Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købt over dba rest / æstetiske skader ingen synderlige fejl eller skader. Skrev frem og tilbage fik tilsendt billeder og efter betaling gik det igennem deres danske firma og efterfølgende levering uge... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Wijnopslagbedrijf

Over Vinkøleskabet.dk

Geschreven door het bedrijf

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super kundeservice

Jeg har et mQuvée, der er næsten 2 år gammelt. Skabet holder op med at registrere at lågen lukkes.
Jeg kontakter Vinkøleskabet, der vender tilbage dagen efter.
I første omgang får jeg tilsendt en ny kontakt, som desværre ikke løser problemet.
Derefter skifter Vinkøleskabet simpelthen hele skabet til et nyt!
Jeg tror ikke jeg nogensinde har oplevet så problemfri og effektiv kundeservice.
Tak til Vinkøleskabet og Frederik!

30 november 2020

Fremragende service

Modtog et vin køleskab hvor jeg ikke kunne låse tastatur op, skrev en mail til Vinkøleskabet og med det samme blev der afsendt et nyt med fragtmanden.

Nu er alt i orden :-)

13 november 2020

Antwoord van Vinkøleskabet.dk

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os og den flotte bedømmelse.
Vi håber, du er tilfreds med dit køb! Du ønskes en fortsat god dag.

Venlig hilsen,
Natalie - Vinkøleskabet.dk

Virkelige dårlig service

Produktet er ok (endnu) – men service har været virkelige dårlig.

Leveringstiden bliver overskredet. Undskyldes med Corona – men hvorfor er hjemmesiden ikke rettet…

Da skabet kommer, og vi får det sluttet til, er der en ret voldsom raslelyd hver gang skabet slukker. Det støjer også mere under almindelig kørsel end vi lige havde regnet med ud fra tallene… men ok, raslelyden er i hvert fald forkert.

Skriver til dem. De beder om en video med lydoptagelse. Det kræver så jeg sidder og optager 5 min video for jeg ved jo ikke hvornår den slukker… klipper videoen til og sender.

Får besked tilbage på svensk hvor de ønsker en masse oplysninger – som helt tydeligt er standardspørgsmål og intet har at gøre med den aktuelle sag. Virker som en måde at få tiden til at gå. Måske et forsøg på at køre mig træt.

Jeg svarer. Der sker ikke noget. Jeg rykker og sender en ny video da det i mellemtiden er blevet værre. De undskylder igen med Corona.

Endelig kommer der svar. De kan ikke høre noget unormalt. Jeg kan godt få besøg af en servicemand, men jeg skal være klar over at hvis han heller ikke kan høre noget unormalt, så får jeg en regning på hans besøg. De oplyser at det lyder som helt normal drift lyd mens kompressoren kører. Tror ikke de har læst at det er når den slukker lyder kommer. Det skriver jeg. Afvist.

Men jeg får en længe smører om hvor lyd kan komme fra. Bl.a. står der at måske ligger rørene for tæt på kabinettet. Dem kan man selv lige bøje lidt væk. Så nu skiller jeg et helt nyt køleskab til lige omkring 10.000 kr. ad. Og ganske rigtigt, lyden er nu væk. Så de kendte fejlen – har oplevet det før…

Jeg skriver at jeg synes det er under al kritik, at jeg selv skal adskille og fikse problemer og de da i det mindste kunne have foreslået denne løsning uden at true med en regning fra en servicemand. Hvad med at sige – ”vi tror vi ved hvad det er – vi kan sende en mand, eller hvis du vil hjælpe os, så sende vi et par flasker vin i stedet”.

Nu skriver de tilbage at de ikke er teknikere og derfor ikke kunne afgøre hvad lyden skyldes!!! Hvorfor skulle jeg så sende lydoptagelser hvis de alligevel ikke kan bruge dem til noget!!!

Selve skabet er ok – nu – og derfor får de en ekstra stjeren…

26 september 2020

Hej Henrik,

Vi beklager selvfølgelig de fejl i har oplevet samt hvis der har været misforståelser i kommunikationen.

Vores intention er at altid hjælpe alle vores kunder bedst muligt når der opstår fejl. I dette tilfælde så har vi ikke kunne høre at der var noget galt på de lydklip der er tilsendt. Vi beder om lydklip for at kunne udelukke visse fejl, og på mange lydklip kan man også konstatere meget hurtigt hvad fejlen er. Hvis det ikke er helt tydeligt så sender vi gerne en tekniker til at finde ud af om der er noget galt. Og derfor bliver vi også nødt til at informere om at hvis tekniker ikke finder nogle fejl på skabet, og siger at lyden er normal, så er det en udgift man selv må stå for hvis tekniker bedømmer at produktet er fejlfrit.

