Het storten gaat binnen mum van tijd het staat gelijk erop , maar uitbetalen hou maar wat een drama is dat zeg verschrikkelijk. Het is beste leuk casino ik speel al jaren hier maar laatste twee jaar g... Toon meer
Documenten moeten in img formaat. Desnoods converteren. Mijn e-MAIL bevestigen was lastig. Bij profile/subscription kun je de aanvragen voor certificatie. Had zelf een hotmail en @home account. Met... Toon meer
Ik raad u sterk af om hier te spelen of u wilt 3 weken wachten op u uitbetalen want wat is dat slecht geregeld hier als je vraagt krijg je te horen her is onderweg ligt bij u bankprovider bel je je ba... Toon meer
Gisteren € 20 gestort. Stond zowaar in mijn account echter binnen 10 minuten was mijn account geblokkeerd. Opheldering gevraagd via chat. Eerst check storting, daarna verificatie, daarna weer check st... Toon meer
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet de moeite
Dit soort sites halen de fun uit online casinos. Heb gewonnen ze vragen om verificatie heb mij creditcard betalingen opgestuurd wordt niet geaccepteerd ze willen een bank overschrijving zien ik heb gevraagd of ze niet 2 andere datums waar ik met mijn bank heb overgemaakt op konden sturen maar dat kon niet veranderd worden ze willen een verificatie zien die ik niet heb. Puntje bij paaltje weg winst ...ik krijg het niet voor elkaar. En de live chat is een lachertje.

Antwoord van Voltslot Casino
Tegenwoordig veel te lange doorlooptijd
Normaal na de dag van goedkeuring ( wat vaak dezelfde dag nog was) geld op je rekening. Sinds een tijdje zijn deze tijden veel langer. Sinds goedkeuring maandag heb ik vandaag( donderdag) nog steeds geen geld. Ook al sinds 2 uitbetaling staan voor goedkeuring en ook nu het wachtwoord first come first serve… waarvoor ben je vip speler? In ieder geval duurt het nu veel te lang om je geld te kunnen ontvangen.

Trap er niet in!
Het is dat ik hier niet mag schelden, maar dit is echt een scam website, trap er niet in mensen.
ik heb met 25 euro 125 euro gewonnen, uit eindelijk is het voor geen enkele mogelijkheid mogelijk om je geld te terug te storten.
Ze willen allemaal informatie van je die je dan uit eindelijk geeft, die ze wellicht dan weer door verkopen aan ''derde'' trap er dus AUB NIET IN!
Ze hebben trouwens ook een zogenaamde LIVE Chat functie, als je daar op klikt gebeurt er niks.

7 weken verder en geen enkele uitbetaling gedaan
Wacht nu al meer dan 7 weken op een terugbetaling. Het storten van geld gaat heel snel maar een winst uitkeren doen ze liever niet bij dit casino. De klantenservice en het support team blijven je afwimpelen met dat je geduld moet hebben. Ook krijg je een vip manager toegewezen maar ook deze zogenaamde Kira reageert al 6 weken niet op berichten en mails. Ik ga het nu hoger opzoeken en dit juridisch aanpakken. Voltslot moet zich diep schamen over hoe het zijn spelers omgaat.

Antwoord van Voltslot Casino
Je krijgt je geld hier niet terug
Je krijgt je geld hier niet terug ! Nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen . 😡🤬

Niet geheel soepel
Het verificatieproces was allereerst een drama. Je moet je e-mail verifiëren, maar als je dat niet hebt gedaan bij de initiële mail dan moet je contact zoeken met de support via e-mail. Daarna had ik ook nog eens de pech dat ik ben verhuisd recent dus het adres klopte niet meer. Wederom 4-5 keer documenten moeten uploaden, soms totaal onterecht afgewezen.
Nu na twee dagen geverifieerd is er een tweede probleem dat zich voordoet. Het approven van withdrawals duurt bij dit casino vreselijk lang, vooral als je een relatief groot bedrag hebt gewonnen heb ik het idee (€ 3697 in mijn geval, aangevraagd 26-04). Nu ook weer twee dagen aan het wachten tot het eindelijk approved wordt, want ja in het weekend werkt die afdeling ook niet dus gaan er nog twee dagen overheen.
Kortom, nog steeds aan het wachten op mijn geld en het begint toch een beetje vervelend en gevaarlijk te worden...
Korte update: 30-4-2024 dan eindelijk mijn geld ontvangen. Ik zou hier zelf niet meer aan spelen, het duurt gewoon allemaal veels te lang voordat je eindelijk je geld ontvangt en je withdrawal wordt goedgekeurd. 1 ster wat mij betreft en mij zie je hier niet meer terug. Ayu paraplu!

Oplichters!
Bij de eerste storting krijg je gelijk dikke bonussen. Meer mensen dit opgevallen? Echter als je wilt uitbetalen word het een serieus probleem en duurt het weken. Storten is uiteraard binnen 5 seconden geregeld. Na de eerste bonussen krijg je echter helemaal niets meer. Speel hier niet!!

