Banner for Vitaliv AS

Vitaliv AS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg blev kontaktet af Vitaliv efter min første anmeldelse af deres kundeservice på Trustpilot. Rigtig rart at der var hul igennem via Trustpilot, og at mit abonnement nu er opsagt, som jeg ønskede. Me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og bliver nemt bundet af fast aftale. Jeg fik ikke sendt faktura men modtog pluslig en rykker for en prøve pakke. Jeg havde afmeldt at få produktet fast med det samme da jeg kende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp ved levering hvis problemer. Og så dejligt at man kan kontakte dem pr telefon Det kalder jeg mega god service. Og ingen problemer ved evt opsigelse af et produkt. Har du gavn af deres produkter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over Vitaliv AS

Geschreven door het bedrijf

Vitaliv – Premium Norwegian Supplements, Delivered to Your Door with a Simple and Safe Subscription Plan

At Vitaliv, we take pride in being a trusted Norwegian premium food supplement brand, dedicated to enhancing your well-being with high-quality, science-backed products. Our mission is to provide supplements that are not only safe and effective but also made with carefully selected natural ingredients to support a healthy, active lifestyle.

Quality You Can Trust

We understand that choosing the right supplements is essential for maintaining optimal health and wellness. That’s why we focus on transparency, scientific research, and rigorous quality control. Every product is carefully formulated and tested to meet the highest industry standards. Our goal is to help you make informed choices about your health, and we are committed to providing clear, detailed information about ingredients, benefits, and usage.

Proven Effectiveness & Doctor-Recommended

For more than a decade, over 120,000 satisfied customers across Scandinavia have trusted Vitaliv as their go-to supplement brand. We are proud to have earned the recommendation of hundreds of doctors who advise their patients to incorporate our products into their daily routines — a testament to the effectiveness, safety, and reliability of our supplements.

Flexible Subscriptions for Your Convenience

At Vitaliv, we believe taking care of your health should be simple and worry-free. That’s why we offer a convenient subscription model. Start with a trial month — a 1-month supply delivered to your door with up to 50% off, so you can experience the benefits at a special price. If you’re happy and continue, you will automatically receive a 3-month supply at the regular price, ensuring you never run out of what supports your health. Prefer not to continue? No problem — you have a 14-day withdrawal period to cancel anytime before the next shipment.

Customer Satisfaction & Exceptional Service

At Vitaliv, customer satisfaction goes beyond just providing great products — it’s about offering exceptional service and support. Whether you have questions about our supplements, need help choosing the right product, or require assistance with your order or subscription, our dedicated customer care team is always ready to help.

Discover our top quality nutritional supplements

Geschreven door het bedrijf

As Vitaliv, we select the best from nature and use science to ensure its benefits for you
Our products address a wide range of needs including joint health, sleep support, memory enhancement, weight loss, and more. All ingredients are natural and safe. As a customer, you will also enjoy these benefits: 👍Get 50% off your first purchase plus free shipping, 🔁 Simplify your wellness routine, ⚔️180-day money-back guarantee, 🎁 Rewards for your health investments, 📞 Dedicated support

Benefits for your customers

50% off your first purchase plus free shipping

50% off your first purchase plus free shipping
At Vitaliv, we are proud of our products and confident in their quality. That is why we offer a guarantee that allows you to receive a full refund if you do not see any positive improvements in your health after 180 days of using our supplements.

Contactgegevens

Promotion box for Vitaliv AS

Take care of your joints!

Flex Repair is a best-selling supplement for joint health and mobility

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

198 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

FlexRepair reducerer smerter

Jeg bruger dagligt FlexRepear og det reducerer smerterne fra artrose i knæene

4 september 2026

Kære Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din personlige oplevelse med Flex Repair. 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplever, at Flex Repair er en god del af din daglige rutine, og at du er tilfreds med produktet.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din erfaring med andre.

