Banner for Vitaliv AS

Vitaliv AS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over Vitaliv AS

Geschreven door het bedrijf

Vitaliv – Premium Norwegian Supplements, Delivered to Your Door with a Simple and Safe Subscription Plan

At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.

Quality You Can Trust

We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.

Proven Effectiveness & Doctor-Recommended

For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.

Flexible Subscriptions for Your Convenience

At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.

Customer Satisfaction & Exceptional Service

At Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

Discover our top quality nutritional supplements

Geschreven door het bedrijf

As Vitaliv, we select the best from nature and use science to ensure its benefits for you
Our products address a wide range of needs including joint health, sleep support, memory enhancement, weight loss, and more. All ingredients are natural and safe. As a customer, you will also enjoy these benefits: 👍Get 50% off your first purchase plus free shipping, 🔁 Simplify your wellness routine, ⚔️180-day money-back guarantee, 🎁 Rewards for your health investments, 📞 Dedicated support

Benefits for your customers

50% off your first purchase plus free shipping

50% off your first purchase plus free shipping
At Vitaliv, we are proud of our products and confident in their quality. That is why we offer a guarantee that allows you to receive a full refund if you do not see any positive improvements in your health after 180 days of using our supplements.

Contactgegevens

Promotion box for Vitaliv AS

Take care of your joints!

Flex Repair is a best-selling supplement for joint health and mobility

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

198 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flex Repair

Har fået konstateret gigt og havde smerter dagligt
Hørte om Flex repair
Tænkte det skader ikke at
prøve
Det virker
Har igen fået en hverdag jeg kan klare, er ikke smertefri ,det er på ét niveau som er til at holde ud for mig.
Skal stadig tænke mig om

12 januari 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak fordi du har delt din oplevelse med Flex Repair.

Det glæder os virkelig at høre, at produktet har hjulpet dig med at få en hverdag, som er mere til at overskue, selvom du stadig skal tage hensyn.

At smerterne er kommet ned på et niveau, der er til at leve med, betyder meget, og det er netop sådan en realistisk og ærlig oplevelse, vi sætter stor pris på, at du deler.

Vi ønsker dig fortsat alt det bedste og håber, at Flex Repair også fremover kan være en støtte i din hverdag.

Kundeservice

Vitaliv ga god kundeservice ved en retur sak, og ordnet opp på en ryddig måte.

12 januari 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde kundeservicen vår som god. Vi jobber alltid for å hjelpe kundene våre på best mulig måte, og vi er alltid her dersom du skulle trenge hjelp igjen.

Med vennlig hilsen

God behandling fra kundeservice

Jeg har brugt Vitaliv gennem godt 6 måneder, men den virkede slet ikke på mig. Efter det halve år, bad jeg om refusion iht. deres garanti, og jeg returnerede de ting, de bad om i deres betingelser for refusion.
Jeg modtog fuld refusion uden problemer, hvilket var fint.
Jeg vil dog anbefale dem som starter på Vitaliv at læse firmaets betingelser for refusion inden de starter på behandlingen.

5 januari 2026

Hej Torben,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.

Vi var ked af høre om vores kostilskud ikke virkede på dig.
Vi har tillid til vores produkter, som hjælper rigtig mange af vores kunder. Men selvfølgelig er alt individuelt.

Og ja, vi holder altid vores løfter. Vi værdsætter vores kunders tillid meget højt.

Jeg vil råde folk

Jeg vil råde folk, til at holde sig væk fra den biks
Jeg har glemt deres regning, det er min egen skyld, de sender ikke rykker ud, men sender en til inkasso, så nu kommer det til at koste 1000 kr, i stedet for 150
Dårlig politik at bare smide folk i inkasso

6 januari 2026

Hej Steen,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en frustrerende oplevelse med rykkerforløbet, og vi vil gerne kaste lys over sagens sammenhæng.

Hos Vitaliv håndteres al fakturering og betaling af en ekstern finansiel partner. Når en betalingsfrist overskrides, overgår sagen automatisk til deres systemer. Vi har desværre ingen indflydelse på de gebyrer, der pålægges af tredjepart i forbindelse med inkasso, men vi har fuld forståelse for, at det er en ærgerlig situation at stå i.

Vi kan konstatere, at alle handelsbetingelser blev oplyst ved bestilling, og at en ordrebekræftelse med alle nødvendige informationer blev sendt til din e-mail med det samme. Vi har efterfølgende forsøgt at række ud til dig personligt for at finde en mindelig løsning privat, men vi har desværre ikke kunnet nå til enighed på nuværende tidspunkt.

