Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer
Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.
Quality You Can Trust
We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.
Proven Effectiveness & Doctor-Recommended
For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.
Flexible Subscriptions for Your Convenience
At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.
Customer Satisfaction & Exceptional ServiceAt Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.
Geschreven door het bedrijf

50% off your first purchase plus free shipping

Bjørumsvegen 15 Pb. 19, 4855, Froland, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg bruger dagligt FlexRepear og det reducerer smerterne fra artrose i knæene

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg har brugt Flex Repair i flere år og har en rigtig god bevægelighed.
Jeg havde håbet på at Flex Repair kunne dæmpe min slidgigt, men den er nærmest tiltaget de seneste år. Måske havde den dog været værre, hvis jeg ikke havde brugt Flex Repair. Min fysiske tilstand er efter omstændighederne god. Jeg er 78 år.

Antwoord van Vitaliv AS
Two tablets Sleep Repair combined with 1 tablet Melatonin works great for me.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe til Vitaliv og udskyde næste sending. Der er altid imødekommende og venlig betjening. Desuden kan jeg godt lide, at produkterne er naturlige og uden tilsætningsstoffer. Så jeg er fuldt tilfreds

Antwoord van Vitaliv AS
De sender noget som jeg ikke har bestilt og de sender rigtig mange pakker på en gang jeg har snakket med dem men da var de åbenbart på vej

Antwoord van Vitaliv AS
Et godt kosttilskudd for at vedligeholde led og knogler efter min erfaring. Man skal blive ved at tage det hver dag for bedste effekt. Det er muligt at holde en pause hvis det skulle hobe sig op med de regelmæssige leveranser og Kundeservice er ok.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg kan på ingen måde anbefale Vitalliv.
Jeg bestilte en prøvepakke af et kosttilskud til ca. 300 kr. i den tro, at det var et almindeligt engangskøb. Kort tid efter modtager jeg så en stor pakke med flere produkter og en regning på 1.592 kr. – og finder ud af, at jeg tilsyneladende er blevet tilmeldt et fast abonnement.
Vitalliv mener selv, at de har informeret tydeligt om abonnementsvilkårene, men min oplevelse er det stik modsatte. Jeg oplever det som vildledende markedsføring, hvor fokus er på den billige prøvepakke, mens de væsentlige oplysninger om et dyrt løbende abonnement er gemt væk eller præsenteret på en måde, som er let at overse.
Det føles som en klassisk abonnementsscam: Man lokkes ind med et billigt tilbud, hvorefter man pludselig står med varer og regninger, man aldrig bevidst har sagt ja til. At sende produkter for over 1.500 kr. uden at kunden klart og utvetydigt forstår, at der indgås et abonnement, er efter min mening både urimeligt og uacceptabelt.
Jeg føler mig snydt, og hele oplevelsen har været ekstremt frustrerende. Jeg vil kraftigt opfordre andre til at læse alle vilkår grundigt og være meget forsigtige, før de bestiller noget fra Vitalliv.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg er super glad for mine Flex Repair kapsler, som jeg har taget gennem flere år. På trods af mine 73 år fungerer mine led super fint. Også min mand er begyndt at tage kapslerne og vil heller ikke undvære dem. - Der er altid venlige og hjælpsomme folk når man kontakter firmaet for råd og vejledning. Så kan kun give mine bedste anbefalinger til Vitaliv.

Antwoord van Vitaliv AS
Fik min gamle far i røret helt ude af den da han havde fået leveret en pakke fra Vitaliv sammen med en faktura -på nogle piller som han på ingen måde selv har bestilt.
Kundeservice hos Vitaliv var ikke til den helt store hjælp og vil ikke fremsende en returlabel, så vi kan returnere pillerne uden omkostninger for min far.
Sagen er nu politianmeldt.
Vitaliv mener ikke de gør noget galt i forhold til deres forretning men det virker godt nok underligt, at så mange mennesker skulle have bestilt deres produkt uden at kunne huske det eller har et ønske om at modtage deres produkter.
Fup og fidus og mega usmageligt.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg har i nogle år benyttet Vitaliv til kosttilskud af gurkemeje og ingefær ved navnet Flex Repair som skal være godt for min leddegigt. Jeg får altid god og fleksibel betjening hos dem når jeg har brug for det, bl.a. hvis jeg har brug for en pause i abonnementet. Jeg oplever at produktet hjælper.

