Banner for Vitaliv AS

Vitaliv AS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På dansk : efter ca. 2mdr.blev mine smerter og ømhed væk en god og behagelig følelse en gl.overkørsel på ventre fod med stigende smerte og hævelse det begyndte med alderen med stigende smerte og ømh... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over Vitaliv AS

Geschreven door het bedrijf

Vitaliv – Premium Norwegian Supplements, Delivered to Your Door with a Simple and Safe Subscription Plan

At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.

Quality You Can Trust

We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.

Proven Effectiveness & Doctor-Recommended

For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.

Flexible Subscriptions for Your Convenience

At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.

Customer Satisfaction & Exceptional Service

At Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

Discover our top quality nutritional supplements

Geschreven door het bedrijf

As Vitaliv, we select the best from nature and use science to ensure its benefits for you
Our products address a wide range of needs including joint health, sleep support, memory enhancement, weight loss, and more. All ingredients are natural and safe. As a customer, you will also enjoy these benefits: 👍Get 50% off your first purchase plus free shipping, 🔁 Simplify your wellness routine, ⚔️180-day money-back guarantee, 🎁 Rewards for your health investments, 📞 Dedicated support

Benefits for your customers

50% off your first purchase plus free shipping

50% off your first purchase plus free shipping
At Vitaliv, we are proud of our products and confident in their quality. That is why we offer a guarantee that allows you to receive a full refund if you do not see any positive improvements in your health after 180 days of using our supplements.

Contactgegevens

Promotion box for Vitaliv AS

Take care of your joints!

Flex Repair is a best-selling supplement for joint health and mobility

Goed

TrustScore 4 uit 5

730 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

199 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mistillid

Hej. Jeg blev ringet op af en mandlig medarbejder og der blev sagt, at jeg kunne få en ekstra æske gratis. Der æskerne kom hjem var der 3 for 1008kr.Der var ikke noget om gratis æske. Jeg synes, at der var mange penge for 3 æsker. Jeg har opsagt abonnement pga økonomi og mest den mistillid og måden at overtale ældre at købe pillerne pga lidelse.
Man bliver hængende på abonnement og får lige pludselig masse og skal man betale gode penge.
Vh Maroussia Kirilenko

Kære Maroussia,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke har haft en god oplevelse, og at der var en misforståelse vedrørende de produkter, der blev sendt. Vi har opdateret dit abonnement så snart du kontaktede os, og vi er kede af, at ingen af ​​de foreslåede løsninger var tilfredsstillende. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Lätt att beställa

Lätt att beställa.
En stjärna mindre för att inte fått bekräftelse på min beställning.

Mvh, Christian Wennström

Hej Christian,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme , det betyder mycket för oss.

Vi är glada över att du tyckte att det var enkelt att beställa, men vi beklagar verkligen att du inte fick din orderbekräftelse som förväntat. Det är självklart inte meningen.
Vi har nu skickat bekräftelsen igen till din e-post, och om du fortfarande saknar den är du varmt välkommen att kontakta oss ,så ser vi till att allt blir ordnat direkt.

Tack för din ärlighet och för att du hjälper oss att bli bättre.

Med vänliga hälsningar,

De känns bra!

Har använd "Brainy" i 6 månader och tänker fortsätta med! Det känns bra. Väldigt trevligt personal också!

Hej Igor,

Tack för dina snälla ord!

Vad härligt att höra att Brainy fungerar bra för dig och att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen att du fortsätter använda produkten!

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller kommentarer.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande. Bra produkt. Pålitlig ,snabb leverans.

Hej Enikö Beatrix,

Stort tack för din recension!

Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som håller vad de lovar och en smidig kundupplevelse. Vad roligt att du är nöjd!

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am sure I am profiting from the pills…

I am sure I am profiting from the pills which I take every day. I am very satisfied with the deliveries couldn’t be better. So thank you ever so much🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

19 november 2025

Dear Lis,

Thank you very much for taking the time to share your experience with Flex Repair.
We are very happy to hear that you are very satisfied with it.

Don't hesitate to contact us if you have any questions or requests.

