Verkeerde bestelling geplaatst (door niet geheel duidelijke info op website) bij deze webshop in Nederland. Fout blijkt vaker voor te komen (zo wordt gecommuniceerd). Kan vervolgens wel worden gereto... Toon meer
Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Zelfs de wettelijke fabrieksgarantie worden niet gehanteerd. Beamer scherm van 6 maanden oud komt niet meer omhoog (problee... Toon meer
Ik had hier een Epson projector besteld. Levering ging erg snel (vanuit Duitsland). Helaas viel de projector zelf tegen qua beeldkwaliteit. Gelukkig waren ze erg behulpzaam in het retourproces, dus wa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Visunext.nl behoort tot de grootste en belangrijkste aanbieders voor home-cinema en presentatie-techniek.
Nassauplein 30, 2585 EC, Den Haag, Nederland
- 0541 76 83 30
- info@visunext.nl
- visunext.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gewoon prima!
Beamer besteld, keurig binnen gestelde termijn geleverd. Overzichtelijke site. Was tevens de goedkoopste aanbieder. UPS tracking code ontvangen waarmee je precies kunt zien wanneer hijwordt bezorgd.
Geen ervaring met service verder omdat alles in orde is.
Snelle service!
Ik vond het een snel geleverde service van beamershop!
En beamer werkt Prima!
Gr. Sefa
Goed telefonisch advies en snelle bezorging
Naar beamershop24 gebeld om zeker te zijn dat ik de juiste keuze zou maken voor projectiescherm, afstand en kijkervaring. Advies is goed en bezorging is snel. Inmiddels hangt alles en ben zeer tevreden.
goede snelle service
goede service, op voorraad is ook echt op voorraad en dan gelijk de volgende dag binnen. helemaal top
Snel en goed
Vandaag besteld morgen in huis. Compleet, netjes en ze zijn nog voordelig ook!
Uitstekende service
Een webwinkel zoals het hoort: correct, duidelijke communicatie, stipte levering.
beamershop24
wat ik bij jullie heb besteld was erg snel op het adres en de producten zijn goed omschreven op de site niks over gelogen ben erg tevreden met wat ik heb nu
Goed advies
Deskundig advies, snelle levering en een gunstige prijs
Katalogus internet prima; Fin. afwikeling prima.
Produkt goed en op tijd
Duidelijk, snel & accuraat.
Onlangs (op een zaterdag) wat spullen besteld. Deze waren maandagochtend direct verstuurd, kreeg daar netjes een status update (via de mail) met bijbehorende UPS tracking code. Aangezien het 1 x standaard en 1 x groot verzending was is mijn bestelling opgesplitst in 2 pakketjes.
Dit was echter geen probleem en alles was nog duidelijk te overzien.
Dinsdag werd alles netjes door UPS geleverd, alle papieren (voor garantie e.d.) waren aanwezig en de dozen waren zorgvuldig verpakt.
Beamershop24.nl is voor mij de #1 online shop voor beamers en accessoires.
Zeer snel!
Mijn bestelling is zeer snel afgeleverd en in goede staat. 1 dag na miijn bestelling kreeg al bericht dat de beamer verstuurd was en de volgende dag was hij er.
Makkelijk,- Snel en goed
Na ophet internet een bestelling te hebben geplaatst, was alles goed en snel afgehandeld.
Prima beamer, prima bezorgd, prima afgehandeld
Beamer besteld, betaald en de volgende dag in huis. Alles compleet, geen mankementen. Ik ga vaker bestellen.
super!!!!!!!!
Op de middag mijn bestelling (Wand scherm) gedaan, met ideal betaald.
En echt Super goed de volgende dag hadden we ons wandscherm al aan de muur.
deze webshop is zeker aan te bevelen. pakje is te volgen met track en trace.
Geen andere woorden voor Super!!!!!!!!!!!!!!
Goed advies en strakke afspraken
Direct na een vraag heb ik antword ontvangen, deskundig en vriendelijk. Verdere uitleg en telefonisch bereikbaar. Dit is was een fijne online shopping ervaring.
snelheid
Mijn bestelling werd de volgende dag afgeleverd, fantastisch.
snelle levering, goed voor elkaar