Op 20 mei 2026 heb ik twee spandoeken, een beachvlag en alle toebehorene besteld voor een evenement op 30 en 31 mei, echter beloofde leverdatum via GLS 29-05-2026 tot op heden (03-06-2026) NIET gerea... Toon meer
Paar weken geleden brak de knop af van de "oude", 6 meter hoge vlaggenmast, na een goede behandeling kon er weer een nieuwe knop op d.m.v. een knop met stevige bevestiging op vlaggenmast. En de Welkom... Toon meer
Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld. Bereid om deze te ruilen voor 2 kleinere vlaggen met bijbetaling + administratie kosten. Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen... Toon meer
Al vaker eigen gemaakte vlaggen voor de voetbalvereniging besteld, maar altijd is de kwaliteit niets dan perfect. Moet wel eerlijk zeggen dat we altijd voor de meeste dure optie gaan, maar die is dan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dokkumer Vlaggen Centrale is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste! In Nederland is de Dokkumer Vlaggen Centrale marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn we één van de grotere spelers. Onze zakelijke klanten zijn niet de minste: bedrijven als Mercedes, Grolsch, Philips en Heineken gingen met ons in zee. Kleine klanten zijn voor ons ook zeer waardevol. Wij maken met dezelfde inzet een product voor de lokale groenteboer of kapper!
Holwerderweg 25, 9101PA, Dokkum, Nederland
- 0519228228
- sales@dvc.nl
- dvc.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima product slechte bezorging.
Op 10-01-2022 een set vlaggenstok besteld. Helaas ging er iets mis met de bezorging waardoor ik dus geen trace en trace code kreeg (niet de schuld van Dokkumer) na dagen wachten pas na bijna een week mijn bestelling ontvangen en ook nog zonder een brief bij welke buren het pakket is afgeleverd erg slordig! Zo raken pakketten dus zoek.
Maar goed toch 4 sterren! want het gaat natuurlijk om het product en daar ben ik erg tevreden over! Daarnaast ook een vriendelijke klantenservice die mij heel goed heeft geholpen dankjewel! Ze zijn goed bereikbaar ook via de chat.
(Een tip neem liever een bedrijf wat groter is voor het verzenden van pakketten bijvoorbeeld Post NL en DHL de kans dat het daar mis gaat is een stuk kleiner.
wat een sof
wat een sof, rij je een uur en verheug je je op een mooie vlag, zijn ze gesloten. ivm corona snap ik nog wel, maar zet dan niet op de site dat je open bent
Teleurstellend gedrag
In mei 2019 een vlagcorrector set gekocht. Ondertussen heeft de vlag 2x met windstil weer en 3x met een bries buiten gehangen.
De conclusie is dat een vlagcorrector set niet werkt en dus weggegooid geld is. Helaas worden niet positieve recensies niet geplaatst op hun eigen website zodat de koper alleen maar mooie verhalen krijgt voorgespiegeld.
Na contact met Marinanne L van DVC mijn klacht doorgenomen en uiteindelijk overeen gekomen dat ik de set terug zou sturen en het aankoopbedrag retour zou ontvangen. Maar het bedrag liet lang op zich wachten.
Weer contact gezocht met als resultaat dat ik naar het geld kan fluiten. Account Executive Froukje S van DVC heeft lak aan de afspraak van Marianne L. Het testen had ik maar binnen 30 dagen moeten doen.
Waar een groot bedrijf klein in kan zijn. Erg kinderachtig acteren. Ik zou zeggen wees gelukkig met mijn retour gestuurde vlagcorrector set. Jullie kunnen mijn teruggestuurde product nu nog een keer verkopen. Tel uit je winst.
Geen aanrader dit bedrijf.
Prima product op tijd geleverd
Prima product op tijd geleverd blij mee. Voor elkaar met elkaar . Doen mensen !
prima service en kwaliteit
Na bestelling op 04-04-2020
Na bestelling op 04-04-2020, zou de vlag op 14-04-2020 (lange levertijd) geleverd worden. We zijn toch akkoord gegaan en hebben betaald. Op 14-04-2020 niets geleverd. Nu 19-04-2020 is de vlag alsnog geleverd. Hartelijk dank.
Mooie vlag
Mooie vlag, met een duidelijke boodschap. En door hem te delen op FB al anderen gestimuleerd om de vlag ook te bestellen.
TOP!
Alles was naar wens
Alles was naar wens , vind het idee erachter heel mooi , en ook nog een mooie vlag voor een goed doel .
Alles snel goed en optijd
Na de bestelling vlaggen snel in huis…
Na de bestelling vlaggen snel in huis ondanks de covid-19!
Al bij bestelling de waarschijnlijke…
Al bij bestelling de waarschijnlijke afleveringsdatum vermeld.
Dag voor de aflevering een bevestiging.
Op de gemelde datum afgeleverd.
Keurig verpakt, voorzien van pakbon.
Onder de indruk van de efficiënte en keurige afhandeling.
Prachtig mooie Pride vlag besteld
Prachtig mooie Pride vlag besteld, na 2 dagen in huis. Mooie kwaliteit en prachtige kleuren, ben er heel blij mee!
Goede kwaliteit en snel geleverd
Snel en correct geleverd
De Achterhoekse vlag kostbij DVC…
De Achterhoekse vlag kostbij DVC belachelijk veel.
In de Achterhoek zelf (oa VVV-kantoren, op de sites van achterhoeksevlag, grolsch, zwartecross, en andere locaties) kost een vlag (100x150) € 15,=, (150x225) € 35,= en (200x300) € 75,=. En een Achterhoekse wimpel kost. € 20,=
Geen kwailteit, geen service
2 PVC vlaggen besteld die wij elke dag binnen hebben gehaald.
Na een aantal maanden ontstonden er rafels en scheuren en de verf liep uit.
contact gehad met de klantenservice maar die vonden dat de levensduur maar 4 maanden was. dus geen garantie .
Dus 100 euro voor vlaggen die je na al 4 maanden kan weggooien.
slechte kwaliteit en geen service

Antwoord van Dokkumer Vlaggen Centrale
Alles keurig volgens afspraak!
Snel en goed geleverd!