Bij het ophangen van ons duorolgordijn brak een stukje plastic van de “rail” waardoor we het gordijn niet dubbel konden laten lopen. Op Koningsdag contact gehad en binnen een paar dagen ontvingen we... Toon meer
Wij hebben een stapelbed gekocht voor 3 personen. Het is een hele ingewikkelde puzzel om het bed in elkaar te zetten we zijn er nu al 3 dagen mee bezig. De bouwtekening ook goed bekijken m.b.t waar... Toon meer
Een boekenkast ontvangen in slechte conditie, geretourneerd. Tot daar ging het goed. Kast is opgehaald en tot vandaag geen geld terug. Aantal keren gechat er word beloofd naar te kijken maar er gebeu... Toon meer
1. verkeerde levering (een schilderezel van 50 euro i.p.v. een zitbank van 300 euro). 2. het enige telefoonnummer van de site breekt automatisch de verbinding af (085-8886405). 3. de chatfunctie v... Toon meer
vidaXL is an international online retailer where you can find whatever you need for your home, garden, garage and do-it-yourself projects. Our concept is based on offering a wide range of products that enable people to “live it up for less”. By using simple cost-cutting solutions that do not negatively affect the quality of the products, we are able to make our products accessible for as many people as possible. All processes from product development and purchasing, marketing & sales, logistics and customer services are in our hands. In that way we keep full control over our products’ functionality, quality and costs. Check out also our auctions : https://www.vidaxl.co.uk/auctions/
Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bij dit bedrijf heb je te maken met oplichters, trap er niet in. We hebben een maand geleden bamboe gekocht voor in de tuin, wat zo’n 1,5 meter korter was dan in de omschrijving. Klacht kon alleen online, waarbij we het vermoeden hadden met een chatbot te maken te hebben ‘wat verdrietig dat dit is gebeurd, duizendmaal onze excuses’. Hele rare reactie. Er zou binnen 6 dagen een reactie komen (wat al een hele slechte service is), maar nooit meer wat gehoord. Ons advies: koop hier niets.

Antwoord van vidaXL
Onduidelijke beschrijving, de planken missen allemaal een markering. De planken zaten helemaal onder het zaagsel. De planken waren beschadigd.
Eenmaal in elkaar gezet, is het badkamermeubel heel slecht afgewerkt.

Antwoord van vidaXL
Waardeloos product kamerscherm met 5 panelen stof zwart. bevestigingen laten allemaal los.

Antwoord van vidaXL
Een tuingereedschapskist gekocht. Zeer slechte kwaliteit en geen goede instructies voor het installeren. Kan direct naar de stort. Helaas. Erg milieuonvriendelijk dit

Antwoord van vidaXL
Bestel hier nooit!!! Mijn vriend en ik hebben hier een salontafel besteld. M’n vriend is timmerman, goed oog voor kwaliteit wat hier duidelijk bij ontbrak. Niet gelijk afgezaagd, goedkoop materiaal, enkele beschadigingen bij het artikel na ontvangst.
Artikel bevalt niet, wij willen het retourneren. Wat ontzettend moeizaam gaat, de 2 weken termijn is onderhand al verstreken omdat er geen of nauwelijks contact mogelijk is. Mail contact gaat stroef, telefoonnummer is of niet bereikbaar of je wordt continu afgeduwd. Klantenservice heel slecht bereikbaar. Uiteindelijk wel bericht gekregen met een retouradres- retour is voor eigen kosten en moet je zelf regelen. Ons pakket is boven de 25 kg en wordt door geen enkele pakketdienst aangenomen, ophalen ook niet. Dus nu zijn die twee weken voorbij en er is geen enkele mogelijkheid om dit product te retourneren. Slechtste klanterservice die ik ooit heb meegemaakt. Bespaar je de moeite en bestel hier niet

Antwoord van vidaXL
Bestel hier niks. Je.betaald je acheel als je iets wilt retouneren. Stel oplichters zijn het.

