Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god kundeservice, da jeg var i tvivl om størrelsen. Lækker og meget smuk bikini, med gode beskrivelser på hjemmesiden. Jeg er rigtig tilfreds med både mit køb og den gode service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Siden jeg blev opmærksom på Viola Sky, har jeg ikke købt andet lingeri eller badetøj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstændig fantastisk! Og det desuden en fænomenal service Sonja yder, hve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet er af høj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par år og er altid blevet vejledt og hjulpet når jeg har haft br... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lingeriewinkel

Geschreven door het bedrijf

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så venlig betjening og vejledning

Så venlig betjening og vejledning. Altid en fornøjelse at handle i jeres butik 🥰

15 november 2025

Kære Helle 🥰
1000 TAK for de flotte ord. Vi sætter meget stor pris på tilliden.

Super anbefaling

Smukt, god kvalitet og super pasform.
Meget fin betjening. Skøn butik

31 oktober 2025

Kære Ingrid
Tak for de flotte 5 stjerner og skønne besked. Det betyder meget for os at du er tilfreds.

Altid tilfreds

Altid tilfreds. Fine varer, hurtige leverance og hurtigt svar, hvis der er noget, jeg er kommet i tvivl om.

30 september 2025

Kære Martin
1000 Tak for at tage dig tiden til at skrive og tak for din fine besked,. Hvor er det bare dejligt at høre. Tak for tilliden og for at handle hos Viola Sky.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt ordre behandling og fik super hjælp med at se om min ordre passede mig ved afhentningen i forretningen.
God stemning og atmosfære og meget smukt og lækker tøj.
Her vil jeg komme igen.

2 september 2025

Kære Susanne 💗
Tusind tak for din fine anmeldelse og flotte ord om både produktet og servicen. Det betyder meget for os Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Yderst tilfreds

Hurtig levering. Meget tilfreds med mine køb. Smukt indpakket.

28 augustus 2025

Kære Pernelle 💗
1000 TAK for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre du er tilfreds med dit køb.
Vi håber vi må få fornøjelsen af at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mangler lige en hundekrog :) ellers er…

Mangler lige en hundekrog :) ellers er servicen i top og de lækreste ting i butikken

26 augustus 2025

Kære Ellen 💗
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både vores service og produkter – tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi undersøger gerne, om det er muligt at få en hundekrog sat op. Ellers kan vi finde en løsning med et rør, der kan bruges.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og personlig service

Virkelig god og personlig service. Skønne produkter

26 augustus 2025

Kære Julie 💗
Tusind tak for din søde og flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt du er glad for produkterne! Vi glæder os allerede til at servicere dig en anden gang.

God oplevelse med Viola Sky

Lækker - lækker kimono.

God kundeservice.

Giver Viola Sky mine bedste anbefalinger.

1 augustus 2025

Kære Anne 💗
Hvor er det SKØNT at høre, at du er glad for din nye kimono! Tak for den flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fint pakket ind og rigtig flot…

Så fint pakket ind og rigtig flot undertøj

29 juli 2025

Kære Jeannie 💗
Hvor er det dejligt at høre, at du værdsætter vores indpakning og produkter. 1000 TAK for at tage dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.

Tryg og fin oplevelse

Det er bare altid så dejligt at komme i Violasky - Trygt og fint at prøve lingeri og en varm og tålmodig vejledning i størrelser mm.
Man kan kun føle sig smuk i det lækre sortiment 🙏❤️

27 juni 2025

Kære Marianne 💗
Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en tryg og fin oplevelse hos os – og at du føler dig smuk i vores sortiment. 🙏❤️ Tak for at tage dig tid til at skrive de smukke ord.

Super god service hos Violasky.com

Jeg har ikke tidligere handlet hos Violasky.com, men gør det helt sikkert igen. Få dage efter bestilling modtog jeg den smukkeste bikini i den fineste indpakning. Jeg sender meget gerne 5 stjerner afsted ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 juni 2025

Kære Mona 💗
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og indpakning. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang hos Viola Sky.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og lækre indpakninger

Jeg har nu flere gange fået pakker fra Violasky, og jeg har været på yderst tilfreds alle gange. Smukt indpakkede forsendelser og gode produkter. Drømmer om at besøge deres butik, og vil helt sikkert bestille derfra igen.

30 juni 2025

Kære Mette 💗
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og indpakning. Vi vil glæde os til hvis du en dag får mulighed for at besøge butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid meget kyndig og god vejledning

Altid meget kyndig og god vejledning. Den bedste pasform i BH og trusler jeg har oplevet, desuden meget rimelige priser i forhold til lignende kvaliteter.
Behagelig atmosfære i butikken.

13 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Helle 💗
Tusind at for din helt vidunderlige anmeldelse. Som designer er det fantastisk at høre du er glad for pasform, pris og kvalitet. Dejligt du også oplever det udtrykt i butikkens univers. 🙏❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik det jeg havde bestilt med et fint…

Fik det jeg havde bestilt med et fint personligt kort som tak for købet og synes det var så fint. 😊 kan også godt lide at på hjemmesiden bliver det på en fin måde reklameret til den ældre pige - lige som mig 😊

6 juni 2025

Kære Carina 💗
Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du både er glad for dit køb, det personlige kort og vores måde at præsentere produkterne på.
1000 tak for at du deler din oplevelse! 🙏💗

Super leverance

Fin leveringstid. Super delikat indpakning og lækker kvalitet og pasform.

30 mei 2025

Kære Charlotte 💗
Hjertelig tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad og tilfreds med levering, indpakning, kvalitet og pasform. 🙏💗

Lækkert lingeri og hurtig levering

Lækkert lingeri og hurtig levering

30 april 2025

Kære Ann Rosell 💗
Tusind tak for, at du handler hos Viola Sky! Vi glæder os altid til at sende en pakke med lækkerier din vej. Din tillid betyder rigtig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du vælger os igen og igen. 🙏💗
Kh Sonja

Lees meer over geverifieerde reviews.