Vintello Reviews 328

TrustScore 1 uit 5

1,1

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Toon meer

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Toon meer

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Toon meer

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Toon meer

1. Kledingwinkel

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

SPAM!!

SPAM!!

Niks bestellen hier!!
Ze sturen een ander product, totaal niet zoals omschreven. En ze retourneren niet. Dus je bent je geld kwijt!

13 september 2024

Nooit hier bestellen !!!!!!

Kleren besteld en ze passen totaal niet qua model. Contact gezocht met de webwinkel geen reactie !!!

hier nooit bestellen alles komt uit china, als je iets terug wil sturen geen reactie en kun je fluiten naar je geld.

12 september 2024

Oplichters

Oplichters. Retourzending is onmogelijk. Prijzen zijn veel te hoog voor de rommel die wordt verkocht.

5 september 2024

Niet via deze website bestellen

Niet via deze website bestellen, zijn oplichters. Ze sturen verkeerde of niet gelijkwaardige producten op.

Eerst weken wachten op je dropship levering en daarna doet men er niets aan om je retouren aan te kunnen melden, je kunt je geld niet terug krijgen!
hoe deze website eigenaar en Vintello gevestigd in Amsterdam aan te klagen?
Website ziet er profie uit maar zijn gewoon oplichters

23 augustus 2024

Afschuwelijk!!!! Min nul service!!!!!

Beste mensen,

Niet via deze website bestellen.
Ze zijn oplichters. Ze sturen verkeerde producten op. Eerst weken wachten en daarna doen ze alles aan om je gek te maken en je geld niet terug te geven.
Heeft iemand een idee hoe deze website met zo genaamd het adres en telefoonnummer gevestigd in Amsterdam aan te klagen?

9 september 2024

NOOIT MEER maar dan ook nooit meer zal ik daar iets kopen

ik had een jumpsuit gekocht en deze was te klein en van een waardeloze stof. Ik heb gemaild dat ik hem wilde retourneren. Ik heb wel 25 e-mails gehad, dat het jammer was dat die niet paste. Eerst kon ik korting krijgen, daarna iets anders uitzoeken. Uiteindelijk kreeg ik een retouradres in China. Terugsturen met T&T (22,50 €). Ondertussen kreeg ik nog e-mails waarom ik wilde retourneren. Eind juli opgestuurd en het is nu 10 september en de T&T blijft hangen op "ingeklaard". Als ik de T&T doormail, krijg ik "waarom retourneren".
De mensen (als het mensen zijn) doen nets anders dan je aan het lijntje houden.
Dus koop daar niets, het zijn OPLICHTERS, die alleen uit zijn op je geld.

1 september 2024

Maat

De blouse maat xl is zo klein dat mijn dochter met maat small het niet eens past, hoe durven ze dit te verkopen, 38 euro kwijt, nooit en nooit meer bij Vintello.

6 september 2024

Je plaatst een bestelling Vintello.nl

Je plaatst een bestelling bij een Nederlandse webshop, maar je ontvangt na 3 weken goedkope rommel uit China. Dus pure oplichting voor mijn gevoel. De spullen die ik ontvangen heb zijn nog geen euro waard, nog te slecht voor de zak van max. Over zakken gesproken, de kledingstukken hebben totaal geen pasvorm, grote zakken plastic kwaliteit. Één keer nooit meer!

7 september 2024

Vintello zegt echt leer te leveren

Vintello zegt echt leer te leveren. Bij ontvangst was dit slechts goedkope stof. Jammer genoeg heb ik Trustpilot niet vooraf geraadpleegd; in mijn ogen is dit gewoon oplichting. Retourzending is erg duur, duurder dan aanschaf. KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERIJ!!!

6 september 2024

Artikelen niet als op de foto

Vintello stuurt slecht nagemaakt chinese artikelen die op de foto's goed ogen. Daarnaast duurt het weken voordat het aankomt, het is namelijk een ordinaire dropshipper. Ik heb e-mail contact gehad met Vintello en zij zouden mij een artikel opsturen als goedmakertje. Dit is natuurlijk nooit gebeurt. Ga niet in zee met Vintello, stelletje oplichters

5 augustus 2024

Bestelling blouse een echte ervaring

Mijn vriend had drie weken geleden een bestelling gedaan vorige week kreeg hij pas een e-mail dat het item niet meer te verkrijgen is hij en ik hebben emails gestuurt om het geld terug te storten wat tot nu toe nog niet gebeurd is ik vind de site vintello .nl een grote oplichterij

5 september 2024

Bij Vintello niet bestellen

Bij Vintello niet bestellen, levert niets, zelfs als je iets besteld ontvang je niet eens een bevestiging. Mocht je toch wat willen bestellen, betaal dan altijd met credit kaart, daar kan je het geld nog terughalen als het niet geleverd wordt of als heel iets anders geleverd wordt.
Maar het beste is, geen zaken doen met dit soort lui hoe mooi en vertrouwd de site er ook uitziet.

28 augustus 2024

Vintelle heeft de zelfde producten als…

Vintelle heeft de zelfde producten als VOSS’DESIGN. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Ook bij Vintello doet de telefoon het niet. Ik wil slachtoffers van Vintello oproepen om aangifte te doen. Dit kan online.
Waar het om draait is dat je moet aangeven dat je wel een product krijgt maar dan wel een nep product. Je krijgt niet wat je bestelt. De hele site hangt natuurlijk verder van leugens aan elkaar…

3 september 2024

Troep, oplichters

Niet de juiste maat en totaal niet wat ik besteld had. Geld terug doen ze niet aan, ze reageren alleen dat je korting krijgt als je iets anders gaat bestellen. Veel spijt, geld kwijt wees gewaarschuwd.

15 augustus 2024