Når vi sender beskrivelse af forskellige lyde og hvad fejlen kan være, så er det for at få en forståelse af hvad det er der gør at skabet lyder som det gør. Nogle gange er det nemt klaret andre gange svært. Hvis det er at man ikke selv føler at det er noget man vil pille ved så sender vi som sagt gerne hjælp ud for at få det løst.

Vi håber at i bliver glade for vinkøleskabet nu når det fungerer som det skal.

Venlig hilsen, Natalie

Leveringstid

Leveringstid, opfølgning på ordre og generel kundeservice ikke tilfredsstillende.

21 september 2020

Hej Henrik,

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os.
Først og fremmest vil vi beklage, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at kunderne skal være tilfredse med alle trin i processen.

Du er velkommen til at kontakte os på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Du ønskes en fortsat god dag.

Venlig hilsen, Natalie

Køb et andet sted

Købte i 2017 2 stk mQuvee vinkøleskabe hos Vinkøleskabet.

Fik rigtig god service fra Frederik. Ca 1 år senere gik det første i stykker, og efter lidt korrespondance med Vinkøleskabet (hvor de først sendte en tekniker ud) fik vi et nyt køleskab - super service.

Dernæst går der 2 år - og nu står det andet køleskab af. Jeg er godt klar over at køleskabet er ca 3 år gammelt - men...

Eneste kommentar fra Vinkøleskabet er at reklamationsretten er udløbet - og det har de trods alt ret i :)

Det er simpelthen ikke godt nok at et vinkøleskab holder max 3 år.

Nu venter vi så på at det køleskab vi fik byttet i 2018 står af (historikken si'r at det sker indenfor 1 år...) så køber vi nyt grej hos en anden leverandør.

7 september 2020

Hej Thomas,

Vil starte med at takke fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi forstår din frustration og beklager de problemer som er opstået med dit vinkøleskab.

Hos Vinkøleskabet.dk får har du som kunde 2 års reklamationsret på produktet hvilket i det her tilfælde er passeret.

Mine kollegaer på reklamationsafdelingen vil kontakte jer for at finde en gensidig løsning på problemet. For os er det vigtigt at du som kunde føler at det er retfærdigt i alle momenter.

Ønsker jer en god weekend.

Venlig Hilsen, Natalie

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt et vinkøleskab hos Vinkøleskabet.dk og de ignorere reklamationer

Jeg har købt et vinkøleskab hos Vinkøleskabet.dk. Desværre virker det ikke som det burde, der er en defekt. Kompressoren kører hele tiden, temperaturen virker ikke rigtigt og desværre har vi haft vandskade fordi vinkøleskabet lækkede ca. 1½ liter vand ud på gulvet og det sivede ind i køkkenelementerne. Jeg har i lang tid, flere måneder, forsøgt at komme i dialog med personalet. Vinkøleskabet.dk har i første omgang skrevet mange spørgsmål på mail, jeg afgiver retursvar på deres spørgsmål. Sådan har vi ping pong en del gange, det virker som om, at de ikke læser det som jeg skriver + fotos. Hver gang en sludder for en sladder fra dem og jeg mærker tydeligt at de ikke vil behandle reklamationer.
Jeg har flere gange forsøgt at ringe til dem - uden at kunne komme igennem til en medarbejder, jeg har forsøgt at anvende deres chat funktion - hvor de skriver reklamationer skal skrives skriftligt, hvilket jo er gjort med fotos. Jeg har også skrevet til Vinkøleskabet.dk - hvis jeg ikke har opnået dialog med dem inden fredag den 14.8.2020 - vil jeg gøre brug af trustpilot, hvor jeg kan se flere har oplevet samme situation som mig, med dårlig kundeservice. Jeg må desværre betragte mine penge på køb af vinkøleskab til ca. 7000 kroner for tabt. Øv øv skam jer hos Vinkøleskabet.dk

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af vinkøleskabet.dk og der er fundet en fornuftig løsning og tusinde tak for det vinkøleskabet.dk Det gør selvfølgelig også at jeg er blevet meget mere tilfreds og glad, og ændre således også mine oplevelsesstjerne, tak for det.

14 augustus 2020

Hej Kim,

Vill börja med att tacka för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.
Vi beklagar verkligen att er upplevelse inte blev som ni förväntat er. Vi är väldigt måna om våra kunder och tycker det är oerhört tråkigt att ni fått den uppfattningen av oss.
Reklamationer hanteras gärna via mejl och efterfrågar bilder för att göra det så smidigt som möjligt för båda parter, vi får problemet i ett helhetsperspektiv samtidigt minskar risken för att missa något när vi skapar ett reklamationsärende.

