Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Decent prices for high quality home decor items. Fast shipping and the customer service is great, got replied and refunds or replacements instantly, if something was missing or damaged during transpor... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

WE HAD PROBLEMS SENDING BACK AN ENCOMPLETE PACKAGE. webservicefor Slovenia WAS NOT RECEEVING (declining) OUR MESSAGES, HOW TO SEND BACK ON YOUR COST. WE COULD NOT GET THE STICKER FOR FREE SENDING BACK... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Napačno poslane 4 letve za povezovanje Lexana - namesto dolžina 119 cm prejete letve dolžine 108 cm. Počasno reševanje reklamacije oziroma AROGANCA BREZ ODGOVORA!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hitro prejeto naročilo, sprotno obveščanje glede naročila, dobro razmerje kvaliteta/cena. Edino kar bi spremenil oz. nadgradil je to, da bi v naročilu, ki pride na mail, kjer so slike kupljenih izdel... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Algemene winkel

Geschreven door het bedrijf

vidaXL je mednarodni spletni trgovec, ki ponuja vse za dom, vrt, garažo in različne projekte. Naš koncept temelji na ponudbi široke palete izdelkov, ki ljudem omogočajo, da "živijo za manj". Z enostavnimi rešitvami za znižanje stroškov, ki ne vplivajo negativno na kakovost izdelkov, lahko naredimo naše izdelke dostopne čim večjemu številu ljudi. Skrbimo za razvoj izdelkov in nabavo, marketing in prodajo, logistiko in storitve za stranke ter na ta način ohranjamo popoln nadzor nad funkcionalnostjo, kakovostjo in stroški naših izdelkov.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

😊👍 odlično...

7 november 2024

Živjo Dušan Jemec,

Hvala, ker zaupaš vidaXL.

Vedno je lepo slišati, da smo pozitivno vplivali na stranke.

Upamo, da se kmalu spet vidimo!

Lep pozdrav,
Deisy - vidaXL

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The package took 20 in stead of 3 days.

The package that was supposed to be delivered in 3 days, took longer than a packaga i ordererd from china. DO NOT TRUST THE DELIVERY TIMES.

15 november 2024

Hi Matic Stojkovič,
Thank you for posting your review!
We are sorry that the product did not arrive on time.
Please check the email address used in your order as we have contacted you to resolve any inconvenience you may have experienced.
I appreciate your understanding and patience!
Have a nice day!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manjkajoči deli,ki niso na…

Manjkajoči deli,ki niso na zalogi,plačilo je možno z gotovino vendar vračilo ne,ne priporočam nobenemu....

23 november 2024

Spoštovani Sergei Dimke,

Hvala, ker ste svoje mnenje delili z nami.

Žal nam je, da ste prejeli izdelek z manjkajočimi deli.

vidaXL prevzema odgovornost za tovrstne primere in si jih prizadeva rešiti v najkrajšem možnem času z namenom zadovoljstva strank.

Na žalost nismo mogli vzpostaviti neposrednega stika, ker nismo mogli najti vašega naročila in se niste odzvali na našo zahtevo za dodatne informacije. Še vedno želimo razpravljati o možnih rešitvah za vas, zato prosimo, da nas čim prej kontaktirate na feedback@vidaxl.si

Cenim vaše razumevanje in se veselim vašega odgovora.

želim ti lep dan!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Das Gewächshaus hat dem ersten…

Das Gewächshaus hat dem ersten Herbstwind 19.11.2024 nicht standgehalten, heute Morgen durfte ich Einzelteile einsammeln. Anmerkung, daß war noch kein Sturm, ich werde das Teil entsorgen.

19 november 2024

Sehr geehrter Herr Paul Otto Kanter,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid, dass Sie sich in dieser Situation befinden.

Der Kundenservice wird sich schnellstmöglich mit Ihnen in Verbindung setzen, um eine für beide Seiten zufriedenstellende Lösung zu finden.

Mit freundlichen Grüßenn,
Miroslav

Pasja uta…

Cena 200 eur...vrednost..ce pretiravam 50€
Les razlicnih odtemkov in presušen, poka in se lomi, sama streha je pritrjena z 4 vijaki velikosti 3mm
Kvaliteta izdelave...0 od 5
Odsvetujem

15 oktober 2024

Živjo Aljosa Savron,

Hvala za objavo ocene!
Žal nam je, da izdelek ne izpolnjuje pričakovanj glede kakovosti in dimenzij, vendar smo tu, da vam pomagamo.
Preverite e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri naročilu, saj smo stopili v stik z vami, da bi odpravili morebitne nevšečnosti, ki ste jih morda doživeli.
Cenim vaše razumevanje in potrpežljivost!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Navodila so nejasna in pomanjkljiva

Navodila so nejasna in pomanjkljiva.
Ali lahko dobim natančna navodila, kako se navije platno v steber in odvije iz njega.

