er alles aangedaan. Het enigste wat deze persoon uit kon brengen was dat de zaak naar de rechter gaat.

Zo gaat men om met ons als consument. Ik heb er geen woorden voor. Elk fatsoen ontbreekt. Je moet het maar uitzoeken. Ik heb van de hele stressvolle situatie. Hieruit blijkt dat we er werkelijk alles aangedaan hebben om te achterhalen waar het pakketje gebleven is.
Bestellingsnr.:DS6819419977

30 november 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. Kunt u ons uw bestelnummer geven, zodat we uw zaak kunnen blijven behandelen, zodat we het probleem tijdig kunnen oplossen? U kunt hier direct reageren.

Wat een afzetterij

Wat een afzetterij, besteld bij Chicladdy (is ook VeryVoga) Vest totaal andere kleur, mouwen veel te kort ondanks extra lange mouwen op de foto, achteraf betaald met Klarna, krijg ik deze rekening, dus te betalen €12,34 voor niets? Ik dien bij deze een klacht in! En zal het blijven delen op social media!
Maw ik moet dus 2x verzendkosten betalen, dit is niet gebruikelijk!
Je bestelling
1 x Solide Pocket Casual Lang Vest (1002324620) € 19,95
1 x Verzendkosten € 6,34
Retour € -13,95
Totaalbedrag € 12,34

25 november 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We hebben het bestelnummer CH4948608163 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

Bedankt voor je tijd. Ik hoop snel van je te horen.

het onbereikbaar zijn heeft systeem!!

Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat lukt absoluut niet. Ook de klantenservice is niet bereikbaar: "webpagina niet beschikbaar" en "Open with an other app".

Het onbereikbaar zijn heeft systeem!

Dat zie je vaak bij dit soort bedrijfjes!

21 november 2020

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Ik hoop snel van je te horen.

Krijg van Klarna een betalingsoverzicht…

Krijg van Klarna een betalingsoverzicht van artikelen die ik nooit ontvangen heb.Wil ze ook niet meer hebben.
Kan ook niet met dit bedrijf in contact komen.
Zou wel willen weten waar dit dan is gebleven .Ik heb er in ieder geval niet voor getekend en heb het niet gehad.

17 november 2020

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winkelervaring bij ons. We hebben de bestelling DS7784554395 echter niet gevonden. Heeft u ons het juiste ordernummer gegeven? Controleer de informatie en bevestig met ons.

Bestelling niet ontvangen

Jammer genoeg heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. Dit betreft een bestelling die sinds 29 september 2020 is geplaatst.
De track and trace code is onleesbaar en in contact komen is onmogelijk met dit bedrijf is onmogelijk.
Graag ontvang ik een resitutie, want de bestelling mag van mij worden geannuleerd.

14 november 2020

Beste Harold Madaran,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

We hebben uw voornaamste klacht gekend en het spijt ons u al het ongemak te moeten bezorgen.

Na controle werd je pakket teruggestuurd naar het lokale magazijn van het bezorgbedrijf omdat er niemand thuis was. We hebben op 9 november contact met u opgenomen, maar er is geen antwoord gekomen.

Kunt u alstublieft nogmaals uw adres controleren voor het opnieuw verzenden? Controleer je hotmail, we hebben je een bevestigingsmail gestuurd.

Bedankt voor je tijd. Ik kijk uit naar je antwoord.

Heb mijn bestelling op 25-11 gedaan

Heb mijn bestelling op 25-11 gedaan. Nog steeds niks gezien, heb wel is eerder wat besteld wat uiteindelijk wel binnen kwam. Duurt erg lang voor een stukje stof

9 november 2020

Beste Thijmen Hijmans,

Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

We hebben uw voornaamste klacht gekend en het spijt ons dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen vanwege het materiële tekort. Nu is uw bestelling klaar voor verzending, wij regelen de verzending zo snel mogelijk voor u.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de trackinginformatie.

Bedankt voor je tijd. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Ik heb voor meer dan 100 euro besteld…

Ik heb voor meer dan 100 euro besteld EN betaald maar niet eens een bevestiging vd bestelling gekregen. Laat staan de bestelde kleding. Meerdere keren naar hen gemaild, maar krijg hele rare mailtjes van een niet bestaand account terug. Oplichting. Hoe pak ik dit aan?
AANPASSING; jullie reageren door mij te vragen voor het bestelnummer. LEES NU EENS mijn reactie. IK HEB geen bestelnummer van u gekregen, dat is het probleem. Jullie lezen niet eens de vraag!!!

7 november 2020