Viking Redningstjeneste AS Reviews

4. Autoreparatie en -onderhoud
  5. Autoservice
  6. Autosloperij
  7. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Viking Redningstjeneste er Norges største veihjelpsoperatør. Har du behov for veihjelp? Ta kontakt med oss på 06000, hele døgnet - hele året.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Må ikkje finne på å bli medlem hos…

Må ikkje finne på å bli medlem hos viking, er jo ren lureri dæm driver med. Øker priser uten å informere og når man da prøver å si opp har man plutselig 1 år bindingstid. Burde jo kanskje sendt ut informasjon så man har mulighet å si opp før det starter på en ny periode.

31 juli 2026

Første gang vi opplevde…

Første gang vi opplevde motorstopp.ringte.De kom raskt og kjørte oss til nærmeste bilverksted. Når de lastet bilen ned holdte jeg på å falle ut da foten min ble hengende ut av bilen.Bilen triller ned fra bilen deres fordi ansatte ikke kommuniserer ordentlig tydelig til meg og min mann på når jeg skal gå ut.Dette kunne gått skikkelig galt. Når jeg hopper ut sitter min mann fortsatt i bilen. De ansatte ber mannen min trille/kjøre bilen lengre frem ..dette skjønte ikke mannen min fordi ansatte igjen ikke snakker tydelig og klart og står på baksiden.Deretter ser de ansatte på hverandre og ler av mannen min fordi han ikke får med seg hva de sa.jeg står ved siden av dem.Jeg måtte gå nærmere bilen vår og gjenta det dem sa til mannen min, fordi dem er mer opptatt av å se på hverandre le av mannen min enn at en av dem kunne gått frem og snakket tydelig hva han skal gjøre.vi har ikke vært i en sån situasjon før og kan ikke lese tanker så ikke lett å forstå hva man skal gjøre.De var Ikke profesjonelle. Utrolig ubehagelig opplevelse med tanke på at man allerede er stresset over situasjonen man er i på et sted vi ikke er kjent.Så går vi inn i bilverkstedet og mannen som jobber der sier direkt at han har ikke mulighet på å se på noe og sier tilslutt at det kan ta flere mnd før han har tid pga sommerferie. Vi ringer tilbake til dem få minutter etter de kjører men dem sa bare at det er ikke noe dem kan gjøre og at det var der dem fikk beskjed å sette av. Bilverkstedet ved andre siden sa at de kan se på det men må få bilen til dit...ekkel opplevelse

24 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sehr guter Bergungsdienst . Ich hatte einen defekten Reifen am…

Ich hatte einen defekten Reifen am Mottorrad. Die Felge vorne war hin. Der Pannendienst wurde von der Schweiz aus organisiert. Der Fahrer, Tør Martin, fand einen Händler und telefonierte vorher mit diversen Werkstätten um die beste Option zu finden. Er fuhr mich danach mit dem Motorrad zusammen zur 2 Stunden entfernten Werkstatt. Toller Service !!! Vielen Dank!

8 juni 2026

Fantastisk service

Jeg var så uheldig å punktere på min vei gjennom østerdalen med min store bobil, sent lørdags kveld. Jeg fikk veldig rask respons på Viking nødtelefon og kom raskt i kontakt med en meget hyggelig og serviceminded kar. På tross av mine spesielle dekkdimensjoner lyktes han å skaffe, legge om dekkene slik at jeg kom meg på veien igjen. Veldig takknemlig for den fantastiske hjelpen jeg fikk av han, eier av Koppang Auto. Han anbefales på det sterkeste👏👍

30 mei 2026

Veldig fornøyd!

Jeg ringte til Viking Redningstjeneste AS i Bergen pga. et punktert dekk på venstre side bak. Øyvind kom raskt til oss på Kolltveit i Øygarden kommune og hjalp med å frakte vår bil til Autodeler AS på Minde siden de hadde heldigvis åpent på en lørdag. Vi fikk raskt hjelp fra Viking Redningstjeneste og Øyvind er en utrolig hyggelig og hjelpsom mann. Veldig god service!

6 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk punktert dekk og ble stående…

Jeg fikk punktert dekk og ble stående på ferjeleiet til Torghatten i Moss. Ringte SOS fra min Volvo og Viking Redningstjeneste kom etter bare 10 min. Traff da en veldig hyggelig mann som lappet på stedet; alt gikk raskt og han sa at reparasjonen varte dekket ut! Takk for god hjelp.

