Vintello Reviews 328

TrustScore 1 uit 5

1,1

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Toon meer

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Toon meer

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Toon meer

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Toon meer

1. Kledingwinkel

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bedonderd

De jurk die ik kreeg was een flodder. Een retourformulier was er niet bij. Je moet het pakketje terugsturen naar een adres in China voor €25,- . Geld terug, daar hebben ze nog nooit van gehoord. Wel een aardige "Annie R" op de chat, die snel reageerde maar het niet mooier kon maken dan 't was.
Conclusie: Heel dom van mij. Advies: Nooit iets kopen bij deze "firma"

2 augustus 2024

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf! Bestel hier niet, alles wat je besteld komt uit China en de service is waardeloos.

1. Leverbelofte verre van nakomen. Beloven vandaag besteld vandaag verzonden, ergens staat een tekst verstopt met een levertijd van 4 tot 6 dagen, nou dit is bijna twee weken geworden

2. Retourneren kan niet tenzij je zelf 25 euro neerlegt om het pakket terug te sturen naar China.

3. De kwaliteit van de kleding is slecht, lijkt niet zoals op de fotos.

Zit nu met kleding te kijken die ten eerste te laat binnen kwam en ik niet kan retourneren. Over compenseren denken ze ook niet mee..

Al om al, misleidend en slecht!

3 augustus 2024

Oplichters!!!

1 ster is nog teveel voor dit stelletje oplichters! 2 linnen sets besteld voor mijn man. Na 2 weken kwam dan eindelijk t beloofde pakketje..maten klopten niet en het had niks te maken met linnen!! Nadat ik een mail heb gestuurd, waarin ik vroeg om het retourbeleid kreeg ik na enkele dagen reactie. Ik hoefde niks terug te sturen, zou dan een kortingsbon ontvangen van 50% op de volgende bestelling. Uiteraard gaan we hier niet mee akkoord en willen ons geld terug. Je voelt het al aankomen; niks meer gehoord!!! Weg geld. Hebben het wel met creditcard gekocht, dus hopelijk kunnen we er nog werk van maken op de een of andere manier. Koop hier niets!!! Normaal gezien zouden we hier niet ingetrapt zijn, eens moet de eerste keer zijn zullen we maar zeggen.

1 augustus 2024

Waardeloze club, reageren niet als je iets wil retourneren.

3 stuks kleding besteld. 1 stuks goed, de andere twee pasvorm niet goed. Gevraagd om twee stuks te retourneren. Moest een foto van de kleding in originele verpakking maken. Dat gedaan en daarna geen bericht. Ben nu 1 maand verder en na 3 mailtjes nog niets vernomen. Ik heb een 4e mail gestuurd en wacht nog af.

Geen geld terug

Bestelling geplaatst na een week in huis.
Ik wilde graag de producten terug sturen.
Dan heb je een probleem je moet informatie leveren over de producten. Gedaan en geen verdere reactie.
Dus nog steeds geen geld terug.

31 juli 2024

Geen contact mogelijk bij retour.

Shit, ik had hier eerder moeten kijken. Bestelling kwam te laat binnen en bij retour geen antwoord. 3x gemails, telefoonnummer is niet geldig en contactform op de site kan niet eens verstuurd worden. DOE HET NIET!

1 augustus 2024

Had een Bermuda besteld voor mijn man

Had een Bermuda besteld voor mijn man. Aangezien zijn benen geamputeerd zijn wilde hij dat de broek over de stompen viel. Met deze Bermuda was dat verre van dat…..na uitleg en veel gesoebat kreeg ik een korting aangeboden voor een volgende bestelling…..
Bij retour geld terug! Staat er duidelijk…helaas…zijn oplichters….

20 juli 2024

Reageren totaal niet op het willen…

Reageren totaal niet op het willen retourneren van kleding die van ellende uit elkaar valt. Wat een troep. Laten je wel betalen, maar vervolgens geen reactie en geen geld retour!! Koop hier dus vooral NIET!!!

Het is een dropshipping

Het is een dropshipping. Ze bestellen goedkope artikelen uit China en ben je niet tevreden moet je het dus naar China op eigen kosten terugsturen. Verzenden zit rond de 20 euro. Trap hier niet in aub. Ik wil dit aanvechten en misschien kan dit met meerdere tegelijk. Ik kocht een linnen broek.maar kreeg een dun katoenen broek. Reacties krijg je op den duur niet meer

31 juli 2024

Waardeloos bedrijf firma list en…

Waardeloos bedrijf firma list en bedrog! Had twee heren pullovers besteld model Jacob Kashmir, nou echt geen Kashmir! Ik heb zelf de Detex opleiding gedaan,dus weet heel goed dat dit geen Kashmir is maar gewoon synthetische rotzooi!!

26 juli 2024

Bestel NIET bij Vintello

Bestel NIET bij Vintello. Ontvangen kleding van zeer slechte kwaliteit, bovendien totaal ander model. Aardige praatjes van het contactteam, maar praatjes vullen geen gaatjes.

25 juli 2024

Pure oplichting

Pure oplichting, helaas had ik vooraf de reviews niet gelezen. De producten (linnen overhemden) zijn van zeer slechte kwaliteit en hebben geen enkele pasvorm.
De geautomatiseerde "klantenservice - Annie R" reageert zeer snel. Een retourlabel wordt niet verstrekt en de retourzending naar China, kosten tussen de €15,00 en €25,00, komen voor eigen rekening en verantwoording.
Na het lezen van de reviews heb ik besloten mijn verlies te nemen en niet te retourneren. Geld blijkt niet teruggestort te worden en in een tegoedbon heb ik geen zin.

Eén ster is eigenlijk nog te veel waardering!

26 juli 2024

Helaas pindakaas, niet kopen hier

We hadden natuurlijk meer voorwerk moeten doen, maar dachten dat het goed zat vanwege het nederlandse adres. De blouses kwamen dus toch uit china; bijna 2 weken wachten, slecht afgewerkt, naden te krap dus tijdens de eerste keer dragen al een naad kapot. Kortom; niet doen!!

28 juni 2024

Oplichting

Producten komen niet overeen met wat besteld is. ze zien er anders uit en wat aangeprijst wordt als linnen is polyster en in een geval met wat katoen. Totale oplichting. Retouren zijn bijna niet mogelijk.

25 juli 2024

2 paar zogenaamde orthopedische…

2 paar zogenaamde orthopedische schoenen gekocht. Helaas werkte de track en tracé erg onnauwkeurig. Na 9 dagen onaangekondigd bezorgd. Vervolgens blijkt maat 40 groot uit te vallen en maat 45 erg klein uit te vallen. Tevens blijken exact dezelfde schoenen bij Ali express € 12,95 te kosten.Voor dit 2 paar schoenen was door mij €64 betaald. Bij uitpakken blijken dit ronduit zeer slechte schoenen te zijn. Zeer dun. Zeer slecht en goedkoop materiaal

24 juli 2024