Oplichterij, niet doen. Wij hadden 5 vestjes besteld (kleine 200€), Na levering bleek dit goedkope rommel te zijn en bovendien geen draagmodel te hebben. Net alsof je een zak zou dragen. Zoals de mees... Toon meer

LET OP DROPSHIPPING!!! 1 ster omdat 0 sterren niet kan. In september ‘24 besteld. Ergens in oktober ontvangen, maar t zag er niet uit. Ook foto’s gemaakt en op hun verzoek naar China retour gestuurd m... Toon meer

1 ster omdat 0 sterren niet kan. In juni 2024 pak besteld. : totale foute pas vorm. Moest terug gestuurd worden naar China : kassa!! Vervolgens zag ik in PostNL app. Dat het bij de douane bleef lig... Toon meer

1,5

Zeer slecht

2 badpakken retour gestuurd

2 badpakken besteld. Ook heel lang moeten wachten tot ze er waren. Bleken inderdaad uit China te komen. Waren niet goed. Na heel veel mails aan vintara antwoord gekregen van Hana en op haar verzoek foto’s gestuurd. Zowaar mailtje terug ontvangen dat ik ze mocht retourneren op eigen kosten. Gedaan met track and trace, dus nog eens 7,95 geïnvesteerd en vervolgens niets meer gehoord. In totaal voor € 80 euro opgelicht nu. Ik ga aangifte doen en er via mijn rechtsbijstand werk van maken, want het is gewoon ordinaire diefstal. Heb gewerkt in de juridische sector, dus laat me vooralsnog niet uit net veld slaan. Is ook principekwestie.

10 november 2024

Niet doen!

Niet doen!

Komt uit China en bij vraag retourneren;

Wat zou je ervan vinden als je een ander product mag uitkiezen voor slechts 21 euro extra? Zou dat je verder helpen? 😍

Hierop geantwoord dat ik wil retournerenuiteindelijk geen reactie meer van 'Hana'

29 oktober 2024

Gewoon niet doen

Belachelijk bedrijf. Kleding is van enorm slechte kwaliteit. Het lijkt een winkel in Nederland, maar het komt uit China. Op het moment dat je wilt retourneren krijg je een idioot formulier en moet je zelf de verzendkosten naar China betalen. Daar raakt je pakketje zoek en je kunt fluiten naar je aankoopbedrag én je hebt nog verzendkosten naar China betaald ook. Pure oplichterij. Domme fout geweest. Tip: bekijk altijd eerst of een webwinkel te vertrouwen is, bv via reviews.

9 november 2024

DOE HET NIET! Slechte kwaliteit en geld kwijt

Betaald met creditcard dan is er nog hoop.
Neem contact op met je bank en laat het bedrag terugstorten.

Betaald met IDEAL dan is alleen rechtsbijstand inschakelen een optie aldus mijn bank.

Terugsturen met track & trace heeft geen enkele zin. Pakketje komt niet aan en dan ben je nogmaals een flink bedrag kwijt.

Hopelijk bespaar ik met deze review een hoop kopers de ellende.

11 september 2024

Oplichterij

Helaas, toch voor bijl gegaan.
Had reviews niet gelezen, ben nog beginnend besteller.
Spul na 2 en halve week nog niet binnen, telefonisch zijn ze niet bereikbaar, mail wordt geblokkeerd.
Voor 124 euro schip in, alleen omdat ik iets te graag wou, schaam me diep.
Hoe stom kan je zijn.
Hoe verleidelijk ook, ze zijn niet eens goedkoop, niet doen, of je moet het leuk vinden elke dag naar illusie uit te kijken.

23 oktober 2024

Krijg geen reactie

Twee jurkjes besteld voor een feestje, deze bestelling bleef maar uit waardoor ze uiteindelijk veel te laat binnen kwamen.
Vervolgens heb ik ze geretourneerd, maar geen bevestiging ontvangen. Dus vervolgens maar gemaild of alles juist was ontvangen etc. Na een aantal weken kreeg ik een reactie of ik een foto van de bestelling wilde sturen, wat natuurlijk niet meer mogelijk was. En vervolgens helemaal geen reactie meer ontvangen en tot op de dag van vandaag nog geen euro terug gekregen.
Slechte partij!!!