Antwoord van vidaXL
Tot in den treurnis gevraagd om mij aub uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
Afgemeld, uitgeschreven, mailcontact met klantenservice etc. etc...
En ja hoor, ik krijg hem nog steeds.
Klantenservice is van goede wil maar zo te zien n trieste bedoeling daar. Bezint voor je begint met Vidaxl
Ook n zeer discutabele kwaliteit van de producten.
Dus..

Antwoord van vidaXL
Ik bestelde hier een partytent die ik zaterdag nodig heb: woensdag besteld met belofte 1-2 werkdagen geleverd. Mooi op tijd dacht ik dus.
Nou, mooi niet. Vandaag is het pakketje pas aangemeld bij GLS en nog geen beweging naar het sorteercentrum gezien.
Jammer, deze tent/pakket mag straks ongeopend weer retour want hier hebben we niets meer aan en helaas dus GEEN tent op onze housewarming!!

Antwoord van vidaXL
Best leuke internetwinkel. Echter, wees je ervan bewust dat hun retourprocedure niet alleen kostbaar is, maar dat VidaXL heel bewust hindernissen opwerpt om je retour tegen te werken. Ik ken geen website die het zo klantonvriendelijk maakt. Ook de laatste keer daar wat gekocht!

Antwoord van vidaXL
3 producten gekocht. Alle drie razend slechte kwaliteit.
Waar mogelijk, wordt plastic gebruikt. Schroeven zijn van zacht metaal, draaien altijd dol.
Slechte montage instructies.
Twee van de drie al weggegooid. De derde is eerdaags aan de beurt.
Kortom: geldverspilling. Koop hier niet.

Antwoord van vidaXL
Een tijdje geleden heb ik vier verduisterende rolgordijnen en een hangkastje besteld bij VidaXL. Het kastje was prima, maar bij de montage van het eerste rolgordijn kwam ik erachter dat het om waardeloze kwaliteit ging. De stof was van dun polyester en had al kleine gaatjes. Het voelde gewoon goedkoop en beneden verwachting.
Ik besloot alles te retourneren, maar tot mijn verbazing moest ik €9,99 per artikel betalen voor de retourzending. Voor rolgordijnen van €22 per stuk vind ik dat echt veel, zeker als het product niet aan de verwachtingen voldoet.
De communicatie verloopt alleen via e-mail en de reacties zijn vaak onduidelijk en lastig te volgen.
Al met al ben ik erg teleurgesteld. Volgende keer denk ik wel drie keer na voordat ik weer iets bij VidaXL bestel. Retourneren bij webshops zoals Bol.com of Wehkamp is echt véél makkelijker en goedkoper.
We zijn nu : 10 dagen verder en inmiddels heeft klantenservice van VIDAXL contact met mij opgenomen en ze hebben aangeboden om na retour van de rolgordijnen gehele bedrag aan mij terug te betalen. Er zal geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Daar ben ik blijk mee.

Antwoord van vidaXL
Zwarte grenen wasmand besteld. Makkelijk in elkaar te zetten. Zeer slecht afgewerkt, op veel plaatsen zwart beschadigd en hij wiebelt. Spijt van mijn asnkoop

Antwoord van vidaXL
Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dit zeker gedaan. Wat een ontzettend raar bedrijf. De kasten die ik besteld heb komen niet overeen met de foto op de website. Tevens heb ik nu al 10 keer met jullie klantenservice moeten bellen die allemaal fouten maken voor het ophalen van een retour en ben hier dus al 2 weken mee bezig! Jullie komen afspraken niet na en wil zsm mijn geld terug hebben. Ik zal hier nooit meer wat bestellen!

