NOOIT MEER Vlaggenclub.
Zeer slechte ervaring met Vlaggenclub.
Wij hebben een vlag besteld die als nieuw geleverd had moeten worden, maar bij het uitpakken bleek de verpakking al beschadigd/geopend en de vlag zelf zat onder duidelijke vervuiling en gebruikssporen. Het product zag er absoluut niet uit als nieuw en was voor ons daardoor volledig onbruikbaar.
Wij hebben dit netjes gemeld, foto’s meegestuurd en om een retourlabel en terugbetaling gevraagd. In plaats van een normale oplossing kregen wij vooral discussie. Er werd gezegd dat zij het product “niet zo versturen”, dat hun magazijn schoon is en dat wij het zogenaamd binnen 24 uur hadden moeten melden. Alsof dat iets verandert aan het feit dat wij een vieze en ondeugdelijke vlag hebben ontvangen.
Daarna werd er slechts 50% vergoeding aangeboden, terwijl wij gewoon betaald hebben voor een nieuw product. Dat is voor ons geen serieuze oplossing. Wij hoeven geen halve vergoeding voor een product waar we niets aan hebben; wij willen gewoon krijgen waarvoor we betaald hebben of ons geld terug.
Wat ons vooral tegenvalt, is de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Een fout kan gebeuren, maar neem dan verantwoordelijkheid en los het netjes op. In plaats daarvan voel je je als klant afgescheept.
Voor ons nooit meer Vlaggenclub. Slechte productcontrole, slechte service en geen klantgerichte oplossing. We laten het hier niet bij