Vincents Husbil & Husvagn AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något. Städningen hade mer att önska. Fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick mycket fint bemötande och bra service, både i Ålem och i Varberg, när vi tittade på husbilar. Sen när vi hade bestämt oss för köp, så sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi är så nöjda och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi tycker att allt gick väldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna på kontot efter 2 bankdagar, suverän service och mottagande i samband med inlämning av husbilen. Tack Vincents! Mvh Birgitta och Len... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Camperdealer
  2. Autodealer
  3. Woonwagenverkoper
  4. Camperstalling
  5. Caravanverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Göran

Perfekt skött från första kontakt,
såldes snabbt, och pengar på kontot
inom en vecka

9 september 2025

Stort tack för din fina recension Göran! 🌟
Vi är glada att höra att allt gick smidigt från första kontakten till att affären var klar och pengarna fanns på kontot. Precis så vill vi att det ska kännas när man säljer sitt fordon via oss.

Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev en väldigt dyr historia efter de…

Blev en väldigt dyr historia efter de gått igenom vagnen då de tar hög arbetskostnad.
De valde även att besikta den två dgr innan leverans till ny ägare.
Den gick ej igenom och jag blev väldigt förvånad över att detta inte var gjort då de haft vagnen under ca två månader.
Blev ennu mer förvånad över vad de skulle ha betalt för en ombesiktning i Falkenberg(vår vagn fanns hos vincents i varberg), 3500kr skulle själva ombesiktningen kosta och reparationen 2000kr.
Men då tyckte de själva att de kunde stå för ombesiktningen om jag betalade reparationen vilket jag gick med på.
Kollade upp vart de gjorde ombesiktningen och de visade sig att ombesiktningen gjordes inte utan verkstaden som utfört reparationen kunde själva släcka tvåan.
Alltså fanns inte summan på 3500kr för ombesiktningen alls.
240kr närmare bestämt var summan för att släcka tvåan. Dessutom fanns verkstaden väldigt nära vincents i varberg så ingen lång sträcka för dem att köra heller.
Alltså har de ljugit och och skött denna försäljningen på ett mindre behagligt sätt.
Uppskattar ej att de vid så sen tidpunkt som två dgr innan lev till köpare, trots att de sagt att allt e klart kommer med fler kostnader för att de själva ej skött förmedligen på rätt sätt.

Har framfört detta men de valde att avstå att kompensera mig för detta mycket dåliga bemötande och lögner.
Kan va bra att veta hur de lurar sin kunder med skrämmande taktik.

4 augustus 2025

Hej Annika,

Tyvärr är besiktningstiderna ofta väldigt knappa under högsäsong och i det här fallet var det extra oturligt att vagnen inte gick igenom besiktningen. Hade vi inte kunnat släcka tvåan via vår servicepartner hade vi behövt transportera vagnen till Falkenberg för ombesiktning, då de var de enda som hade en ledig tid före leveransdatumet.

Det du önskade att vi skulle stå för var åtgärden av själva anmärkningen på din husvagn (för kort påskjutsbroms) vilket vi tyvärr inte kunde godkänna. Däremot stod vi för kostnaden att släcka tvåan på besiktningen, så att vagnen blev klar i tid.

Jag beklagar att informationen inte upplevdes tydlig i samband med detta. Vi har tagit till oss din feedback och tar med oss den till nästa gång.

Tack för att du tog dig tid att framföra dina synpunkter, de är viktiga för oss i vårt arbete att bli bättre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lämnade in vår husbil för försäljning

