Vuxen.fi Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Nopeahko toimitus mutta osa tuotteista oli vääriä ja tämän vaihto oikeaan ei tunnu olevan helppoa. Tarjotaan tilalle alennusta mikä on riittämätön koska väärin toimitettu tuote on selkeästi halvempi... Toon meer

Pelkäsin tilata kun netistä löysin vain huonoja kokemuksia, mutta otin riskin ja taatusti otan toistekin! Ihan älyttömän nopea ja huomaamaton toimitus! Tuote täysin samanlainen kuin kuvissa, mutta vie... Toon meer

Tilauksen tein perjantai aamupäivällä ja klo 10:30 oli paketti jo lähtenyt. Viikonlopun yli ei tietenkään paketti liikkunut, mutta saapui jo tiistai 10:00. Eli käytännössä vain 2 arkipäivää toimit... Toon meer

Tilaus oli helppoa ja tuotteet saapuivat suhteellisen nopeasti perille. Boxerit tuntuivat heti sopivilta ja kiihottavalta päällä. Satisfier on loistava. Saa laukeamaan joka kerta ja säätöjä on riit... Toon meer

1. Sex toy-winkel
  2. Erotische kledingwinkel

Vuxen on seksikauppa sinulle, jotta voit ostaa seksileluja ja seksikkäitä alusvaatteita huomaamattomasti verkossa. Nopea ja huomaamaton toimitus ja 1 vuoden takuu! Klikkaa: vuxen.fi

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kiitos paljon palautteen jättämisestä 😊
Oikein mukavaa joulun odotusta teille!

Hei!

Kiitos arvostelusta ja viidestä tähdestä!
Olemme kiitollisia että jaoit kokemuksesi, toivottavasti saamme tarjota teille lisää tuotteita tulevaisuudessa.

Tervetuloa uudestaan!

️Ystävällisin terveisin,
Emma, vuxen.fi

Makkara ei mahdu nakin koloon

Tuotteessa pitäisi olla tarkempi tieto millaiselle pippelille laite sopii. Nyt ostin laitteen ja soveltuu enintään prinssinakille eikä laitetta pysty käyttämään eikä palauttamaan

20 september 2024

Toimii hienosti!

Toimii, parhaat vempeleet ja leikkikalut!

16 september 2024

Antwoord van Vuxen.fi

Hei, suuret kiitokset palautteesta ja viidestä tähdestä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meille on ilo kuulla, että tuotteet ilahduttivat ja toimivat kuten pitääkin.

Paketti hävisi,hirveät talkoot,että…

Paketti hävisi,hirveät talkoot,että paketti löyty. Posti ei toiminut kunnolla.

14 september 2024

Hei,

ikävä kuulla että kokemuksenne toimitusajasta ei vastannut odotuksia. Tarkistin pakettinne seurannan ja siinä ei näkynyt mitään epätavallista, paketti toimitettiin viikon sisällä. Jos teillä ilmenee vielä joskus kysyttävää toimitukseen tai paketin seurantaan liittyen, kannattaa olla yhteyksissä meihin niin saamme asiaan selvyyden nopeasti. :)

Vuxen.fi

Lähetys tuli nopeasti ja sain apua…

Lähetys tuli nopeasti ja sain apua asiakaspalvelusta

12 juni 2024

Antwoord van Vuxen.fi

Moi, kiitos palautteen jättämisestä! Kiva kuulla että toimitus sujui sutjakasti ja olette tyytyväinen meihin! 😊

mukava yllätys

olin epävarma kun googlasin ja löysin tän randomin netti kaupan, mutta ylättyin mukavasti kun sain mitä tilasin etuajassa aikataulua ja vaikuttaa olevan ihan laatua tavaraa kans, saatan pysyä asiakkaana tulevaisuudessa jos tulee tarvetta

15 mei 2024

Antwoord van Vuxen.fi

Hei, suuret kiitokset viiden tähden palautteesta! Mukavaa kuulla, että toimitus sujui nopeasti ja olet tyytyväinen tuotteisiin :)

Aurinkoista kesää teille!

Vaarallinen tuote

Tilaamani tuote osoittautui suorastaan vaaralliseksi laitteen kuumentuessa samantien kun patterit laittoi sisään, toinen patteri alkoi jo sulaa ja paisua kuumuudesta, kun sain ne ravisteltua laitteesta ulos. Patterit olivat oikein asennettu laitteeseen.

25 april 2024

Antwoord van Vuxen.fi

Hei, olemme pahoillamme että teillä on ilmennyt tällaista tuotteen kanssa! Kuvailemasi ylikuumeneminen yleensä tapahtuu silloin, kun paristot on asennettu väärin laitteeseen tai niiden ympärillä ei ole sinne kuuluvaa paperia/muovia. Useimpien paristokäyttöisten lelujen paristojen ympärillä täytyy olla suojaava muovin/paperin pala, joka estää ylikuumenemisen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme selvittää tarkemmin vikaa!