Vi er dog glade for at høre, at du har mærket en positiv effekt af selve produktet. Vi står altid til rådighed og er fortsat åbne for at høre fra dig, hvis du skulle ønske at løse sagen – du er meget velkommen til at kontakte os på hvilken som helst måde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

honest brand that’s easy to trust. 🌿

I’ve tried several products from Vitaliv – including Balancera, Brainy, and Flex Repair – and my overall experience has been very positive.

I’m mindful about what I put into my body and prefer products with well-thought-out, natural ingredients. Vitaliv fits nicely into that lifestyle. The products are easy to incorporate into my daily routine and feel gentle and balanced.

Balancera has worked well as support for digestion, Brainy fits perfectly into a busy day where focus and mental clarity matter, and Flex Repair has been a great supplement for movement and recovery.

Overall, Vitaliv feels like a thoughtful, honest brand that’s easy to trust. 🌿

10 november 2025

Antwoord van Vitaliv AS

Thank you so much for taking the time to share such a thoughtful review 🌿

We’re truly happy to hear that Balancera, Brainy, and Flex Repair have all fit well into your daily routine and supported digestion, focus, and movement in a gentle way. Creating products with carefully selected, well-balanced ingredients is at the core of what we do, so it means a lot to know this resonates with you.

Your trust and kind words about Vitaliv as an honest, thoughtful brand really motivate our team. Thank you for being part of the Vitaliv community, and please don’t hesitate to reach out if you ever have questions or feedback in the future.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg prøvede vitaliv ,så opsagde jeg…

Jeg prøvede vitaliv ,så opsagde jeg produktet på deres hjemmeside man kan jo altid bestille igen.
Men 14 dage efter jeg har taget den sidste pille kom der 3 pakker til 918kr som ikke kan returneres.
Sådan sælger man når produktet ikke virker

3 januari 2026

Ove,

tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse har medført frustration, og vil gerne præcisere nogle vigtige forhold for at sikre, at sagen bliver fremstillet korrekt.

Du har været kunde hos Vitaliv siden 2021, og da denne ordre blev afgivet, fremgik informationen om prøveperioden samt de efterfølgende automatiske leveringer tydeligt på bestillingssiden – direkte over bekræftelsesknappen. Her var både rebill-datoen og sidste frist for opsigelse angivet. De samme oplysninger fremgik desuden af ordrebekræftelsen, som ifølge vores system blev åbnet.

Vi kan ikke bekræfte, at der blev gennemført en opsigelse via hjemmesiden inden rebill. Til gengæld kan vi se, at du efterfølgende kontaktede vores kundeservice telefonisk og talte med en af vores supportmedarbejdere. På baggrund af denne samtale blev rebill-datoen samt sidste opsigelsesdato justeret i vores system.

Vitaliv har været på markedet i mere end 12 år og driver forretning ansvarligt, transparent og i fuld overensstemmelse med gældende forbrugerregler. Vi tager al feedback seriøst og bestræber os altid på at håndtere henvendelser fair og professionelt.

Vi har forsøgt at kontakte dig direkte for at løse sagen privat og tilbyde en løsning som en goodwill-gestus, men har desværre ikke modtaget noget svar. Derfor giver vi denne offentlige afklaring. Hvis du fortsat ønsker at få sagen løst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte – vi står klar til at hjælpe.

— Vitaliv Kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel! Til deg som ikke forstår at dette er et abonnement!

Jeg skulle gjerne gitt 0 stjerner. Jeg anmelder for mine aldrende foreldre. Min mor bestilte prøvepakke, men fant ut at hun ikke tålte produktet. Hun ringte og ba om at det ikke ble sendt mer. Dessverre ringte hun etter de 14 dagene som er oppsigelsestid, men før pakken ble sendt. (hun forsto aldri at dette var et abonnement) Produktet ble allikevel sendt til henne, så hun valgte å ikke hente pakken, da hun ikke kunne bruke det.
Så i disse dyrtider, må hun nå betale over 1000 kr for noe hun ikke verken har eller kan bruke!
Jeg kontaktet forbrukerrådet, og dette er svaret jeg fikk:

Vi mottar mange henvendelser knyttet til prøvepakker av helsekost og vi vil sterkt anbefale å styre unna slike prøvepakker i framtiden. (Klippet og limt fra svaret jeg fikk)

Så det er fint for de som har glede av produktene, men jeg frykter at det er langt flere som føler seg lurt, og som har samme opplevelse som oss!