Vad vi förstår av vår reklamationsavdelning så är ditt ärende hos oss fortfarande aktivt, ni skall även haft dialog idag. Givetvis vill vi lösa detta och de kommer skicka en ny vinkyl till dig inom kort.

Vi ber återigen om ursäkt! Har du fler frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01.

Ha en fortsatt fin dag!

Vänliga hälsningar, Natalie

8 mdr bøvl og elendig service

Spar dig selv for bekymringer og køb et andet sted.

Købte et mQuvée skab til en fornuftig pris ifht. funktioner og alternativer.
På leveringsdagen kommer der én mand (hvor man skal være hjemme hele dagen), der hurtigt finder ud af, at det er et to-mands-job og tager det med igen. En uge efter bliver det leveret.
Da det er mit første vinkøleskab har jeg lidt tvivl og spørgsmål mht. vandpåfyldning, da luftfugtigheden ser ud til at falde og vandet forsvinde. Der er ingen brugsanvisning og mails med VK er ikke særligt hjælpelige.
Luftfugtigheden bliver ved med at drille. Ved henvendelse til VK får jeg tilsendt vejledninger til elektrikere om hvordan jeg kan skille skabet ad og nulstille en sensor. Efter gentagende mails og påmindelser om Dansk Købelov (jeg skriver på dansk og de svarer på svensk) så arrangerer de en reparation. Da elektrikeren kommer er hans første spørgsmål "har de sendt en reservedel?". Det havde de ikke. Det eneste han kunne gøre var at nulstille sensoren og bede om bestilling af reservedel. Der går fire uger før reservedelen kommer og elektrikeren kan arrangeres. Da han kommer igen konstaterer han at det er en forkert reservedel. Efter at jeg så går VK på klingen, indrømmer servicemedarbejderen at der ikke findes reservedele til denne model længere. Jeg kræver derfor at de tager skabet tilbage og returnere pengene. Igen går der korrespondance og svartid i den, men afhentning bliver arrangeret og bekræftet at refundering vil ske. Det sker bare ikke. De henter skabet og jeg spørger gentagne gange VK hvornår jeg kan få mine penge, nu da det er de deres besiddelse. Lange svartider og dårlige svar på mail. Telefonen tager de heller ikke. Måtte trykke på "økonomi" for at komme til at tale med nogen som helst. I dag er det tre uger siden de hentede skabet - og efter 15 minutters ventetid i telefonen uden køsystem, kommer jeg igennem til en anden servicemedarbejder, der siger at han vil sørge for refundering med det samme.

13 juli 2020

Dårligste service i Danmark

Ventede i over 2 timer på at komme i kontakt med denne virksomhed! Det er bare ikke okay, på nogen måde!
Jeg ringer grundet leveringen.
Jeg har allerede betalt for et køleskab og manden der var forbi, for at levere køleskabet, siger han har ringet på dørtelefonen... Sagen er, at han ikke har ringet på, og jeg var hjemme hele dagen til at modtage pakken, og besvare dørtelefonen som går over min egen telefon. Men der har ikke været nogen. Virkelig dårligt.

10 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på udkig efter en vinkøleskab,skrev…

Var på udkig efter en vinkøleskab,skrev til 2 forskellige forhandlere.
Fik en god service af Frederik, fra vinkøleskabet.dk.
Tilmed til en kanonpris, som jeg ikke har set billiger.
Fik køleskabet efter en lille uge, det er nu monteret og jeg er super tilfreds med mit køb.
Mvh
Jesper Jensen

6 juli 2020

De tager aldrig telefonen

De tager aldrig telefonen, får blot en automatisk besked om at man står i kø. Så giv da mulighed for at ligge en besked fordi I ikke er ved telefonen. det andet om at man er i kø er da utroværdigt

6 juli 2020

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice. Mit vinkøleskab fik en defekt. Kundeservice svarede prompte på mail og afhjalp problemet hurtigt og uden besvær eller omkostninger. Kan varmt anbefale vinkøleskabet.dk

2 juni 2020

Købte et vinkøleskab gennem Elgiganten

Købte et vinkøleskab gennem Elgiganten, her fremgik det ikke hvilken temp køleskabet kunne indstilles til. Efter nogen dialog frem og tilbage blev resultatet jeg kunne komme af med køleskabet. Jeg modtog pengene 1 uge efter første henvendelse og venter nu på at vinkøleskabet.dk sender en fragtmand for at hente køleskabet - uden omkostning for mig. Hvor jeg først følte mig meget snydt, må jeg sige det blev der hurtigt rettet op på.

