Teleurstellend
Ik heb jarenlang met plezier zaken gedaan met Probo en was altijd tevreden zolang alles goed ging. Helaas merkte ik pas hoe het écht zit op het moment dat er iets misgaat. Zodra je contact zoekt om een probleem op te lossen, wordt er weinig meegedacht en vooral naar de klant gewezen.
In mijn geval werd eerst gezegd dat het normaal is dat een bannerdoek niet helemaal scherp is, later lag het ineens aan het aangeleverde bestand. Het verhaal veranderde meerdere keren, zonder dat er echt gezocht werd naar een oplossing.
Daarbij werd ik vervolgens overladen met e-mails en sms’jes over een openstaande factuur, terwijl ik nog in gesprek was over de kwestie. Dat voelt niet klantvriendelijk en geeft het idee dat het oplossen van een probleem minder belangrijk is dan het innen van de betaling.
Na jaren klant te zijn geweest, vind ik het teleurstellend dat er zo weinig bereidheid is om samen tot een oplossing te komen zodra er iets misloopt. Voor mij heeft dit het vertrouwen in Probo helaas flink geschaad.

Antwoord van Probo