Flex Repair

Jeg har brugt Flex Repair i flere år og har en rigtig god bevægelighed.
Jeg havde håbet på at Flex Repair kunne dæmpe min slidgigt, men den er nærmest tiltaget de seneste år. Måske havde den dog været værre, hvis jeg ikke havde brugt Flex Repair. Min fysiske tilstand er efter omstændighederne god. Jeg er 78 år.

2 september 2026

Kære Elmer,

Tusind tak for din ærlige og meget personlige anmeldelse. 💚 Det betyder meget for os, at du har valgt at dele din erfaring med Flex Repair efter flere års brug.

Vi er glade for at høre, at du trods omstændighederne har en god fysisk tilstand og oplever en rigtig god bevægelighed. Samtidig forstår vi godt, at det kan være skuffende, når slidgigten udvikler sig, selvom man håber på det bedste.

Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene og på, at du deler dine erfaringer med andre. 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Two tablets Sleep Repair combined with…

Two tablets Sleep Repair combined with 1 tablet Melatonin works great for me.

2 september 2026

Dear Lars,

Thank you very much for sharing your experience with Sleep Repair. 😊 We’re really happy to hear that you’ve found a routine that works well for you and that you’re pleased with the results.

We truly appreciate you taking the time to share your experience with others.

Best regards,
The Vitaliv Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Naturlige produkter og venlig betjening

Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville virke ligefrem at abonnere på kosttilskud, Omega 3, men det fungerer fint. Hvis jeg ikke får taget dem alle , før næste sending kommer, er det bare at ringe til Vitaliv og udskyde næste sending. Der er altid imødekommende og venlig betjening. Desuden kan jeg godt lide, at produkterne er naturlige og uden tilsætningsstoffer. Så jeg er fuldt tilfreds

29 augustus 2026

Kære Lisbet,

Tusind tak for din dejlige og detaljerede anmeldelse! 💚 Det glæder os meget at høre, at du er fuldt tilfreds med både vores Omega-3 og den fleksibilitet, abonnementet giver.

Vi er især glade for, at du oplever vores kundeservice som imødekommende og venlig. Det skal være nemt at tilpasse leveringerne, så de passer til dit behov. 🌿

Og hvor er det dejligt at høre, at du sætter pris på vores fokus på naturlige produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Tak for din tillid til Vitaliv – det betyder meget for os!

Alt for hurtigt levering

De sender noget som jeg ikke har bestilt og de sender rigtig mange pakker på en gang jeg har snakket med dem men da var de åbenbart på vej

Kære Gudrun,

Vi er kede af at høre om din frustration og utilfredshed i forbindelse med din oplevelse.

Hos Vitaliv sender vi ikke varer ud, som der ikke er indgået en aftale om. Alle vilkår for abonnementet – herunder information om faste leveringer, intervaller og opsigelsesfrister – fremgår tydeligt på vores bestillingsside før købet samt i den bekræftelsesmail, der sendes straks efter. Prøvepakker kan altid returneres inden for 14 dage i fuld overensstemmelse med loven, men hvis opsigelsesfristen overskrides, behandles efterfølgende leveringer i henhold til de godkendte aftalevilkår.

Den 30. august anmodede vi dig via Trustpilots interne værktøj om dit fulde navn, e-mailadresse, telefonnummer og ordredetaljer, så vi kunne undersøge dit kontoforløb og hjælpe dig med din sag. Da vi ikke modtog noget svar inden for fristen, oplyser alle vilkår gennemskueligt og har gjort et aktivt forsøg på at finde en løsning uden tilbagemelding, kan vi ikke acceptere denne bedømmelse eller anmeldelsens samlede indhold.

Vi er stadig åbne over for at gennemgå sagsforløbet med dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte via e-mail eller telefon med dine oplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et godt kosttilskudd for at…

Et godt kosttilskudd for at vedligeholde led og knogler efter min erfaring. Man skal blive ved at tage det hver dag for bedste effekt. Det er muligt at holde en pause hvis det skulle hobe sig op med de regelmæssige leveranser og Kundeservice er ok.

