Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et skab hos vinkøleskabet.dk, skabet var på tilbud og efter lidt google søgninger bestemte vi os for at det skab ville vi gerne have. Alt derfra kørte perfekt, ordren blev bekræftet leveri... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Koelkastwinkel
  3. Wijnkelder
  4. Wijnopslagbedrijf

Over Vinkøleskabet.dk

Geschreven door het bedrijf

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget skuffende kundeservice - tænk før i handler

Jeg har sjældent oplevet en reklamation blive håndteret på en måde, der har frustreret mig så meget.

Jeg købte et Northern Collection 14 Black vinkøleskab hos Vinkøleskabet.dk. En væsentlig grund til mit valg var størrelsen – skabet er kun 27,3 cm bredt og markedsføres ligefrem med “Smalt design til begrænset plads”.

Da skabet efterfølgende ikke længere kølede ordentligt, reklamerede jeg.

Vinkøleskabet.dk afviste reklamationen med henvisning til, at et fritstående vinkøleskab ifølge en generel side på deres hjemmeside skal have minimum 10 cm fri plads omkring sig og ikke må stå under en bordplade.

Det krav havde jeg aldrig bemærket ved købet.
Hvis et 27,3 cm bredt vinkøleskab kræver 10 cm på begge sider, kræver det i praksis mindst 47,3 cm i bredden.
Samtidig må der ifølge Vinkøleskabet.dk heller ikke være en bordplade over det.
Det finder jeg temmelig væsentligt for et produkt, der netop markedsføres som et “smalt design til begrænset plads”.

Men det, der for alvor har gjort mig utilfreds, er kundeservicen efterfølgende.

Jeg har flere gange bedt dem om at dokumentere, hvor disse konkrete afstandskrav fremgik af produktinformationen eller installationsvejledningen for netop denne model på tidspunktet for mit køb.

Jeg bad dem til sidst helt konkret svare på fire spørgsmål:

Hvilke sider af skabet gælder kravet om 10 cm for?

Gælder det også under skabet? Skabets egne fødder giver kun ca. 2 cm afstand til gulvet.

Hvor fremgik de konkrete afstandskrav i produktinformationen eller installationsvejledningen ved købet?

Kunne de sende mig den installations-/brugsvejledning, der var gældende for modellen?

Jeg fik ikke svar på nogen af de fire spørgsmål.

I stedet afsluttede de reklamationen og skrev, at hvis jeg går videre til en relevant klageinstans, vil de dér “fremlægge den information og dokumentation, som ligger til grund for vores afgørelse”.

Det er svært for mig at forstå. Det er jo netop den dokumentation, jeg gentagne gange har bedt dem om at sende til mig.

De har heller ikke undersøgt vinkøleskabet teknisk. Alligevel skrev de først, at de “med sikkerhed” kunne konstatere, at placeringen var årsagen til den manglende køling. Senere skrev de, at manglende ventilation “kan” have medført overophedning og skader på komponenterne.

Jeg tilbød endda at flytte skabet, stille det helt frit efter deres anvisninger og teste det igen. Det ønskede de heller ikke at forholde sig til, da de mener, at skaden allerede kan være sket.

For mig handler det efterhånden mindre om pengene og mere om måden, jeg er blevet behandlet på som kunde.

Jeg forventer ikke nødvendigvis at få ret i enhver reklamation. Men jeg forventer, at en virksomhed vil besvare rimelige og konkrete spørgsmål og fremlægge den dokumentation, som den selv siger ligger til grund for at afvise reklamationen.

Det har Vinkøleskabet.dk efter min oplevelse ikke gjort.

Jeg kommer derfor ikke til at handle hos Vinkøleskabet.dk igen, og på baggrund af dette forløb kan jeg heller ikke anbefale virksomheden til andre.

2 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Vinkøleskabet.dk

Antwoord van Vinkøleskabet.dk

Tak for din tilbagemelding.

Vores vurdering er baseret på, at vinkøleskabet er blevet installeret på en måde, som ikke opfylder de krav, der gælder for ventilation og varmeafledning. Et fritstående vinkøleskab har brug for tilstrækkelig luftcirkulation for at fungere korrekt, og manglende ventilation kan medføre overophedning og skader på komponenterne.

Det er kundens ansvar at sikre, at produktet installeres i henhold til de gældende installationsanvisninger og forudsætninger. Samtidig er det naturligvis også vores ansvar at være tydelige omkring, hvilke krav der gælder for installationen, og at informere om dette, når vi bliver bekendt med, at produktet ikke er korrekt installeret.

Da installationen i det pågældende tilfælde ikke opfylder produktets forudsætninger, har vi derfor ikke kunnet godkende reklamationen.

Hvis du oplever, at vi har været uklare, eller hvis der er spørgsmål, som du ikke har fået svar på, er du meget velkommen til at sende os en e-mail eller ringe til os. Vi hjælper dig gerne med at besvare dine spørgsmål.

Vinkøleskabet.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget skuffende kundeservice – jeg handler ikke her igen

Da skabet efterfølgende ikke længere kølede ordentligt, reklamerede jeg.

Det krav havde jeg aldrig bemærket ved købet.
Samtidig må der ifølge Vinkøleskabet.dk heller ikke være en bordplade over det.

Men det, der for alvor har gjort mig utilfreds, er kundeservicen efterfølgende.

Jeg bad dem til sidst helt konkret svare på fire spørgsmål:

Hvilke sider af skabet gælder kravet om 10 cm for?

Jeg fik ikke svar på nogen af de fire spørgsmål.

Det har Vinkøleskabet.dk efter min oplevelse ikke gjort.

8 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Vinkøleskabet.dk

Antwoord van Vinkøleskabet.dk

Tak for din tilbagemelding.

Vinkøleskabet.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Intet bøvl ved reklamation

Intet bøvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den først tilsendt køleskab, som var defekt, for et nyt på deres regning, meget hurtigt.
Det kunne være godt med dansk talende kundeservice.

9 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

mQuvee 5S - suboptimalt vinkøleskab

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee produkter.

Det er vel dyreste skab man kan få pr. flakse, og det nydeligt nok når det er lukket, men selve push funktionen er utilregnelig / dårlig, og selve skuffen flaskerne ligger i er udført i rigtig tarvelig tynd plastik.

Det giver mere sådan en kina følelse end et "eksklusivt præg", som det ellers fremgår af produktbeskrivelsen.

20 november 2025