Antwoord van Vitaliv AS
Automatisk levering til tiden, og god kundeservice. Prøvede en periode at undvære og det kunne mærkes på kroppen

Antwoord van Vitaliv AS
Helt värdelös produkt. De låser in en i ett abonnemang som inte går att avsluta på internet. När jag pratar med kundtjänst så säger de att jag inte kan returnera enligt även om förpackningen och försändelsen är obruten. Det strider mot ångerrätt enligt distansavtalslagen. Här sitter jag nu med en faktura på 1904 kr för overksamma skitprodukter. Fruktansvärt oseriösa!!! Akta er!
Edit: Ser nu Vitalivs svar och de fortsätter lika oseriöst som tidigare. De skriver att de sökt mig via Trustpilot för att få mer info. All den informationen har de redan fått via samtalet med kundtjänst och då vägrade de att åtgärda något eller godkänna retur av oöppnade förpackningar då de envist hävdade att jag gått med på "prenumeration". Jag kommer att återigen kontakta dem på måndag då jag trots begäran fortfarande inte fått en bekräftelse på att "prenumerationen" annulerats hos dem. Akta er för dessa bedragare!

Bondefanget!
Hvis i henvender jer her og fortryder efterfølgende koster det mere end produktet at returnere det
Samtidig er det meget svært at komme ud af den aftale de selv har strikket sammen

Antwoord van Vitaliv AS
hej bruger flex repair på 6 år det giver god bevælse i led og hofter min hustru er også begyndt at bruge dem vi er godt oppe i alderen og går meget til dans og er meget aktive så det er ok leveranser kommer altid til tiden og har der v æret et problem er det altid blevet løst med et opkald mvh HENNING

Antwoord van Vitaliv AS
Bestilte min vare den 29/7 og skulle komme senest 5 dage efter men intet er dukket op ! Virker som fup og svindel og der er betalt.

Antwoord van Vitaliv AS
Jeg havde smerter i knæ og pga slidgigt i højre skulder. Så prøvede jeg FlexRepair fra Vitaliv. Det hjalp. Jeg har abonneret på det i 5 år nu, oplever ingen smerter

Antwoord van Vitaliv AS
Skjult abonnementsordning - største skam virksomhed ever!!!
Jeg bestilte et naturligt kosttilskud ‘Hormonelle’, men der blev samtidig oprettet en abonnement, som jeg aldrig har accepteret. Nu har jeg modtaget inkassovarsel på over 1000kr fra Riverty på produkter jeg har sendt retur til Vitaliv. Hvis jeg kunne give nul stjerne ville det være det virksomheden havde fået

⭐ Anmeldelse af FlexRepair – Min personlige erfaring med produktet
🧩 Baggrund
I en længere periode oplevede jeg tiltagende smerter i flere af kroppens led – fingre, skuldre, knæ og endda kramper i fodlægene. Smerterne kom hyppigere, og jeg begyndte at frygte, at det kunne være begyndende gigt. Jeg søgte derfor information om gigt på internettet, men fandt mest komplicerede og uklare forklaringer.
🔍 Hvordan jeg fandt FlexRepair
Efter en del søgning faldt jeg over en letforståelig beskrivelse af ledsmerter og en mulig behandlingsmetode. Beskrivelsen virkede logisk og overbevisende, og jeg besluttede at prøve behandlingen. Jeg bestilte et abonnement og modtager nu en FlexRepair‑pakke hver tredje måned.
💊 Min oplevelse med behandlingen
Da pakken ankom, begyndte jeg behandlingen med én pille hver morgen. Allerede efter få dage skete der noget, jeg ikke havde forventet: Mine ledsmerter forsvandt fuldstændigt. Jeg var ærligt talt meget overrasket over effekten og har siden fastholdt behandlingen.
✅ Resultat
• Smerterne i led og fodlæg forsvandt
• Ingen bivirkninger oplevet
• Let at bruge (én pille dagligt)
• Abonnementet sikrer, at jeg ikke løber tør
⭐ Samlet vurdering
FlexRepair har – i mit tilfælde – haft en markant og positiv effekt på mine ledsmerter. Jeg kan naturligvis kun tale ud fra min egen oplevelse, og resultater kan variere fra person til person. Men for mig har produktet været en løsning på et problem, jeg længe havde kæmpet med.
⭐ FlexRepair Review – My personal experience with the product
🧩 Background
For a long time, I experienced increasing pain in several joints of my body – fingers, shoulders, knees and even cramps in my feet. The pain came more frequently, and I began to fear that it could be the onset of arthritis. So I searched for information about arthritis on the Internet, but mostly found complicated and unclear explanations.
🔍 How I found FlexRepair
After a lot of searching, I came across an easy-to-understand description of joint pain and a possible treatment method. The description seemed logical and convincing, and I decided to try the treatment. I ordered a subscription and now receive a FlexRepair package every three months.
💊 My experience with the treatment
When the package arrived, I started the treatment with one pill every morning. After just a few days, something I had not expected happened: My joint pain completely disappeared. Honestly, I was very surprised by the effect and have continued the treatment ever since.
✅ Result
• The pain in my joints and feet disappeared
• No side effects experienced
• Easy to use (one pill daily)
• The subscription ensures that I don't run out
⭐ Overall rating
FlexRepair has – in my case – had a significant and positive effect on my joint pain. Of course, I can only speak from my own experience, and results may vary from person to person. But for me, the product has been a solution to a problem I had been struggling with for a long time.