Uitstekende hulp bij het aanvragen van een Non Immigrant O multiple travel visum voor Thailand voor iemand die (nog) niet alle moderne internet dingen (uploaden enz) beheerst (ik ben 74). Sluit mij v... Toon meer
Hele slechte ervaring. We wilden een visum aanvragen voor een bepaalde land. Eerst was alles goed en okey en zouden ze de visum aanvragen. Zij hebben ons gegevens gevraagd en deze hebben wij toegestuu... Toon meer
Ondanks ze niet vaker een O1 visum (een zeer ingewikkeld en langdurig process voor een artiestenvisum in Amerika) hebben gedaan en dit toch nog succesvol en smooth hebben weten te laten verlopen zegt... Toon meer
Ze waren erbij vanaf het begin tot eind met accuraat support en informatie. Duidelijke informatie, behulpzaam en vriendelijk om de vraagstukken te realiseren. Super medewerkers en fijne gevoel van v... Toon meer
Visa Service Desk is ontstaan uit het idee dat het aanvragen van een visum of legalisatie een positieve en vooral ontspannen ervaring moet zijn. Geen complexe formulieren of ingewikkelde uitleg, maar een overzichtelijk en eenvoudig proces. Met deze gedachte zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een begrijpelijke website die vooral ook efficiënt werkt. Hiernaast hechten wij grote waarde aan prijstransparantie. Geen verrassingen achteraf maar een duidelijk bedrag onder de streep voordat u uw order plaatst. Ons doel is om mensen die door de bomen het bos niet meer zien een eenvoudige tool te geven om snel een visum aan te kunnen laten vragen. Wij hebben voor u alle belangrijke en relevante gegevens verzameld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Uw lopende aanvraag en eventuele eerdere aanvragen die u bij ons heeft gedaan staan namelijk samen met uw facturen overzichtelijk bij elkaar op uw persoonlijke pagina bij Visa Service Desk.
Parkstraat 99, 4e etage, 2514 JH, Den Haag, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een hele verademing was het gemak van de aanvraag. Ik had eerst geprobeerd een VISUM aan te vragen via de ANWB, echter door verkeerde voorlichting en eeuwenlange telefonische wachtrijen heb ik besloten de aanvraag elders te doen en wel bij de Visa Servicedesk. De aanvraag via de Visa Servicedesk ging vlot, soepel en ze beantwoorden de telefoon direct. Ik kan het iedereen aanraden.
Zeer goede en uitgebreide service. Ze zijn zeer proactief. Het gaf mij rust dat er goed werd mee gekeken en mee gedacht.
Ik had veel vragen en die zijn allemaal snel en geduldig beantwoord. Ook een goede uitleg waardoor alles direct duidelijk was