Lees wat reviewers zeggen
Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Toon meer
Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Over Vinkøleskabet.dk
Geschreven door het bedrijf
Vinkøleskabs eksperter
På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.
Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.
🍷 Fritstående vinkøleskabe
🍷 Vinkøleskabe til indbygning
🍷 Integrérbare vinkøleskabe
🍷 Ølkøleskabe
Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nyt vinrum - med super support fra vinköleskabet
Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hvilke skabe som jeg skulle välge OG fik samtidig skabene til en rigtig god pris. Skabene ankom som planlagt og er blevet installeret. Har allerede nydt at sidde i mit nye vinrum flere gange - både med min bedre halvdel og vinklub-kammeraterne. Utrolig tilfreds.
Varen leveret som aftalt og virker super

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering

Handl et andet sted
Købte et køleskab og modtog ingen ordrebekræftelse, før jeg selv bad om det. Hørte ingenting fra fragtmanden før 30 minutter før levering, selvom jeg var blevet lovet et par dages varsel. Skabet larmer og kompressoren kører konstant - hvilket åbenbart ikke er en fejl. Den anmeldelse (ikke positive) jeg har skrevet af skabet, hvor jeg advarer om larmen, har de efter et par uger fortsat ikke offentliggjort på deres hjemmeside. Jeg ville finde en anden forhandler.
Edit: Jeg har været i kontakt med dem. Det ændrer ikke på min anmeldelse.

Hold Jer langt væk……
Aldrig. været udsat for så elendig kundeservice
27. maj bestiller jeg et øl køleskab, som skal være en gave til en 50 års fødselsdag.
Beder om levering d. 10. juni.
Modtager straks en ordrebekræftelse og får her at vide at fragtmand ringer 3 timer før sin ankomst.
Senere modtager vi besked fra fragtmand om at skabet leveres mellem 7–17 men at han ville ringe 30 min før ,- dejligt.
Så tror vi alt er i skønneste orden.
Idag skriver vi 10:juni, intet sker, der ringes til vinkøleskabet der kontakter fragtmand og vi får at vide at vi inden for 5 min vil modtage en mail.
Ingen mail kommer. Der ringes igen til vinkøleskabet kun for at få at vide at fragtfirmaet lukkede kl 17 og kan først kontaktes på mandag d.13.
Her står vi nu, stort have party i morgen d. 11 med 40 mennesker til 50 års fødselsdag og varme øl.
Tilmed har de trukket pengene fra min konto d. 7. juni.
Hold jer langt væk og køb det andet sted, Elgiganten har til samme pris.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
De burde ikke have nogen stjerner…
De burde ikke have nogen stjerner overhovedet - køleskabet skulle leveres d.10. Juni mellem 7-17 vi modtog intet og stod med hus fyldt med mennesker og ingen kolde drikkevarer😡
Vi fik virkelig fin service af Ayla der…
Vi fik virkelig fin service af Ayla der hurtigt kunne svare på alle vores spørgsmål og hjælpe os. Vi fik tilmed hurtig levering.

Kan varmt anbefale Vinköleskabet.dk
Fik god hjälp af Aya som guidede mig til det rette produkt. Höj service og hurtig svarstid.
Mvh
Carsten

mquvee serveringsskab (ordre…
Købte mquvee serveringsskab (ordre 41002831) til køkkenet i sommeren 18. Vi har nu bøvlet med termostaten til den store kølezone, der bestandigt melder fejl. Forsøgte med reklamation / reparation via hjemmesiden, men man henviste til de 2 års reklamation og det derfor bare var ærgerligt, at skabet er gået i stykker. Ville have klædet hjemmesiden at dække en reparation eller evt. dele af den. Kan i alt fald ikke anbefale mærket.

Desværre på ingen måde…
Desværre på ingen måde anbefalelsesværdig.
Jeg købte et vinkøleskab som jeg fik bekræftigelse på og en leveringadato hvor jeg skulle være hjemme. På dagen kom køleskabet aldrig. Da jeg, efter næsten 20min(!), kom igennem til deres reklamationsafdeling, som udelukkende er svensktalende, vidste de ikke hvor min levering var og hvad der var sket, men de lovede at vende tilbage. Det gjorde de ikke. Først ugen efter, efter endnu 20 minutters telefonkø, kom jeg igennem og endnu engang var de uforstående overfor hvor mit køb var blevet af - som iøvrigt var trukket på kontoen flere dage i forvejen. Til sidst - efter flere opkald fra min side kunne de, meget undvigende, meddele at mit vinkøleskab var blevet væk og at de kunne sende et nyt.
Som fornuftig forbruger takkede jeg nej og skyndte mig at få mine penge retur.
Oliver som besvarer anmeldelser herinde på trustpilot ringede efterfølgende til mig, han sagde at han ikke havde været ved telefonen og i ‘møde’ hele dagen. Og beklagede min oplevelse. For at være helt ærlig så virkede det som om, at de gerne ville undgå (endnu)en dårlig anmeldelse.
Om vinkøleskabene rent faktisk har kvalitet over sig kan jeg ikke udtale mig om. Jeg kan dog sige, at man skal lede længe efter ringere kundeservice end det vinkøleskabet.dk har sig.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
Vinkøleskabet- det eneste der er i…
Vinkøleskabet- det eneste der er i køleskabet er kunderne. Selvom firmaer virker til at være dansk kan man kun få kontakt med svenskere som ikke er til at forstå.
Købte et ny køleskab som var defekt ved levering. Vinkøleskabet ville kun førsøge at reparere på køleskabet istedet for at ombytte det- dårlig kundeservice. Efter 4md opgav de efter 3 teknikerbesøg og diverse forsøg på at udbedre skaden. Vores oplevelse med vinkøkeskabet er ikke god.

Elendig kundeservice
Vi købte et vinkøleskab over DBA, som kun skulle have æstetiske skader. Vi fik vinkøleskabet hjem uden nogle problemer. Flere af gevindene til benene er desværre bukket skæve, så vinkøleskabet slet ikke kan stå på benene.
Vi har forsøgt at komme i kontakt med reklamation/retur på telefonen i flere dage, men det har været fuldstændig umuligt. Vi har haft kontakt med salgsafdelingen, som flere gange har lovet at reklamation/retur vil ringe os op, men det er ikke sket. Telefontiderne er 9-17 jf. deres hjemmeside, men vi fik at vide fra salgsafdelingen, at alle fra reklamation var i møde 9-10:30 og så var gået hjem kl. 16:30.
Vi har derudover været i kontakt med dem over mail, hvor de ikke har svaret i 2 dage. Da vi fik fat i salgsafdelingen rykkede de reklamation/retur for at svare os, hvor vi kl. 10:21 fik svar om at henvendelser besvares efter tur, og at hun ville vende tilbage, når det var vores tur. Nu er kl. 19:42 og vi har stadig ikke fået svar.
Konklusion, salgsafdelingen er fin, men det virker lidt som om der ingen reklamationsafdeling er.
Vi kan bestemt ikke anbefale virksomheden.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
Købt over dba rest / æstetiske skader…
Købt over dba rest / æstetiske skader ingen synderlige fejl eller skader. Skrev frem og tilbage fik tilsendt billeder og efter betaling gik det igennem deres danske firma og efterfølgende levering ugen efter. Dog lang kø / vente tid i telefonen når man skal have information , de er nok kun 2-3 stykker på kontoret, så hav lige tålmodigheden. Kan anbefales.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
Trods noget forsinket levering en god…
Trods noget forsinket levering en god oplevelse og meget imødekommende betjening. Selve produktet er over al forventning trods noget snæver plads til de “tykkere” flasketyper.

Det bliver kun til 4 stjerner
Det bliver kun til 4 stjerner, men det er ikke vinkøleskabets skyld fuldstændig, pga. leveringsproblemer blev min leverance udskudt, et par gange, men Jeg er blevet behandlet rigtig godt under forløbet og Vinkøleskabet fandt en løsning så jeg har fået mit køleskab :-) super lækkert og lever fuldt op til beskrivelsen og mine forventninger. Tak for en god proces.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
Useriøst og uprofessionelt - hold jer væk
Jeg havde købt 2 stk. McQuvee vinkøleskabe og det viser sig at så snart temperaturen bliver over 22 grader i køkkenet, kan de ikke holde temperaturen og står KONSTANT og bipper og blinker. Jeg har sendt kundeservice 4 mails uden svar og forsøgt at ringe dem op mindst 10 gange, men jeg tror ikke deres kundeservice overhovedet eksisterer da ingen tager tlf. Der er mange professionelle der sælger køleskabe, dette er bestemt ikke en af dem.

Lidt blandede bolsjer
Frisk, venlig og problemløsende telefonbetjening dog med ventetider på op til 16-18 minutter ved opringning til firmaet. En misforståelse forsinkede leveringen en uge. Levering af køleskabet var lovet varskoet ½ time forinden men blev først meddelt, da varebilen holdt i indkørslen. Skabet er fint og nu fyldt og jeg er tilfreds.

Antwoord van Vinkøleskabet.dk
Skandale firma - hold jer langt väk fra dem
Desvärre kan man ikke give nul stjerner, men det har de fortjent!
Har nu gennem 6 måneder kämpet med et vinköleskab hvor kompressoren ikke virker, så det konstant körer og larmer.
Det förste skab vi havde gik i stykker efter lidt under et år, vi havde en tekniker ude som konstaterede at kompressoren var gået i stykker.
Vi fik udskiftet skabet, men fik leveret et med samme fejl, det blev også skiftet og nu har vi det tredje stående med sammen fejl.
Hele vejen gennem processen har vi bedt om at skabet blev testet, inden de sendte det afsted til os, da vi troede at der var en generel fejl på den produktions serie, men dette er åbentlyst ikke sket selv om vi blev det lovet.
Nu har jeg sendt dokumentation afsted, i form af video optagelser hvor larmen fremgår, men de lukker helt af og påstår at skabet ikke fejler noget.
Så hold jer fra det firma, deres service stinker og de löber fra deres löfter.
Rettidig levering af det bestilte…
Rettidig levering af det bestilte produkt. Super venlig og positiv fragtmand :-)

Billigt l...!
Billigt l...!
Vi har ikke haft andet end problemer med vores. Glasset sprang efter et halvt år. Hvilket vi skulle bøvle med at overtale dem til at det ikke var noget vi havde gjort.. Efter tre år stoppede det med at virke. Vi havde en tekniker ude, som sagde at det var noget billigt bras, og ikke engang printpladen var beskyttet. Det var alligevel et køleskab til knap 12.000 kr. Når man så skriver til dem er de super arrogante. Nærmest som om de er stolte af at sælge noget ragelse.
Handel et andet sted!