Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något. Städningen hade mer att önska. Fi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi fick mycket fint bemötande och bra service, både i Ålem och i Varberg, när vi tittade på husbilar. Sen när vi hade bestämt oss för köp, så sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi är så nöjda och... Toon meer
Vi tycker att allt gick väldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna på kontot efter 2 bankdagar, suverän service och mottagande i samband med inlämning av husbilen. Tack Vincents! Mvh Birgitta och Len... Toon meer
Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Contactgegevens
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Zweden
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Göran
Perfekt skött från första kontakt,
såldes snabbt, och pengar på kontot
inom en vecka

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Blev en väldigt dyr historia efter de…
Blev en väldigt dyr historia efter de gått igenom vagnen då de tar hög arbetskostnad.
De valde även att besikta den två dgr innan leverans till ny ägare.
Den gick ej igenom och jag blev väldigt förvånad över att detta inte var gjort då de haft vagnen under ca två månader.
Blev ennu mer förvånad över vad de skulle ha betalt för en ombesiktning i Falkenberg(vår vagn fanns hos vincents i varberg), 3500kr skulle själva ombesiktningen kosta och reparationen 2000kr.
Men då tyckte de själva att de kunde stå för ombesiktningen om jag betalade reparationen vilket jag gick med på.
Kollade upp vart de gjorde ombesiktningen och de visade sig att ombesiktningen gjordes inte utan verkstaden som utfört reparationen kunde själva släcka tvåan.
Alltså fanns inte summan på 3500kr för ombesiktningen alls.
240kr närmare bestämt var summan för att släcka tvåan. Dessutom fanns verkstaden väldigt nära vincents i varberg så ingen lång sträcka för dem att köra heller.
Alltså har de ljugit och och skött denna försäljningen på ett mindre behagligt sätt.
Uppskattar ej att de vid så sen tidpunkt som två dgr innan lev till köpare, trots att de sagt att allt e klart kommer med fler kostnader för att de själva ej skött förmedligen på rätt sätt.
Har framfört detta men de valde att avstå att kompensera mig för detta mycket dåliga bemötande och lögner.
Kan va bra att veta hur de lurar sin kunder med skrämmande taktik.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade in vår husbil för försäljning
Lämnade in vår husbil för försäljning. Knappt rullat 400 mil på 3 år, har haft den på en säsongsplats sen åkt iväg ett par ggr om året. Så bilen är som ny. Men när Vincents ska göra sin besiktning av den så läckte det olja, rutan var trasig m.m. Rutan hade stenskott som var lagat av Rydsbilglas och som sen godkändes av bilprovningen när den besiktades. Men när Vincents gjorde besiktningen så underkändes rutan och skulle bytas ut av Rydsbilglas fast dom redan godkänt rutan. Vilket även försäkringsbolaget tyckte var konstigt. Fattades 2 skruvar under ett säte som dom skulle ta 500 kr för att sätta i. 2 klistermärken skulle tas bort 400 kr skulle det kosta. Dom tar ej kontakt med dig som ägare och frågar om du tex kan köra bilen till besiktningen utan gladeligen kör bilen och tar en avgift på 1500kr/tim för att köra fram o tillbaka vilket blev 3000kr för 2 tim. Sen tankade dom bilen utan att fråga. Du får inga ordentliga dokument på vad som gjorts. Finns så mycket mer som dom kan förbättra för att vi som kunder ska bli nöjda. Jag kan bara hålla med alla som gett dåligt omdöme. Dom lurar oss som säljare på väldigt mycket. Dom vill helst undvika att ge dig pengar som blir över utan hittar bara MASSA fel så dom får pengar istället. Så tyvärr rekommenderar vi inte detta ställe. Kommer varken köpa eller sälja mer från detta stället.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, proffsigt tillhanda sätt, löpande förmedling.
Mycket nöjd.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
En snabb och smidig förmedlingsprocess
En snabb och smidig förmedlingsprocess. Trevlig, kunnig och serviceminded personal! Det kändes tryggt och bra på alla sätt från första telefonsamtalet tills bilen var såld.
Kan verkligen rekommendera Vincents!