27 augustus 2026

Kære Leila,

Tusind tak for din fine og detaljerede anmeldelse! 💚 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Flex Repair og oplever, at det er et godt supplement til at vedligeholde led og knogler.

Vi er også glade for, at du sætter pris på fleksibiliteten i abonnementet og muligheden for at holde en pause, hvis leveringerne hober sig op. Og tak for dine positive ord om vores kundeservice – dem tager vi med os! 🌿

Tak for din tillid og fordi du deler din erfaring med os.

Gode produkter der virker

Gode produkter der virker

Kære Torben,

Tusind tak for din korte, men meget værdsatte anmeldelse! 💚 Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores produkter og oplever, at de virker.

Tak fordi du har valgt Vitaliv – vi sætter stor pris på din tillid! 🌿

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan på ingen måde anbefale Vitalliv. Fanget i dyrt abonnement

Jeg kan på ingen måde anbefale Vitalliv.

Jeg bestilte en prøvepakke af et kosttilskud til ca. 300 kr. i den tro, at det var et almindeligt engangskøb. Kort tid efter modtager jeg så en stor pakke med flere produkter og en regning på 1.592 kr. – og finder ud af, at jeg tilsyneladende er blevet tilmeldt et fast abonnement.

Vitalliv mener selv, at de har informeret tydeligt om abonnementsvilkårene, men min oplevelse er det stik modsatte. Jeg oplever det som vildledende markedsføring, hvor fokus er på den billige prøvepakke, mens de væsentlige oplysninger om et dyrt løbende abonnement er gemt væk eller præsenteret på en måde, som er let at overse.

Det føles som en klassisk abonnementsscam: Man lokkes ind med et billigt tilbud, hvorefter man pludselig står med varer og regninger, man aldrig bevidst har sagt ja til. At sende produkter for over 1.500 kr. uden at kunden klart og utvetydigt forstår, at der indgås et abonnement, er efter min mening både urimeligt og uacceptabelt.

Jeg føler mig snydt, og hele oplevelsen har været ekstremt frustrerende. Jeg vil kraftigt opfordre andre til at læse alle vilkår grundigt og være meget forsigtige, før de bestiller noget fra Vitalliv.

Kære Trine,

Hos Vitaliv lægger vi stor vægt på fuld gennemsigtighed. Alle vores vilkår og betingelser – herunder information om abonnement, priser og opsigelsesfrister – fremgår tydeligt på bestillingssiden før købet samt i den bekræftelsesmail, der sendes straks efter. Prøvepakker kan altid returneres inden for 14 dage i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning, men hvis opsigelsesfristen overskrides, behandles efterfølgende leveringer i henhold til de godkendte aftalevilkår.

Efter din anmeldelse har vi kontaktet dig direkte pr. e-mail med et konkrete løsningsforslag for at hjælpe dig og finde en god ordning på din faktura, men vi har desværre aldrig modtaget et svar fra dig. Da vi oplyser alle vilkår gennemskueligt, overholder gældende lovgivning og har gjort et aktivt forsøg på at finde et rimeligt kompromis uden at få tilbagemelding, kan vi ikke acceptere denne bedømmelse eller anmeldelsens samlede indhold.

Vi er stadig åbne over for at finde en løsning med dig. Du er fortsat meget velkommen til at besvare vores e-mail eller kontakte os direkte, så vi kan få afsluttet din sag.

Kan kun anbefale

Kan kun anbefale

Kære Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de varme anbefalinger! 💚 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med Vitaliv.

Tak for din tillid og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er super glad for mine Flex Repair…

Jeg er super glad for mine Flex Repair kapsler, som jeg har taget gennem flere år. På trods af mine 73 år fungerer mine led super fint. Også min mand er begyndt at tage kapslerne og vil heller ikke undvære dem. - Der er altid venlige og hjælpsomme folk når man kontakter firmaet for råd og vejledning. Så kan kun give mine bedste anbefalinger til Vitaliv.

