Visunext.nl Reviews

2,6

Verkeerde bestelling geplaatst (door niet geheel duidelijke info op website) bij deze webshop in Nederland. Fout blijkt vaker voor te komen (zo wordt gecommuniceerd). Kan vervolgens wel worden gereto... Toon meer

Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Zelfs de wettelijke fabrieksgarantie worden niet gehanteerd. Beamer scherm van 6 maanden oud komt niet meer omhoog (problee... Toon meer

Ik had hier een Epson projector besteld. Levering ging erg snel (vanuit Duitsland). Helaas viel de projector zelf tegen qua beeldkwaliteit. Gelukkig waren ze erg behulpzaam in het retourproces, dus wa... Toon meer

Onlangs (op een zaterdag) wat spullen besteld. Deze waren maandagochtend direct verstuurd, kreeg daar netjes een status update (via de mail) met bijbehorende UPS tracking code. Aangezien het 1 x... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Visunext.nl behoort tot de grootste en belangrijkste aanbieders voor home-cinema en presentatie-techniek.

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

terste keer besteld bij Beamershop24

Eerst telefonisch technische informatiegevraagd aan de klantenservice.
Duidelijke antwoorden gekregen en op grond daarvan mijn keuze voor een beamer bepaald.
Makkelijk te bestellen via de website, ook voor een betrekkelijk computeronvriendelijke gebruiker.
Gelijk antwoord van bevestiging en betalen via het systeem is zeer klantvriendelijk.
Status van de bestelling twee keer gehad.
Zelf twee datums uitgezocht voor levering en de eerst genoemde datum de beamer in ontvangst mogen nemen. Zal zeker in de toekomst zaken met Beamrshop24 blijven doen. Beveel dit bedrijf met een gerust hart aan iedereen aan!

12 maart 2010

Buitengewoon goed

Heel overzichtelijke site, heel veel keuze en het goedkoopste. Geen probleem als je een paar maal belt voor info. Enige wat ik niet via de site kon regelen, de btw, zetten ze zelf recht. 's namiddag om 15.30uur besteld en de volgende dag stonden ze om 12.00 uur voor de duur met een beamer die hier in belgie pas over een maand uitkomt.

11 maart 2010

Beamershop24

Heb de beamer NEC nog sneller binnen gekregen dan verwacht. Ook verzending verliep perfect en het product was keurig verzorgd. Voor mij is alles alles zeer correct en prettig geregeld.

22 februari 2010

Snelle leverantie van beamer

Bedankt voor de snelle leverantie binnen 24 uur geweldig.
Was goed verpakt, ik had de beamer de dag er na nodig en hij deed het geweldig goede en heldere weergave.
bedankt voor de goede service en snelle leverantie

Sipke de Vries

19 februari 2010

netjes volgens de afspraak

ik heb 2 keer een bestelling gedaan
bij de 2e keer zou het 6-9 dgn duren en dat was ook zo
je krijgt netjes een mail wanneer beamershop24 je bestelling verstuurt
en je krijgt heel snel en goed antwoord op je vragen via de mail

22 januari 2010

Uitstekende service

Acer Beamer, op voorraad, werd de volgende dag geleverd. Voorlichting door de hot-line was zakelijk en to-the-point!

15 januari 2010

Prima en betrouwbare winkel

Vakkundige afdeling verkoop die niet proberen te verkopen om het verkopen maar een goede begeleiding bieden wat betreft uw wensen.
Ook de aftersales is prima , iets niet goed = gewoon retourneren zonder gezeur.

13 januari 2010

Super!

Zondagavond een DEMO beamer gekocht en deze betaald via overschrijving; gezien dit 2-3dagen kan duren (europese overschrijving vanuit Belgie) had ik de beamer deze week ook niet meer verwacht.

In hun FAQ staat echter dat als je voldoende bewijs kan leveren van betaling dat de verzending versneld zal worden.
Zondagavond een kopie van de betaling gemaild en maandagochtend kreeg ik al een mailtje terug dat het geaccepteerd was en de projector zo snel mogelijk verzonden zou worden.

Dinsdagmorgen werd de projector verzonden en woensdagmiddag stond de projector al voor de deur.

Product is ook als omschreven; DEMO beamer met slechts enkele uren op de lamp.

Over aftersales kan ik nog geen beoordeling geven; ik hoop ook dat ik dit niet dadelijk nodig ga hebben! ;-)

Al bij al een aanrader!

8 januari 2010

Gewoon een geweldig bijzonder goede service!

Ik dacht nbij het afronden de knop ""afronden" niet goed werkte dus nogmaals en nogmaals clicken. Bleek dat ik 3 beamers had besteld ipv 1. Een belletje en ik kreeg direct iemand aan de lijn die het terstond heeft opgelost. Je zou kunnen stellen dat dat gewoon ook moet, maar vaak is het gewone helaas maar al te bijzonder. Bij Beamershop24 werkt alles en iedereen dus zoals het moet. Dikke pluim!

6 januari 2010

Dankzij beamershop24 een leuke kerst

Paar dagen voor de kerst, Heb ik de Epson EB-X72 besteld, en de volgende dag was die al binnen.
Eerst even wat tijd gegeven om bij te komen van de lange reis. zodat er geen kans was op condens etc.
in de beamer.

Na wat uren te hebben gewacht, Heb ik hem aangesloten.

Het eerste wat mij opviel was het geluid wat die maakte.
namelijk nagenoeg niks. mijn pc maakt meer herrie dan de beamer.

Het beeld was gewoonweg perfect. Super heldere kleuren. Meteen in het menu de ECO mode opgezocht en hem daar op ingesteld. Het werdt iets minder vel aan de ogen maar de kleuren bleven perfect.

Binnen een bereik van 2m50 had ik een ±85" beeld op het scherm.

Deze Beamer is zo stil dat het je niet eens stoort dat die dicht bij staat.

Aansluiten van PC/Laptop of DVD speler is eenvoudig.

Op 1e kerstdag (2009) films gekeken met paar man, de beamer heeft in ieder geval zorg gedragen voor een zeer geslaagde kerst.

Het vertrouwen wat ik al had in Epson Printers is sinds kort uitgebreid met de Epson Beamers.

Ik hoop nog jaren plezier te hebben van de beamer.

Groetjes,
René uit Enschede.

29 december 2009

goede service

ik ben enorm tevreden over de snelheid dat mijn beamer is geleverd!!! maar zeer tevreden over de service die ik kreeg van Willem Struik! en werd snel en kort geantwoord, ik zal deze shop niet snel vergeten (een beamer koop je ook niet elk jaar) maar moest ik ergens iets horen, ik zal ze zeker doorverwijzen! over de tevredenheid van men beamer kan ik nog niet veel zeggen, ik wacht nog op men hdmi kabel (hij was niet beschikbaar bij jullie) en waar ik hem dan besteld heb ben ik helemaal niet tevreden! (projectie paleis) het gaat jullie goed! groetjes Benny

13 december 2009
Reviews in alle talen tonen. (144 reviews)