Banner for Vitaliv AS

Vitaliv AS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over Vitaliv AS

Geschreven door het bedrijf

Vitaliv – Premium Norwegian Supplements, Delivered to Your Door with a Simple and Safe Subscription Plan

At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.

Quality You Can Trust

We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.

Proven Effectiveness & Doctor-Recommended

For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.

Flexible Subscriptions for Your Convenience

At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.

Customer Satisfaction & Exceptional Service

At Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

Discover our top quality nutritional supplements

Geschreven door het bedrijf

As Vitaliv, we select the best from nature and use science to ensure its benefits for you
Our products address a wide range of needs including joint health, sleep support, memory enhancement, weight loss, and more. All ingredients are natural and safe. As a customer, you will also enjoy these benefits: 👍Get 50% off your first purchase plus free shipping, 🔁 Simplify your wellness routine, ⚔️180-day money-back guarantee, 🎁 Rewards for your health investments, 📞 Dedicated support

Benefits for your customers

50% off your first purchase plus free shipping

50% off your first purchase plus free shipping
At Vitaliv, we are proud of our products and confident in their quality. That is why we offer a guarantee that allows you to receive a full refund if you do not see any positive improvements in your health after 180 days of using our supplements.

Contactgegevens

Promotion box for Vitaliv AS

Take care of your joints!

Flex Repair is a best-selling supplement for joint health and mobility

Goed

TrustScore 4 uit 5

729 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

198 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jag är jättenöjd med Vitaliv

Jag är jättenöjd med Vitaliv, för mig fungerar de jättrbra. Jag kännet mig mjukare och rörligare i lederna

13 februari 2026

Hej Inger,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi blir så glada av att höra att FlexRepair fungerar så bra för dig och att du känner dig mjukare och rörligare i lederna. Det är precis den typen av upplevelse vi hoppas kunna bidra till.

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Det betyder mycket både för oss och för andra som funderar på att prova.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Må bra

Har mindre ont i lederna, sover bättre. Vitaliv har bra priser och mkt bra kundservice!

13 februari 2026

Hej Gunnel!

Tack för de underbara orden och förtroendet!

Vi är glada att du mår bättre, att du har mindre ledvärk och att din sömn är bättre. Din tillfredsställelse är vår största belöning. Vi finns här för eventuella ytterligare frågor!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltså Otroligt bra 🕊🎖️stelheten i min…

Alltså Otroligt bra 🕊🎖️stelheten i min kropp helt o hållet försvann 💃🏻tack så hemskt mycket 😇🙏🏻🤍

12 februari 2026

Hej Mehzad,

Vad härligt att höra!

Att stelheten släppte helt och att du känner dig rörlig igen är precis det vi önskar.

Stort tack för dina fina ord – det betyder verkligen mycket!

Engagerade kundtjänstmedarbetare

Engagerade kundtjänstmedarbetare, som lyssnar på en och visar kompetens. Produkten (FlexRepair) funkar för mig.
Hemsidan är lite krångligt uppbyggd och bör aktualiseras lite oftare.

11 februari 2026

Antwoord van Vitaliv AS

Tack för din fina återkoppling!

Vi är väldigt glada att du upplever vår kundtjänst som lyhörd och kompetent. Vi strävar alltid efter att ge ett personligt och professionellt bemötande till varenda kund.

Vi uppskattar också dina synpunkter kring hemsidan. Det är värdefull input som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra och uppdatera den, så att den blir tydligare och mer användarvänlig.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har tagit Flex Repair i många år…

Jag har tagit Flex Repair i många år och kommer att fortsätta med det,då jag tycker det fungerar bra för mig.

11 februari 2026

Hej Gunilla,

Stort tack för dina fina ord!

Det betyder mycket för oss att FlexRepair har varit en del av din dagliga rutin under lång tid och att du är nöjd med resultatet. Vi uppskattar verkilgen att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något.

Hjälp mot ledvärk

hade ont i mina ben jag läste om FlexRepair och det funkade bra för mig. Prenumerationen kom i tid. Men efter en tid hade jag för många förpackningar kvar så då gjorde jag ett uppehåll Jag rekommenderar verkligen FlexRepair

9 februari 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din recension!

