Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som bestyrelsesmedlem er det et elendigt system, desværre bruger vores administrator Newsec det. F eks at søge en beboer med en kendt adresse i en lejlighed i vores ejendom med flere etage skal... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg havde problemer med at oprette mig som bruger i to forskellige ejendomme, var udfordringen hurtigt løst ved at tage kontakt til supporten. Tusinde tak for en hurtig og professionel service.

Bedrijfsgegevens

1. Woningbouwvereniging

Geschreven door het bedrijf

ProBo samler al kommunikation og information om din ejendom på én GDPR-sikker platform. ProBo er rollestyret så uanset om du er bestyrelsesmedlem, andelshaver, ejer, lejer, vicevært, revisor, administrator eller har en helt anden rolle, har du adgang til præcis den information og de værktøjer du har brug for og ret til. Mere end 175.000 brugere i 5.500 ejendomme benytter i dag ProBo til bl.a. sikker e-mail, dokumentdeling, bilagsgodkendelse, økonomisk overblik, generalforsamlinger inkl. afstemning og video, booking, ID-legitimering og digitale underskrifter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reagerer hurtigt på henvendelser.

Super hurtig respons, og man føler sig virkelig taget seriøst som kunde. Servicen er både professionel og venlig, og alt blev håndteret effektivt uden problemer. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvalitet og god kundeservice. Kan klart anbefales! 🙌

23 april 2026

Hej Waldemar

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og følte dig taget seriøst. Det betyder meget for os, at vores service opleves som både professionel, venlig og effektiv.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din klare anbefaling 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikke det mest intuitive system

Ikke det mest intuitive system, men det har for det meste virket for mig som bruger. Til gengæld sød, imødekommende og hjælpsom support, når man har brug for det.

10 april 2026

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vores support har været til hjælp, når du har haft behov for det.

Hvis du har konkrete forslag til forbedringer, der kan gøre systemet mere intuitivt, er du meget velkommen til at dele dem med os på support@probo.dk – vi værdsætter al feedback.

Ubrugeligt "system"

Ubrugeligt "system". Jeg er målløs over hvor elendigt Probo er i alle aspekter. At kalde det et system er en overdrivelse og det er ude over min forståelse at man kan sidde i EG og tænke "det her - det fungerer fint". Smid det i skraldespanden og start forfra - gerne med de behov vi har i foreningsbestyrelser. Det sekund jeg kan få overbevist vores administration om at lade os prøve noget andet slår jeg til.

27 augustus 2025

Hej Thomas

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Din feedback om, at løsningen ikke matcher behovene i foreningsbestyrelser, tager vi selvfølgelig alvorligt.

Hej Steve

Denne anmeldelse ser ikke ud til at vedrøre EG ProBo eller vores løsning.

EG ProBo er en digital kommunikationsplatform for ejendomsejere og administratorer og er ikke involveret i investeringsaktiviteter.

EG ProBo"

Probo.dk – en frustrerende oplevelse

Vi er som bestyrelse tvunget til at bruge Probo.dk, men oplever platformen som frustrerende og ineffektiv i det daglige arbejde. Systemet virker forældet, tungt og skaber mere forvirring end overblik.

Vores erfaringer med Probo:
• Kommunikation:
Indbakken drukner i beskeder og notifikationer. Det er svært at overskue, hvad der er vigtigt. Der mangler mulighed for at svare direkte og selektivt.
• Brugervenlighed:
Pop-up vinduer gør platformen næsten ubrugelig på mobil – hvilket de fleste bruger. Navigationen er rodet og ulogisk.
• Funktionelle mangler:
Ingen autosvar, videresendelse eller styring af stemmeberettigede i afstemninger. Enkelte funktioner virker ikke, og andre er besværlige at bruge.
• Performance:
Langsomt system, især ved upload og søgning i dokumenter. Arkivet er svært at gennemskue, og sms-funktioner fungerer dårligt.
• Kundeservice:
Support svarer sjældent med konkrete løsninger. Når vi endelig får kontakt, er det ofte uden forståelse for problemet. Feedback tages ikke til efterretning.

Konklusion:
Probo.dk gør ikke bestyrelsesarbejdet lettere – tværtimod. Det føles som en teknisk barriere frem for en hjælp. Vi ville ønske, vi kunne vælge en anden platform.

9 juli 2025

Elendigt system for bestyrelsen

Vi er tvunget til at bruge ProBo af Newsec. Det skaber intet overblik. Dokumenter skal konstant downloades for at åbne. Supporten er ikke behjælpelig med at rette op på fejl på bruger.

Har nu også i 2 år bedt om et blive navngivet forperson da jeg ikke er en mand og det står i vores vedtægter at vi har en forperson. Det er gammeldags og de er ligeglade. Det er så tungt at bruge systemet.

10 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

sløvt, gammeldags system, hvor det meste skal downloades på eget pc !

probo er et forældet system, som ikke hjæper på at skaffe overblik over dokumenterne.
næsten alle dokumenter skal dowloades på eget pc, hvor man bagefter ofte selv skal navngive dokumentet påny.

systemet virker mere som et kæmpe røgslør, der ikke befordrer den nødvendige transparens, og udgør et sikkerhedsrisiko med de mange dokumenter der skal downloades på eget pc/laptop.