Best regards

Fantastiske produkter ❤️

Jeg er vildt imponeret over deres produkter og hvordan de har hjulpet mig i hverdagen.
Jeg har en masse lidelser og enormt dårligt helbred og især Flex Repair har virkelig gjort en forskel for mine knogler og lede. Men alle produkter er anbefalelsesværdige 🙏

19 oktober 2025

Kære Bettina,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse! Vi er meget glade for at høre, at du allerede har bemærket positive resultater, og de bliver sikkert endnu mere betydelige med regelmæssigt brug.

Vi sætter stor pris på din tillid til os.

Med venlig hilsen,

Ett riktigt bra kosttillskott

Ett riktigt bra kosttillskott! Märkte redan efter någon veckas användning att Brainy gör vad de lovar. Klarare tankar. Jag har använt Brainy i flera år nu och vill inte vara utan igen.

12 november 2025

Hej Monica,

Tack för din fantastiska återkoppling!

Det gör oss verkligen glada att höra att du mår så bra av Brainy och att du upplever klarare tankar.
Att du har använt Brainy i flera år betyder mycket för oss, och vi är otroligt tacksamma för ditt förtroende.

Tack för att du delar din upplevelse!

Med vänliga hälsningar

Rigtig god kunndeservice

Rigtig god og venlig kundeservice

8 november 2025

Kære Lisbeth,

Tak, fordi du har taget dig tid til at give feedback om vores service. Det er vigtigt for os, og vi sætter stor pris på det.

Vores kundeservice er altid tilgængelig på telefonnummer 89871003 fra kl. 10 til 15 på hverdage. Tøv ikke at tage kontakt med os, om du har spørgsmål.

Ha' en god dag!
Med venligs hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hittade äntligen lindring efter min arbetsolycka!

Efter en arbetsolycka har jag haft konstant smärta i min vänstra fot. Jag testade olika slags behandlingar och smärtstillande, men inget gav den lindring jag hoppats på. Det kändes hopplöst.

Då fick jag tips om FlexRepair-tabletter och bestämde mig för att ge dem en chans. Jag kan ärligt säga att de har gjort en verklig skillnad. Smärtan har minskat avsevärt, och rörligheten i min fot är mycket bättre än förut. Jag märker en tydlig förbättring jämfört med hur det var innan.

Jag använder FlexRepair nästan hela tiden nu, och de har blivit en naturlig del av min vardag.
Min rekommendation:
Jag rekommenderar verkligen FlexRepair till alla som kämpar med smärta i leder, rygg eller knän. Efter alla misslyckanden jag varit med om känns det som en liten mirakelkur för just mig.

12 november 2025

Hej Rafael,

Tusen tack för din utförliga recension!

Det är fantastiskt att höra att FlexRepair har kunnat ge dig lindring och förbättrad rörlighet efter allt du har gått igenom. Vi blir verkligen glada när vi får höra att våra produkter kan göra skillnad i vardagen.

Vi uppskattar också att du tar dig tid att rekommendera FlexRepair till andra som kämpar med ledvärk.

Ta hand om dig och fortsätt gärna dela med dig av dina erfarenheter!

Prova Vitaliv!

Vitalivs kosttillskott har verkligen ändrat hela min närvaro. Jag känner mig piggare i vardagen, mer i nuet och kan fokusera lättare. Det är Brainy jag har!

7 november 2025

Hej Melina,

Tack så mycket för att du rekommenderar Brainy!

Vi blir verkligen glada av att höra att Brainy har gjort sådan positiv skillnad för dig, att känna sig mer fokuserad och närvarande i vardagen är precis vad vi vill hjälpa våra kunder med.

Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Brainy

Brainy, en produkt som håller vad den lovar!
Brain-fog ?
Inte efter en månad med detta kosttillskott!!
Pia A

6 november 2025

Hej Pia,

Tusen tack för att du delar din upplevelse med Brainy!

Vad härligt att höra att du märker skillnad.
Vi blir verkligen glada när Brainy gör just det den är till för – att ge klarhet och fokus i vardagen!

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

No pains in mucles and led

I have used Vitaliv for several years and had very good experience with this product. It has prevented pains in muscles and led.

6 november 2025

Dear Christian Johannes

Thank you so much for sharing your experience with Flex Repair!
We're happy to hear it does exactly what it's designed to do – prevents pain!

