Vlaggenclub Reviews 20

3,3

1. Feestwinkel
  2. Grafisch ontwerp

De grootste webshop in vlaggen in Nederland met meer dan 100.000 vlaggen direct uit voorraad leverbaar.

3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

NOOIT MEER Vlaggenclub.

Zeer slechte ervaring met Vlaggenclub.

Wij hebben een vlag besteld die als nieuw geleverd had moeten worden, maar bij het uitpakken bleek de verpakking al beschadigd/geopend en de vlag zelf zat onder duidelijke vervuiling en gebruikssporen. Het product zag er absoluut niet uit als nieuw en was voor ons daardoor volledig onbruikbaar.

Wij hebben dit netjes gemeld, foto’s meegestuurd en om een retourlabel en terugbetaling gevraagd. In plaats van een normale oplossing kregen wij vooral discussie. Er werd gezegd dat zij het product “niet zo versturen”, dat hun magazijn schoon is en dat wij het zogenaamd binnen 24 uur hadden moeten melden. Alsof dat iets verandert aan het feit dat wij een vieze en ondeugdelijke vlag hebben ontvangen.

Daarna werd er slechts 50% vergoeding aangeboden, terwijl wij gewoon betaald hebben voor een nieuw product. Dat is voor ons geen serieuze oplossing. Wij hoeven geen halve vergoeding voor een product waar we niets aan hebben; wij willen gewoon krijgen waarvoor we betaald hebben of ons geld terug.

Wat ons vooral tegenvalt, is de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Een fout kan gebeuren, maar neem dan verantwoordelijkheid en los het netjes op. In plaats daarvan voel je je als klant afgescheept.

Voor ons nooit meer Vlaggenclub. Slechte productcontrole, slechte service en geen klantgerichte oplossing. We laten het hier niet bij

22 juni 2026

Prima product! Alleen die vervoerder…

Gisteren mijn vlaggenstokhouder voor bevestiging aan het balkonhek ontvangen. Prima product. Is oerstevig aan het hek bevestigd.
Maar wat een avontuur met die vervoerder, GLS. De eerste zending was ruim 2 weken onderweg. Dagelijks statusupdate ontvangen, maar de status werd steeds weer teruggezet. Vanwege het vermoeden van een ‘zoekgeraakte zending’ heeft Vlaggenclub.nl een nieuwe vlaggenstokhouder gestuurd. Die was er uiteindelijk na 2 dagen. Eind goed, al goed.
Misschien goed om toch eens uit te kijken naar een andere vervoerder….

12 juni 2026

Top ervaring met Vlaggenclub!

Ik had een vlag besteld en die was echt super snel binnen. De kwaliteit is ook gewoon goed: stevige stof en mooie kleuren. Je merkt dat ze aandacht besteden aan hun producten.

Daarnaast verliep alles soepel, van bestellen tot levering. Geen gedoe en duidelijke communicatie. Altijd fijn als een webshop gewoon doet wat ze beloven.

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede vlaggen voor een nette prijs. Ik bestel hier waarschijnlijk vaker!

17 mei 2026

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Voor mijn autospiegels van een normale auto. Vlaggetjes besteld. Veel te klein eerder geschikt voor een scooter dan een auto zeg maar. Spijt van dat ik dit bedrijf heb vertrouwd voor deze bestelling. Ik had die voor de vlaggetjes van de Action die worden niet meer verkocht die waren een stuk beter aangegeven bij de klantenservice. Ja die kan het ook niks schelen joh. Kon mijn geld terugkrijgen maar ja daar heb ik toch niks aan want 4 en 5 mei is dan al voorbij dus ben niet geholpen.

🇳🇱

4 mei 2026

Slechte service..correctors besteld…

Slechte service..correctors besteld maar probleem blijft dat vlag rond mast draait..reactie vlag hangt in verkeerde hoek voor de wind...nergens vooraf te lezen en heel makkelijk antwoord...hoe moet je weten je hangt vlaggenmast toch aan je huis ...heel makkelijk van af komen zo.
Helaas geen hulp verder. Slechte service. Ik raad hun dus ook niet aan.

