goede service en de afspraken goed nagekomen. Aflevering op tijd, maar rij-instructie wat tekort; 10 minuten. Communicatie tussen het bedrijf en mij kan beter. Zo heb ik lang in onzekerheid geleefd... Toon meer
De verkoper Rik is typisch een geval van te lang in het bedrijf zitten. De levering van de Canta duurde langer dan overeengekomen duur van 6 maanden. Uiteindelijk werd het 9 maanden. Actieve herinne... Toon meer
Arrogante verkoper aan de telefoon vanaf vestiging Veenendaal. Wilde totaal niet luisteren naar wat wij wilden, namelijk een Canta verzekering aanvragen. Moesten eerst maar bij hun kopen? Het gaat wa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Waaijenberg Mobiliteit de mobiliteitsspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in brommobielen, canta's, scootmobielen en scooters. Meer dan 30 jaar ervaring.
Wiltonstraat 26, 3905 KW, Veenendaal, Nederland
- waaijenberg.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een waardeloos bedrijf ,
Wat een waardeloos bedrijf ,
Goed een half jaar geleden een brommobiel bij dit bedrijf gekocht (12.000 euro )
Nu ,nadat de garantie afgelopen is blijkt er van alles mis .
Garantie verlopen zegt de zeer onvriendelijke en niet meedenkende meedewerker.
Bij verkoop zei de verkoper hier kunt U echt jaren plezier van hebben ???
Al de tweede dag stond mijn vrouw stil met olie lekkage,alle olie eruit gelopen omdat bij de garage iets niet aangedraaid was . Alleen maar ellende.
Kan gebeuren zegt de meedewerker U hebt gewoon pech gehad .
Zo ga je toch niet met goed betalende clienten om !!
Vragen of ze een rekening kunnen sturen ?? Nee direct afrekenen omdat ze bang zijn dat je niet betaald . Gescheurde multieriem ,nieuwe erop maar omdat ik om een rekening vroeg die ik die dan kon betalen werd die er weer af gehaald .
Dat is toch niet te geloven ,maar de monteur haalde hem er gewoon weer af.
Eerst betalen ,niet op rekening !!!!
Deze review is geschreven door een zeer teleurgestelde klant die echt nooit meer bij waayenberg zal kopen.
R.J.G. van Lunenburg Arnhem
Van Waaijenberg
Van Waaijenberg, Veenendaal.
Verkoper die liever niet verkoopt en binnen 10 minuten 3x verteld dat de levertijd 2 jaar is. Wat wil je nu? Zeg dan gewoon dat je niet op een klant zit te wachten. Bovendien was hij ook niet echt meedenkend in het bedenken van oplossingen, kortom koop hier nooit een Canta. Het bedrijf is het niet waard om te bestaan, ook al vanwege hun machtspositie.
2020 een nieuwe Canta Premium gekocht
2020 een nieuwe Canta Premium gekocht. De aanpassingen i.v.m. mijn handicap zijn aangebracht door de firma Waaijenberg. Na een paar weken kreeg ik problemen met de uitlaat van de Canta. De technische dienst kwam de volgende dag langs en verholpen het probleem ter plekke. Een half jaar later heb ik een afspraak gemaakt voor een paar kleine problemen. Deze zijn goed opgelost. Het thuis langskomen van de technische dienst en de afspraak bij de vestiging Amsterdam was gratis. Je wordt bij de firma Waaijenberg Amsterdam prettig geholpen en de service ingewoond goed.
Waaijenberg Mobiliteit
Waaijenberg Mobiliteit. Al jarenlang klant bij Waaijenberg en dan vooral bij vesting Amsterdam. Voor de tweede keer was mijn Canta gestolen maar door snel handelen van de heer Rick Wiegers en de samenwerking met de politie is de Canta al snel weer gevonden en gerepareerd en wordt zo gebracht. Ook Marco is een topper. Kortom goede service, altijd vriendelijk en dank daarvoor. Met vr gr Bianca
Onlangs een voorruit van een Canta…
Onlangs een voorruit van een Canta laten vervangen bij de vestiging in Veenendaal en na de eerst volgende regenbui was er lekkage zichtbaar. Helemaal weer teruggereden naar Veenendaal om een verkoopverhaaltje aan te moeten horen over rubbers die niet waterdicht zouden zijn. Regenwater in de deuren, dat in verband zou staan met haarscheurtjes. Vreemd genoeg stond de leen-Canta die nieuwer was ook blank bij de deuren.
Geef dan toe dat die dingen inregenen bij de deuren en ga niet één of ander lulkoekverhaal ophangen over minuscule scheurtjes. (Herstel van de voorruit is keurig gedaan...maar voor €599.99 mag dat ook wel;). (Als je de voorruit zelf zou kopen ben je ... kwijt, en bijna iedere garage kan ‘m voor veel minder plaatsen...maw. het erinzetten vd voorruit kost ...figure it out;)
Al met al niet een bedrijf dat je zomaar kan/mag vertrouwen...Zeker omdat ze een soort monopoliepositie hebben voor dat soort vervoersmiddelen.