Kære Joan Dohn,

Tusind tak for din fantastiske og personlige anmeldelse! 💚 Det varmer virkelig at høre, at du har været glad for Flex Repair gennem flere år, og at både du og din mand er tilfredse med kapslerne.

Det glæder os også meget, at du oplever vores kundeservice som venlig og hjælpsom. Vi gør vores bedste for altid at være klar med råd og vejledning, når der er brug for det. 🌿

Tusind tak for dine varmeste anbefalinger og for jeres tillid til Vitaliv – det betyder meget for os!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik min gamle far i røret helt ude af…

Fik min gamle far i røret helt ude af den da han havde fået leveret en pakke fra Vitaliv sammen med en faktura -på nogle piller som han på ingen måde selv har bestilt.
Kundeservice hos Vitaliv var ikke til den helt store hjælp og vil ikke fremsende en returlabel, så vi kan returnere pillerne uden omkostninger for min far.
Sagen er nu politianmeldt.
Vitaliv mener ikke de gør noget galt i forhold til deres forretning men det virker godt nok underligt, at så mange mennesker skulle have bestilt deres produkt uden at kunne huske det eller har et ønske om at modtage deres produkter.
Fup og fidus og mega usmageligt.

Kære Louise,

Vi er kede af at høre om din fars situation, og vi har forståelse for din bekymring.

Hos Vitaliv overholder vi gældende lovgivning for nærsalg og e-handel til punkt og prikke. Bestillinger behandles kun, når de er placeret gennem vores bestillingsside med klar accept af vilkårene, og alle betingelser – herunder information om abonnement og opsigelsesfrister – fremgår tydeligt både på bestillingssiden og i den bekræftelsesmail, der sendes ved køb. Derudover kan prøvepakker altid returneres inden for 14 dage i fuld overensstemmelse med loven.

I forlængelse af din anmeldelse har vi kontaktet jer direkte pr. e-mail for at tilbyde en konstruktiv løsning og afslutte sagen på en god måde, men vi har desværre ikke modtaget noget svar. Da vi overholder gældende regler, arbejder med fuld gennemsigtighed og har gjort et aktivt forsøg på at finde en fair ordning uden at få tilbagemelding, kan vi ikke acceptere denne bedømmelse eller anmeldelsens samlede fremstilling.

Vi er stadig åbne over for at finde en god løsning med dig eller din far. I er meget velkomne til at besvare vores e-mail eller kontakte os direkte pr. telefon eller e-mail, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Glad for Flex Repair

Jeg har i nogle år benyttet Vitaliv til kosttilskud af gurkemeje og ingefær ved navnet Flex Repair som skal være godt for min leddegigt. Jeg får altid god og fleksibel betjening hos dem når jeg har brug for det, bl.a. hvis jeg har brug for en pause i abonnementet. Jeg oplever at produktet hjælper.

Kære Kirsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med Flex Repair! 💚 Det glæder os virkelig at høre, at du oplever, at produktet hjælper, og at du samtidig føler dig godt og fleksibelt behandlet, når du har brug for vores hjælp.

Vi er især glade for, at vi kan gøre det nemt for dig at tilpasse dit abonnement, når du har behov for en pause. Tak fordi du har valgt Vitaliv gennem flere år – det betyder meget for os! 🌿

Automatisk levering til tiden

Automatisk levering til tiden, og god kundeservice. Prøvede en periode at undvære og det kunne mærkes på kroppen

Kære Linette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚 Det glæder os at høre, at du sætter pris på vores automatiske leveringer og den gode kundeservice.

Det er også dejligt at høre, at du kunne mærke en forskel, da du holdt en pause fra Flex Repair. Vi er glade for, at produktet er blevet en del af din hverdag, og at leveringerne kommer til tiden. 🌿

Tak for din tillid og fordi du deler din oplevelse med os!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt värdelös produkt och ett blåsföretag

Helt värdelös produkt. De låser in en i ett abonnemang som inte går att avsluta på internet. När jag pratar med kundtjänst så säger de att jag inte kan returnera enligt även om förpackningen och försändelsen är obruten. Det strider mot ångerrätt enligt distansavtalslagen. Här sitter jag nu med en faktura på 1904 kr för overksamma skitprodukter. Fruktansvärt oseriösa!!! Akta er!