Antwoord van Voltslot Casino
Slechtste casino ever zware oplichting
Slechtste casino ever zware oplichting! Ik gun ze geen geld meer dus mensen ajb niet spelen hier

Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, speel hier niet mensen! Geld gestort maar nooit aangekomen bij mijn account. Heb lang gewacht en moest zelf erachter aan gaan terwijl die arrogante mensen van de livechat allang wisten dat het niet is aangekomen. Geld wel van mijn bankrekening afgeschreven. Livechat zegt dat ik moet wachten, wat betekent dat ik gwn mn geld dus kwijt ben. Scammers hier, nogmaals speel hier niet

Voltslot
Voltslot: Ik heb nu 4 maanden geleden mij Refund aangevraagd omdat jullie mij willens en wetens hebben toegelaten tot jullie Casino. Dit had helemaal niet gemogen en is dus illegaal. Ik heb jullie daar ruim 3 maanden geleden een email over gestuurd. Deze schijnt nog steeds in behandeling te zijn. Echter regelmatig vraag ik hiernaar maar de chat support beindigd direct de chat als ik hier een vraag over stel. Wanneer krijg ik mijn geld terug? Jullie hebben illegaal geopereerd in Nederland!

Antwoord van Voltslot Casino
Ik wil mijn €40 terug €40 gespeeld…
Ik wil mijn €40 terug €40 gespeeld helemaal niks.
Dat gaat nog al moeilijk.
Storten jaaa dat is zo gepiept.
Maar uitbetalen Tja wat slecht.
SLECHT casino.
Zeg maar hoe dat moet mijn geld uitbetalen!

BIG SCAM
Niet eens 1 ster waard heb 2x een betaling gedaan van 80 euro die mijn account niet bereikt hebben daarna 50 euro betaling die wel doorkomt. direct contact opgenomen deze gaf aan binnen 24 uur terug te storten. In de tussentijd al 4 maanden aan het wachten!
En support reageert niet eens meer schandalig scam casino
Update,
Ik kreeg antwoord dat ik een mail moest sturen maar hier word wederom niet op gereageerd

Antwoord van Voltslot Casino
Uitbetaling duurt (afhankelijk van het…
Uitbetaling duurt (afhankelijk van het bedrag) vrij lang. Ze geven eerst aan dat het 24 uur duurt, daarna tot 3 werkdagen en het kan nu tot 7 werkdagen duren. Vorige uitbetalingen van enkele honderden euro’s stonden dezelfde dag nog op rekening, maar het lijkt alsof hoe hoger het bedrag is; hoe langer het duurt. Heb mijn geld nog niet ontvangen en krijg vrij basic antwoorden via de chat/mail.
Speelaanbod is goed, nieuwe versie van website is ook fijn. Nu nog de uitbetalingen voor elkaar krijgen, dan is het een prima casino!
Ik zou een update geven als ik het heb ontvangen.

Antwoord van Voltslot Casino
Ze hebben mij goed geholpen via de app…
Ze hebben mij goed geholpen via de app en mijn geld dat ik gewonnen had uitbetaald dezelfde dag. Was wat sceptisch gezien sommige reviews. Maar alles was oké.

Antwoord van Voltslot Casino
Geld erop gezet komt er niet op te…
Geld erop gezet komt er niet op te staan wel van mijn rekening af.. niemand te bereiken een grote oplichting!!!

Hallo
Hallo, in eerste instantie lukte de verificatie niet, maar via de mail goed geholpen en alsnog binnen 1 dag het geld op de rekening.
Dus niet je winst erdoor spelen als het niet in 1 keer lukt. Gewoon doen wat ze in de mail vragen en alles komt goed.

Antwoord van Voltslot Casino
Heb hier gespeeld en ben nu bezig met…
Heb hier gespeeld en ben nu bezig met een uitbetaling en dit lukte in instantie niet maar met behulp van de chat en mail wordt ik netjes en gelijk te woord gestaan ook gaan ze me helpen om het bedrag naar me uit te keren de documenten kwam niet overeen met wat ik had ingevuld verwacht dat dit snel is opgelost. Alles is netjes opgelost en heb het geld al ontvangen. Je kan hier met een gerust hart spelen.

Antwoord van Voltslot Casino
Ik wacht al bijna 2 weken tot ze mijn…
Ik wacht al bijna 2 weken tot ze mijn uitbetaling goed keuren. Ik krijg verder vrij weinig duidelijkheid alleen dat ze er mee bezig zijn.
Vind het inmiddels wel heel erg lang duren. Alle documenten en dergelijke zijn allang goed gekeurd. Heeft iemand hetzelfde meegemaakt en krijg wel echt mijn geld uiteindelijk uitbetaald.
Begin me toch wel zorgen te maken.
Snap dat het een proces is maar om bijna 2 week te wachten tot een goed keuring wekt mij toch wel vraag tekens op. Kan iemand mij vertellen wat ik kan doen als dit zo door blijft gaan?
Hoop op reactie van mensen die hetzelfde ervaren en toch hun geld gekregen hebben. Verder een prima casino maar wachten duurd gewoon erg lang.

waardeloze website
waardeloze website , denk dat deze alleen gaan voor de winst ( maar puur voor de winst ) blijft steeds hangen

Antwoord van Voltslot Casino
Ik lees een hoop slechte reviews hier…
Ik lees een hoop slechte reviews hier maar ik speel al een aantal maanden via VoltSlot en ondervind geen problemen. klopt, het duurt soms iets langer om op je geld te wachten maarja, ze doen hen best om dit zo snel mogelijk te verwerken. Ze hebben een aantal regels zoals maximale uitbetalingen per dag,week en maand maar goed ze geven het wel duidelijk aan in hen voorwaarden. al en al, heb goede ervaringen met VOLTSLOT. de chat functie op de website is overigens ideaal, je spreekt binnen een minuut iemand die je kan helpen.