Het storten gaat binnen mum van tijd het staat gelijk erop , maar uitbetalen hou maar wat een drama is dat zeg verschrikkelijk. Het is beste leuk casino ik speel al jaren hier maar laatste twee jaar g... Toon meer
Documenten moeten in img formaat. Desnoods converteren. Mijn e-MAIL bevestigen was lastig. Bij profile/subscription kun je de aanvragen voor certificatie. Had zelf een hotmail en @home account. Met... Toon meer
Ik raad u sterk af om hier te spelen of u wilt 3 weken wachten op u uitbetalen want wat is dat slecht geregeld hier als je vraagt krijg je te horen her is onderweg ligt bij u bankprovider bel je je ba... Toon meer
Gisteren € 20 gestort. Stond zowaar in mijn account echter binnen 10 minuten was mijn account geblokkeerd. Opheldering gevraagd via chat. Eerst check storting, daarna verificatie, daarna weer check st... Toon meer
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters
Beste mensen, aub speel er niet op. Je kan niet uitcashen. Ondanks dat je mailtje krijg uitcash staat klaar.
Elke keer als je naar die pagina gaat krijg je error maak je nieuw account aan dan kan je ineens wel na de uitcash pagina 7000 geinvesteerd 40000 gewonnen geld. Weg. Krijgt standaard mails hele tijd. Ben gewoon opgelicht. Snap niet dat deze site niet uit de lucht is. Ben 120 mails verder telkens zelfde antwoord

Antwoord van Voltslot Casino
Wachten op withdraw duurt lang
Wachten op withdraw duurt lang, na een week nog niets uitbetaald. Contant via mail en chat is wel goed en spelaanbod is prima. Verder heeft deze site vaak moeite met laden. Als je wint moet je soms ook 3 x je inleg nog rond spelen.

Pas een nieuw lid
Leuke bonus gekregen na eerste storting en altijd vriendelijk en behulpzaam in de chat. 24/7 bereikbaar en wimpelen je niet snel af. Verrificate duurde wat langer en moest aardig wat documenten opsturen, maar verder doen ze wat ze zeggen

Antwoord van Voltslot Casino
Voltslot is een prima online casino.
Voltslot is een prima online casino.
Heb hier recent een gokje gewaagd en een leuke winst weten te behalen.
Na het aanvragen van een uitbetaling werd deze in eerste instantie afgewezen, zoals bij elk niet-Nederlands online casino.
Na het aanleveren van de gevraagde documenten werd de betaling goedgekeurd en stond dit binnen enkele dagen op mijn bankrekening!
Zou hier zo weer spelen

Antwoord van Voltslot Casino
Storting gedaan kreeg een error.
Storting gedaan kreeg een error.
Ze geven ge4n duidelijkheid. Of het geld weer terug gestort word op mijn bankrekening. Of dat het nog in mijn account komt

Oplichters
Wat een oplichting site.
Alles aangeleverd om te verifiëren, blijkt daarna dat je email moet sturen om je email te verifiëren want deze heb ik nooit gehad. De rest laat ik maar wat het is, maar pas op deze site deugd van geen meter.
Heb overal printscreen van en onderzoek gedaan en waar je dan op uit komt daar lusten de honden geen brood van.
Dus mensen pas op en weet waar je aan begint. Ik had eerst beter onderzoek moet doen.

Antwoord van Voltslot Casino
Slicht casino niet spelen a.u.b
slecht casino niet spelen onbetrouwbaar casino .,
bad casino don't play unreliable casino

Antwoord van Voltslot Casino
Wat een slechte casino oplichters volt slots oplichterse op…
Wat een slechte casino lichten je op met dat de transactie niet word gestort. Kan 24 uur duuren. Bah bah wat een oplichters was net goed aantal winnen. Allemaal kolder echt de slechtse casino niemand moet daar op gokken jullie zijn gewaarschuwd

Geen uitbetaling van 17K
Maanden lang gespeeld. in het begin was het even lastig met het aanleveren van documenten, maar gauw kreeg ik mijn geld gestort. Nu heb ik , let op: Tienduizenden euros gewonnen!! Dan kan je maar 5 duizend per dag uit laten keren, maar dan moet je het wel krijgen.
Support was eerst snel met reageren, nu al 2 dagen geen reactie op de mail. De chat doet het niet en Supprt is onbereikbaar. Ik krijg steeds te horen dat het een paar dagen duurt, maar dit heeft nog nooit zo lang geduurd. Ik heb het idee dat ze zo lang wachten, omdat ze hopen dat je verder gaat spelen en alles verliest. Voltslots. Als je dit leest.. geef mijn geld ik ga het niet opmaken in jullie casino!! En maak jullie chat, jullie zijn onbereikbaar....
1 ster is echt vanwege de uitbetalingen . Als dat opgelost is verdienen ze wat mij betreft 5 sterren

