Ze waren erbij vanaf het begin tot eind met accuraat support en informatie. Duidelijke informatie, behulpzaam en vriendelijk om de vraagstukken te realiseren. Super medewerkers en fijne gevoel van v... Toon meer
Visa Service Desk is ontstaan uit het idee dat het aanvragen van een visum of legalisatie een positieve en vooral ontspannen ervaring moet zijn. Geen complexe formulieren of ingewikkelde uitleg, maar een overzichtelijk en eenvoudig proces. Met deze gedachte zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een begrijpelijke website die vooral ook efficiënt werkt. Hiernaast hechten wij grote waarde aan prijstransparantie. Geen verrassingen achteraf maar een duidelijk bedrag onder de streep voordat u uw order plaatst. Ons doel is om mensen die door de bomen het bos niet meer zien een eenvoudige tool te geven om snel een visum aan te kunnen laten vragen. Wij hebben voor u alle belangrijke en relevante gegevens verzameld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Uw lopende aanvraag en eventuele eerdere aanvragen die u bij ons heeft gedaan staan namelijk samen met uw facturen overzichtelijk bij elkaar op uw persoonlijke pagina bij Visa Service Desk.
Parkstraat 99, 4e etage, 2514 JH, Den Haag, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ze waren erbij vanaf het begin tot eind met accuraat support en informatie.
Super medewerkers en fijne gevoel van vertrouwen.
Hele slechte ervaring. We wilden een visum aanvragen voor een bepaalde land. Eerst was alles goed en okey en zouden ze de visum aanvragen. Zij hebben ons gegevens gevraagd en deze hebben wij toegestuurd via de mail (zoals paspoorten, pasfoto's en zorgpas). Wij krijgen een mailtje dat de visum zonder reden is gecanceld en dat wij het geld terug krijgen. Meerdere malen gemaild en gebeld, ook gevraagd om ons gegevens te verwijderen en ons geld terug te sturen. Dit is niet gedaan. hun blijven hetzelfde zeggen dat het niet aan hun ligt, maar dat de bank dit verder moet regelen. Nu zijn we 2 maanden verder en wachten wij op ons terug betaling en blijven ze zeggen dat het geld op de bank is en dat wij moeten wachten. Elke keer komt er een nieuwe smoesje. Ook geven ze aan dat zij de administratiekosten niet terug gaan betalen. Terwijl deze mensen helemaal niks voor ons hebben betekent. Wij wachten tot heden op ons geld. Dit bedrijf is een oplichting. Ze lichten mensen veel op. This company is a scam. We gaan aangifte doen bij de politie.

Antwoord van Visaservicedesk
Tweede keer gebruik gemaakt van Visa service desk!
Ik had een visum aangevraagd voor Pakistan en werd vanaf het begin uitstekend geholpen door Luuk. Hij is een zeer vriendelijke en deskundige persoon die altijd snel en duidelijk reageerde op mijn vragen. Het was fijn om met hem te communiceren, en hij zorgde ervoor dat het proces soepel verliep. Ik zou de Visum Service Desk zeker aanraden, en Luuk in het bijzonder!
Bedankt Luuk!

Antwoord van Visaservicedesk
Wij hebben een visa aanvraag ingezet voor twee verschillende paspoorten voor Saudi-Arabië.
Het proces van A tot Z verliep erg soepel.
Mevrouw Driyani heeft ons perfect geholpen.
Al met al een hele goede en gedegen service.

Antwoord van Visaservicedesk
Heel slecht bedrijf, ik heb duidelijk voor ik een order maakte gemaild over mijn situatie waarin mij werd verteld dat ik na mijn order verder zou worden geassisteerd. Nou stond er op de site dat ik een visum aanvraag deed en moest ik verdere informatie invullen. Ook heb ik tussendoor even gebeld met iemand van de klantenservice voor ik verder ging die had aangegeven dat ik goed zit. Nou blijkt dat het om een esta en geen visum ging terwijl ik niet met een esta kan reizen omdat ik onder de uitzonderingen val. Ik heb ze weer gemaild en ze geven aan dat ze mij niet kunnen adviseren in welke type visum ik nodig heb, voor wat betaal ik nu dan precies? Ze reageren vrij snel binnen een uur voordat ik de aankoop deed en nu ik aangeef dat ik niet tevreden ben met de aankoop en dat ik mijn geld terug wil om zelf contact op te nemen met de ambassade en dit te regelen hoor ik niets terug. Echt een flut bedrijf mensen je geld niet waard, je wordt overduidelijk niet geholpen en het is zeer onduidelijk wat voor hulp je van ze krijgt.
Goede service, vriendelijke mensen. Ik ben heel goed geholpen met de aanvraag van mijn visum. Na elk telefonisch contact een mail met wat er besproken is. Ook heel fijn dat er iemand mee was naar de afspraak bij de ambassade. Super.

Antwoord van Visaservicedesk
Hoge service graad. Combinatie van digitale en persoonlijke service. Uitstekend maar vooral adequaat op basis van efficiency en effectiviteit. Verder een realistische prijs/kwaliteit verhouding.
Plus snel in de afhandeling! Zeer aan te bevelen voor visa-aanvragen!

