Dokkumer Vlaggen Centrale Reviews 4.212

2,6

Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld. Bereid om deze te ruilen voor 2 kleinere vlaggen met bijbetaling + administratie kosten. Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dokkumer Vlaggen Centrale is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste! In Nederland is de Dokkumer Vlaggen Centrale marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn we één van de grotere spelers. Onze zakelijke klanten zijn niet de minste: bedrijven als Mercedes, Grolsch, Philips en Heineken gingen met ons in zee. Kleine klanten zijn voor ons ook zeer waardevol. Wij maken met dezelfde inzet een product voor de lokale groenteboer of kapper!

2,6

Slecht

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beloofde levering tot op heden niet plaatsgevonden.

Op 20 mei 2026 heb ik twee spandoeken, een beachvlag en alle toebehorene besteld voor een evenement op 30 en 31 mei, echter beloofde leverdatum via GLS 29-05-2026 tot op heden (03-06-2026) NIET gerealiseerd. Je wordt gedwongen extra kosten te maken voor een spoed levering. Tevens heb ik met DVC op 28-05-2026 gebeld en de situatie uitgelegd mbt de evenementen die zouden plaatsvinden en gevraagd of de beloofde levering wel zou plaatsvinden als het niet zou plaatsvinden was ik zelfs bereid extra bij te betalen voor een SPOED levering. Helaas een tekort aan empathisch vermogen. Beloofde 5 werkdagen levering niet nagekomen.

20 mei 2026

Paar weken geleden brak de knop af van de vlaggenmast...…

Paar weken geleden brak de knop af van de "oude", 6 meter hoge vlaggenmast, na een goede behandeling kon er weer een nieuwe knop op d.m.v. een knop met stevige bevestiging op vlaggenmast. En de Welkomswimpel wappert weer fier in de vlaggenmast. Hartelijk dank voor het goede en duidelijke telefonische advies.

11 november 2025

Verkopen stok en houder die niet bij elkaar passen

Stok en bijbehorende houder gekocht. De houder blijkt echter veel te ruim voor de stok te zijn waardoor deze erin beweegt en een vervelend geluid maakt. Aangegeven bij DVC dat dit niet goed is, maar hun antwoord is "Stok en houder horen wel bij elkaar, maar het klopt dat de stok niet in de houder geklemd zit. Het kan inderdaad dat het zelfs wat los in de houder zit. Je zou dit kunnen ondervangen door de onderkant van de stok met tape te verdikken, zodat het wat vaster in de houder zit."
Ze willen dus dat ik ga klungelen met tape wat nooit helemaal goed gaat en na gebruik en nat worden natuurlijk weer snel slechter wordt, terwijl ik er vanuit mag gaan dat als ik iets samen koop het ook goed in elkaar past.
Zeer teleurgesteld in deze reactie.

17 september 2025

Werkelijk een topbedrijf

Werkelijk een topbedrijf, flexibel en meedenkend. geval 1) 2 bestellingen, werden samengevoegd en verzendkosten geminiseerd. Geval 2. verkeerde valg (rouwwimpel) niet ontvangen. gebeld, stuurden ze per expresse op zodat deze er nog voor 4-mei is. Geweldig Dank!

30 april 2025

Ze mogen zichzelf wel specialist noemen…

Ze mogen zichzelf wel specialist noemen maar tot twee keer toe hebben ze een gevaarlijke situatie gecreëerd door een nieuwe mast in de bestaande bok op zo'n knullige manier met een bout te bevestigen dat deze bij de eerste windvlaag bij de buren over de heg weer hing.
Ze hebben toegegeven dat ze ZZPérs inhuren om klusjes in de andere delen van het land te klaren maar het resultaat is...
Knullig werk, boze klant en de reputatie van DVC naar de filistijnen

3 november 2023
Logo Dokkumer Vlaggen Centrale

Antwoord van Dokkumer Vlaggen Centrale

Beste Martyn,

Spijtig om te horen dat je niet tevreden bent met onze mastenservice. Natuurlijk heb ik dit aan de betreffende afdeling gemeld en zij zijn hierin gedoken. Echter kunnen we uw gegevens niet in ons systeem terugvinden.

Daarom ons verzoek om contact met ons op te nemen zodat we dit voor u kunnen oplossen!

Gr. Team DVC

Wij bestelde een beach vlag

Wij bestelde een beach vlag. Daarbij aannemende dat het een complete vlag is, dus stok en vlag.

Je kan ook allerlei extra's erbij bestellen (wij bestelde er een grondpaal bij). Daar stond ook een frame bij, maar wij gingen er vanuit dat dat een extra frame betrof.

Bij binnenkomst van de bestelling zat er alleen de vlag en een grondpaal in de doos en geen frame.

Staat dus onduidelijk op de website, daar staat:

Materiaal van de Beachflag Event:
Het frame van de Eventflag is gemaakt van sterk en duurzaam aluminium en bestaat, , uit 2, 3, 4 of 5 delen. Jouw ontwerp wordt gedrukt op het doeksoort Poly-glans, LongLife

OK, interpretatieverschil.

Gebeld, ik moest het frame maar los bestellen.

Wat blijkt, als je het frame los besteld is het duurder dan dat je het bij de vlag besteld. Waarom??