30 december 2025

Antwoord van Vitaliv AS

Hei Anita. Takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at din mor hadde en negativ opplevelse, og vi har stor forståelse for at situasjoner som involverer aldrende foreldre kan være krevende. Vi setter pris på at du i din korrespondanse med oss anerkjenner kvaliteten på våre produkter, og vi merker oss at din anmeldelse i hovedsak retter seg mot vår forretningsmodell fremfor selve produktet.

Siden våre abonnementsvilkår er tydelig opplyst rett over bestillingsknappen og gjentas i ordrebekreftelsen, mener vi at en 1-stjernes anmeldelse ikke gir et rettferdig bilde av vår virksomhet. Vi har drevet ansvarlig i over 12 år med 200 000 fornøyde kunder, og vi tar derfor avstand fra påstander om uredelighet.

Når det gjelder din tilbakemelding om samtalen med vårt kundesenter, tar vi dette på alvor og har igangsatt en intern undersøkelse. Som bekreftet i vår e-post til deg, er din fars e-postadresse nå blokkert i våre systemer. Selv om fakturaen er betalt, har vi strukket ut en hånd for en minnelig løsning da vi ønsker at alle skal sitte igjen med en god opplevelse.

Vi tar din konstruktive kritikk med oss videre for å bli enda tydeligere i vår kommunikasjon. Vi ønsker deg og dine foreldre alt godt.

Med vennlig hilsen, Andrey, Kundeserviceleder

Rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Vitaliv AS. Produkterne er veludviklede og af høj kvalitet med naturlige ingredienser, og det er tydeligt, at de har fokus på kundens velvære. Jeg bruger især Vitalivs Flex Repair til mine led, og det har hjulpet mig med bevægelighed og mindre smerter i hverdagen, hvilket jeg sætter stor pris på. Bestillingen var nem, og kundeservicen har været venlig og hjælpsom gennem hele processen. Kan varmt anbefale Vitaliv og deres produkter til alle, der ønsker naturlig støtte til sundhed og livskvalitet.

30 december 2025

Kære Nicolaj,

Tak for din fantastisk anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med Flex Repair: det har længe været en favorit blandt vores kunder, og vi er glade for at høre, at det også har haft sikke en positiv effekt for dig.

Skulle du have noget spørgsmål, kan du altid kontakte kundesupport og vi hjælper med glæde videre.

Mvh

Super kundesupport!

26 december 2025

Hej Susanne,

Tak for din store ros af vores kundeservice!

Vi stræber altid efter at gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores værdsatte kunder.

Skulle du få brug for råd, vejledning eller blot have spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har spist Flex Repair i 4-5 år…

Jeg har spist Flex Repair i 4-5 år efterhånden og føler de har hjulpet mig godt med bedre bevægelighed i dagligdagen. Tør ihvertfald ikke prøve at holde en pause, selvom jeg har overvejet det !!!
Else Bull

16 december 2025

Kære Else,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med Flex. Vi sætter stor pris på det!

Vi er glade for at høre, at Flex har hjulpet dig med bedre bevægelighed i dit dagliv liv og fortsat understøtter sundheden i dine led.

Glædelig jul og godt nytår!

Det hjalp

Jeg fikk en god opplevelse da selger av produktet kontaktet meg og stilte spørsmål om helsen min før de kunne selge meg produktet. Etter noen ukers bruk merket jeg god effekt av Flex Repair. Smerter i knerne forsvant og jeg kunne bl a sitte på huk igjen. Jeg har ikke turt å slutte med Flex Repair fordi det har en så god effekt på min kropp.

15 december 2025

Hei Rita,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Det er veldig godt å høre at takket være FlexRepair opplevde du god effekt og at smerten er borte.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din!

Med vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev betjent af en vidende og omhyggelig

Blev betjent af en vidende og omhyggelig medarbejder fra Vitalivs kunde service med en stor indsigt Det hele skete i en behagelig atmosfære tak for en god oplevelse

9 december 2025

Kære Jørgen,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en vidende og omhyggelig betjening og en behagelig atmosfære i kontakten med vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give feedback.

Vitaliv-teamet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efficiency, Quality, Safety and Proff.

Everything are and working good and proff.
KR.
Finn Bjerregaard

12 december 2025

Dear Finn,

Thank you for your positive review! We are glad that you trust us and you are satisfied with our product and service.

contact our support team when you have questions. We are happy to help solve any issue.

Merry Christmas and Happy New Year!
Best regards
Vitaliv team.