Antwoord van vidaXL
Een tuinkast via praxis gekocht. Blijkt van vida xl te zijn. Nou ja prima...echter heel slechte kwaliteit hout. Onduidelijke tekeningen. En ook de bijgeleverde spijkers waren van slechte kwaliteit.
Door de revieuws hier maar besloten mijn verlies te nemen. Niet de moeite waard er aandacht in te stoppen via de klantenservice

Antwoord van vidaXL
Zeer slecht bereikbaar waardeloos bedrijf .geen aanrader

Antwoord van vidaXL
gisteren een review geschreven over vidcxl en deze was review was niet mis te verstaan. vanmorgen werd ik gebeld door vidcxl en ik krijg een gedeelte van mijn geld terug en een verontschuldiging.vidaxl is daardoor in mijn achting gestegen dank u wel vida xl

Antwoord van vidaXL
Ik geef het op...eerste en laatste bestelling bij vidaxl! Ik heb een partytent besteld. De levering ging mooi op tijd. Bij openen van de doos bleken de zijwanden een crème kleur te hebben en het dak een grijs-witte. Ik wilde retour sturen maar kreeg de mededeling dat ik dat €9,99 retourkosten moest betalen. Als ik iets besteld heb wat mij tegenvalt, vind ik dat redelijk. Maar wanneer het bedrijf niet stuurt wat het toont op de site, ligt de verantwoordelijkheid bij hun. Hierover een mail gestuurd. Gebeld . Ondertussen ben ik tig mails verder, met 7 verschillende mensen contact gehad waardoor ik telkens dezelfde informatie krijg. 2x de vraag om een foto. 3x de procedure uitleg. Maar niemand die de verantwoordelijkheid neemt en zegt, stuur maar terug op onze kosten want het is onze fout. Hopeloos.
Update: ondertussen heeft Femke van Vida XL het heft in handen genomen dat doet ze goed. Duidelijke communicatie en iemand die doorgaat en vinger aan de pols houdt totdat het afgerond is. Heel fijn!! De terugbetaling moet nog komen maar ze maakt het verschil in vertrouwen hebben in de situatie. Bedankt Femke!

Antwoord van vidaXL
Verschrikkelijke ervaring. Ik heb een balkon tafel besteld van bijna 100 euro, wordt kapot geleverd. Vervolgens heb ik een retour afspraak ingepland en moet je tussen 8 en 17.00 uur thuis zijn want ze kunnen geen tijdslot geven. Ik ben heel de dag thuis geweest maar er is niemand geweest. En ik heb geen bericht ontvangen. Zo kan je niet met mensen hun tijd om gaan. Vervolgens als je contact zoekt krijg je je chat bot mailtjes terug. Geen persoon krijg je te pakken! Ik voel me totaal machteloos en opgelicht.

Antwoord van vidaXL
bestelling zou eerst vrijdag komen, daarna maandag ,nu dinsdag ? geloof er niet meer in .Menen ze nu werkelijk dat je elke dag thuis bent..echt slechte service.😪

Antwoord van vidaXL
Bij VidaXl 3 plantenbakken met artikelnr: 837438 besteld en speelhuis met artikelnr: 3155892. Na 1 plantenbak gemonteerd te hebben met veel afgebroken schroefkopjes en foute maatvoeringen en niet passende onderselen de andere 2 bouwpakketten als brandhout opgeslagen… Na een lange pauze van meerdere maanden met tegenzin begonnen aan het speelhuis op hoop van zegen, maar wederom zelfde ellende niet goed passende schroef/bout combinaties waardoor het hout splijt, niet gelabelde onderdelen, ontbrekende schroeven noem maar op. Mijn advies geef meer geld uit en koop iets fatsoenlijks en laat de “slechte” Chinese kwaliteit van VidaXL links liggen. Kortom veel ellende en veel frustratie voor weinig geld. Ik had al weinig vertrouwen in de kwaliteit dus het positieve (vandaar die ene ster) is dat ze me gelukkig met deze bouwpakketten daarin niet in teleurgesteld hebben… klantenservice heb ik geen ervaring mee daar heb ik na 2 x 20minuten in de wacht te hebben gestaan me maar bij neergelegd dat het is wat het is.