2 november 2025

Aldri bestill batteriskift hos Viking

Viking installerte et batteri som var fullstendig utladet og hevdet at noe var galt med bilen, noe som utløste redningsbil og unødvendig service hos verksted. Svarte ikke på klage med erstatningssak. Saken er sendt til Forbrukertilsynet

1 juli 2025

Utnytter ansatte fult ut

Som en som var ansatt i dette firmaet så er det helt sykt hvordan dem i "ledelsen" behandler sine ansatte. Man får ikke den lønna man skal ha, man blir fortalt en ting når man starter, men det er noe helt annet enn når man faktisk jobber der. "Ledelsen" ELSKER å favorisere folk på kontoret i Torrevieja i Spania . Man skulle vel tro at ett norsk firma skal følge norske regler selvom de har satt seg i spania, men neiiida, her skal vi finne alle smutthull og utnytte alle ansatte. Får du ikke lønna du skal ha, så er visst ikke det "ledelsen" sitt problem. Man må bare leve av å få minimalt med lønn, altså minstelønn. Går aldri opp i lønn. Skal du jobbe eller trenger hjelp ville jeg hatt en advokat klar altså, for hele opplegget der er bare noe bullshit og ikke til å stoles på

25 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Viking hadde satt opp to medlemskap

Viking hadde satt opp to medlemskap. Dette ble bemerket og de slettet da det ene. Problemet var at de da også slettet all info i det såkalte eksisterende som gjorde at det ikke var søkbart. Fikk bare melding at de ikke fant noe medlemskap. Når en da fikk behov for veihjelp så måtte vi til slutt bare bestille dette via forsikring med egenandel. Ved kontakt for refusjon blir man behandlet med en ufyselig og arrogant måte fra deres kundebehandler. Ville ikke refundere selv om de senere i samtalen inrømmet at det var et medlemskap som de hadde slettet info i. Dette er de ikke tjent med, så styr unna og meld dere in i NAF i stedet!!! Hyggelige når du skal betale, men drittsekker når du trenger hjelp.

1 augustus 2025

Gjenstander har forsvunnet.

Firma Viking ble hyret for å transportere en minibuss. Under transporten forsvant gjenstander fra kjøretøyet. Da vi tok kontakt med Viking, fikk vi forklart at Viking ikke er ansvarlig for eiendeler som befinner seg i bilen. Sjåføren hadde gått inn i kjøretøyet og flyttet gjenstander fra bakre del til fremre del. Gjenstandene har ikke blitt funnet.

14 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Legger til uberettiget krav på faktura

Viking redningstjeneste sender ut fakturakrav på tjenester de aldri har gitt, som for eksempel bufferbil-krav for en bufferbil som aldri var tilstede. Når du ringer fakturaavdelingen for å påpeke denne feilen fraskriver de seg alt ansvar og sier at man må ta kontakt med kvalitetsavdelingen, og at faktura må betales/kan ikke settes på vent til dette er avklart. Arrogant og nedlatende oppførsel som om jeg skulle være en motvillig betaler… Kvalitetsavdelingen de henviser til har ingen telefon….. kun e-post. Litt for enkelt i en så stor bedrift eller? Her svarer Bjørn Martinsen etter tre dager (Cost control) «Bufferbil et er lovkrav», selv om jeg har forklart at det aldri var noen bufferbil tilstede. Han besvarte kun dette og ignorerer alt annet i min e-post med forklaringen om at Statens vegvesen var på stedet med sin egen bufferbil og at veibanen var stengt av FØR viking ble kontaktet. Han informerer meg heller ikke om at de ikke har dokumentert bilder av bergingen med bufferbil tilstede, som er et krav for å legge til et slikt beløp i regningen (dette fant jeg ut av senere). Jeg ringte igjen tilbake til fakturaavdelingen 8 mai kl 09.13 (da kvalitetsavdelingen nektet å ringe meg for en samtale etter forespørsel fra meg to ganger pr e-post). Her blir jeg først sendt videre til inkassoavdelingen, selv om fristen på min faktura er om to uker…. Jeg ville ha en kreditnota på bufferbil da den tjenesten aldri ble mottatt. Igjen ble ingenting sjekket opp eller informasjon gitt. Da ingen svarte på inkassoavdelingen (kun AI muligheter uten å kunne snakke med noen var tilgjengelig, ringer jeg på nytt tilbake til fakturaavdelingen 8 mai kl 09.24... Her blir jeg ENDELIG møtt med en helt annen tone og en profesjonell ansatt som forstod saken min godt. Han sa at det ikke forelå noen dokumentasjon hos dem at bufferbil var tilstede. Ingen bilder. Han forklarte meg at Viking skal ta bilder av bergingen, og at de skal dokumentere dette samt tilstedeværelse av bufferbil, hvilket det ikke var, og det forelå ingen dokumentasjon på dette i systemet (selvfølgelig, jeg var da med på dette selv!). Hvorfor ingen andre ansatte sjekket opp eller kunne beskrive dette forundrer meg. Min første samtale mer fakturaavdelingen var direkte ubehagelig og den ansatte både frekk og motbydelig. Samtalen ble tatt opp. Den bør dere bruke til opplæring. Jeg undres også på om de ansatte er instruert til å skremme folk til å betale eller gi de så mye arbeid med å finne frem en løsning at de gir opp og bare betaler? Anyway, denne personen skrev en kreditnota på dette kravet, og sa at et krav kun ville komme om det forelå noen dokumentasjon. Hvilket ikke finnes. Jeg har også kontaktet statens vegvesen som har kameraovervåking i tunellen der stoppet skjedde. Tusen takk for at du faktisk gjorde jobben din, du ene ansatte i Viking! Helt sykt at jeg har måttet bruke 4 dager for å få orden på dette, snakke med flere ulike mennesker som gir helt totalt forskjellig informasjon, og at man må møte på «rett» person til rett tid som faktisk kan jobben sin for å få orden på en så enkel sak. Jeg undres på hvor mange mennesker som gir opp til slutt bare betaler. Viking svindler jo folk. Dette kommer jeg til å melde inn til forbrukerrådet og eventuelt media om det finnes flere i samme situasjon. Dette har garantert skjedd med flere mennesker. Jeg råder også folk til å ta bilder selv om et slikt uhell skulle skje. Pengene for bilbergingen betaler jeg med glede, såklart. Videre mener jeg at Bjørn Mathisen i kvalitetsavdelingen VIREKLIG burde finne seg et nytt sted å arbeide, en helt ududgelig ressurs for bedriften, nedlatende holdning mot betalende kunder og null vilje til å møte oss på en profesjonell måte. Han har fortsatt ikke svart på min siste e-post.

