Bij het ophangen van ons duorolgordijn brak een stukje plastic van de “rail” waardoor we het gordijn niet dubbel konden laten lopen. Op Koningsdag contact gehad en binnen een paar dagen ontvingen we... Toon meer
We hebben een dubbel ligbed gekocht. Montage vereist . Vreselijk om in elkaar te zetten . Inbusschroeven waren op veel plekken niet bij te komen. Wat een geworstel. Er zouden dikke kussens bijzitte... Toon meer
Compleet inferieure kwaliteit Alles regelrecht naar de stort en oud ijzer gebracht Het ging om 2 stellingrekken Echt de grootste rotzooi ooit in huis gehad Terugsturen is veel te veel gedoe Moe... Toon meer
Containerombouwkast besteld. Kreeg vervolgens een grote plastic zak met een berg hout er in. Alles was krom, gaten verkeerd voorgeboord. Onmogelijk om dat normaal recht in elkaar te zetten. Ik kon 17... Toon meer
vidaXL is an international online retailer where you can find whatever you need for your home, garden, garage and do-it-yourself projects. Our concept is based on offering a wide range of products that enable people to “live it up for less”. By using simple cost-cutting solutions that do not negatively affect the quality of the products, we are able to make our products accessible for as many people as possible. All processes from product development and purchasing, marketing & sales, logistics and customer services are in our hands. In that way we keep full control over our products’ functionality, quality and costs. Check out also our auctions : https://www.vidaxl.co.uk/auctions/
Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
vidaXL Oppottafel met schap 108x35x75 cm massief grenenhout wit gekocht. Echt waardeloos om te monteren. Voor de rest een mooi meubel maar denk dat het niet lang meegaat.

Antwoord van vidaXL
Bezorging is heel slecht. Eerst zeggen ze dat ik tot twee keer niet thuis was terwijl ik er gewoon was.
Dan was mijn adres niet goed terwijl het de juiste is. En nu waren er weer calamiteiten waardoor ze niet konden leveren. Daarna was het te druk van wege valentijnsdag.Zie ook niets meer van Bezorging en reageren nergens meer op. Ben hopeloos.
Nu ondertussen naar zeker bijna 100 mailtjes nog niet verder gekomen. Krijg steeds de zelfde mail dat ze al 48 uur niets van mij hebben gehoord. Mijn telefoon maakt overuren. Vandaag 16 Februari al zeker 6 mails de deur uit. Vida XL doe er een keer iets aan. Ben er ziek van.

Antwoord van vidaXL
Hele slechte service. Mijn dochter besteld vele meubelen…voor haar zaak weliswaar. Alles doorgegeven voor in te brengen , btw moeten bijbetalen terwijl zij een zakelijk account heeft aangemaakt met btw nr…. Ze doen niks!!! Dieven zijn het!!!

Antwoord van vidaXL
Helaas een foto studio pakket bestel was niet in orde. Doeken zijn niet gebruiken en rek heel fragiel. Kortom kwaliteit was niet op orde wel 300 euro betaald. 50 euro terug gehad maar toch niet tevreden. 😌 Volgende keer toch maar naar camera express.

Antwoord van vidaXL
wat een prut-troep!! koop liever bij Yisk of Ikea,zelfs Leen Bakker heeft nog betere producten.

Antwoord van vidaXL
Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan.
Een afzuigkap besteld van toch 300 euro.
Hij doet niets behalve licht geven. Er is geen enkele lucht beweging en de afzuigkap zuigt letterlijk niets af.. niets.. het is een zwart glazen doos die boven mijn gasfornuis hangt.. voor de show!
Na pogingen de klantenservice te bellen en te mailen, nooit ook maar 1 reactie mogen ontvangen.
Dit bedrijf is pure oplichterij. Lees ook het artikel net in NRC gepubliceerd. Ik zou werkelijk niets aanschaffen bij dit bedrijf want de goede recensies zijn gekocht..

Antwoord van vidaXL
Een hoekbureau gekocht. In 2 delen geleverd over verschillende dagen maar dat is op zich geen probleem. Monteren van de bureau is onmogelijk omdat schroefgaten niet overeenkomen. Contact gehad via online chat maar hier moet ik heel omslachtig aangeven welke onderdelen niet correct zijn. Medewerker verlaat chat alvorens ik deftig verdergeholpen ben. Geen idee wat ik nu moet doen..

Antwoord van vidaXL
De bestelling was niet compleet geleverd. Tevens sturen ze geen e mail dat het product onderweg is.

Antwoord van vidaXL
Waardeloos bedrijf en niet te bereiken.
Leveringsdatum keer op keer uitgesteld en zit nog steeds te wachten…

Antwoord van vidaXL
N.a.v alle slechte reviews te hebben gelezen, was ik erg sceptisch om iets te bestellen. Toch een onderkant van een bed besteld en uiteindelijk erg blij mee!
Kwaliteit is niet heel wauw maar ook zeker niet slecht voor 100 euro! Was even wat klussen maar staat nu vrij stevig. Ook de levering was erg vlot, de eerste keer was ik helaas te laat met open doen, daarna netjes gebeld en gelijk een nieuwe bezorgdag gepland top!

