Vigoshop Reviews 10.351

4,7

ik was niet op zoek naar iets nieuws opeens ,na een paar minuten zag ik een paar prachtige schoenen. Ik kan aleen direkt op ecco's lopen,volop keus en wacht nu ongeduldig tot ze binnen zijn

Ik werd goed op de hoogte gehouden. Pakketje kwam op afgesproken dag en tijd en netjes op de afgesproken plaats neergezet! Prima dus!

Wilde al lange tijd draadloze schilderijlampjes kopen. De websites die ik daarvoor tegenkwam op bv. Facebook gaven geen vertrouwen vanwege slechte reviews. Vigoshop daarintegen bleek er goed op te st... Toon meer

Na het toezenden van een verkeerd product was het moeilijk contact te maken. via de klantenservice die ik mailde met mijn verhaal kreeg ik steeds de verwijzing naar het contactformulier. Daar kon ik g... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Cosmeticawinkel
  3. Kinderspeelgoedwinkel
  4. Doe-het-zelfzaak
  5. Elektronicawinkel
  6. Dierenverzorgingswinkel

Vigoshop – Practical Solutions, Delivered with Care

At Vigoshop, our mission is to make everyday life easier by offering smart, affordable, and useful products for every home.
We serve individuals and families seeking quality and convenience, with a diverse catalog ranging from home and garden tools to personal care, fitness, and electronics. Every product is handpicked for reliability, value, and functionality—so you get what you need, when you need it. With fast EU-based shipping, secure payment options, and a dedicated customer support team, we ensure a seamless shopping experience from start to finish. Backed by transparent policies and a customer-first approach, Vigoshop is trusted by thousands across Europe. We believe that smart living starts with smart choices. Let us help you make them.

4,7

Uitstekend

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Goede noodlampen

Goede noodlampen
Op te laden via de zon of telefoonkabel.

2 april 2026

Het Vigoshop-team

Prima product ontvangen (mifi router)…

Prima product ontvangen (mifi router) en duidelijke communicatie m.b.t track en trace.

Mooie plaktegels

Mooie plaktegels, netjes verpakt en goede kwaliteit.

Het Vigoshop-team

Snelle levering, en goede service.

Het Vigoshop-team

Slechte kwaliteit, geen garantie, slechte klantenservice

Ik heb vloertegels gekocht voor de kinderen op op te spelen. Na hele korte tijd laat de bovenste laag van de tegels los, het pluche gedeelte. Volgens het bedrijf zit er geen garantie op dit product. Punt.

Edit: Inmiddels opnieuw contact gehad, naar aanleiding van de reactie van de eigenaar hier onder. Maar hetzelfde verhaal. Geen garantie op een product van een paar weken oud.

31 maart 2026

Antwoord van Vigoshop

Helaas kunnen we op basis van uw bericht niet vaststellen wat er mis is met onze producten. We helpen u graag verder, maar we hebben meer informatie nodig. Neem contact met ons op via het e-mailadres op onze website. Ons klantenserviceteam staat u graag te woord. Na het versturen van de e-mail ontvangt u direct een automatisch antwoord. U dient hierop te reageren om contact op te nemen met onze klantenservice.

Leuken artikelen.

Leuke artikelen, snel verzonden en prima prijs.

30 maart 2026

Het Vigoshop-team

Het product wat ik bestelde was niet…

Het product wat ik bestelde was niet geschikt voor mijn man. Maar teruggestuurd en het betaalde bedrag was snel teruggestort. Bedankt

30 maart 2026

Zonder problemen.

Zonder problemen de bestelling ontvangen

22 maart 2026

Dankjewel! We stellen je positieve recensie erg op prijs. 🙂

Het Vigoshop-team

Wat besteld en betaald geen bevestiging…

Wat besteld en betaald geen bevestiging gehad krijg 100
Keer dezelfde mail en ze doen niks waardeloos bedrijf bestel er nooit meer wat

19 maart 2026

Het Vigoshop-team

Mooi groot product en binnen 2 dagen in…

Mooi groot product en binnen 2 dagen in huis , bij sommige webshop doet het dagen om een mini pakketje te versturen
Hier is dit dus super geregeld

18 maart 2026

Antwoord van Vigoshop

Dank u wel! We zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. 🙂

Met vriendelijke groeten, Vigoshop

Heb retour gedaan maar er gebeurt…

Heb retour gedaan maar er gebeurt helemaal niks heb al meerdere berichten gestuurd met de vraag of retour binnen is gekomen waarschijnlijk blijft het zo en moet ik er maar van uit gaan me geld weggegooid te hebben

17 maart 2026

Antwoord van Vigoshop

In deze tijd stellen we uw begrip op prijs als retourzendingen momenteel iets langer duren dan gebruikelijk.

Uiteraard doen we ons best om onze gebruikelijke leverings- en servicenormen te handhaven. We vragen echter om uw begrip als er, ondanks al onze inspanningen, in individuele gevallen langere levertijden of reactietijden voorkomen.

Met vriendelijke groet, Vigoshop

Bezorging.

Bezorging.
Het was 1 dagje te laat maar ik zag later dat het uit Slovenie kwam. Moet ik niet zeuren. De Trustpilot was positief las ik. Dus helemaal oke.

16 maart 2026

Antwoord van Vigoshop

Dank u wel! We stellen uw positieve recensie zeer op prijs. 🙂

Met vriendelijke groet, Vigoshop

Prima geleverd

Prima geleverd. Mooie pan, maar wel een tikkie beschadigd 🥴

14 maart 2026

Antwoord van Vigoshop

Excuses voor het ongemak.

Ik verzoek u vriendelijk contact met ons op te nemen via e-mail info@vigoshop.nl

en antwoord onder Autoresponder om contact op te nemen met een van onze ondersteuningsmedewerkers,
die graag uw zaak zal controleren en het probleem zal oplossen.

Hartelijke groeten, Vigoshop