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Det gick smidigt ock snabbt
Det gick smidigt och snabbt, blev såld samma dag

Trevligt bemötande
Bra överlämnande av bil smidigt att inte behöva göra något själv

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffs på köp o sälj av husbil o husvagn
Hade en jätte bra upplevelse både med försäljning o bemötande av personal 😃 försäljningen gick överraskande snabbt o dom hade bra kontakt med mig , både på mail o telefon. Kan rekommendera Vincents för o ta hand om försäljning o köp av husvagn o husbil 😃verkligen proffsigt upplägg😃

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Svarar ej på mail fast de har fordon på blocket.
Har skickat en förfrågan 2 gånger på en husbil o frågat om ett mellanpris på mitt ekipage men inte fått någon återkoppling.Dåligt,kanske inte vill sälja något.

sjukt dåligt bemötande
sjukt dåligt bemötande, kände mig faktiskt förnedrad när de inte tar mig på allvar gällande problemen på min husbil som jag köpt av dom.

Hör inte av sig vid en enkel förfrågan
Hör inte av sig vid en enkel förfrågan
Med andra ord
Ointresserad av nya kunder

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffsigt mottagande från första…
Proffsigt mottagande från första kontakt. Trevlig bemötande vid inlämning av husbilen.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi sålde vår husvagn till Vincent
Vi sålde vår husvagn till Vincent. Efter många år med 5 husbilar och 3 husvagnar så har vi aldrig fått ett sådant trevligt och professionellt bemötande förut. Allt gick fantastiskt smidigt och snabbt. Önskar bara att vi hade upptäckt dom tidigare, då hade vi gjort alla våra affärer hos dem.

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Nöjd kund vid hämtning av Plåtis
När vi skulle hämta Plåtisen så var en nyckel till lådorna av. En av teknikerna kom ut å tittade och började mecka och sa kom tillbaka om några timmar så löser jag detta, vilket han gjorde grymt jobbat!!!!!

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra kundmottagande av Åke!
Hade ett akut problem. Åke på service hjälpte mig direkt. Han ör en klippa!

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade in vagnen i maj som dom skulle…
Lämnade in vagnen i maj som dom skulle sälja vidare hör o häpna då hitta dom en massa fel ....bromsljus batteri plus laddare fel på dusch (obs aldrig använd)...... fel på lådor...drag..vattenavtappnings ventil ..mm mm nästan allt e hittepå grejer / sturk

Professionellt bemötande och hantering
Vi är glada och tacksamma för ett vänligt och professionellt bemötande och hantering. Det har känts bra att sälja bilen via er. Och dessutom med ett för oss bra pris. Vi tänker på alla bekymmer vi slapp om vi skulle försökt sälja själv. Nu kan vi avsluta vår husbilstid glada i sinnet och tänka på alla roliga resor vi hann med under de drygt fyra åren och önska de nya ägarna lycka till.

Professionella!
När jag och min sambo klev in på Vincents möttes vi av värme och att alla var engagerade i vårt besök trots att ty högt besökarantal. Vi visste att vi ville ha en husbil, men vi visste knappt vad som var höger och vänster. Tack vare Love, Hanna och Ola och står vi här nu med vår ”Leffe” ☺️

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket nöjd med säljuppdrag!!!
Jag var noggrann när jag skulle sälja min bil. Kollade dels på vad de olika förmedlarna gav för möjligt utpris samt geografiskt läge. Till sist fastnade jag för Vincents. När jag kom dit gick de igenom bilen och jag fick en del omkostnader vilket, ärligt talat, gjorde mig irriterad. MEN det handlade i slutändan om att Vincents, såklart, är ett vinstdrivande företag men framförallt att man vill leverera en bra produkt till kommande köpare. Slutligen vill jag säga att jag är MYCKET nöjd med all hantering från Vincents.
Micke

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.