Til andre som leser dette: VIT AT det er ikke lov å fakturere for tjenester man ikke har mottatt, og det er heller ikke lov til å sende faktura videre til inkasso på et omtvistet krav uansett hvor mye mange ganger leverandøren purrer. Mange leverandører forsøker å skremme kunder til å betale (her vil Viking pålegge 3.300 kr ekstra for en bufferbil som aldri var til stede under bilberging, men argumenterer for at dette er lovpålagt, et helt banalt argument da Statens Vegvesen hadde ordnet med dette før de ble kontaktet, og de uansett ikke stilte med denne tjenesten). Når kravet er omtvistet er det opp til deg og leverandøren og komme frem til en enighet FØR du må betale. Er ikke det mulig, er det forliksrådet som skal bestemme om kravet er gyldig, eller ikke. Så ikke betal om du opplever noe liknende. Dette er ren svindel. Anbefaler heller NAF, som jeg ringte først for prisoversikt. De ville ikke holdt på slik - eller i det minste gitt riktig informasjon.

24 april 2025

Touristenfalle, Abzocke!

Wenn ich könnte, würde ich gar keinen Stern vergeben! Absolute Touristenfalle und Abzocke!
Am Tag der Rückreise startete mein Auto nicht. Ich wusste, dass es die Batterie ist und teilte das so am Telefon auch mit. Man sagte mir, dass es 10.000 NOK kosten würde. Umgerechnet also ca. 850€.

Jetzt hatten wir leider keine anderen Möglichkeit, da wir mitten im Nirgendwo waren. Unser Gedanke war, dass man den Betrag von 850€ vielleicht "reserviert", da man nicht weiß, was jetzt tatsächlich noch gemacht werden muss an dem Fahrzeug. Nach einer Stunde Wartezeit, was vollkommen in Ordnung ist, kam der Schlepper. Holte sein Startakku raus, schloss es an, ich sollte mein Auto starten - fertig. Keine Arbeit von fünf Minuten. Verabschiedung.

Umso größer der Schreck, als wir aufs Konto guckten, dass für eine EINFACHE STARTHILFE 850€ abgegbucht wurden. Absoluter Wucher!

Auf eine Nachfrage per Mail schickte man uns einfach kommentarlos die Rechnung. Super kundenunfreundlich.
Kann nur jedem Abraten, dieses Unternehmen im Notfall zu kontaktieren, es sei denn, man hat im Lotto gewonnen.

Apropos - in Deutschland zahlt man für diese Art Starthilfe 40€-50€, bei einem netten Fahrer wird dieser Service sogar kostenlos angeboten - ohne Mitgliedschaften oder Versicherungen!

15 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Selv om jeg har vært betalende medlem i…

Selv om jeg har vært betalende medlem i flere år ville ikke Viking frakte motorsykkelen som stoppet til verksted som kunne reparere den. De sa de måtte frakte motorsykkelen til nærmeste verksted, uavhengig av om verkstedet kunne reparere den eller ikke. De krevet at jeg skulle betale 70,- kr pr. km. Ingen vits å betale dyr kontingent til Viking De sørger for å finne på noe slik at du må betale ekstra når du trenger de uansett! Det tok meg flere år før jeg trengte hjelp fra de MYE bortkastede penger over flere år!

2 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.