Antwoord van Voltslot Casino
Niet je geld hier storten als je wint…
Niet je geld hier storten als je wint kan je het niet uitboeken. Ik heb 230 die ik wil opnemen moet ik mezelf identificeren oke geen probleem ik stuur een kopie van paspoort en van id kaart. Wordt er gezegd dat het niet geaccepteerd wordt als im daarna vraag aan de klantenservice vraag wat er nog nodig is krijg je gewoon antwoord en kan je niet meer op de chat. Je wordt echt bedonderd!!!!

Account blokkade
Gister meer dan 1000 gestort met vrienden en gespeeld om bonus te kopen wordt mijn account geblokeerd

Gatverdamme
Gatverdamme, met alle respect maar gatverdamme! Tijdens dat ik dit plaats wacht ik nog steeds op mijn opname, wat al langer dan 1 week is. Compleet onzin. Het duurt “langer dan verwacht” maar als je vraagt wat er mis is geven ze je geen antwoord. Dit gaat om heel veel geld, kan iemand mij aub helpen

Antwoord van Voltslot Casino
Pas op voor deze websites Voltslot
Enige tijd geleden schreef ik het onderstaande dat je absoluut weg moet blijven van dit shady bedrijf. Voltslot durft nu gewoon te reageren op mijn review hier op Trustpilot dat zij geen Voltslot zijn, moet niet gekker worden. Ze hebben hele vage bonussen voor extra spins. Wat ze niet zeggen is dat deze spins voorwaardelijk zijn. Zodra je ze activeert ben je het geld wat je stort volledig kwijt je kunt het namelijk nooit meer uit cashen om dat de voorwaarden van de extra spins er op toe zien dat je zovaak moet gokken dat je statisch gezien je geld /winst alleen kan verliezen. Blijf weg van Voltslot, Madmaxcasino en Vesper Casino. De website loopt overigens ook heel vaak vast. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Er staan ook fake reviews hier op trust pilot van mensen die betaald worden om een positieve reactie te plaatsen of mensen van Voltslot zelf.
Dit soort gok sites zijn ook in heel veel landen verboden. Helaas in heel veel landen zoals Nederland en België helaas niet. En zijn deze criminelen genadeloos bezig. De overheid moet hard ingrijpen want deze mensen worden slapend rijk. Ze incasseren alleen maar en betalen nooit wat uit.
Pas op voor deze websites Voltslot, Madmaxcasino, Vesper Casino. Allemaal shady constructies via Curacao en Hongarije. Geld storten gaat binnen enkele minuten op hun gok sites. Winst uitkeren ho maar. Ineens hèb je dan geen geverifieerd account. Vragen ze je allerlei stukken te sturen. Ze vragen je op een gegeven moment om stukken die je helemaal niet kan aanleveren. Zoals een gespecificeerd bank statement waar je transactie tot in detail naar hen op moet staan. Er is geen bank die je dit levert. Ze gebruiken dat vervolgens als smoes om je dan niet uit te keren. Heb me les geleerd zal nooit meer online gokken.

Realy good thank you verry much
Realy good thank you verry much
I fond complex n

Antwoord van Voltslot Casino
GROOTSTE OPLICHTERS DIE ER ZIJN!!!
GROOTSTE OPLICHTERS DIE ER ZIJN!!!
WEIGEREN GELD UIT TE BETALEN, AL MEERDERE KEREN ALLES GESTUURD WAAR ZE OM VRAGEN MAAR BETALEN DOEN ZE NIET!!!!!!!
NOOIT SPELEN OP DEZE SITE!!!

OPPASSEN ZIJN OPLICHTERS!!!
Om geld op te zetten hoef je niet eens je e-mail te verifiëren geld erop zetten is zo makkelijk maar uitbetalen is onmogelijk wie zijn geld daar op zet is z'n geld kwijt voor je een gokje kan wagen!

Antwoord van Voltslot Casino
Ik kan nogsteeds me geld niet opnemen
Ik kan nogsteeds me geld niet opnemen , jullie hebbe mij een bericht gestuurd maar er is niks veranderd.
Er staat alleen maar pending bij het uploaden van me documenten.
Maar word nooit goed gekeurd.
Ik wil dat dit goed komt dus doe er iets aan .