KOOP HIER JE TICKETS NIET!
Had 2 kaartjes gekocht voor een wedstrijd van galatasaray. Vervolgens krijg ik de tickets niet, en word vermeld dat ik 24 uur voordat de wedstrijd begint mijn tickets ga krijgen. De dag van de wedstrijd krijg ik te horen dat de tickets onderweg zijn en dat ik nog even moet wachten. Vervolgens 10 uur voordat de wedstrijd begint word mij de hele tijd verteld dat de tickets verzonden zijn, maar dat er TOCH een probleem is waardoor het niet geïmporteerd kan worden in (passo). (Turkse app waar je de ticket moet importeren. Zonder deze app heb je geen toegang.) vervolgens word er verteld dat ik gewoon naar het stadion kan gaan, en als het niet werkt, dat ik alternatieve tickets toegestuurd krijg. Na 3 uur wachten voor de stadion, en na 30x gebeld te hebben nog steeds geen tickets ontvangen. Medewerkers die ik spreek zijn ook uit india, die bijna niet te verstaan zijn. Ook hoor ik wind, en heb ik het gevoel alsof ze buiten zijn, en je aan het lijntje houden. Nadat de wedstrijd begonnen is, en ik nog steeds als een hond buiten voor de stadion zit ben ik maar naar huis gegaan. KOOP HIER JE TICKETS NIET!