Vad härligt att höra att FlexRepair hjälpte mot dina benbesvär och att du uppskattar uppläggets flexibilitet. Det går enkelt att pausa sin prenumeration eller skjuta fram nästa leverans hos oss. Vi finns alltid här för att hjälpa till!

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med något.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eftersom jag har artros i mina leder

Eftersom jag har artros i mina leder, är dessa kapslar utan tvekan de som gjort det möjligt och röra mig utan smärta. Har försökt och ta paus från dem, men smärtan kom tillbaka som är ju beviset på att de fungerar!

6 februari 2026

Hej J,

Stort tack för att du delar din erfarenhet!

Det är skönt att höra att du upplever att FlexRepair har hjälpt dig att röra dig mer obehindrat i vardagen. Det är extra värdefullt för oss att du har testat att göra uppehåll och märkt en påtaglig skillnad.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Treg levering men superbra kundeservice!

Leveransen ble først mottatt etter mye forsinkelser pga. PostNord, men servicen og oppfølgingen jeg fikk fra Maria hos VitaLiv var superbra👍

6 februari 2026

Hei Morten,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er lei for forsinkelsen i leveransen. Vi sender våre forsendelser med PostNord, og leveringstiden i Norge er vanligvis 3-5 virkedager. Dessverre har vi ikke mulighet til å påvirke eventuelle forsinkelser hos transportøren.

Vi setter stor pris på de hyggelige ordene om servicen, og vi hilser Maria og takker henne for en veldig godt utført jobb!

Med vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flexrepair har gjort stor skillnad!

Jag har ätit Flexrepair i flera år nu och känner framför allt mindre smärta och ökad rörlighet i mina leder. Sammansättningen av de verksamma ämnena i kapslarna är helt rätt för lederna. Den höga halten D-vitamin känns också bra, jag blir snabbt brun efter bara en kort stund i solen och har inga problem med soleksem längre som jag hade förr. Bra att prenumerera på produkten, den kommer i brevlådan precis när man behöver den.

4 februari 2026

Hej Andea,

Tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att FlexRepair har blivit en del av din vardag och bidrar till mindre smärta samt bättre rörlighet i lederna tack vare det. Vi är också glada att prenumerationstjänsten fungerar smidigt för dig. Stort tack för ditt förtroende!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Leddsmerter

Har slitt med smerter i fingre og håndledd pga artrose. Bruk av flex repair har redusert smertene betydelig.

4 februari 2026

Hei Åge,

Tusen takk for at du delte din erfaring!

Vi er veldig glade for å høre at FlexRepair har hjulpet deg med smertene i fingrene og håndleddene. Det betyr mye for oss å vite at produktet gjør en forskjell.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller funderinger.

Med vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

49 år och känner mig smidigare än på länge.

Jag är 49 år och har använt Flex Repair dagligen i flera år. Tränar regelbundet och upplever tydlig skillnad i leder och rörlighet, känner mig piggare och smidigare, nästan som runt 35 igen. Ett tillskott som verkligen blivit en självklar del av min vardag.

3 februari 2026

Hej Per Richard!

Tack så mycket för den fina recensionen och för ert långvariga förtroende,

Vi är glada att Flex Repair har en positiv inverkan på er rörlighet, energi och vardagsaktiviteter. Er erfarenhet betyder mycket för oss och utgör den bästa bekräftelsen på produktens kvalitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

service inriktat företag med bra…

service inriktat företag med bra produkter!

3 februari 2026

Hej Mikael,

tack för din feedback!

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår FlexRepair och våra tjänster. Vi ser fram emot att få se dig som kund i framtiden.

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt nöjd med processen att utnyttja…

Helt nöjd med processen att utnyttja 180 dagars garantin när jag inte uppnått mina mål. Kontakten med personen på Vitalivs kundtjänst var positiv och det var lätt att få tillbaka pengarna.

Hej Susanne!

Tack för att ni tog er tid och delade er erfarenhet,

Vi är glada att ni är nöjda med processen för att använda vår 180-dagars garanti, samt kommunikationen med Vitalivs kundtjänst. Vi önskar er allt gott och hoppas att vi kan samarbeta igen i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Artrosen i mina knän besvärar mig nästan inte alls.

Ganska snart efter att jag börjat använda Flex Repair minskade eller försvann smärtan i mina knän. Nu har jag använt det i ett antal år, men gjort uppehåll på sommaren då behovet är mindre. Jag rekommenderar verkligen människor med liknande problem att prova detta preparat. Kjell 86 år.