21 oktober 2024

Vintara mode Niet doen!!!!!!!

Dit bedrijf Vintara mode ( lees de reviews) komt zijn afspraken niet na. Er wordt van alles beloofd , contact gaat heel moeizaam, als ze al reageren. Heb 2 vesten besteld voor €65,- daar wacht ik al 17 dagen op en via een track code is niet na te gaan waar mijn bestelling is. Reageren ook niet op e-mail en nu kreeg ik een bericht dat mijn pakket waarschijnlijk verloren is gegaan. Geld terug krijgen is ook niet mogelijk. Ga a.u.b. niet in zee met dit z.g. bedrijf

19 oktober 2024

OK ervaring. Weet waar de artikelen vandaan komen.

Ik was bang opgelicht te zijn toen ik de recensies las. Het probleem zit ‘m in het feit dat de website heel ‘Nederlands’ overkomt. Alsof je iets bestelt uit een boutique in Amsterdam. Terwijl de artikelen, naar ik vermoed, uit een Aziatisch land (waarschijnlijk China) komen. In dat geval kun je beter direct bij Temu of SHEIN bestellen. Al kun je bij deze bedrijven ook je vraagtekens zetten ivm mensenrechten. Maar goed, veel van wat je koopt in Nederland komt ook rechtstreeks van ‘dit soort’ dubieuze productiehuizen dus tja.. Beetje bewust blijven van waar en hoe vaak je koopt is key denk ik.

18 oktober 2024

Het pakket bevat goedkope kledij van…

Het pakket bevat goedkope kledij van slechte chinese kwaliteit. Het komt ook niet aan binnen de beloofde termijn van enkele dagen,maar duurt 2 a 3 weken. ( uit China)
Bij een eerste retouraanvraag krijg je na enkele dagen bericht met excuses en de vraag om meer info en foto's. Wanneer je daarop de gevraagde info stuurt krijg je melding dat het mailadres niet bestaat. Puur bedrog en oplichterij.

28 september 2024

2 bikini s van verschillende maat…

2 bikini s van verschillende maat besteld om daarna een keuze te maken. Levering duurde lang. Uiteindelijk kwam en een een bikini van dun flubber materiaal. Te klein ook
Om terug te sturen was opeens geen optie was hygiëne materiaal. Op site was dit nergens vermeld.
Een schamele vergoeding van 15% konden we krijgen
Tijdens verder onderzoek op hun site bleek idd dat China een retour adres was. Erg slecht mail communicatie allemaal smoezen

30 augustus 2024

onbetrouwbaar

Al 3 weken geleden besteld. Kreeg toen de melding dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. Krijg mails dat de bestelling in behandeling is. Als ik het bestelnummer invoer krijg ik dat mijn email adres niet bekend is. Nu al een week niets meer vernomen.

27 september 2024

bij aankoop

bij aankoop , bank heeft me direct gecontacteerd Website is een Scam , en onze bankkaarten werden geblokeerd door de bank

11 oktober 2024

HIER NIET KOPEN

Dit is een bedrijf dat alleen maar producten uit China haalt. Drie keer later dan gezegd, kreeg ik mijn bestelling, bestelde maat was XL, maar geleverd werd maat XS, met label 'XL'. Op mijn mails hierover, kreeg ik, met veel vertraging, de reactie tot twee keer toe, dat ik foto's moest opsturen.
Dit was meer een vorm van traineren, zodat je waarschijnlijk op een gegeven moment niet meer zult reageren.
Nu reageert zelfs het emailadres niet meer. Vintaramode.nl blijkt nu vintaramode.com geworden.
Kijk voor heel veel meer reviews met een verbazend lage score dan ook bij vintaramode.nl.

7 oktober 2024
Reviews in alle talen tonen. (37 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken