Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kliniek voor plastische chirurgie

Geschreven door het bedrijf

Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel behandling og fantastisk kundeservice

Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger.
Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga. nyt job kunne jeg ikke vente de 12 måneder, der ellers var udsigt til. Men Lena satte sig for, at det skulle lykkes; hun fik samlet et hold og tryllede en tid frem til mig.
Hele vejen igennem har jeg modtaget professionel rådgivning med fokus på det bedste resultat frem for merpris. På selve operationsdagen passede Jessica utrolig godt på mig og sørgede for en tryg og kærlig atmosfære under både indgrebet og opvågningen. Filip har ligeledes været topprofessionel gennem hele forløbet.
Kæmpe tak til hele teamet

16 januari 2026

Antwoord van Warberg Klinikken

Kære Cathrine. Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at du har været tilfreds med dit forløb og vigtigst af alt - at du er glad for dit resultat:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået en helt igennem fantastisk…

Har fået en helt igennem fantastisk behandling og forløb. De skulle rette op på min uheldigt opereret bryster og resultatet er så flot. Kan varmt anbefale dem. Og der blev forslået løsninger der ik er andre der har kommet med. Fik letvægtsimplantater og løft og er så glad for dem. Kæmpe 👌👌👌👌herfra

7 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik foretaget en BFO-operation i…

Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vejen igennem. Især sygeplejerskerne Malou, Lena og Jessica fortjener en særlig ros – de var utrolig omsorgsfulde, nærværende og hjælpsomme, og de gjorde virkelig en stor forskel for min oplevelse.

Kirurgen, Filipe var meget grundig og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret. Anæstesilægen var også meget dygtig og bidrog til en sikker og behagelig oplevelse.

Alt i alt den bedste oplevelse, jeg kunne have ønsket mig. Jeg kan varmt anbefale dem

Dilan

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det flotteste flotteste resultat.

Det flotteste flotteste resultat.
Jeg er så glad for mine nye bryster.
Efter to fødsler med amninger og en alder på 40, var det tid til at få løftet mine bryster og indlagt implantater.
Jeg ville gerne have et så naturligt look, som muligt, og det er i den grad spot on.
Filipe er virkelig dygtig, og de søde sygeplejerske gjorde mig tryg hele vejen igennem. Jeg vil til hver en tid anbefale Warberg Klinikken.

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre er jeg endt med et…

Desværre er jeg endt med et katastrofalt resultat af mine øvre og nedre øjenlågs operation. Klinikken beskylder mig for injurier og for at ytre mig på sociale medier: jeg har ikke gjordt andet end at fortælle sandheden. Jeg har dokumentation af billeder og video.og udtagelser fra andre læger. Undersøge denne klink helt i bunds. Jeg er desværre ikke den første der er blevet skamferet.

12 maart 2025

Bfo med indvendigt løft

Efter graviditet, amning og en tidligere operation i det ene bryst hvor der var en udhuling, var mine bryster ikke pæne længere.

Jeg har tidligere været hos en anden kirurger, som ikke ville operere mine bryster hvis jeg ikke valgte et stort løft, da hun mente at der var et for stort hæng.

Jeg er ikke glad for de mange ar, og ville meget gerne undgå, i det hele taget i et løft. Filipe har været så god til at lytte på mine ønsker og han sagde at et stort løft ikke var nødvendigt, men at vi godt kunne nøjes med et lille, og lave det Dual plane for mere fylde hvor jeg manglede - vi aftalte at han fik “frie tøjler” under operation, og hvis han kunne undgå det udvendige løft, ville han gøre det.

Jeg vågnede op efter operationen, uden udvendigt løft, kun et lille bitte ar under brystet. Filipe har istedet vurderet som vi aftalte han skulle, at han har kunne lave et indvendigt løft på mig.

Mine bryster var sindssygt flotte efter operationen, hele forløbet med personalet har været skønt, både pre, per og post. Nu glæder jeg mig til at se det helt færdige resultat om et par måneder, når de er faldet ordentligt til.

Kan kun anbefale klinikken til andre, der vil have en kirurger der lytter til ens ønsker, og prøver sit bedste for at opfylde dem.

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øvre og nedre øjenlåg med…

Øvre og nedre øjenlåg med fedttransplantation

Er desværre endt med et katastrofalt resultat !! Kan absolut ikke anbefale denne klinik aldrig har jeg set værre resultater ender de har budt mig.

Der er skåret alt for meget hud af mine øvre øjenlåg, skåret skævt , ligner jeg er skåret med brødkniv , mit øje lukker ikke i , mit øjenlåg sidder ikke fast til mit øje. 9 fejl kan jeg finde på højre øje 9 fejl !!!

Jeg har kæmpe fedt klumper han har lagt under mine øjne, mine nedre øjne hænger.