20 mei 2025

Hej

Tak for din feedback.

Jeg kan meddele at der er indført forhåndsvisning af PDF‑filer i EG ProBo, så mange dokumenter kan gennemgås uden download. Forhåndsvisning af andre filformater er endnu ikke muligt af tekniske årsager.

Vi arbejder løbende på at forbedre overblik og brugervenlighed uden at gå på kompromis med datasikkerheden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kode er korrekt MEN probo siger den…

Min kode er korrekt MEN probo siger den er forkert.
Nulstil adgangskode Man må ikke bruge noget der liner så jeg lavede en HELT anden kode MEN 4 bogstaver og 4 tal og alligevel dur den ikke

2 stjerner til jer er for meget

Tag jer sammen

4 april 2025

Hej John

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med din adgangskode.

Hvis du oplever udfordringer fremover, er du meget velkommen til at kontakte vores support på support@probo.dk.

Vores support sidder klar til at hjælpe – både med adgangskoder og andre spørgsmål eller udfordringer med systemet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som bestyrelsesmedlem er det et…

skal man bruge både komma og punktum og den rigtige afstand.
Hvis man har en leverandør som vi bruger meget og ønsker at finde en specifik faktura udfra et faktura nr. er den eneste mulighed at åbne PDF filer indtil man finder den rigtige faktura.
Gå tilbage til start menyn er også dårligt udtænkt.

25 februari 2025

Hej Lennart

Tak for din feedback.

Vi har oprettet et forbedringsforslag hos vores udviklere med henblik på at gøre det nemmere at søge blandt beboerne.

Jeg kan desuden informere dig om, at vi har gjort det nemmere at søge blandt fakturaer. Det er nu muligt at søge på både fakturanummer, leverandør m.m.

Du er meget velkommen til at kontakte vores support på support@probo.dk og uddybe din feedback yderligere.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man skal lige være opmærksom på

Man skal lige være opmærksom på, at ProBo deler adresse på gooogle, på medlemmer der sidder bestyrelser. 6-7 gange har jeg spurgt om de tjekker adressebeskyttelse på opslået navne. Spurgt om sammentykke til deling af min adr INTET svar fra 3 forskellige personer, de er glatte som en ål. Yderst dårlig håndtering af private oplysninger. Vil kun tildele en enkelt tak på en stjerne, hvis det var muligt.

Siden 27-11-24 har formand i BS bedt om at adresser fjernes, der handles bare ikke i den “bolchefabrik”

8 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fint med økonomistyringen men…

Fint med økonomistyringen men mailsystemer fungere ikke ret godt, svært af finde rundt i mails og mailadresse bliver den del udviklet vil det været et stort plus

16 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er probo.dk en legitim hjemmeside

Er probo.dk en legitim hjemmeside? Jeg har lige aktiveret mig selv som en ny registreret bruger. Jeg troede, det var administrationssiden for min andelsbolig. Jeg er bange for, at det er en svindel hjemmeside. Jeg håber, det er legitimt, og at de ikke kan få adgang til mine private og følsomme oplysninger, især vedrørende min bolig.

4 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er ikke et brugervenligt system

Det er ikke et brugervenligt system. Fx er det ikke muligt at svare alene til afsender af en besked. Det betyder, at vi lige har oplevet 240 beskeder og 240 notifikationer, hvor vi havde kunnet nøjes med 64.

Det er ikke muligt at videresende en besked til en person, som ikke er oprettet som bruger af Probo.

Det er ikke muligt at begrænse mulige deltagere til stemmeberettigede ved afstemninger.

Skriftlige svar fra supporten er forkerte og ubrugelige.

Erik Pawlik

6 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

'Old fashioned' og uendelig ringe brugervenlighed for bestyrelser

ProBo er aldeles 'old fashioned' og ligner noget, som har 20-25 år på bagen. Der er intet lækkert over ProBo og brugervenligheden er ikke-eksisterende.
Så jeg vil placere Probo i kategorien uanvendelig og tidsspilde for bestyrelserne..
Og hvos ProBo er så sikkert, hvorfor er det så lige, at jeg bliver nødt til at downloade dokumenterne for at læse dem......😠

3 februari 2024

Tung oplevelse

Selve Probo ser gammelt ud. Kontakt til support er ok, men svaret jeg fik er som om mit spørgsmål slet ikke er læst eller forstået.....

19 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fejl og mangler i de simpleste features

Vi har talt med vores administrator om den tilsyneladende endeløse række af fejl og mangler i Probo, og administrator anbefaler os at sende vores oplevelser på skrift, så de kan tage dialogen med Probo. Men vi taler om et system, der ikke har set nogle forbedringer i de år, som vi har anvendt det, så det virker som spild af vores tid. Probo 2.0 blev lanceret som "nyt", men det var blot den eksisterende funktionalitet (inklusive fejl og mangler), der var arrangeret på en anden måde. Det virker som et produkt, der ikke har haft udviklingsressourcer tilknyttet i en del år efterhånden.

3 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.