If you have any questions or concerns, please don't hesitate to get in touch.

Best Regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri og alt for dyrt

Kundeservicen er god nok. Men inden man ser sig om får man tilsendt en masse som man ikke er interesseret i og kan ikke sende tilbage. Hvis du er interesseret i at betale ca 4000kr om året på vitaminer er det jo ingen sag. Syntes det er bondefangeri og snyd og bedrag. Et klik på nettet og du hænger fast i deres net🤬

3 november 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af at du ikke har haft en god erfaring med abonnementet. Som nævnt i vores email, sørger vi altid for, at alle detaljerne om abonnementet bliver oplyst, før prøvepakken overhovedet bestilles, lige fra detaljerne om, at tegner et abonnement ved bestilling, til beløb og antal, der vil blive leveret i de følgende måneder, men man har naturligvis mulighed for at opsige abonnementet, inden en opsigelsesfrist, som fornyes med hver ny levering - dette kan man gøre på hjemmesiden eller blot ved at kontakte os, så vi kan hjælpe med det. Vi kan godt forstå, at der er situationer man ikke kan, eller ikke vil, fortsætte med abonnementet.

Vi har ikke fået et svar fra dig på email endnu, men vi ser frem til at høre fra dig, når du får tid og mulighed til det, så vi kan hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen,

Vitality är bra

Hej, jag har köpt vitamin till min mamma.
Hon tycket att det är jättebra

4 november 2025

Hej Kongphop,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att din mamma tycker att FlexRepair är jättebra!
Vi är glada att den har varit till nytta och att ni är nöjda med den.

Om du eller din mamma har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss.

Med vänliga hälsningar

Afmelde et produkt.

Meget fin service

3 november 2025

Kære Helle,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og dine venlige ord!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover.

De bedste hilsner

Godt produkt.

Jeg er meget godt til tilfreds med jeres produkt Omega-3Forte. Derudover altid en meget hjæpsom og venlig kundeservice.

10 april 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med Omega-3 Forte, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din tillid til os.

De bedste hilsner,

Funkar bra

Tabletterna funkar bra, känner skillnad!

16 oktober 2025

Hej Yvonne,

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vad härligt att läsa att FlexRepair fungerar bra för dig och att du upplever en märkbar skillnad.

Om du har några funderingar eller frågor om produkten, tveka inte att höra av dig.

Min upplevelse av Vitaliv

Jag har upplevt att jag blivit mycket bättre i lederna sen jag börjat med Vitaliv. Jag tycker att det är smidigt att få hem dem i brevlådan innan de andra tagit slut.
Jag kan tänka mig att rekommendera andra att använda Vitaliv.

29 oktober 2025

Hej Ulla!

Tack för din fina recension!

Vad fantastiskt att höra att du känner en förbättring i lederna sedan du började med Flex Repair!

Det gläder oss verkligen att Flex Repair fungerar bra för dig och att du uppskattar våra smidiga leveranser direkt till brevlådan.

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och för att du vill rekommendera oss vidare!

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej alle jeg bruger og har brugt…

Hej alle jeg bruger og har brugt flexrepair i rigtig mange år med super god effekt og kan kun anbefales. Også en god kundeservice

29 oktober 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at du har været med os gennem årene!

Det betyder meget for os at høre, at Flex Repair har haft så god effekt for dig, og at du er tilfreds med vores kundeservice.

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag började ta flex för några år sedan

Jag började ta flex för några år sedan, efter en skada. Den hjälper mig med att hålla lederna mjuka och det hjälper mig när jag tränar. Jag råkade glömma mina flex en vecka vid en resa, och det märktes tydligt.
Jag blev stel, så det var skönt att komma hem och ta dom igen.

Peter Wedberg

28 oktober 2025

Hej Peter,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att Flex Repair har blivit en viktig del av din vardag och hjälper dig att hålla lederna mjuka, särskilt när du tränar.
Det du beskriver visar verkligen vilken skillnad Flex Repair kan göra för rörlighet och välmående.

Vi är glada att du är en av många som märker effekten, och vi hoppas att Flex Repair fortsätter hjälpa dig att hålla kroppen i balans.

Tack för att du väljer oss!

Vänliga hälsningar,

Dit is Trustpilot