Kompetent

Dygtig, grundig behandling/besvarelse af mit tvivls spørgsmål. Tak

12 december 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en kompetent og grundig besvarelse på dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår yderligere tvivl eller behov for hjælp.

Vitaliv-teamet

God effekt af Flex repair

Jeg havde smerter i en håndrodsknogle og i tommelfinger knogler. Jeg begyndte på Flex repair og mærkede en effekt efter nogle måneder.
Jeg har nu været på Flex repair i flere år og mærker ikke noget til de smerter jeg havde.☀️

11 december 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at Flex Repair har hjulpet dig så effektivt, og at dine smerter i håndrod og tommelfinger er væk. Netop dén slags resultater er præcis, hvad vi arbejder for hver eneste dag.

Vi er også meget taknemmelige for, at du har valgt at fortsætte med produktet gennem flere år – den tillid værdsætter vi dybt.

Tak fordi du er en del af Vitaliv-familien. ☀️

De varmeste hilsner

Jeg tager 2 stk

Jeg tager 2 stk. Sleep Repair hver aften 2 timer inden sovetid. Det virker rigtig godt for mig og får mig til at sove lynhurtigt. Det dækker også mit B-vitamin behov.

5 december 2025

Kære Anette

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at Sleep Repair hjælper dig med at falde hurtigere i søvn og giver dig en bedre nattesøvn – og at du samtidig får dækket dit behov for B-vitaminer.

Tak for din tillid til os. Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål.

Bondefanger ordre dårlig skik

De lytter til mine anklager 🌞

2 december 2025

Kære Olling,

Tak for din opfølgende henvendelse og for at præcisere dit ønske om at annullere.
Vi kan hermed bekræfte, at dit abonnement er blevet annulleret med øjeblikkelig virkning pr. dags dato.
Du vil derfor ikke modtage flere leverancer eller fakturaer.

Vi vil blot minde dig om, at du har 14 dages fuld fortrydelsesret på din bestilte prøvepakke, og fakturaen vil naturligvis blive krediteret, hvis du vælger at benytte dig af denne ret.

Returneringsfragten dækkes af kunden i henhold til vores regler for returnering, da den oprindelige forsendelse blev sendt fragtfrit.

Vi er oprigtigt kede af, at betalingsmodellen på vores mobile platform gav anledning til misforståelser, og vi takker dig for at dele din oplevelse. Din feedback er vigtig for os, og vi bruger den aktivt til at gøre informationen på vores hjemmeside endnu tydeligere fremover. Klare vilkår og tilfredse kunder er altid vores højeste prioritet. Da sagen nu er fuldt afklaret og annulleringen gennemført, håber vi, at du vil overveje at opdatere eller fjerne din anmeldelse.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

God og effektiv oplevelse

Rigtig god og effectiv oplevelse.
God og hjælpsom kundeservice

13 november 2025

Hej Ivan,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og effektiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores kundeservice – det betyder meget for hele teamet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.

De bedste hilsner,

Anbefales på det sterkeste

Etter at jeg fylte 70 begynte knea å streike for alvor. Fant Vitaliv og Flex repair, jeg kjenner stor forskjell. Prøvde å ta pause for ikke så lenge siden så kom smertene tilbake. Kjempehyggelig kund service. Takk

24 november 2025

Hei Olav,

tusen takk for tilbakemeldingen din!

Vi er veldig glade for å få høre at FlexRepair hjelper deg så mye og at du ser resultatet. Vi er her og jobber til å hjelpe våre kunder til å føle seg sunnere. Det er viktig å fortsette med produktet for å unngå at effekten du har oppnådde forsvinner. Derfor vil vi sterkt anbefale at du tar pillene kontinuerlig, uten ytterligere pause.

Hvis det finnes noe vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Med vennlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mistillid

Hej. Jeg blev ringet op af en mandlig medarbejder og der blev sagt, at jeg kunne få en ekstra æske gratis. Der æskerne kom hjem var der 3 for 1008kr.Der var ikke noget om gratis æske. Jeg synes, at der var mange penge for 3 æsker. Jeg har opsagt abonnement pga økonomi og mest den mistillid og måden at overtale ældre at købe pillerne pga lidelse.
Man bliver hængende på abonnement og får lige pludselig masse og skal man betale gode penge.
Vh Maroussia Kirilenko

20 november 2025

Kære Maroussia,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du ikke har haft en god oplevelse, og at der var en misforståelse vedrørende de produkter, der blev sendt. Vi har opdateret dit abonnement så snart du kontaktede os, og vi er kede af, at ingen af ​​de foreslåede løsninger var tilfredsstillende. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.