Super hurtig respons, og man føler sig virkelig taget seriøst som kunde. Servicen er både professionel og venlig, og alt blev håndteret effektivt uden problemer. Det er tydeligt, at der bliver lagt væ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som bestyrelsesmedlem er det et elendigt system, desværre bruger vores administrator Newsec det. F eks at søge en beboer med en kendt adresse i en lejlighed i vores ejendom med flere etage skal... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Man skal lige være opmærksom på, at ProBo deler adresse på gooogle, på medlemmer der sidder bestyrelser. 6-7 gange har jeg spurgt om de tjekker adressebeskyttelse på opslået navne. Spurgt om sammen... Toon meer
Da jeg havde problemer med at oprette mig som bruger i to forskellige ejendomme, var udfordringen hurtigt løst ved at tage kontakt til supporten. Tusinde tak for en hurtig og professionel service.
ProBo samler al kommunikation og information om din ejendom på én GDPR-sikker platform. ProBo er rollestyret så uanset om du er bestyrelsesmedlem, andelshaver, ejer, lejer, vicevært, revisor, administrator eller har en helt anden rolle, har du adgang til præcis den information og de værktøjer du har brug for og ret til. Mere end 175.000 brugere i 5.500 ejendomme benytter i dag ProBo til bl.a. sikker e-mail, dokumentdeling, bilagsgodkendelse, økonomisk overblik, generalforsamlinger inkl. afstemning og video, booking, ID-legitimering og digitale underskrifter.
Lautrupvang 24, 2750, Ballerup, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
ProBo virker gammelt, ikke-intuitivt og tungt. Den gemmer ikke rettelser, så fejl bliver ved med at dukke op. Stibevis af funktioner virker ikke - f.eks. muligheden for at sende en 'akut-sms' som i sagens natur kan være akut. Den har været ude af drift, men man får ikke nogen information om at beskeder ikke bliver sendt, hvilket jo er dobbelt dumt. Men sådan er ProBo.
Helt håbløst er det dokumentarkiv, som man som bestyrelse bruger jævnligt. Dels er der 3 (!) dokumentarkiver uden nogen nærmere begrundelse - og dels foregår åbningen af et dokument ved at der først åbner et nyt vindue, hvor man så kan klikke og downloade filen. Som man så skal klikke på. Som så åbner i et nyt vindue. Klassisk eksempel på udviklere og supportere, som aldrig har givet sig tid til at arbejde i deres eget system. Så var det ikke strandet så hjælpeløst.
Og selvom de beder om feedback er der absolut ingen reaktion eller opfølgning på selv simple bugs, fejl og åbenlyse forbedringsforslag.
Tusinde tak for en hurtig og professionel service.
God service, men ufattelig gammeldags og langsomt system, som er vanskeligt at overskue

Antwoord van ProBo
probo er meget uvillig til at tage kritik seriøst, og samtaler med probos support er af typen "goddag mand økseskaft".

Antwoord van ProBo
Vores nye administrator i vores andelsboligforening har netop ført os ind i dette firma - oprettelsen er sket meget tungt og langsom. Foreløbigt er vi ikke imponerede.
Mvh Tim Danielsen, A/B Udsigten

Antwoord van ProBo
Jeg bruger Probo i forbindelse med bestyrelsesarbejde i min andelsforening.
Det er ret nødvendigt efterhånden at have et digitalt forum hvor man hurtigt kan lægge akutbeskeder op, se dokumenter fra administrator, osv. Men alle de gode features blegner når man oplever hvor tungt og langsomt det kører. Alle i vores bestyrelse oplever det, samt andre fra bestyrelser i nabolaget, der også bruger Probo.
Man ser flere år af sit liv passér revy fra man eks. har klikket på beskedindbakken til at man endelig er derinde, og skal klikke igen (og vente) for at åbne en besked og læse den.
Probo/Prosedo: se nu at få opgraderet jeres hastighed til noget brugbart. Det er lige før jeg kan høre spøgelset af et modem lave opkaldet til forbindelsen.

Antwoord van ProBo
Kæmpe hjælp til os i bestyrelsen! Let og effektivt og med adgang til dokumenter m.m. som vores administrator vedligeholder
Lees meer over geverifieerde reviews.