12 november 2024

Pozdravljeni Vincencij Jerala,
Hvala za objavo ocene!
Žal manjka priročnik za izdelek.
Prosimo, preverite e-pošto, ki ste jo uporabili pri naročilu, saj smo vas kontaktirali za rešitev morebitnih nevšečnosti.
Hvala za razumevanje in potrpežljivost!
Želimo vam lep dan!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great company with a lot of affordable…

Great company with a lot of affordable wood products.

11 september 2024

Dear maja maja,

Thank you for taking the time to leave feedback about your experience!

Your praise means the world to us. We are glad to hear that we are on the right track.

We look forward to welcoming you back to vidaXL in the near future.

Jeana - vidaXL

Hitro prejeto naročilo

Edino kar bi spremenil oz. nadgradil je to, da bi v naročilu, ki pride na mail, kjer so slike kupljenih izdelkov, s klikom na izdelek imeli povezavo nanj v trgovini. Nekatera konkurenca namreč nudi to funkcijo in je zelo uporabna. Naknadno sem moral preveriti določene značilnosti kupljenega izdelka, pa sem ga moral ponovno iskati v spletni trgovini.

7 september 2024

Živjo Tilen G.,

Hvala za tvoj čas in povratne informacije o tvoji izkušnji!

Tvoje povratne informacije nam veliko pomenijo, saj smo zavezani k nenehnemu izboljševanju naših izdelkov.

Vedno smo pripravljeni odgovoriti na tvoja vprašanja, zato se lahko kadar koli obrneš na nas.

Lp,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

If you are selling products (in my case…

If you are selling products (in my case furinture) that is obviously 2nd or 3rd class quality then you should mention that in description.

Almost same quality came after 1st complaint. Then i gave up.
Less and learn... So in the future i will avoid ordering from your site.

12 september 2024

Hello Dani,
Thank you for giving us the opportunity to contact you.
We are at your disposal, if you decide that one of our options is suitable for you, please contact us again.
Have a nice day!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Široka ponudba - ampak manipulativne marketinške prakse.

Imajo široko ponudbo to morem prinati.

Naročilo #0038000391694 - naročil plačal hotel naročit čez 2 dni še enega tipičen marketinški trik cena je šla iz 389€ na 520€ (iz iste zaloge ker zaloga ni pošla kar vem po tem da so ljudje, ki preprodajajo robo od njih imeli X število kosov na zalogi.)

45217 vidaXL Rastlinjak iz aluminija
421x190x195 cm 15,6 m3

Za drugi naročen artikel visoka greda iz aluminija, tako slab material, da bi bilo vredno oceniti z 1 ampak nebom ker v končni fazi je vse kot more biti.

Naročilo; #0038000402600

47063 vidaXL Vrtna visoka greda
pocinkano jeklo 400x80x77 cm
antracitna

29 augustus 2024

Spoštovani Tilen Firman,
Na žalost nismo mogli vzpostaviti neposrednega stika z vami, ker niste odgovorili na naša e-poštna sporočila.
Vendar ste prepričani, da smo odprti, da vam ponudimo najboljšo rešitev za obravnavanje prijavljene težave, zato prosimo, da nas kontaktirate na feedback@vidaxl.si.
Hvala za razumevanje in veselim se vašega odgovora.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The article was not as described

The article was not as described, it is nit strong and not good quality. Instructions we’re really bad.

25 augustus 2024

Dear Taja Strmčnik,
I appreciate all your patience and cooperation in this matter, it has been a pleasure to assist you and help you solve the problem.
We hope to continue a good collaboration!
I remain at your disposal for any questions that may arise in the future.
I wish you a nice day!

Vse je blo super

8 augustus 2024

Živjo Lea,

Hvala za tvoj čas in povratne informacije o tvoji izkušnji!

Veseli nas, da je vse potekalo gladko.

Veselimo se, da te kmalu spet vidimo.

Lp,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Izdelek ima vida XL logo.

