Fijn bedrijf met groene stroom en een inzichtelijk systeem om je verbruik en verwachte eindafrekening in te overzien.
- Groene energie leverancier
- Elektriciteitsbedrijf
- Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
- Energieleverancier
- Zonne-energiebedrijf
100% Nederlandse zonnestroom | Altijd een snelle en persoonlijke service | Zelf zonnestroom opwekken in een zonnepark bij jou in de buurt
Ericssonstraat 2, 5121 ML, Rijen, Nederland
- 085-30 32 652
- klantteam@vrijopnaam.nl
- vrijopnaam.nl
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Inzichtelijk bedrijf met groene stroom
Heel Raar bedrijf dit!
Heel Raar bedrijf dit!! Ik heb een energiecontract afgesloten bij hun en er was ergens anders ook een contract afgesloten. Die hebben ze uiteindelijk stopgezet bij de ene energieleverancier en bij hun na 2 dagen ook, omdat er geen “nota’s “ betaaald werden. Waardoor ik zonder energie contract kwam te zitten. De medewerker was echt heel bot aan de telefoon en wou ook niet helpen zoeken naar een oplossing. Afschuwelijk
BLIJ
Vrijopnaam is duidelijk en snel met de maandelijkse informatie.
Het geeft ons inzicht in het verbruik en wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor zonnepanelen in het park A58.-
Tevreden klant.
Al jaren met volle tevredenheid klant. Het gemak om tussentijd je maandbedrag aan te passen.
Ben klant geworden om de visie en doelstellingen van Vrijopnaam.
Prettig bedrijf
Prettig bedrijf. Heldere informatie en scherpe tarieven.
We hebben al 9 jaar een contract bij…
We hebben al 9 jaar een contract bij Vrijopnaam en het bevalt ons erg goed. Door de zonnepanelen is onze energierekening erg laag. De klantenservice is goed bereikbaar, persoonlijk en reageert snel. Je kan je energieverbruik dagelijks inzien. We raden het aan iedereen aan!
Fijne energieleverancier
Fijne energieleverancier. Tot nu toe geen nadelen gehad. Alles duidelijk te zien wat je verbruikt op de site
Alles ging snel en makkelijk.Ik ben…
Alles ging snel en makkelijk.Ik ben goed geholpen door de medewerkster via de telefoon.
Het advies was uiterst deskundig en…
Het advies was uiterst deskundig en zeer vriendelijk. We hebben een zeer goed gesprek gehad waarin al mijn vragen beantwoord konden worden en er een zeer goed contract tot stand is gekomen. Ik ben absoluut tevreden – hartelijk dank.
telefonisch contact klantenservice
Vanwege het telefonisch contact met uw bedrijf. Je kan je vragen kwijt, en deze worden duidelijk beantwooord.
Je krijgt wanneer nodig alle aandacht
Je krijgt wanneer nodig alle aandacht. Dat is fijn.
Alles snel en duidelijk geregeld
Eerste keer een energiecontract zelf afgesloten en dat ging verrassend soepel.
Na het vergelijken van verschillende aanbieders kwam Vrijopnaam voor mij als beste keuze naar voren. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk en het afsluiten was snel geregeld.
Ik werd daarna nog netjes nagebeld om alles te verifiëren en mijn vragen werden direct en duidelijk beantwoord. Tot nu toe erg tevreden met deze keuze. Absoluut een aanrader!
Zeer goed geholpen.
Ontzettend goed geholpen door een van de medewerkers. Ze dacht heel fijn mee en heeft veel werk verzet om alles naar wens te maken. Veel persoonlijk contact. Zeker aan te raden!
Gewoon goed
Al jaren klant en altijd een eerlijk en helder verhaal. Mooie manier om zo bij te kunnen dragen aan de energietransitie!
Persoonlijk
Ik werd de dag erna gebeld door een medewerker als welkom.
Goeie persoonlijke benadering!
Zeer goede maar vooral klantvriendelijk bedrijf
Niet de goedkoopste energieleverancier maar een super goedeklantenservice. Top
Gewoon top zo blijven doorgaan
Betrouwbaar en goede service.
Ben sinds 2018 klant van Vrijopnaam. Nooit een reden tot klagen gehad, niet alleen omdat we elk jaar geld teruggestort krijgen. Ben lid geworden omdat Vrijopnaam maatschappelijk verantwoord bezig is! Als ik contact opnam was dit altijd fijn en correct en werd ik waar nodig goed geholpen.
Ze geven hele goedkope tarieven weer op…
Ze geven hele goedkope tarieven weer op hun site en vergelijkings site. Maar zodra je meer dan een maand bij ze zit, krijg je hele andere tarieven die veel hoger zijn die je dan vervolgens niet op hun normale site terug kan vinden. Heel erg misleidend en ik snap niet dat dit legaal is

Antwoord van Vrijopnaam