Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et skab hos vinkøleskabet.dk, skabet var på tilbud og efter lidt google søgninger bestemte vi os for at det skab ville vi gerne have. Alt derfra kørte perfekt, ordren blev bekræftet leveri... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Koelkastwinkel
  3. Wijnkelder
  4. Wijnopslagbedrijf

Over Vinkøleskabet.dk

Geschreven door het bedrijf

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfekt oplevelse

God kundeservice der svarede hurtigt på alle spørgsmål

Masser forskellige vinkøleskabe at vælge mellem, så jeg kunne få et indbygningsskab der passede præcist til mit kvik køkken

Hurtig levering til aftalte tid

5 juni 2025

Super positiv oplevelse.

Alt derfra kørte perfekt, ordren blev bekræftet leveringen blev bekræftet og ca. 30-45 min. før chaufføren var her blev vi ringet op.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, så byder chancen sig igen så handler vi hos vinkøleskabet.dk igen.

27 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KØB IKKE FRA DEM!

De kommer med den ene søforklaring efter den anden om, hvorfor ikke de har sendt vores vinkøleskab. Så kan de ikke få fat i lageret, så kan de ikke få fat i logistikafdelingen. De trækker pengene før de sender varerne og kan ikke give et klart svar på, hvornår de sender vores køleskab til trods for at leveringsdeadline er overskredet!! Vi ventede 2 timer på at komme igennem til deres kunde service og opgav. Ringede i al desperation til alle de firmaer jeg kunne se der var tilknyttet firmaet og ingen respons på nogle af numrene. Så køb hellere et vinkøleskab et andet sted.

8 januari 2025
Logo Vinkøleskabet.dk

Antwoord van Vinkøleskabet.dk

Hej Karina,

Tak fordi du har taget dig tid til at give en anmeldelse. Vi beklager, at du har været ramt af de forsinkelser, vi har på vores lager lige nu. Vi beklager også, at du har haft problemer med at komme i kontakt med os. Vi vil gennemgå vores rutiner for at finde ud af, hvor fejlen ligger. Vi værdsætter din feedback, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du har spørgsmål.

Malin WB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har hos vinkøleskabet købt to…

Jeg har hos vinkøleskabet købt to mindre køleskabet for under to år siden og dermed er garantien stadig gældende. Det ene køleskab er desværre gået i stykker, kompressoren larmer og det køler konstant. Jeg ringer til kundeservice hos vinklekøleskabet og får fra start en rigtig dårlig oplevelse, med manglende hjælp til at finde min faktura. Herefter ringer jeg til salg og med en lille hvid løgn, får jeg hurtig tilsendt min faktura.

Efterfølgende er jeg igen tilbage ved kundeservice og taler med Mikaela, som påstår hun er en del af ledelsen og igen oplever jeg utrolig dårlig service. Udfra billeder og beskrivelser jeg har sendt, konstatere de at mit køleskab er forkert installeret og derfor gælder garantien ikke, trods det faktum at køleskabet ikke er indbygget, som de ellers påstår. Mange skriv senere frem og tilbage, står jeg fortsat med et køleskab der ikke virker og med kundeservice der ikke sender de korrekte oplysninger. Det er en super ærgerlig oplevelse og jeg kan med sikkerhed sige at jeg ALDRIG vil anbefale vinkøleskabet og og aldrig selv, kommer til at handle der igen.

12 april 2024
Logo Vinkøleskabet.dk

Antwoord van Vinkøleskabet.dk

Hej Dorthe
Tack för att du tagit dig tid att lägga ett omdömme om din upplevelse hos oss.
Jag förstår din besvikelse angående beslutet att avslå din reklamation på grund av felaktig installation av vinkylen.
En ansvarig har också tittat igenom ärendet och är enig med att produkten är felaktigt installerad enligt det underlag som har inkommit.

Varorna som köps hos oss har ett års garanti och två års rekalmationsrätt, men det innefattar endast ursprungsfel och dessvärre
inte vid en felaktig installation eller handhavande fel.

Vi uppskattar din feedback och förståelsen för våra garantivillkor. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service.

Är något oklart gällande ditt ärende, så kontakta gäran vår kundservice igen.

Ha en fin dag

More than happy

I bought a wine cooler last August on the advice of an English friend who had recently purchased one. I was making a wine cupboard summerhouse in Sweden but in the end ordered from the Danish company and had it delivered in Copenhagen. Everything went smoothly with the whole process and I am delighted with the product so I can reccommend Vinkøleskabet without hesitation.

12 augustus 2023

Vinreoler i god kvalitet

Jeg er ekstremt tilfreds med mine købte mQuvée Vinreoler fra vinkøleskabet.dk til min vinkælder. Kvaliteten er langt over forventning, og hele købsprocessen var problemfri. Kan varmt anbefales

16 november 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og nem online købsoplevelse.

Fin og nem online købsoplevelse.
Ringede og talte med kundeservice inden købet for at få råd og vejledning og her var ventetiden desværre ekstrem lang før jeg fik en svensktalende kundesupporter i røret.

27 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyt vinrum - med super support fra vinköleskabet

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hvilke skabe som jeg skulle välge OG fik samtidig skabene til en rigtig god pris. Skabene ankom som planlagt og er blevet installeret. Har allerede nydt at sidde i mit nye vinrum flere gange - både med min bedre halvdel og vinklub-kammeraterne. Utrolig tilfreds.

20 maart 2023