Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer
Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Geschreven door het bedrijf

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag är jättenöjd med Vitaliv, för mig fungerar de jättrbra. Jag kännet mig mjukare och rörligare i lederna

Antwoord van Vitaliv AS
Har mindre ont i lederna, sover bättre. Vitaliv har bra priser och mkt bra kundservice!

Antwoord van Vitaliv AS
Alltså Otroligt bra 🕊🎖️stelheten i min kropp helt o hållet försvann 💃🏻tack så hemskt mycket 😇🙏🏻🤍

Antwoord van Vitaliv AS
Engagerade kundtjänstmedarbetare, som lyssnar på en och visar kompetens. Produkten (FlexRepair) funkar för mig.
Hemsidan är lite krångligt uppbyggd och bör aktualiseras lite oftare.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har tagit Flex Repair i många år och kommer att fortsätta med det,då jag tycker det fungerar bra för mig.

Antwoord van Vitaliv AS
hade ont i mina ben jag läste om FlexRepair och det funkade bra för mig. Prenumerationen kom i tid. Men efter en tid hade jag för många förpackningar kvar så då gjorde jag ett uppehåll Jag rekommenderar verkligen FlexRepair

Antwoord van Vitaliv AS
Eftersom jag har artros i mina leder, är dessa kapslar utan tvekan de som gjort det möjligt och röra mig utan smärta. Har försökt och ta paus från dem, men smärtan kom tillbaka som är ju beviset på att de fungerar!

Antwoord van Vitaliv AS
Leveransen ble først mottatt etter mye forsinkelser pga. PostNord, men servicen og oppfølgingen jeg fikk fra Maria hos VitaLiv var superbra👍

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har ätit Flexrepair i flera år nu och känner framför allt mindre smärta och ökad rörlighet i mina leder. Sammansättningen av de verksamma ämnena i kapslarna är helt rätt för lederna. Den höga halten D-vitamin känns också bra, jag blir snabbt brun efter bara en kort stund i solen och har inga problem med soleksem längre som jag hade förr. Bra att prenumerera på produkten, den kommer i brevlådan precis när man behöver den.

Antwoord van Vitaliv AS
Har slitt med smerter i fingre og håndledd pga artrose. Bruk av flex repair har redusert smertene betydelig.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag är 49 år och har använt Flex Repair dagligen i flera år. Tränar regelbundet och upplever tydlig skillnad i leder och rörlighet, känner mig piggare och smidigare, nästan som runt 35 igen. Ett tillskott som verkligen blivit en självklar del av min vardag.

Antwoord van Vitaliv AS
service inriktat företag med bra produkter!

Antwoord van Vitaliv AS
Helt nöjd med processen att utnyttja 180 dagars garantin när jag inte uppnått mina mål. Kontakten med personen på Vitalivs kundtjänst var positiv och det var lätt att få tillbaka pengarna.

Antwoord van Vitaliv AS
Ganska snart efter att jag börjat använda Flex Repair minskade eller försvann smärtan i mina knän. Nu har jag använt det i ett antal år, men gjort uppehåll på sommaren då behovet är mindre. Jag rekommenderar verkligen människor med liknande problem att prova detta preparat. Kjell 86 år.

Antwoord van Vitaliv AS
Är mycket nöjd med flex repair jobbar med naturprodukter själv och brukar varmt rekommendera till mina kunder som har ledbesvär har naturligtvis provat själv

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har en bra upplevelse för jag har inte lika ont i ryggen som jag brukade ha innan jag började ta flex repair. Jag hade jätte svårt att böja mig t.ex när jag ville ta på mig strumpor.
Den bra känslan som jag har började redan i början av 2025 så jag hade sedan ätit flex repair ett tag.

Antwoord van Vitaliv AS
Med henvisning til tlf. samtale den 02-02-2026. - Har fået en udførlig forklaring på problemstillingen.
Så er der ryddet op og jeg har modtaget min forsendelse den 02-02-2026.
Så kigger vi fremefter og jeg takker for det store arbejde, som Vitalivs kundeservice har udført.
Ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde fremadrettet.
Mvh. Lars Erdmann
Vitaliv skriver på sms efter Vores tlf. samtale - "Hej Lars, hermed bekræftes, at rykkerskrivelse er blevet slettet. Beklager forsinkelsen! Jeg vil kontakte dig på tirsdag! Mvh Aleksandra, Vitaliv"
Jeg sætter min lid til at dette bliver overholdt.
Så tager vi den herfra, det er ikke OK - at de forsøger at sende en rykkerskrivelse fra Riverty - inden varen er blevet leveret og efterfølgende skal til at sende Os retur mellem deres selskaber. Når pakken afsendes fra Vitaliv - modtager man en besked på at pakken er overgået til en postleverandør og kan følge med i - hvor lang leverancen er kommet. Mange tak.
Mvh. Lars Erdmann

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har tagit Flex Repair i flera år. Hjälper mot min artros i tårna. Har inte ont längre. Har gjort uppehåll och då kom det onda tillbaka. Törs inte sluta nu.

Antwoord van Vitaliv AS
Snabba och väl fungerande leveranser.
Efter att ha börjat med Sleep Repair har jag nästan helt slutat med sömnmedel – Tack!
Placebo eller medicinsk effekt? Vet inte, men det fungerar ju.

Antwoord van Vitaliv AS
Jag har inte längre några besvär med mina leder. Är utan värk i knän, höft och händer nu.
19260

Antwoord van Vitaliv AS
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.