Edit: Ser nu Vitalivs svar och de fortsätter lika oseriöst som tidigare. De skriver att de sökt mig via Trustpilot för att få mer info. All den informationen har de redan fått via samtalet med kundtjänst och då vägrade de att åtgärda något eller godkänna retur av oöppnade förpackningar då de envist hävdade att jag gått med på "prenumeration". Jag kommer att återigen kontakta dem på måndag då jag trots begäran fortfarande inte fått en bekräftelse på att "prenumerationen" annulerats hos dem. Akta er för dessa bedragare!

14 augustus 2026

Bästa Fanny,

Vi beklagar att du är missnöjd och känner dig frustrerad över denna situation.

Våra villkor – inklusive abonnemangsinformation och avslutningsrutiner – framgår tydligt både på vår beställningssida och i den bekräftelse som skickas vid köp. Det står alltid fritt att returnera provpaket inom 14 dagar, helt i enlighet med distansavtalslagen. Om sista datum för att avsluta abonnemanget däremot har passerats, behandlas efterföljande leveranser och fakturor helt i enlighet med gällande avtalsvillkor.

På Vitaliv var vi helt öppna för att granska ditt ärende och begärde ytterligare uppgifter (såsom kund-ID eller ordernummer) via Trustpilots interna verktyg för att undersöka ditt konto, men vi fick aldrig något svar. Eftersom vi agerar transparent och följer lagstiftningen, samt inte har fått återkoppling för att kunna hjälpa dig, kan vi inte acceptera detta betyg eller recensionens helhetsbild.

Vi är fortfarande öppna för att diskutera detta och reda ut eventuella missförstånd. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt via e-post eller telefon så att vi kan titta närmare på ditt ärende.

Med vänlig hälsning,

Vitaliv Kundtjänst

Bondefanget!

Bondefanget!
Hvis i henvender jer her og fortryder efterfølgende koster det mere end produktet at returnere det
Samtidig er det meget svært at komme ud af den aftale de selv har strikket sammen

Kære Lars,

Vi er kede af at høre om din utilfredshed med denne situation.

Vores vilkår og betingelser – herunder returomkostninger og aftalens omfang – fremgår helt tydeligt både på vores bestillingsside og i den bekræftelsesmail, som sendes til alle kunder ved køb.

Hos Vitaliv var vi fuldstændig åbne over for at gennemgå din sag og anmodede om yderligere oplysninger (såsom kunde-ID eller ordrenummer) via Trustpilots interne værktøj, men vi modtog aldrig et svar. Da vi har oplyst alle vilkår gennemskueligt og ikke har modtaget svar på vores henvendelse, kan vi ikke acceptere denne bedømmelse eller anmeldelsens samlede indhold.

Vi er stadig åbne over for at drøfte sagen med dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte via e-mail eller telefon, så vi kan se nærmere på din sag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hej bruger flex repair på 6 år det…

hej bruger flex repair på 6 år det giver god bevælse i led og hofter min hustru er også begyndt at bruge dem vi er godt oppe i alderen og går meget til dans og er meget aktive så det er ok leveranser kommer altid til tiden og har der v æret et problem er det altid blevet løst med et opkald mvh HENNING

Antwoord van Vitaliv AS

Tusind tak, Henning, fordi du deler din oplevelse med FlexRepair! Det glæder os meget at høre, at du og din hustru holder jer aktive og har brugt FlexRepair i så mange år. Vi er også glade for at høre, at leveringerne altid kommer til tiden, og at vi har kunnet hjælpe, når der har været brug for det.

Vi ønsker jer begge mange flere år med bevægelse, dans og et aktivt liv sammen! 💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte min vare den 29/7 og skulle…

Bestilte min vare den 29/7 og skulle komme senest 5 dage efter men intet er dukket op ! Virker som fup og svindel og der er betalt.