9 december 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et vinkøleskab efter et dødsbo

Købte et vinkøleskab efter et dødsbo, og konstaterede at det ikke ville køle, kontaktede derfor vinkøleskabet da jeg fandt ud af at det var der det var købt. Fik besked i telefonen at jeg skulle sende en mail da man ikke tog imod reklamationer over telefonen. Jeg sendte en mail til dem hvor jeg forklarede mit problem, efter nogle dage kontaktede jeg dem igen på telefonen, og efter at have ventet i 45 minutter kom der endelig en i røret som sagde at jeg ville få svar inden 48 timer, ( det er nu 14 dage siden ) ringer man bliver man bare bedt om at sende en mail, men hvad gør det når man ikke gider at svare. Det er service langt under lavmål, og hvis og når jeg skal have et større vinkøleskab vil jeg gøre mig store anstrengelser for at gå udenom Vinkøleskabet og finde en anden leverandør. Har forøvrigt hørt fra andre at man skal kæmpe en kamp hvis der er tale om garanti fejl også, med vinkøleskabet. Havde egentlig bare ønsket et godt råd om hvordan jeg kunne få skabet til at fungere, men det ønsker man åbenbart ikke at give. Har nu fyldt kølemiddel på kompressoren, og så kører det upåklageligt.

12 november 2019

Hej Christian,

Tak for din feedback! Beklager selvfølgelig hvis der har været lang svarstid på telefon vi gør vores bedste for at besvare alle opkald hurtigst muligt. Angående mailen så kan vi se at vores after sales afdeling har svaret på jeres mail den 28e oktober som er inden for de 48 timers arbejdstid. Kan det være at den er havnet i spam mailen så at i ikke har fået set den?

Vi er selvfølgelig kede af at i ikke har været tilfredse med den betjening i har fået og den lange svarstid på telefon. Men vi har sendt mailsvar retur ligesom i er blevet informeret om ville blive gjort for at hjælpe på bedst mulige måde. Så vi er selvfølgelig kede af hvis det er at den ikke er kommet frem i den primære indbakke.

Det er godt at høre at i har fået vinkøleskabet igang igen og vi håber at i er glade for det!
/Frederik

Det startede godt.

Det startede godt.
Det var nemt, at overskue salgssiden. Der er meget at vælge i mellem, men fornuftigt sat op.
Vi bestilte vores køleskab, som stod på siden, til at være på lager, og pengene blev trukket, og intet skete .....
Da der var gået lidt over 1 uge, skrev vi til firmaet, hvornår vi kunne regne med, at modtage vores køleskab. Efter denne henvendelse på eget initiativ, fik vi den oplysning, at varen er i restordre.
Hvorfor sendte firmaet ikke en mail til os, om dette ??.
Vi fik en dato for, hvornår køleskabet ville være på lager igen.
Så vi satte kryds i kalenderen , og lavede andre ting.
Dagen kom, og vi regnede med, at få en mail om, at nu var køleskabet sendt, igen intet skete.
Efter 4-5 dage, skrev vi selv, til firmaet, om hvornår vi kunne forvente, at modtage vores bestilling.
Efter 3-4 dage, fik vi en mail retur, at de ikke kunne forstå, hvorfor det ikke var sendt, men der vill blive taget hånd, om afsendelse med det samme.
Herefter gik der igen, 5-6 dage før vi pludselig fik en sms om, at køleskabet ville lande hos os, om et par dage.
Der gik 3 dage....
Så der gik 7 uger fra vi bestilte, til vi modtog det !?

21 oktober 2019

Hej Flemming,

Vi er kede af at høre at du har oplevet en dårlig service og lang svars tid. Det er selvfølgelig noget vi vil kigge på hurtigst muligt så det kan forbedres.
Jeg kan se at skabet i har bestilt har stået som en bestillingsvare på hjemmesiden og haft en købs knap hvor der stod "forudbestil" med en forventet leveringsdato på 2019-10-09. Men vi beklager selvfølgelig hvis det ikke har været tydeligt og hvis du ikke har fået et hurtigt svar da du henvendte dig til vores kundeservice.

Hvis du har mulighed må du meget gerne ringe til os på 89882901 for at give os lidt mere feedback og flere detaljer så vi ved præcis hvad der er sket for at forbedre de fejl der har været.

Vi håber at i bliver og er tilfredse med produktet som i har modtaget!

MVH
Frederik

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Deffekt display

Købte vinkøleskab i 2016. Da det første var deffekt, fik vi ret hurtigt leveret et nyt. Super service.
Nu er det snart 3 år, temperaturtallene i dispayet er stille og roligt forsvundet, lige nu er der 1 helt tal, resten skal vi gætte os til. Det larmer og ret meget.
Men det køler øl og vin 😊

8 juli 2019