Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Toon meer
Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Toon meer
Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Toon meer
Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Toon meer
Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.
PO BOX 51311, 1007EH, Amsterdam, Nederland
- info@vintello.nl
- vintello.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
echt slecht webwinkel
echt slecht webwinkel , kleding zijn niet zelfde zoals foto staan , kwaliteit heel slecht
vreselijk kleding
vreselijk kleding, helaas heb ik de reviews niet gelezen, anders had ik nooit besteld. goedkoop chinese kleding en oerlelijk. nooit kopen bij deze nep chinese dropping website!!!
Eigenlijk is het geen ster waard
Eigenlijk is het geen ster waard. Alles wat fout kon gaan, ging fout omdat het op voorhand is opgezet om je geld uit je zak te kloppen.
Ook ik ben er in getrapt en na meermalen contact te hebben gehad over de retourzending is de lijn dood.
Ik ga aangifte doen van oplichting.
Vintello -OPLICHTERS!
Ontzetten slecht - oplichters!😡😡😡
Jurk besteld, paste niet, slecht kwaliteit.
Retourbon aangevraagd. Wordt niet op gereageerd. Ben nu al 2 maanden bezig om een retourbon en geld terug te krijgen. Lukt geen van beide niet 😡
Pas op, koop niets via Vintello
SLECHT SLECHT SLECHT alles slecht
SLECHT SLECHT SLECHT alles slecht. Niet doen! Waardeloze kwaliteit en het lijkt nog niet op een fractie van de foto op de website. Weggegooid geld!
Leugenaars en criminelen
Het zijn leugenaars en criminelen. Geen enkele afspraak komen ze na, zijn onbereikbaar. Geld kwijt.
Ga er niet mee in zee!
PS Ze zouden gevestigd zijn in Amsterdam (Postbus 51311), ze versturen hun Chinese spullen uit Schiedam (Postbus 7272).
Retour zending
Het product kwam goed aan, het was niet goed. Toen ik het terug stuurde, na het aangemeld te hebben, ligt het nu al meer dan 3 maanden in te klaren in China en krijg ik mijn geld niet terug.
Opgelicht.nl
Opgelicht.nl
Schoenen uit Duitsland krijgen met een waarde van 15 euro welke ik schoenen besteld heb a 45 euro en er totaaaaal anders uit zagen. Niet te bereiken natuurlijk en erna pas de reviews gezien. Dom dom dom.
Maar ik laat het er niet bij zitten.
Oplichters…
Kwaliteit. Voor het retourneren moest ik wat vragen beantwoorden, foto’s sturen, maar daarna geen enkele reactie meer, ondanks herhaaldelijk verzoek. Zonde van mijn 40 euro en wat een oplichters
Let op dit is een Chinees bedrijf!!!
Let op: Ze heten vintello.nl maar het is een Chinees bedrijf met erbarmelijke kwaliteit en je kunt er verder niets mee. Als je je bestelling al ontvangt, komt je retourzending volgens hen niet aan. Kortom zodra je geld overmaakt, ben je het kwijt.
Leveren kunnen ze wel
Leveren kunnen ze wel, maar als je retour wilt sturen krijg je geen gehoor. Producten staan ook voor een derde van de prijs op AliExpress.
Dropshipping met kwaliteit wat onder…
Dropshipping met kwaliteit wat onder doet voor wat je van een Nederlands bedrijf verwacht.
Ze proberen klachten wel netjes op te lossen, maar ging bij mij in ieder geval niet naar wens. Misschien hadden ze nog wel met een oplossing gekomen, maar ik was er wel klaar mee en heb het weggegooid en mijn verlies genomen.
In het vervolg toch maar weer naar de fysieke winkel.
Ook opgelicht!
Ook wij zijn er ingetuind! Mooie foto van shirt duurzaam gefabriceerd met stof van Bamboe. Niet goedkoop. Wordt een votje opgestuurd wat nergens naar lijkt. Zit zelfs geen label of wat in dat shirtje. Na veel gemail mogen we het nu retourneren maar als ik de reviews lees, gaan we daar onze vingers niet aan branden. Wat een oplichters!
Spijkerjasje besteld maat L
Spijkerjasje besteld maat L . Na ruim 2 weken ontvangen. Tot mijn verbazing is het een maatje waar mijn kleinkind van 11 jaar inpast. Contact gezocht. Moet een foto maken van het jasje waarop de maatlabel zichtbaar is. Gedaan met de mededeling dat ik geen ander jasje wens en mijn geld terug wil. Mail ontvangen van Vintello met adres voor retour. U raadt het al naar China 25 euro. Wat een diefstal. Advies : Bestel er niets. Je wordt bestolen waar je bij bent.
Mijn man heeft hier besteld zonder…
Mijn man heeft hier besteld zonder eerst reviews te lezen en helaas ook wij krijgen zaken niet geretourneerd. het duurde eeuwen voordat het binnen was. blouse van matige kwaliteit, lees Chinese meuk. na aan te geven dat we het retour wilden sturen kregen wij ook het aanbod voor 50% op nieuw levering met behoudt van huidige bestelling en dus betaling. daarna moesten we foto's sturen dat het nog in orde was en vervolgens blijft het stil en kun je het waarschijnlijk helemaal niet retourneren. En ik ben bang dat als je wel retourneert dat je je geld alsnog niet terug ziet.
Niets bij bestellen dus.
Oplichters
Helaas heb ik niet voor mijn bestelling gecheckt op trustpilot, anders had ik natuurlijk nooit gekocht. Ik wacht nu al een paar weken op mijn bestelling, maar niks ontvangen. Verwacht niet dat ik het retour kan zenden, ondanks de 'geruststellende woorden' van Annie R. van de klantenservice (AI vermoed ik).
Zoals in een andere review aangegeven ga ik ze aanmelden bij de fraudehelpdesk, hopelijk kan dit bedrijf gestopt worden.
Koop hier niet
Kledingstuk niet in mijn maat. Kreeg gelijk antwoord of ik misschien een andere kleur wilde. Daarna niets meer gehoord. Paar keer mailtje gestuurd geen reactie. Ik moest van te voren betalen, dus weg geld. Deze praktijken kunnen echt niet. DUS KOOP HIER NOOIT!!!
Terugsturen van foutief product op eigen kosten.
Broeken en hemden besteld op de juiste maat, maar een daarvan is gelabeld met "L" (zoals de andere broeken) maar is waarschijnlijk een XXL. Heb het gemeld en kreeg snel een antwoord per email dat ik een video moet aansturen waarop dit zichtbaar is. Krijg ik later een email met de mededeling dat ik dit mag terugsturen naar een adres in China (op mijn eigen kosten).
Graag melden bij fraudehelpdesk.
Ben flink opgelicht hier. Net als alle anderen. We moeten dit stoppen. Graag melden bij fraudehelpdesk.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! De maten kloppen niet, ziet er goedkoop uit. Je betaald veel geld voor de kwaliteit die je krijgt…
Vervolgens proberen te retourneren, zijn ze van de aardbodem verdwenen. Geen reactie meer op de mail/telefoon.
NIET BESTELLEN!!!!