Lämnade in vår husbil för försäljning. Knappt rullat 400 mil på 3 år, har haft den på en säsongsplats sen åkt iväg ett par ggr om året. Så bilen är som ny. Men när Vincents ska göra sin besiktning av den så läckte det olja, rutan var trasig m.m. Rutan hade stenskott som var lagat av Rydsbilglas och som sen godkändes av bilprovningen när den besiktades. Men när Vincents gjorde besiktningen så underkändes rutan och skulle bytas ut av Rydsbilglas fast dom redan godkänt rutan. Vilket även försäkringsbolaget tyckte var konstigt. Fattades 2 skruvar under ett säte som dom skulle ta 500 kr för att sätta i. 2 klistermärken skulle tas bort 400 kr skulle det kosta. Dom tar ej kontakt med dig som ägare och frågar om du tex kan köra bilen till besiktningen utan gladeligen kör bilen och tar en avgift på 1500kr/tim för att köra fram o tillbaka vilket blev 3000kr för 2 tim. Sen tankade dom bilen utan att fråga. Du får inga ordentliga dokument på vad som gjorts. Finns så mycket mer som dom kan förbättra för att vi som kunder ska bli nöjda. Jag kan bara hålla med alla som gett dåligt omdöme. Dom lurar oss som säljare på väldigt mycket. Dom vill helst undvika att ge dig pengar som blir över utan hittar bara MASSA fel så dom får pengar istället. Så tyvärr rekommenderar vi inte detta ställe. Kommer varken köpa eller sälja mer från detta stället.

1 juli 2025

Hej Ann,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din återkoppling. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.

Vi strävar alltid efter att vara så tydliga och transparenta som möjligt genom hela förmedlingsprocessen, både vad gäller tekniska genomgångar, eventuella åtgärder och tillhörande kostnader. För att säkerställa detta använder vi oss bland annat av ett processchema vid inlämning, som du får med dig hem i pappersform tillsammans med tydliga villkor, där det bland annat står vad besiktning kostar.

Vi beklagar om informationen inte nått fram som den borde, det tar vi till oss och ser över internt för att ytterligare förbättra vår kommunikation framöver.

Gällande rutan så kan vi tyvärr inte göra mer än att utgå ifrån bilprovningens besiktningsprotokoll som blev nekat. Vi förstår att det känns frustrerande när en ruta som tidigare godkänts sedan bedöms annorlunda.

Vi tar dina synpunkter på stort allvar och kommer att använda dem i vårt fortsatta förbättringsarbete, både när det gäller rutiner och kundupplevelse. Vill du diskutera något mer i detalj eller reda ut något specifikt är du självklart varmt välkommen att kontakta oss direkt – vi lyssnar gärna.

Tack igen för att du hörde av dig och vi beklagar att vi inte lyckades motsvara dina förväntningar denna gång.

Vincents Husbil & Husvagn

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, proffsigt tillhanda sätt, löpande förmedling.
Mycket nöjd.

9 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack Lars för förtroendet och för att vi fick hjälpa till att sälja din husbil! Vi håller tummarna för att vi snart får in en husbil som matchar det ni söker och att vi då får möjligheten att hjälpa er även med nästa köp.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller om vi kan vara behjälpliga på något annat sätt under tiden.

Trevlig höst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En snabb och smidig förmedlingsprocess

En snabb och smidig förmedlingsprocess. Trevlig, kunnig och serviceminded personal! Det kändes tryggt och bra på alla sätt från första telefonsamtalet tills bilen var såld.
Kan verkligen rekommendera Vincents!

29 augustus 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension och för de vänliga orden!
Det gläder oss att du upplevde hela processen som trygg och smidig, precis så vi vill att det ska kännas.

Tack också för att du valde att anlita oss och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa till med något i framtiden!

Vincents Husbil & Husvagn

Snabbt och professionellt

Snabbt och professionellt

27 augustus 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du upplevde allt som snabbt och professionellt.

Teamet på Vincents 🚐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick smidigt ock snabbt

Det gick smidigt och snabbt, blev såld samma dag

28 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din recension!
Det gläder oss att försäljningen gick så snabbt. När ett fordon är i gott skick och väl omhändertaget leder det ofta till en smidig och snabb affär😃

Ha en fortsatt trevlig sen-sommar!

