Vetplanet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev trukket dobbelt op for min ordre, først da jeg bestiller kg betaler via MobilePay, derefter igen 14 dage efter. Jeg tjekkede da jeg betalte og dagene efter, hvor denne ændrede sig fra Reserva... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varm anbefaling Vi har haft en fantastisk oplevelse omkring vores kat sterilisation. Super sødt personale. Vi var så uheldige at hun fik slikket hendes suturer af natten efter operationen og sår... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ville give 10 stjerner hvis muligt personalet og Dyrelægerne er fantastisk , mennesker med hjertet på rette sted . De er dygtige ærlige og har omsorg for ejer og dyr ! Jeg er over lud lykkelig... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De lover direkte levering til adressen, - MEN kan ikke levere - rigtig dårlig oplevelse Som svar til Vetplanet: ALLE andre leveringsfirmaer kan godt levere til min kolonihave.... så hvorfor j... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har endelig fundet min faste dyrlæge

Uden tvivl den bedste dyrlæge jeg har haft (og det siger ikke så lidt når jeg har haft hund i 12år og, hvis jeg selv skal sige det, har været i gennem min del af dyrlæger).

Finn og Alf ved hvad de laver - de er venlige, skidedygtige og etikken er i orden (vigtigt når man har ældre dyr og beslutningerne nogle gange kan være svære).

Min ene hund på nu 12 år er blevet opereret hos Vetplanet ad to omgange i sine senior år - første gang hos Alf og anden gang hos Finn. Begge gange har jeg oplevet at blive velinformeret omkring hvad der skal ske samt efterfølgende en god snak omkring hvordan det hele forløb sig samt en grundig gennemgang af blodprøve-resultater. Hun er altid kommet sig fint og hurtigt efter narkosen hos Vetplanet.

Der er desuden en følelse af højt til loftet på klinikken og jeg har aldrig oplevet en stresset atmosfære, tværtimod. Der er bare ro på, god plads i venteværelset og altid smilende personale når man ankommer (i øvrigt kæmpe shout out til den vet. sygeplejerske der gennem telefonen måtte håndtere en tudbrølende hundeejer (mig) da min gamle hund var blevet akut dårlig og som lynhurtigt fandt en tid til os)!

Det kan godt være at Vetplanet ikke er den billigste dyrlæge i området, men jeg har lært på den hårde måde at alt ikke kan gøres op i penge og at en fantastisk dyrlæge er hver en øre værd!

1 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

highly recommended after many years with treatments for both dogs and cats

we started taking our pets to Vetplanet a few years ago
We have been through quite a few things with both Dogs and cats.
to take a step back and give a rewiev i would say that the staff and the vetrinarians are extremely sympathetic and give love and care to there patients. I do feel safe leaving my pets there knowing that they are cared for in a professional and etchical way.
The medical advise and treatments i feel are well explained and dose a good job with a holistic approach taking everything in to concideration, age, history, symptoms, life quality, budget and so on.
I always feel like im able to reach out and get advise and voise worries, i feel like im always heard :) wich is great sense im the one who spends 99% with my pet and see most of the symptoms.

this is our standard place to go with our pets and I do recommend this vet clinique highly

12 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man kunne nemt ønske andre service…

Man kunne nemt ønske andre service virksomheder tog eksempel efter Vetplanet. Vores førstegangs oplevelse var ud over alt forventning. Vi er super glade for at være blevet bekendte med dyrelægerne hos Vetplanet i Rødovre, som leverede trygge og profesionelle rammer, samt smilende og imødekommende servicemedarbejdere i butikken. En god dyrelæge klinik som denne kan varmt anbefales som et virksomhedsbesøg for unge studerende vil jeg konkludere.

23 april 2022

Fantastisk oplevelse

Har ledt efter en fast dyrlæge længe, og må sige, jeg ikke har fortrudt, at jeg besøgte Vetplanet. Vi havde fornøjelsen af Finn, som er en super kompetent og behagelig dyrlæge. Tak, bliver fremover fast klient/kunde hos jer!

26 januari 2022

Vores varmeste anbefaling

Vores varmeste anbefaling! Vores kat skulle have lavet et indgreb i narkose. Men det gik ikke efter planen, da det viste sig at han ikke kunne tåle narkosen. Personalet fik ham gudskelov hurtigt stabiliseret igen og kontaktet os. Og efterfølgende havde de ham til observation i et døgn, hvor de simpelthen tog ham med hjem. Her blev han passet på og forkælet med smagsprøver på kattemad og legetøj. Alt i alt oplevede vi personalet som utrolig omsorgsfulde, kompetente og grundige, ud over det sædvanlige!!! Og til trods den uheldige omstændighed, var vi trygge hele vejen igennem! Og vi fik absolut en oplevelse af at kæledyrene ikke "bare er et job" i Vetplanet. Men at de oprigtigt drager omsorg for deres velbefindende.
Vi kan kun anbefale dem. Og vil absolut selv benytte dem fremadrettet.

18 december 2021

Tak :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi siger tusinde tak til vores dyrlæge…

Vi siger tusinde tak til vores dyrlæge Alf for det rigtig fine forløb da vi måtte sige farvel til vores elskede lille hund Zuqi .Det var så fint og roligt.Også en stor tak til butikkens personale for stor empati og dejligt at vi i dag kunne hente hans urne ❤
De bedste hilsener
Torben og Anne

24 november 2021

Mine Varmeste Anbefalinger 💗

Har haft Finn til alle mine 3 hunde igennem de sidste 30 år og kunne ikke forestille mig nogen bedre dyrlæge. For mig er faglig dygtighed, god behandling af mine dyr og tid til videreformidling af behandlinger mv til mig utrolig vigtig. Og jeg er altid - og har altid været - 100% tilfreds med alt.