Kære Michael,

Vi beklager misforståelsen og naturligvis også de gener, som den manglende levering har medført.

Vi kontaktede dig kort efter, at du havde skrevet din anmeldelse. Selvom selve leveringen håndteres af en ekstern logistikpartner, og vi derfor ikke har mulighed for at garantere den præcise leveringstid, tog vi naturligvis sagen alvorligt og sendte dig en ny prøvepakke som erstatning for den oprindelige pakke, som ikke var kommet frem.

Vi kontaktede dig også direkte og spurgte, om du ville overveje at opdatere eller fjerne din anmeldelse på baggrund af den løsning, vi havde tilbudt. Desværre har vi ikke modtaget noget svar fra dig.

Vi forstår fuldt ud, at en forsinket eller bortkommet levering kan være frustrerende. Samtidig synes vi ikke, at en 1-stjernet vurdering giver et retvisende billede af den kundeservice, du har modtaget i denne situation. Vores team reagerede hurtigt og sørgede for at sende en ny pakke for at løse problemet.

Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis du har brug for yderligere hjælp. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har god gavn af FlexRepair

Jeg havde smerter i knæ og pga slidgigt i højre skulder. Så prøvede jeg FlexRepair fra Vitaliv. Det hjalp. Jeg har abonneret på det i 5 år nu, oplever ingen smerter

11 augustus 2026

Antwoord van Vitaliv AS

Tusind tak, Anni, for din fantastiske anmeldelse og for at have valgt FlexRepair gennem så mange år! ❤️ Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet en positiv forskel og i dag ikke længere har smerter i knæet og skulderen.

Tak for din tillid til FlexRepair og for at dele din oplevelse med andre. Vi sætter stor pris på, at du har været med os i hele 5 år! 🙏😊

Skjult abonnementsordning

Skjult abonnementsordning - største skam virksomhed ever!!!
Jeg bestilte et naturligt kosttilskud ‘Hormonelle’, men der blev samtidig oprettet en abonnement, som jeg aldrig har accepteret. Nu har jeg modtaget inkassovarsel på over 1000kr fra Riverty på produkter jeg har sendt retur til Vitaliv. Hvis jeg kunne give nul stjerne ville det være det virksomheden havde fået

11 augustus 2026

Kære Christina,

Vi er kede af at høre om din frustration og utilfredshed i denne situation.

Vi benytter os ikke af skjulte abonnementer. Alle vores vilkår og betingelser – herunder information om abonnement og opsigelsesprocedurer – fremgår helt tydeligt både på vores bestillingsside og i den bekræftelsesmail, der sendes ved køb. Prøvepakker kan altid returneres inden for 14 dage i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis opsigelsesfristen derimod overskrides, eller hvis varer returneres uden for den gyldige returret, behandles fakturaer og eventuelle opkrævninger helt i overensstemmelse med de gældende aftalevilkår.

Hos Vitaliv var vi fuldstændig åbne over for at gennemgå din sag og anmodede om yderligere oplysninger (såsom kunde-ID eller ordrenummer) via Trustpilots interne værktøj for at undersøge dine returneringer og din sag, men vi modtog aldrig et svar. Da vi har oplyst alle vilkår gennemskueligt og ikke har modtaget svar på vores henvendelse, kan vi ikke acceptere denne bedømmelse eller anmeldelsens samlede indhold.

Vi er stadig åbne over for at drøfte sagen med dig og rede eventuelle misforståelser ud. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte via e-mail eller telefon, så vi kan se nærmere på din sag.

⭐ Anmeldelse af FlexRepair

⭐ Anmeldelse af FlexRepair – Min personlige erfaring med produktet

🧩 Baggrund

I en længere periode oplevede jeg tiltagende smerter i flere af kroppens led – fingre, skuldre, knæ og endda kramper i fodlægene. Smerterne kom hyppigere, og jeg begyndte at frygte, at det kunne være begyndende gigt. Jeg søgte derfor information om gigt på internettet, men fandt mest komplicerede og uklare forklaringer.

