Virushjelpen

Ordre lagt inn 11.11. Fortsatt ikke dukket opp. Henvendelse pr e-post ikke besvart, hjemmeside uten telefonnummer. Reklamerer med "lynrask levering" . Lite fornøyd her... Regning til betaling ble se... Toon meer

Synes alt gått bra med bestilling, eneste lite minus er at dere kunne karnsje gitt bedre informasjon underveis ved forsendelse og sånn. Tror ikke jeg fått en eneste oppdatering på når pakke er sendt... Toon meer

La tidligere inn vurdering av pruduktetet jeg fikk at den var for liten. Idag ringte en fra virushjelpen og skjelte meg huden full pga av vurderingen min. Kalte meg idiot m mere. Trur aldri jeg ha... Toon meer

Jeg opplevde at det var enkelt å lese seg til fakta for produktet jeg ønsket. Videre var det enkelt å bestille /betale - og det gikk super raskt med levering i postkassen. Produktet var også som fo... Toon meer

1. Medische benodigdheden winkel

Ta tak i dagens utfordringer og morgendagens nye trusler. Vi tar smitteforebygging på alvor.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

La tidligere inn vurdering av…

La tidligere inn vurdering av pruduktetet jeg fikk at den var for liten.
Idag ringte en fra virushjelpen og skjelte meg huden full pga av vurderingen min. Kalte meg idiot m mere. Trur aldri jeg har opplevd maken til frekk behandling av kundene.
Anbefaler ingen å handle der.
Helt utrolig frekt.

1 maart 2022

God kvalitet, men dårlig kundeservice og lang leveringstid

Jeg har utført tre bestillinger hos Virushjelpen. Den første gangen tok det rundt to uker før jeg fikk pakken, den andre gangen fikk jeg den samme uke, mens denne siste gangen har jeg fremdeles ikke mottatt pakken etter mer enn tre uker. Synes produktene er bra, men manglende oppfølging/oppdatering, treg levering og mangel på svar når man tar kontakt trekker såpass ned at jeg neppe vil bestille fra Virushjelpen igjen.

6 augustus 2021

Bestilte munnbind fra nettsiden den 2

Bestilte munnbind fra nettsiden den 2. April, og har ikke mottatt forsendelsen enda, dårlig synes jeg!

14 april 2021
Logo Virushjelpen

Antwoord van Virushjelpen

Hei.

Ja, det var lengre tid enn forventet, ser den er sendt fra oss den 05.04, så du burde jo ha mottatt det for lenge siden. Skyldes nok da sen postgang som dessverre skjer enkelte ganger.

Kontakter deg via e-post, så finner vi ut av det.

Mvh, Frode

Har ikkje mottatt produkta enda

Har ikkje mottatt produkta enda. Håpar dei kjem snart..... Litt dårlig service syns eg, sjøl om det har vært påske.

5 april 2021
Logo Virushjelpen

Antwoord van Virushjelpen

Hei Åse.

Ser av ordren din at du bestilte mandag 26.03 og at vi har sendt ordren din vei tirsdag 27.03. Posten har 2-4 virkedagers leveringstid og sender dessverre ikke post på helligdager, som da vil være gjeldende fra den 29.03 (skjærtorsdag) og frem til i dag.

Mvh, Frode