Antwoord van vidaXL
Ik heb bij dit bedrijf meerdere dingen besteld en doe het nooit meer.
Ze leveren goedkope troep af.
De deur van de tv kast die ik hier heb besteld viel niet eens goed bij te stellen en bleef er scheef bij hangen.
Ik waarschuw iedereen hier niks te bestellen.
Wil je dat je God van achter wordt genomen? moet je vooral bij dit bedrijf bestellen....
Hier een voorbeeld van hun neppe corporatie indek smoesjes als reactie op klanten :
Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met uw bestelling.
Uw opmerkingen zijn doorgestuurd naar het verantwoordelijke team.
We zijn er om u te helpen en we zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.
Met vriendelijke groeten
Gabriel
vidaXL

Antwoord van vidaXL
Communicatie als een wolf in schaapskleren: klinkt zeer vriendelijk en behulpzaam, maar blijkt erbarmelijk slecht klantgericht. Had 3 pakken gordijnen besteld en kreeg 3 houten tafeltjes. Geretourneerd na ingewikkelde procedure om retourlabel te krijgen. Geen enkele melding dat retour door hun is ontvangen. Het correcte product heb ik overigens nog steeds niet, ondanks hun mededeling dat men dit zou regelen. Gelukkig heb ik niet vooraf betaald, want waarschijnlijk zou ik mijn geld nooit terugkrijgen. Al met al slechte webshop en zal daar nooit meer iets bestellen.

Antwoord van vidaXL
Wat een vreselijk bedrijf , nog maar niet te praten van de mensen die er werken .
Ik kocht een mangoblad van 120 cm x 60 cm .
Ik krijg een doos van 60 cm x 60 cm .
Dus mail gestuurd krijg ik een slimme die zegt meet het dan is op weet je zeker dat het geen 120 cm is .
Nou wilde de slimme dat ik de doos openmaakt na een paar mails en een meetlat erbij houd .
Anders stuurd hij geen retourlabel.
In de doos zitten 2 x bladen van 60 cm x 60 cm .
Daar is jouw 120 cm zeg de slimme .
Na heel veel mails eindelijk me geld terug .
Ik heb nog nooit zo slecht bedrijf gezien het is troep wat ze verkopen .
En dan de mensen waar je mee te maken krijgt via mail behandelen je als een stuk vuil .
Het was vidaxl.nl bij mijn weten en nee ik stuur geen reactie meer me haren gaan alweer omhoog in mijn nek en ik krijg een nare smaak in mijn mond .

Antwoord van vidaXL
Slechte service. In de richtlijnen wordt vermeld 'wij verzorgen gratis de retournering'. Uiteindelijk wordt er herhaaldelijk aangedrongen op een tegoedbon van €7 voor een product van €45 en rekenen ze €10 om via hun te retourneren, terwijl je minder duur uit bent als je dit zelf doet. Nooit meer.

Antwoord van vidaXL
Slecht producten ik heb 5 producten bestellen en product is wite bed en witte kledingkast 3 stuks was vies en één product tv kast was op hoek gebroken en één product helf is ontvang en half nog niet en ik heb geen tijd om routeren ik advies niemand bestellen via vedaxl

Antwoord van vidaXL
2 bedden 80x200 besteld, op de foto schitterend. Dekmatrasjes, hoofdeinde, onderbed+ matras. In werkelijkheid kan het meteen vervangen worden. Bij de lattenbodem moet iedere lat apart gelijmd of vastgetimmerd worden. Ze zitten niet eens vast aan een soort stoffen band. Het onderbed bestaat uit 2 losse stukken, waardoor ieder bed 6 poten heeft van plastic, lastiger onder het bed schoonmaken en je stoot steeds je tenen tegen die extra poot. Het matras zelf is veel te licht en blijft niet liggen, de 2 matrassen moeten bij elkaar worden gehouden met een 2-persoons hoeslaken.
De 2 dekmatrassen schuiven ook alle kanten op, ze zijn veel te licht en de stof is te glad, bovendien zo synthetisch dat het heel onaangenaam slaapt, die gaan ook in de hondenmand. Ook het hoofdeinde hebben we niet gebruikt, die is 80 cm.breed maar ca.40 cm. hoog en blijkt op
2 houten latjes gemonteerd te zijn.
Dat alles voor ca.800€. Voor mij dit merk nooit meer!

Antwoord van vidaXL
Een partytent besteld, 4 dagen moeten wachten ipv de 1 a 2 dagen wat erbij staat. Hele dag thuis gebleven, smiddags de melding adres is fout vervoerder kan het niet leveren. Adres is NIET fout!!
Opnieuw 4 dagen wachten op een eventuele levering? Terwijl wij hem nodig hebben voor een feest. Laten annuleren via de chat want het telefoonnummer is buiten gebruik krijg je te horen! Dit was mijn 1e bestelling en ook gelijk de LAATSTE!!!

Antwoord van vidaXL
2 jaar geleden een eiland afzuigkap besteld.
Afzuigen deed ie nooit, stoom vliegt er bij langs..
Ik zet altijd de ramen open tijdens het koken.
Nu hoor je ineens sinds 12 augustus de motor ook al niet meer.
Trieste troep.

Antwoord van vidaXL
Bestel hier niks na maanden wachten
Geen bestelling gehad en ook geen compensatie daar doen ze niet aan
U bent gewaarschuwd bestel hier niks
Kijk op andere bedrijven kan nooit slechter zijn dan dit via xl gewoon slecht

Antwoord van vidaXL
Bed en nachtkastje besteld… wat een ontzettende slechte kwaliteit. Het ziet er niet zo mooi uit al op het plaatje. Aangezien onze dochter toch moest slapen (oude bed was al weg)hebben we m laten staan. Nachtkastje is scheef en ook van goedkope troep gemaakt. Nooit meer.