29 januari 2026

Keurig geleverd en snel, -1 ster ivm geen iDeal betaling

Keurig geleverd en netjes verpakt, niets op de betrouwbaarheid van deze goed gesorteerde webshop aan te merken.
Waarom dan 1 ster minder dan 5?
Het enige minpuntje is dat men helemaal geen iDeal betaling aanbiedt, allerlei creditcards en 'kredietinstituten / banken van lening' die erop gebrand zijn al je privacygegevens op te slurpen en te misbruiken voor verkoop zoals het hierom berucht staande Klarna.
Nu moet je zelf het bedrag handmatig over gaan maken op hun "Deutsche Bank" rekening, met enige leververtraging tot gevolg.

19 augustus 2025

DE FOUTE VLAG!! GÉÉN REACTIE VLAGGENCLUB

FOEI VLAGGENCLUB!!

Jammer: nog steeds GÉÉN REACTIE van Vlaggenclub

VLAGGEN VOOR JE MONACO GASTEN MET EEN FOUTE VLAG!

Ik bestelde een vlag als eerbetoon bij een bezoek door mijn MONACO vrienden
ECHTER
Het vlaggenbedrijf wist mij een foute Monaco vlag toe te sturen zonder enige schaamte stuurden ze mij de vlag van INDONESIË!!

Daar sta je dan als gastheer

Bij melding aan de vlaggenclub krijg ik geen reactie

Bij navraag wist maar 1 vlaggen bedrijf in Nederland, uit Hardenberg voor mij de juiste Monaco vlag te maken

heel triest maar waar

14 augustus 2025

In een word geweldige bedrijf.Heel…

In een word geweldige bedrijf.Heel professioneel geadviseerd over de maat die bij mijn vlaggenmast zou passen. Heel snel mijn Nederlandse vlag ontvangen. Een hele mooie kwaliteit en de geadviceerde maat is perfect. Een aanrader.

7 februari 2025

Zeer tevreden met Vlaggenclub

Zeer tevreden met Vlaggenclub! Uitstekende kwaliteit vlaggen, snelle levering en geweldige klantgerichtheid. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar vlaggen van topkwaliteit en betrouwbare service!

4 september 2024

Fantastisch service en kwaliteit !

Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij Vlaggenclub! De vlag die ik bestelde was van uitstekende kwaliteit, met heldere kleuren en stevige stof. Het bestelproces was eenvoudig en de levering sneller dan verwacht.
Daarnaast is de klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam. Toen ik een vraag had over de maat, werd ik snel en professioneel geholpen. Ik kan Vlaggenclub van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve vlaggen!

Ik kom zeker terug voor toekomstige aankopen.

4 november 2024

Super service hier!

Super service hier!!
Ik had een vlag besteld en deze was gelijk verstuurd via GLS. De bezorging ging helemaal mis, maar na heen en weer mailen met het bedrijf werd er snel een nieuwe verstuurd via PostNL. Deze was er gelijk de volgende dag! Op tijd voor de bruiloft van mijn dochter!
Dankjewel Vlaggen club voor deze geweldige communicatie en service.

28 augustus 2024

2 vlaggen besteld

2 vlaggen besteld. Niet tevreden over de geleverde kwaliteit, waardeloze retour. Claimen contact gehad te hebben via Bol.com (niet eens besteld via die site) over de retourzending. Nooit wat van gehoord. Zelf contact gezocht, heel onzin verhaal over dat die niet meer verkoopbaar is. Echter is die teruggeleverd zoals die is verstuurd. Eindstand geld kwijt. Bestel nooit iets bij dit geldwolven bedrijf.

5 augustus 2024

Slechte service

Verpakking zeer slecht, alles in 1 doos geflikkerd en nog smerig ook! Leek wel een tweedehands levering via Marktplaats. En als je dat vervolgens telefonisch laat weten dan is de eerste reactie niet: oh wat vervelend mevrouw, wat kunnen we doen?..nee, dan stuurt u het toch terug? Prima! Alles weer retour gestuurd...

5 juni 2024

Goed site

Ik wilde vlaggetjes met mijn ontwerp erop, aan de telefoon netjes te woord gestaan. En mijn bestelling was snel binnen!

22 maart 2022
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)