Hej Kjell,

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse av FlexRepair och att produkten passar dina behov. Det betyder särskilt mycket för oss att du har använt den under en längre tid och anpassat användningen efter din egen takt.

Tack för rekommendationen och för ditt förtroende!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är mycket nöjd med flex repair jobbar…

Är mycket nöjd med flex repair jobbar med naturprodukter själv och brukar varmt rekommendera till mina kunder som har ledbesvär har naturligtvis provat själv

Hej Gun-Inger,

Stort tack för din recension!

Så fint att höra att du själv är nöjd med FlexRepair och att du även rekommenderar det till dina kunder. Det känns extra roligt att personer med erfarenhet av naturprodukter uppskattar vårt tillskott.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag har en bra upplevelse för jag har inte lika ont i ryggen .

Jag har en bra upplevelse för jag har inte lika ont i ryggen som jag brukade ha innan jag började ta flex repair. Jag hade jätte svårt att böja mig t.ex när jag ville ta på mig strumpor.
Den bra känslan som jag har började redan i början av 2025 så jag hade sedan ätit flex repair ett tag.

31 januari 2025

Hej Donatille,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad härligt att FlexRepair har bidragit till att du upplever mindre ryggbesvär och ökad rörlighet i vardagen. Det är precis det vi strävar efter!

Rykkerskrivelse - samt tlf. samtale 02-02-2026

Med henvisning til tlf. samtale den 02-02-2026. - Har fået en udførlig forklaring på problemstillingen.
Så er der ryddet op og jeg har modtaget min forsendelse den 02-02-2026.
Så kigger vi fremefter og jeg takker for det store arbejde, som Vitalivs kundeservice har udført.
Ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde fremadrettet.
Mvh. Lars Erdmann

Vitaliv skriver på sms efter Vores tlf. samtale - "Hej Lars, hermed bekræftes, at rykkerskrivelse er blevet slettet. Beklager forsinkelsen! Jeg vil kontakte dig på tirsdag! Mvh Aleksandra, Vitaliv"
Jeg sætter min lid til at dette bliver overholdt.
Så tager vi den herfra, det er ikke OK - at de forsøger at sende en rykkerskrivelse fra Riverty - inden varen er blevet leveret og efterfølgende skal til at sende Os retur mellem deres selskaber. Når pakken afsendes fra Vitaliv - modtager man en besked på at pakken er overgået til en postleverandør og kan følge med i - hvor lang leverancen er kommet. Mange tak.
Mvh. Lars Erdmann

Kære Lars,
Tak for din feedback og ros til vores kundeservice.

Vi beklager meget forsinkelsen i leveringen. Vi er dog altid klar til at gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på situationen så godt som muligt.

Husk, at vi altid er tilgængelige på telefonnummer 89871003 fra kl. 10 til 15 på hverdage.

Ha' en rigtig god dag!

Mvh

Flex Repair mot artros.

Jag har tagit Flex Repair i flera år. Hjälper mot min artros i tårna. Har inte ont längre. Har gjort uppehåll och då kom det onda tillbaka. Törs inte sluta nu.

28 januari 2026

Hej Britt-Marie,

Det är verkligen skönt att höra vilken skillnad du upplever när du använder Flex Repair.

Vi förstår dig helt - när man har hittat något som känns bra för kroppen och märker att det blir sämre vid uppehåll är det naturligt att inte vilja sluta.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabba och väl fungerande leveranser.

Snabba och väl fungerande leveranser.
Efter att ha börjat med Sleep Repair har jag nästan helt slutat med sömnmedel – Tack!
Placebo eller medicinsk effekt? Vet inte, men det fungerar ju.

Antwoord van Vitaliv AS

Tack för att du delar med dig!

Effekten kan självklart upplevas olika från person till person men vi är väldigt glada att höra att SleepRepair har gjort en markant skillnad för din sömn.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har inte längre några besvär med mina leder.

Jag har inte längre några besvär med mina leder. Är utan värk i knän, höft och händer nu.
19260

Antwoord van Vitaliv AS

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi är glada att höra att ni inte längre har ont i knän, höfter och armar. Ert nöje är vår största motivation. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Dit is Trustpilot