Snelle levering en goede service. Ik had binnen 1 dag het orginele item binnen, de maat was niet goed. Had binnen een paar dagen het omgeruilde pakket al binnen en kreeg er nog een giftcard van €1... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Absoluut niet betrouwbaar
Absoluut niet betrouwbaar, bestelling niet gekregen en ook geen nieuws meer.
Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen. Reageert niet op e-mails. Telefonisch niet bereikbaar. Oplichters. Scam. Koop hier niet!!!
Bestelling gedaan nooit iets gekregen…
Bestelling gedaan nooit iets gekregen ook geen reacties op mijn mails
Ik krijg gewoon mijn bestelling niet…
Ik krijg gewoon mijn bestelling niet binnen! Oogroller! Meerdere keren gemaild en via contactformulier maar tot op heden 0,0 reactie! Oplichters!
Misleiding en bedrog
Ze adverteren met een middel voor tandvleesherstel Dentavie en vervolgens krijg je ze van het merk EEIHHOE van Ali express!!
reclameer je via email sturen ze je een code die je binnen 15 minuten ergens moet activeren maar niemand weet waar.
Product ontvangen, zware bedenkingen
Helaas deze site niet gecheckt voor de bestelling. Ruggensteun gekocht. Ondanks maattabel op de site, ontvangen product veel te klein. Terugsturen kost 20-25 euro (eigen rekening), +/- 15% komt wellicht niet aan (statement VH zelf). Alles wijst op een dropship constructie.
Waardeloze maatvoeringen
Rugbrace besteld, maatvoering klopt totaal niet. Terugsturen kost echt veel geld en vermoedelijk is dit een doorverkoop site van chinese troep. De site geeft zelf aan dat 5-10% van terugzenden verkeerd gaat, dan ben je lekker duidelijk als dat zo is. Reageren doen ze op geen 1 klacht hier op trustpilot Wees gewaarschuwd.
Top levering
Snelle levering en goede service.
Ik had binnen 1 dag het orginele item binnen, de maat was niet goed. Had binnen een paar dagen het omgeruilde pakket al binnen en kreeg er nog een giftcard van €10,- voor de website bij.
Kortom een fijn bedrijf.
Geen vertrouwen meer.
Lang gewacht, . Ik had verkeerde maat besteld en vroeg om te kunnen ruilen. Geen probleem als ik het pakket hou en 14,00 betaal voor kosten verzenden. De nieuwe maat was niet meer verkrijgbaar dus mocht ik 10% terug ontvangen en (ja hoor) pakket houden waar ik niks mee kan.
Prima product/service
Bestelling klopt en past goed, levertijd had wat sneller mogen zijn, maar na contact met de klantenservice was er wel duidelijkheid waar mijn pakketje bleef.
Totale oplichting
Totale oplichting. Geleverde goederen slaan echt nergens op. Ga niet in zee met Vitaliy
Verkeerde artikel geleverd
Heb juiste mt besteld bij juiste lichaamsgewicht volgens hun maat tabel, maar bleek veel te klein te zijn, dat mailde ik en kon geretourneerd worden maar koste wel €15 -, zeer slechte service in mijn ogen, tenslotte was het niet mijn fout. Was 1x maar nooit weer.
Mensen bestel hier niks bij, gewoon chinese troep.
Niks ontvangen?
Niks ontvangen?! gemarkeerd als afgeleverd...welke koerierdienst??
Product werkt goed
Ik ben echt tevreden met dit product! De kwaliteit is geweldig, het past perfect en werkt precies zoals het moet. Ook fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vraag via de mail. Ik ben tevreden!
Kost 8 euro op ali express
Maat klopt niet, retour regeling is knudde.
Maat besteld volgens maattabel. Blijkt veel te klein. Bij klachten hierover krijg je het voorstel om nog eens de helft extra te betalen en dan een grotere maat te ontvangen. Gewoon terug sturen kan niet, krijg je het voorstel om het artikel (waar je niets aan hebt omdat het te klein is) te houden en een restitutie van 20 % te aanvaarden, omdat dat duurzamer is. Vreemde redenering.
Nieuw artikel weggooien duurzaam?
Niet kopen dus.
Erobrace besteld maar is veel te klein
Ergobrace besteld maar is veel te klein. Beter zou zijn om de chinese maten om te zetten in Europese maten.
Geen aanrader om dan nog te bestellen
Zeer slecht product wat niet voldoet
Ik heb een ergonomische rugbrace bij hun gekocht wat uiteindelijk totaal niet voldoet aan hetgeen ze zeggen en laten zien op hun site. Retour procedure is zeer slecht en kost je bijna net zoveel als de koopprijs. Het komt er dus op neer dat je aardig belazerd word en kunt fluiten naar je centen.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Chemische geur… liet zeer lang op zich wachten.