Trevligt bemötande
Bra överlämnande av bil smidigt att inte behöva göra något själv

20 augustus 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din recension! 🌟
Härligt att höra att överlämnandet gick smidigt och att du kände att vi tog hand om allt. Precis så vi vill att det ska kännas!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffs på köp o sälj av husbil o husvagn

Hade en jätte bra upplevelse både med försäljning o bemötande av personal 😃 försäljningen gick överraskande snabbt o dom hade bra kontakt med mig , både på mail o telefon. Kan rekommendera Vincents för o ta hand om försäljning o köp av husvagn o husbil 😃verkligen proffsigt upplägg😃

19 augustus 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack Fredrik för din fina recension!
Så roligt att höra att både försäljningen och kontakten fungerade bra – och extra kul att det gick snabbare än förväntat. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och tackar vänligen för din rekommendation.

Ha en fortsatt fin sen-sommar!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarar ej på mail fast de har fordon på blocket.

Har skickat en förfrågan 2 gånger på en husbil o frågat om ett mellanpris på mitt ekipage men inte fått någon återkoppling.Dåligt,kanske inte vill sälja något.

9 augustus 2025

Hej Torleif,

Vi beklagar att du inte fått den hjälp du efterfrågat. Jag ser till att en av våra säljare tar kontakt med dig nu under morgonen.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hannah Schaffler, Vincents Husbil & Husvagn

sjukt dåligt bemötande

sjukt dåligt bemötande, kände mig faktiskt förnedrad när de inte tar mig på allvar gällande problemen på min husbil som jag köpt av dom.

11 augustus 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Vi tar alla våra kunder och deras ärenden på största allvar, det är verkligen tråkigt att höra att du upplevt situationen på något annat vis. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt och reda ut vad som hänt, vill vi gärna veta vilken kund och vilken husbil det gäller.

Vi vill också påminna om att vi säljer begagnade fordon, vilket innebär att vissa typer av slitage och problem kan vara mer vanliga än ovanliga. En del av dessa omfattas inte av garanti, men vi försöker alltid hjälpa våra kunder att hitta den bästa möjliga lösningen utifrån omständigheterna.

Kontakta oss gärna direkt på 0340-500226 eller svara på detta med dina uppgifter, så återkommer vi så snart som möjligt.

Hör inte av sig vid en enkel förfrågan

Hör inte av sig vid en enkel förfrågan
Med andra ord
Ointresserad av nya kunder

1 augustus 2025

Hej Anders,

Tack för din recension, även om det såklart är tråkigt att höra din upplevelse. Vi strävar alltid efter att återkoppla så snabbt som möjligt, men under högsäsong kan svarstiderna tyvärr bli lite längre. Det är absolut inte vår intention att verka ointresserade – tvärtom uppskattar vi varje kund som hör av sig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen på 0340-500 226, så hjälper vi dig gärna på bästa sätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffsigt mottagande från första…

Proffsigt mottagande från första kontakt. Trevlig bemötande vid inlämning av husbilen.

30 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket! Vi blir glada av att höra att du är nöjd med bemötandet.🚐

Ha en trevlig helg!🌟
/ Team Vincents

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi sålde vår husvagn till Vincent

Vi sålde vår husvagn till Vincent. Efter många år med 5 husbilar och 3 husvagnar så har vi aldrig fått ett sådant trevligt och professionellt bemötande förut. Allt gick fantastiskt smidigt och snabbt. Önskar bara att vi hade upptäckt dom tidigare, då hade vi gjort alla våra affärer hos dem.

23 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack Tore, så roligt att höra och väldigt fint sagt.
Vi är glada att vi fick hjälpa till och ni är alltid varmt välkomna tillbaka!🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd kund vid hämtning av Plåtis

När vi skulle hämta Plåtisen så var en nyckel till lådorna av. En av teknikerna kom ut å tittade och började mecka och sa kom tillbaka om några timmar så löser jag detta, vilket han gjorde grymt jobbat!!!!!

21 juli 2025

Vad roligt att höra!
Vi ska självklart hälsa teknikern vidare, riktigt roligt att du är nöjd med både service och din nya plåtis.