Izdelek ima vida XL logo.
Odsevniki so odpadli na prvi vožnji.
Med blagom in kolesom ni zaščite za drgnjenje koles.
Izdelek si komaj zasluži 1 zvezdico.
Klump pač
Nobena poprodajna aktivnost ne more rešiti slabe zasnove izdelka. Tudi vrniti vam ga ne morem, ker sem zato da sem ga lahko montiral na moje kolo moral predelati (zakriviti) vodilni drog in zavariti priključek na kolo. Tudi ne morete rešiti drgnjenja blaga ob kolo. Izdelek potrebuje novo zasnovo. In moje mnenje je bilo namenjeno nekomu, da se zamisi in naredi boljši izdelek. In moje mnenje je da ob boljši zasnovi sploh ni nobene potrebe, da bi bil izdelek dražji - samo narediti bi ga morali drugače več ali manj z istimi materiali.
Kar pa se tiče kritike logota na izdelku - kar se mene tiče je propagandni material zastonj - če moram zanj plačati? Saj niste resni?

22 augustus 2024

Spoštovani Boris Serazin,

Žal z vami nismo mogli vzpostaviti neposrednega stika, saj se niste odzvali na naše povpraševanje po dodatnih informacijah.
Kljub temu ste prepričani, da smo odprti, da vam ponudimo najboljšo rešitev za reševanje prijavljene težave, zato prosimo, da nas kontaktirate na feedback@vidaxl.si.
Zahvaljujem se vam za razumevanje in se veselim vašega odgovora.
Lep dan ti želim!

Recommendable shop

Fast delivery. Product as described! Can recommend the shop.

29 augustus 2024

Dear Customer,

Thank you very much for sharing your experience with us.

We will continue to make effort and do well to provide you with better experiences with us. We're here if you need anything!

Wish you a very pleasant day.

Jeana - vidaXL

Hitra dostava.

6 augustus 2024

Živjo Robert Podkrižnik,

Hvala za tvoj čas in povratne informacije o tvoji izkušnji!

Navdušeni smo nad tvojim zadovoljstvom z našo dostavno službo. Še naprej bomo vzdrževali raven popolnosti.

Veselimo se, da te kmalu spet vidimo.

Z lepimi pozdravi,
Deisy - vidaXL

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vračilo neustreznega izdelka lahko drago stane

Naročen izdelek je bil dostavljen zelo hitro. Slabo: velikost izdelka ni ustrezala meram, ki so bile objavljene pri izbiri, zato za nas ni bil uporaben. Pisala sem na vse naslove družbe VidaXL, VENDAR ODZIVA NI BILO. KER MORAŠ VRAČILO OPRAVITI NA LASTNE STROŠKE, so mi le te zaračunali več kot 30 EUR zaradi teže izdelka, kljub temu da je bila napaka na strani Vida XL, ki je objavil napačne mere.Kljub dobri ponudbi se jim odslej na daleč izogibam.

14 augustus 2024

Spoštovana Andreja Stupar,

Zahvaljujem se vam za razumevanje in se veselim vašega odgovora.
Lep dan ti želim!

vidaXL Vrtna lopa za orodje mocha 83x57x140 cm trdna borovina

The producti purchased for garden (small wooden garden shed) is of so pore quality (thin as paper, wooden parts are not straight/flat so screws do not fit, doors do not remain closed despite the lach -I will never buy anything more from VIDAXL brand.
It is a waste of money!

7 februari 2024

Hello MIRJAM PICMAN,

Thank you for sharing your opinion with us.

We're sorry you encountered a problem with our product.

vidaXL takes responsibility for such cases and strives to resolve them as quickly as possible.
Please verify the email address used in the order as we have contacted you to resolve any inconvenience you may have experienced.
I appreciate your understanding and patience!
I wish you a nice day!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best service in the world!

30 augustus 2024

Dear Markovic Nikola,

Thank you for taking the time to leave feedback about your experience!

We look forward to welcoming you back to vidaXL in the near future.

Didn't get what I ordered

Didn't get what I ordered, also no info

4 september 2024

Dear Barbara Povse,

We hope we were able to assist you.

We also want to remind you that when you need help in a situation where you encounter our products, our team is at your disposal.

Thank you for your understanding and have a nice day!

Tzveta,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pri nakupu vrat je na spletu višina…

Pri nakupu vrat je na spletu višina narobe narisana,kot je bila dejanji,ko sem rabil telefonsko pomoč,je bil odzivnik da te pokličejo v enem delovnem dnevu,pa ni bilo klica,zavajoci podatki pri nakupu vrat,steklenih je pisalo 1 x steklo,so bile tri šipe,in zelo slaba kakovost,nikoli več nakupa kitajske robe oz nasplosno pri vas,lp

15 augustus 2024

Pozdravljeni Gregor Hvala,

Hvala, ker ste svoje mnenje delili z nami.

Opravičujemo se za težavo z opisom pri nas kupljenega izdelka.

vidaXL prevzema odgovornost za takšne primere in se trudi za njihovo čim hitrejšo rešitev z namenom zadovoljstva strank.
Cenim vaše razumevanje in potrpežljivost!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.