Antwoord van Visaservicedesk
Nadat wij in een land zijn geweest waarmee de USA het niet zo nou mee heeft kwam onze ESTA te vervallen.
Wij zijn zeer goed geholpen door Visa service desk, Mikey! Alles tot in de details nagekeken en een enveloppe vol gegevens, ze hebben echt niets over het hoofd gezien, naar het Consulaat van Amerika. Na een paar dagen gewoon ons Visa gekregen. Dank voor de hulp het is een heel pakket wat je moet kunnen overleggen ......

Antwoord van Visaservicedesk
Nadat mijn ESTA ingetrokken was moest ik een visum voor Amerika hebben binnen twee maanden. dit is een hele wirwar om zelf te regelen ook nog eens als je een eigen onderneming hebt.
Geweldig geholpen door Suraj en collega's en op tijd binnen omdat zij ook een spoedafspraak konden maken op het consulaat in München. Binnen 3 werkdagen paspoort met visum afgeleverd door de koerier. Top !!
Ik beveel iedereen deze service-desk van harte aan.

Antwoord van Visaservicedesk
In 2020 zelf geprobeerd om een Toeristenvisum voor mijn vrouw (geen Europees paspoort) aan te vragen voor de VS. Destijds niet gekregen en dit jaar in maart via Visa Service Desk wel gelukt! Goed geholpen toen door Preety. Veel informatie gegeven en telefonisch contact in makkelijk. Goede service.
Sinds enige tijd zakelijk overgestapt van een middelmatige visumdienst naar deze zeer bekwame Visa Service Desk. Met de beste wil van de wereld kan ik hier niets negatiefs over verzinnen. Iedereen is altijd behulpzaam, duidelijk en snel in de communicatie, vriendelijk en uitermate oplossingsgericht. Frank en zijn team zijn goud en ik ben dan ook blij dat we de overstap hebben gemaakt!

Antwoord van Visaservicedesk
Ondanks ze niet vaker een O1 visum (een zeer ingewikkeld en langdurig process voor een artiestenvisum in Amerika) hebben gedaan en dit toch nog succesvol en smooth hebben weten te laten verlopen zegt genoeg over de services die zij verlenen. Ik ben zeer tevreden over de Premium Service. Ik belde en mailde nooit te vaak en. ze stonden altijd voor mij klaar.

Antwoord van Visaservicedesk
De medewerkers waren erg behulpzaam, klantvriendelijk, servicegericht en resultaatgericht.

Antwoord van Visaservicedesk
Heel goede ervaring. Top service..zeker een aanrader.
Tweede keer visum aangevraagd tbv Thailand en ben dik tevreden voor de afhandeling.

Antwoord van Visaservicedesk
Uitstekende hulp bij het aanvragen van een Non Immigrant O multiple travel visum voor Thailand voor iemand die (nog) niet alle moderne internet dingen (uploaden enz) beheerst (ik ben 74). Sluit mij volledig aan bij de review van 8 april van dit jaar van de heer Jacobi. Voor de toekomst blijf ik graag jullie hulp inroepen en kan dit ook anderen (vooral de ouderen onder ons) van harte aanbevelen. Nogmaals dank.
Jan Buitenga

Antwoord van Visaservicedesk
prima service en goede communicatie.
ik kan een ieder deze service aanbevelen.

Antwoord van Visaservicedesk
Een tijdje geleden hadden mijn broertje en ik een bruiloft in Pakistan hiervoor moesten we een visum aanvragen, dit deden wij bij visaservicedesk.
Dankzij visaservicedesk hebben we onze visum op tijd voor de bruiloft kunnen krijgen!
-ze reageren snel
-je voelt je serieus genomen
-zeer professioneel ingericht
Ik wil Eliza bedanken voor je inzet en de hele team van visaservicedesk! :)
Wij onthouden jullie zeker en raden andere mensen om bij jullie visa aan te vragen

Antwoord van Visaservicedesk
Onlangs een non immigrant long stay retirement visum voor Thailand aangevraagd en thans ontvangen. Visa Service Desk heeft dit prima geregeld met haar zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers. Een aanrader voor diegene die een visum wil aanvragen, Jullie allen, en zeker Eliza nogmaals hartelijk dank en chapeau voor jullie werk, inzet en klantvriendelijkheid!!

Antwoord van Visaservicedesk
Deskundige en zorgvuldige hulp. waarbij ik me als klant zeer gezien heb gevoeld. Ook op het kantoor was de ontvangst hartverwarmend Veel dank!

Antwoord van Visaservicedesk
Visa Service Desk wist middels hun professionele en tegelijkertijd klantvriendelijke dienstverlening het bureaucratisch en soms ondoorzichtige pad te effenen voor mijn visumaanvraag. Hun duidelijke website met overzichtelijke vereisten per land weerspiegelt hun transparante manier van werken. Alle medewerkers zijn zijn daarnaast hoffelijk en prettig in de omgang.