Ik heb gebeld en gemaild en duidelijk gemaakt dat het klaarblijkelijk een vergissen van mij was dat ik het frame er niet direct had bijbesteld, maar dat het wel de bedoeling was omdat ik een complete vlag wil. En of ze mij het prijsverschil konden crediteren (buiten de onnodige dubbele vrachtkosten)

Maar volgens een of andere goedkope stagemedewerker aan de telefoon kon het niet volgens het systeem. Ik zei "het kan wel, maar je wilt het niet"

Enfin, ze zouden het nog bespreken, ik heb zelfs nog een reminder email gestuurd met de transcriptie van het gesprek, maar DVC reageert nergens meer op.

Voor onze vereniging is € 30 een hoop geld, maar voor DVC blijkbaar nog meer en hun ook een ontevreden klant waard.

Onbegrijpelijk dat zo'n groot bedrijf zo met zijn klanten omgaat. Er zijn tientallen bedrijven die zulke vlaggen kunnen leveren, wij dachten voor kwaliteit te gaan, maar helaas staat klantvriendelijkheid en begrip niet hoog bij hun in het vaandel.

26 januari 2024

Als goeie klant van DVC heb ik een…

Als goeie klant van DVC heb ik een bestelling gedaan.Per abuis een te grote standaardvlag, moest kleiner zijn. Kan niet teruggenomen worden, want is speciaal voor mij gemaakt. De Dokkumer Vlaggen Centrale. Zo kan ik ook vlaggen verkopen. Gelukkig zijn er meer bedrijven, die vlaggen verkopen.

3 november 2023

Slechte service

Slechte service! DVC is niet klantgericht. We wilden 1 linkszwaaiende en 1 rechtzwaaiende kioskvlag bestellen inclusief opmaak door DVC, vlaggenhouders en stokken. Via de telefoon werd aangeboden om maar 1x de opmaakkosten te rekenen, aangezien het ontwerp exact hetzelfde is alleen (een andere zwaairichting). Vervolgens alles besteld en betaald. De volgende dag krijgen wij een mail dat we toch 2 x de opmaakkosten moeten betalen, als we 2 verschillende zwaaiende vlaggen willen. Dit heb ik nog nooit elders meegemaakt bij andere aanbieders.

22 juni 2023

Per vergissing vlag van verkeerde afmeting.…

Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld.
Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen ! / mee te denken met de klant,

Slechte Service ! ( Nooit meer iets bestellen hier )

1 februari 2023

kleuren zijn niet die van Nederlandse vlag

Ik had telefonisch om een vlag gevraagd met een lichtblauwe kleur. De kleur volgens hun eigen logo.
Ik krijg een vlag met een donkerblauwe kleur.
De kleur rood is trouwens ook meer bruin dan rood.
Ik kan de vlag terugsturen op eigen kosten.
Ik vind dat ik al dan niet expres, verkeerd ben voorgelicht.

27 december 2022

Klant telt niet bij dvc.

Voor een jubileum had ik speciaal een logo laten maken die ik op 2 spandoeken wilde afdrukken. Deze bij dvc besteld. Nog tweemaal contact met dvc gehad of de doeken de verwachte oplevering van 3 juni gingen halen. Beide keren werd mij verteld dat de gewenste oplevering gehaald ging worden. Zelfs een dag voor de levering. Ik had ook een vlag besteld en alles zou in een levering geleverd worden werd mij verteld.

Op 3 juni werd alleen de vlag geleverd. Contact opgenomen met dvc. Dit moest uitgezocht worden en ik zou worden terug gebeld. Na enige tijd werd ik terug gebeld dat er een fout was gemaakt maar dat de doeken. Wel klaar lagen. Deze zouden met spoed levering komen maar dan op zaterdag. Paar uurtjes later kreeg ik een mail dat de levering toch niet kon omdat het pakket te groot was?!

Wederom contact opgenomen met het bedrijf dat ik de doeken voor Pinksteren nodig had en daarna niet meer. Werd gezegd dat ik ze wel kon ophalen, want ze waren klaar. Vervolgens gevraagd of ze geen andere opties hadden om het te vervoeren want zoiets zal wel vaker gebeurd zijn. Hij gaf dat het wel eens gebeurd was maar dat ze nu niks konden doen. Vervolgens vroeg ik waar we het eventueel konden ophalen en toen werd gezegd dat het al door de transporteur was opgehaald en dat het dinsdag bezorgd ging worden.

Domper op het vieren van het jubileum aangezien de planning was om bij een van de doeken foto’s te maken. Het kan gebeuren dat er een fout gemaakt wordt maar dan gaat het erom hoe je het oplost. Dit bedrijf heeft lak aan de klant. In dit geval werd de klant benadeeld en kwam ook alles voor rekening bij de klant. Gaat zeker te goed met bedrijf dat je zo met je klanten om gaat. Echt een schande!

4 juni 2022

Kwaliteit niets dan perfect....

Al vaker eigen gemaakte vlaggen voor de voetbalvereniging besteld, maar altijd is de kwaliteit niets dan perfect. Moet wel eerlijk zeggen dat we altijd voor de meeste dure optie gaan, maar die is dan ook uit het verleden wel duidelijk het beste gebleken. Zou het iedereen aanbevelen!

21 maart 2022

Slechte service

Slechte service! Voor best wel voor veel geld een wimpel gekocht. Binnen 6 weken touw doorgesleten. Na reclame een zalvend mailtje(dat iig wel) met “koop maar een nieuw touwtje bij een bouwmarkt”. Erg treurige reactie. Geen service dus. Niet kopen!

10 maart 2022