Een heel betrokken eigenaar
Een heel betrokken eigenaar, Kaspar, die met alles zijn betrokkenheid toont, zelfs bij de installaties.
Bij Volthuis geloven we dat een goed bedrijf begint bij mensen. Onze monteurs vormen de basis van ons werk. Zij zijn ons vakmanschap en onze grootste kracht. Daarom behandelen we ons team met respect en zorgen we dat managers er zijn om te ondersteunen, niet alleen om aan te sturen. We geloven in duidelijke communicatie en eerlijke verwachtingen. In onze ervaring ontstaan de meeste problemen door miscommunicatie, daarom doen we er alles aan om open, helder en bereikbaar te zijn voor onze klanten. Heeft u een vraag, klacht of probleem? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We luisteren, denken mee en zoeken samen naar een oplossing. Bij Volthuis draait het om samenwerking: met onze klanten én met ons team. Dienstbaarheid, respect en duidelijkheid staan bij ons centraal – en dat werkt altijd twee kanten op.
Hoofdstraat 267, 2171BD, Sassenheim, Nederland
Na wat mis communicatie na het schouwen,
werd het snel en vakkundig opgelost door Jelle Verkleij.
hij werkt netjes en secuur. nogmaals alle lof voor Jelle.
Goed advies gekregen en het proces was duidelijk. Ze konden snel installeren en alles is netjes afgewerkt. Zeer tevreden.
Goede en vakkundige monteur.
(Jelle Verkleij)
Duidelijk met uitleggen wat mogelijk is en meedenken met de wensen van klanten. Ook netjes werk geleverd.
De monteur is vriendelijk hij werkt netjes en heeft verstand van zaken.
En het eind resultaat ziet er keurig uit.
Na het werk is alles opgeruimd.
De uitleg is is duidelijk.
Jelle verkleij nog bedankt.
Snelle installatie en goed contact. Kunnen snel een afspraak maken en komen deze ook na.
Ze doen wat ze zeggen, komen afspraken na een werken netjes.
Fijn bedrijf. Laat de accu's maar werken.
Top ervaring met Volthuis! Met alles wat er momenteel gebeurt rondom energieprijzen en het afbouwen van saldering was een thuisbatterij voor mij de logische volgende stap. En eerlijk? Het geeft enorm veel rust om te weten dat je je eigen energie opslaat en niet meer afhankelijk bent van wat de markt doet. Team Volthuis heeft me daar van begin tot eind perfect bij geholpen. Eerlijk advies, scherpe prijs en een installatie die vlekkeloos verliep. Dikke aanrader!
Een zeer goede voorbereiding van Volthuis waardoor ze ons van goed advies hebben voorzien en op het laatst nog een aanpassing hebben gedaan tgv ons als klant. Zeer vriendelijk personeel wat ons ook een goede toelichting heeft gegeven op de werkzaamheden en de werking van het systeem/batterij.