Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer
Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Geschreven door het bedrijf

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra kundtjänst som är hjälpsamma.
Bra produkt FlexRepair

Antwoord van Vitaliv AS
Jag är 88 år och har fortfarande bra rörlighet för min ålder. Detta kan delvis bero på att jag har tagit FlexRepair under ett antal år.

Antwoord van Vitaliv AS
Olen käyttänyt Flex Repair jo vuosia sen jälkeen kun lääkäri sanoi että jos jatkan juoksemista istun parin vuoden päästä rullatuolissa. Hyvin nopeasti polvivaivani hävisivät ja voin urheilla ilman särkyä- juoksun lisäksi harrastan pallopelejä. Kiitos siitä!
Tilaaminen on helppoa ja vakituisena asiakkaana saan 40 % elinikäisen alennuksen
joka tekee pillereistä kohtuuhintaisia.
Christian

Antwoord van Vitaliv AS
I had suffered pain in my both knees for many years, especially after an activity like running or gym exercises.
The pain was stronger especially when going downstairs.
I started to use Flex Repair for several months, and the pain disappeared, so I stopped with Flex Repair. But after a while the pain came back, so I began to take it again and I can happily confirm its positive effect.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg bestilte en prøvepakke den 18. dec (har dokumentation i form af screenshot). Den kom aldrig, men da jeg heller ikke havde betalt noget, endte det med langt ind i januar, at jeg tænkte det så ku være lige meget.
Men i dag, den 28. januar 2026 modtager jeg så med posten min prøvepakke, med forfaldsdato for betaling den 18. januar(!) og med små bogstaver på fakturaen besked om, at jeg skal kontakte kundeservice før den 5. januar(!!), hvis jeg vil foretage ændringer i mit abonnement. Der er noget matematik og kalenderstyring, der ikke helt stemmer!!!
Ud over prøvepakken modtager jeg også i dag, den 28. januar en anden pakke - med tre pakker af produktet og en regning på 996,- kr., hvilket jeg aldrig har bedt om og aldrig har haft muligheden for at sige nej tak til i tide!!!
Jeg håber at kundeservice får ryddet op i den misere, når jeg ringer i morgen - siger at det er en fejl, og at jeg kan se bort fra det hele (med undtagelse af betaling for prøvepakken, som jeg selvfølgelig nok skal betale - men det blir uden rykkergebyr for for sen betaling) eller fx sender mig en returlabel med fragt betalt, så skal jeg gerne gå i pakkepost og returnere, selv om det pt. er hulans koldt. Når jeg skriver her er det for at få noget dokumentation - forhåbentlig også i et svar. Jeg har nemlig ikke ku finde steder at skrive til kundeservice el.lign.
Tilføjet nogle timer senere:
Jeg betalte for min prøvepakke (som jeg jo altså modtog den 28.1.) kl. 20:04 samme dag. Klokken 21:33 modtog jeg en mail med påmindelse om at betale - nu pålagt et rykkergebyr på 100,- kr. Det er helt ude i skoven, det her. Måske jeg er heldig at få en tilbagemelding her via TrustPilot.
Tilføjelse den 29.1. middag:
Fik fat i en venlig og tilsyneladende kompetent medarbejder, der beklagede meget og gav mig forlængelse ift prøveperiode og betalingsfrister. Vi har aftalt at tales ved om et par uger ift videre abn eller ej. Jeg har på den positive baggrund nu givet to stjerner mere og opdaterer og revurderer antal stjerner igen derefter.
Opdatering 11. februar 2026: Jeg kunne desværre ikke tåle produktet. Men har i dag talt med tidligere omtalte medarbejder, der løste alt det tidligere administrative bøvl, så der nu er rent bord. Tak. En stjerne mere for det. Men super ærgerligt at jeg ikke fik glæde af produktet.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har inte ont i mina knän längre och jag tror att Vitaliv har hjälpt mig. Jag började äta detta för några år sedan då min syster blev bra i sina höftleder, hon åt då Vitaliv. Blev öm i mina knän efter en intensiv gym. vecka. Då tog jag två kapslar/dag i en vecka, då gick värken över. Kommer inte att sluta äta Vitaliv! /Carina

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har tagit Flex repair i flera år.
Har tidigare haft problem med värk i fingerleder.
Det är borta nu och jag kan hålla på med min kära hobby, stickning och handarbete.
Kan inte tänka mej ett bättre resultat.

Antwoord van Vitaliv AS
Reser i arbetet och Sleep Repair hjälper mig att snabbt somna in trots tidsomställningar.

Antwoord van Vitaliv AS
Hade ett uppehåll efter något år men fick tillbaka mina ledbesvär så jag började med flex repair igen och är väldigt nöjd med att slippa den värsta värken igen.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag hade ont i lederna efter fyra olika tumörer i min kropp efter 20 års behandling. Jag provade Flex Repair. De första två månaderna hände inte så mycket men efter tre månader var värken i mina fingrar, knän och vrister borta. När jag hade använt Flex Repair i ett och ett halvt år tänkte jag att jag var " botad" så jag slutade ta tabletterna. Efter typ tre månader kom värken tillbaka. Jag bestälde Flex Repair igen och sen dess har jag ingen värk i mina leder.

Antwoord van Vitaliv AS
Har tagit FlexRepair i många år, varit pensionär i 15 år. Jag är lycklig över att jag kan hålla samma aktiviteter och rörlighet som när jag jobba. Kan hjälpa mina vänner som har det jobbigt.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har använt dessa kapslar varje dag sedan i april 2019. Under de åren har jag inte tagit en enda värktablett trots att jag har en ganska svår artros och inte kan gå utan hjälpmedel. Det måste väl innebära att produkten hjälper. 😁

Antwoord van Vitaliv AS
Värken i knäet försvann när jag började med Flex Repair.
Trodde nog inte att det skulle fungera, men beslutade att åtminstone testa. Det fungerar alldeles utmärkt

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har använt FlexRepair i närmare 10 år. Det har hjälpt mig att hålla min slitna höftled i schack.

Antwoord van Vitaliv AS
Pas på med dette firma!!😵💫😳
Jeg har KUN haft dårlig erfaring med @vitalliv - en’ ren pengemaskine.
Jeg bestilte en prøvepakke - som ankom sammen med extra pakker??😮 hvilket vil sige, at beløbet nu kom op på omkring 1.000.-kr 😤 Jeg returnerede pakkerne uåbnet og betalte selvføli’ for fragten. Der har nu i skrivende stund - bliver ‘de’ ved med, at holde på deres ret til at jeg skal betale for yderligere??
Så hold jer langt væk fra sådan et’ usympatisk, pengegrisk firma😤😤😮

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg har abonneret på FlexRepair i 7 mdr. men fik desværre aldrig den ønskede effekt af produktet.
Jeg har gjort brug af 180 dages tilfredsheds garanti og er blev mødt af virkelig hjælpsomme og imødekommende medarbejdere og jeg har på garanti på tilbagebetaling af hele det betalte beløb. Super fin service.

Antwoord van Vitaliv AS
Produkterna jag och min man provat på från Vitaliv AS ger ett mycket gott resultat samt att de alltid kommer i tid. Även prisvärt.

Antwoord van Vitaliv AS
Bra service och bra produkt verkar det som

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har använt produktenSleep repair i många år och är nöjd med dess effekt på ökad avslappning och minskad oro som gjort det lättare att somna

Antwoord van Vitaliv AS
Sökte något som skulle få kroppen i bättre funktion. Har använt Vitaliv under drygt ett halvår och nu börjar verkan kännas, lite piggare.