Stort lycka till på vägarna!🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundmottagande av Åke!

Hade ett akut problem. Åke på service hjälpte mig direkt. Han ör en klippa!

21 juli 2025

Tack för din fina kommentar – vi håller med 💪
Härligt att vi kunde hjälpa till snabbt

ha en underbar sommar!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lämnade in vagnen i maj som dom skulle…

Lämnade in vagnen i maj som dom skulle sälja vidare hör o häpna då hitta dom en massa fel ....bromsljus batteri plus laddare fel på dusch (obs aldrig använd)...... fel på lådor...drag..vattenavtappnings ventil ..mm mm nästan allt e hittepå grejer / sturk

1 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när det upptäcks fel som du själv kanske inte lagt märke till.
När vi får in ett fordon för försäljning genomför vi alltid en noggrann och utförlig varudeklaration. Syftet med detta är att tydligt dokumentera fordonets skick – både för din skull som säljare och för en eventuell köpare – och därmed undvika missförstånd eller komplikationer efter avslutad affär.
Om det rör sig om mindre brister eller slitage kan du som ägare välja att inte åtgärda dem, utan istället låta det framgå i varudeklarationen. Det är dock bra att känna till att sådana anmärkningar kan påverka fordonets attraktivitet och därmed göra det svårare att sälja. Vid mer väsentliga fel, som kan påverka säkerhet eller funktion, krävs däremot en åtgärd innan fordonet kan läggas ut till försäljning.

Vi strävar alltid efter att vara så transparenta och tydliga som möjligt genom hela processen, både för dig som lämnar in fordonet och för de som är intresserade av att köpa det.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Professionellt bemötande och hantering

Vi är glada och tacksamma för ett vänligt och professionellt bemötande och hantering. Det har känts bra att sälja bilen via er. Och dessutom med ett för oss bra pris. Vi tänker på alla bekymmer vi slapp om vi skulle försökt sälja själv. Nu kan vi avsluta vår husbilstid glada i sinnet och tänka på alla roliga resor vi hann med under de drygt fyra åren och önska de nya ägarna lycka till.

15 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack för er fina återkoppling, det betyder mycket!
Vi är glada att vi fick hjälpa er med försäljningen och att det kändes tryggt hela vägen.
Det är alltid roligt att se tillbaka på husbilsåren med många härliga minnen.🚐

Ha en fin sommar!🌟

Professionella!

När jag och min sambo klev in på Vincents möttes vi av värme och att alla var engagerade i vårt besök trots att ty högt besökarantal. Vi visste att vi ville ha en husbil, men vi visste knappt vad som var höger och vänster. Tack vare Love, Hanna och Ola och står vi här nu med vår ”Leffe” ☺️

4 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack snälla för era fina ord. ☺️
Det betyder mycket att ni kände er välkomnade och omhändertagna, särskilt under en dag med mycket folk.
Stort grattis till eran Leffe!
Vi önskar er många härliga mil och minnen tillsammans 🚐✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd med säljuppdrag!!!

Jag var noggrann när jag skulle sälja min bil. Kollade dels på vad de olika förmedlarna gav för möjligt utpris samt geografiskt läge. Till sist fastnade jag för Vincents. När jag kom dit gick de igenom bilen och jag fick en del omkostnader vilket, ärligt talat, gjorde mig irriterad. MEN det handlade i slutändan om att Vincents, såklart, är ett vinstdrivande företag men framförallt att man vill leverera en bra produkt till kommande köpare. Slutligen vill jag säga att jag är MYCKET nöjd med all hantering från Vincents.

Micke

4 juli 2025

Antwoord van Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack Mikael för att du tog dig tid att skriva en recension! Det betyder mycket för oss.

Det gläder oss att du i slutändan är nöjd med helheten och hur allt hanterades. Tack för förtroendet och för att du valde Vincents!

Ha en underbar sommar!🌼

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.