Derfor mine varmeste anbefalinger til Finn og Vetplant.dk

20 september 2021

🌟🌟🌟🌟🌟

Har handlet på shoppen flere gange, gode priser, overskuelig hjemme side og hurtig levering. 🌟🌟🌟🌟🌟

15 juli 2021

Fantastisk service

Fuldstændig fantastisk service.
Rigtig god rådgivning og masser af info omkring hvordan vores hundehvalp skal have af pleje, medicin og kost.
6 stjerner hvis muligt.

23 juni 2021

Tak Jacob

10 stjerner til jer !

Jeg har haft en virkelig god kundeoplevelse hos Vetplanet! Jeg havde fået en pose Whimzees i str. XS istedet for str. M.
Jeg skriver og gør dem opmærksom på fejlen og dagen efter har jeg en pose i den rigtige Str. ! Det er virkelig god stil 👏 10 stjerner til jer!

9 mei 2021

Fantastisk god oplevelse.

Fantastisk god oplevelse med sterilisation af vores labrador tæve. Hurtig og fleksibel bookning, super info og opfølgning fra alle og ikke mindst en hund der stort set var upåvirket efter 24timer med et utroligt flot operationssår.

3 mei 2021

Dårlig behandling

Da jeg bestilte tid til Maggies sterilisation, undlod du at fortælle, at bodystocking i hendes størrelse var i restordre, derfor måtte jeg selv på jagt i en i nærområdet.

Samtidig fortalte du, at flere hunde fortrak den oppustelige krave fremfor bodystocking, så derfor købte jeg også sådan en for at være på den sikre side.

Du fortalte ligeledes hun sagtens kunne gå på trapper, hvis hun selv ville.

Jeg har fulgt alle dine råd og det til trods, sprang hendes sår op.

Du tilbød til lappe hende for kostprisen, hvilket ikke er ok, da jeg jo har fulgt dine råd.

Du har fastholdt, at hendes sting kunne tages på fredag, til trods for at du i første omgang fortalte, at de skulle sidde i 10 dage, hvilket jo i så fald villle være næste lørdag.

Alt i alt er jeg blevet utryg og har derfor kontaktet et dyrehospital, som kunne fortælle, at stingene under alle omstændigheder skal sidde i 10 fulde dage. Fordi der har været komplikationer, anbefalede han at stingene skulle sidde lidt længere og først blive taget på næste mandag.

Jeg vælger derfor at lade dyrehospitalet tage over, da jeg har mistet tilliden til dig og aflyser derfor vores aftale på næste fredag.

29 april 2021

Hej Helle

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi syntes det er et uheldigt forløb for Maggie, og vi kan godt forstå, at du har været bekymret.
Da du bestilte tid til sterilisationen af Maggie ca. 14 dage før indgrebet, var vi ikke klar over, at bodystocking ville komme i restordre. Både VetPlanet og vores leverandør havde på daværende tidspunkt bodystocking på lager i Maggies størrelse.
Da vi informerede om, at mange hunde foretrækker den oppustelige krave fremfor ”Lampeskærmen” understregede vi samtidigt, at man ved anvendelse af denne som ejer selv har ansvar for, at hunden ikke kan komme til at slikke i operationssåret. Desværre skete netop det i denne situation, og derfor var en af suturerne sprunget og noget af hudfedtet trængt ud gennem operationssåret.
Når din hund er hos os, så har vi ansvaret for, at alt går som det skal, og at hunden passes og observeres. Vi vejleder også altid om, hvordan din hund passes og observeres efter operationen hjemme hos ejeren.
Nå hunden er derhjemme, er det ejerens ansvar at observere og passe hunden. Og desværre er det lykkedes for Maggie at komme til såret, selvom der var mulighed for både at benytte ”lampeskærm”, oppustelig krave og bodystocking.
Da Maggie skulle fra observation hos os til observation i hjemmet understregede vi igen vigtigheden af at holde opsyn med Maggie. Det er meget uheldigt, at din hund kunne komme til såret. Desværre ser vi det ske indimellem. Dagen efter operationen sendte du kl. 8:15 et billede af Maggies operationssår til os. Vi konstaterede over for dig, at såret så rigtig fint ud på billedet. Du har oplyst til os, at du efterfølgende tog Maggies bodystocking af, så hun kun havde oppustelig krave på. Du lod hende være ude af syne, mens du var i bad. Da du kom tilbage til Maggie, var der sprunget en sutur og hudfedtet var trængt ud gennem operationssåret.
Da uheldet så alligevel skete, vælger vi – som en ekstra service – kun at fakturere materialer til genoperationen.
Hver operation kræver enkeltstående vurdering, både før, under og efter operationen. Som udgangspunkt lader vi lader altid suturerne sidde 9-11 dage efter operationen. Hvis vi mener, at der i det konkrete tilfælde er behov for, at de sidder i længere tid for at skabe optimal og god heling af såret, så fjerner vi ikke suturerne på det aftalte tidspunkt, men aftaler en ny tid til kontrol og fjernelse af suturer få dage senere.
Vi vil gerne tage yderligere dialog med dig om forløbet. Hvis det har interesse, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 16 01 01.

VetPlanet dyrlægerne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale Vetplanet Rødovre og…

Kan kun anbefale Vetplanet Rødovre og dyrlæge Finn og co.Super profesionelle og dygtige. God tid og grundige forklaringer på hvad der skal ske/ ikke ske ift med udredning af vores hvalp. Tak! Og så bliver man mødt med rar stemning i den store butik og godt vejledt her også. Tak😊

29 januari 2021