🔍 Hvordan jeg fandt FlexRepair

Efter en del søgning faldt jeg over en letforståelig beskrivelse af ledsmerter og en mulig behandlingsmetode. Beskrivelsen virkede logisk og overbevisende, og jeg besluttede at prøve behandlingen. Jeg bestilte et abonnement og modtager nu en FlexRepair‑pakke hver tredje måned.

💊 Min oplevelse med behandlingen

Da pakken ankom, begyndte jeg behandlingen med én pille hver morgen. Allerede efter få dage skete der noget, jeg ikke havde forventet: Mine ledsmerter forsvandt fuldstændigt. Jeg var ærligt talt meget overrasket over effekten og har siden fastholdt behandlingen.

✅ Resultat

• Smerterne i led og fodlæg forsvandt
• Ingen bivirkninger oplevet
• Let at bruge (én pille dagligt)
• Abonnementet sikrer, at jeg ikke løber tør

⭐ Samlet vurdering

FlexRepair har – i mit tilfælde – haft en markant og positiv effekt på mine ledsmerter. Jeg kan naturligvis kun tale ud fra min egen oplevelse, og resultater kan variere fra person til person. Men for mig har produktet været en løsning på et problem, jeg længe havde kæmpet med.

⭐ FlexRepair Review – My personal experience with the product

🧩 Background

For a long time, I experienced increasing pain in several joints of my body – fingers, shoulders, knees and even cramps in my feet. The pain came more frequently, and I began to fear that it could be the onset of arthritis. So I searched for information about arthritis on the Internet, but mostly found complicated and unclear explanations.

🔍 How I found FlexRepair

After a lot of searching, I came across an easy-to-understand description of joint pain and a possible treatment method. The description seemed logical and convincing, and I decided to try the treatment. I ordered a subscription and now receive a FlexRepair package every three months.

💊 My experience with the treatment

When the package arrived, I started the treatment with one pill every morning. After just a few days, something I had not expected happened: My joint pain completely disappeared. Honestly, I was very surprised by the effect and have continued the treatment ever since.

✅ Result

• The pain in my joints and feet disappeared
• No side effects experienced
• Easy to use (one pill daily)
• The subscription ensures that I don't run out

⭐ Overall rating

FlexRepair has – in my case – had a significant and positive effect on my joint pain. Of course, I can only speak from my own experience, and results may vary from person to person. But for me, the product has been a solution to a problem I had been struggling with for a long time.

9 augustus 2026

Kære Søren,

Tusind tak for din fremragende, velformulerede og utroligt detaljerede anmeldelse!

Det gør os helt fantastisk glade at læse om din rejse – fra dine indledende bekymringer omkring ledsmerterne, til hvordan du fandt vores informationer, og sidst men ikke mindst den mærkbare forskel, FlexRepair har gjort for dig i hverdagen.

At høre, at du oplevede så markant en bedring, og at du i dag er sluppet af med ubehaget i både fingre, skuldre, knæ og lægge, er præcis det, vi arbejder for. Det betyder utroligt meget for os, at vores produkt har bidraget til mere overskud og en nemmere hverdag.

Vi sætter samtidig stor pris på, at du fremhæver enkeltheden i vores abonnementsløsning. Vores mål er netop at gøre det så let og ukompliceret som muligt, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for din daglige rutine.

Din grundige og nuancerede beskrivelse af dit forløb er utrolig værdifuld. Den er ikke blot en fornøjelse for os at læse, men fungerer også som en stor hjælp og inspiration for andre, der står i en lignende situation og søger en overskuelig løsning.

Tusind tak for din tillid til os og for at tage dig tid til at skrive så dybdegående en anmeldelse. Vi sætter stor pris på at have dig som kunde og glæder os til fortsat at levere din FlexRepair fast hver tredje måned.

De varmeste hilsner,

Team Vitaliv