Jeg er så ked af dette resultat og skamfering at jeg er fuldstændigt ødelagt psykisk. Klinikken tager ingen ansvar og siger jeg er under healing og arrende falder på plads.og at jeg danner tykke at derfor jeg har fået så meget arvæv, hvilket overhovedet ikke passer da jeg både har kejsersnit , ar under armhulen i forbindelse med brystoperation og så fik jeg lavet min fod sidste år i forbindelse med knyst på foden. ALT er groet fint og jeg har meget fine ar!

Jeg har fået af vide øjenlæger og kirurger at dette ikke bliver bedre og der er taget for med hud og han har skabt en masse arvæv.
Jeg skal igennem en ny operation evt med hud transplantation.

Pas på jer selv og hold jer lagt væk med mindre I vil skamferes for livet.

Opdateretring føler. Jeg er ikke færdig med at fortælle min oplevelse. Og selvom klinikken har tilbudt re operation, på trods af de ikke ser de fejl jeg ser og tager ingen ansvar med siger jeg ser friskere ud!!! Jeg kommer aldrig til at skal opereres af den mand igen.

14 januari 2025

superfin operation

Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken.
Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min selvtillid.
Philip er en rigtig dygtig og erfaren læge og hans medarbejdere bl.a. Lina og Jessica føler jeg mig helt tryg ved.
Kan varmt anbefales til andre…

20 november 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det betyder virkelig meget for hele teamet at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet – og at du er så tilfreds med resultatet

Vi sætter stor pris på dine ord. Vi er glade for, at dit nye look har styrket din selvtillid – det er præcis derfor, vi gør os umage hver eneste dag.
Kh hele holdet:-)

Langt skriv

Okay.. Jeg fik lavet fedtsugning på mine lægge, læbeløft og nedre øjenlåg. Stor omgang!

Fra start, var alle meget omsorgsfulde og opmærksomme. Min narkoselæge var god til at lave pjat, og endnu bedre til at lægge narkose, så jeg fik en vildt god søvn og var ret “beruset” da jeg vågnede! Det var i sig selv fedt.
Så kom jeg hjem, med besked på at forkæle mig selv, slappe af med benene oppe og komme igen når der var gået en uge.

Det var i dag! Jeg skulle have mine kompressionsbukser af for første gang siden operationen, og så mine enormt blå og gule ben (man får blå mærker af fedtsugning). Men.. de ser allerede så meget flottere ud! Og de er stadig hævede.
Så fik jeg taget sting, og det gjorde slet ikke ondt.. Meget overraskende!
Jeg havde en masse bekymringer også, som jeg delte og fik beroligende svar på (b.la. Om min overlæbe lægger sig mere ned med tiden- og det gør den).
De var ale meget søde og dygtige hele vejen, og jeg er sikker på at jeg bliver rigtig flot når mine sår er helet ❤️
Næsten hele mit liv har jeg været ked af de ting ved mig selv, og nu har I fjernet dem.. Det er helt uvirkeligt.
Tak til hele teamet på Warberg!

19 november 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tusind tak for din utroligt fine og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt taget hånd om gennem hele forløbet

Det glæder os at høre, at du har haft en tryg oplevelse med både narkoselægen og resten af teamet. Vi glæder os til at følge dit endelige resultat, efterhånden som det hele falder på plads.

Tak igen for dine varme ord – og for din tillid til os.
Kh Warberg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er virkelig et fantastisk sted

Det er virkelig et fantastisk sted! Jeg har fået lavet fedtsugning 4 steder på benene og det har virkelig været professionelt. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og de har virkelig været gode til at informere dagene op til operationen og dagene efter har jeg modtaget mails om gåde råd, hvilket har været virkelig rart.
Resultatet har jeg stadig til gode, da mine ben ligner flodhesteben, men hvis det bare er halvt så godt lavet som servicen, så er jeg tilfreds.
Det er klart et anbefalelsesværdigt sted!

6 november 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret både før og efter din operation.

Tak for dine anbefalinger – det betyder virkelig meget for hele teamet. Vi står selvfølgelig altid klar, hvis du har spørgsmål eller får brug for os i den kommende tid.

De varmeste hilsner,
Warberg Klinikken 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en rigtig positiv og god…

Virkelig en rigtig positiv og god oplevelse hos warberg, personalet var super søde, og professionelle, de tog sig godt af mig, hele vejen. Jeg følte mig i trykke hænder hos Filipe, klar anbefaling herfra

Jeg fik fortaget udskiftning af mine brystimplantater

7 oktober 2025

Brystoperationen

Rigtig søde og dygtig mennesker høre efter hvad man ønsker og kommer med ideer og løsninger som passer til det man ønsker 👌
Svare altid hurtig på spørgsmål
Føler sig sikker og i god hænder Helle vejen 😊

Det er 14 dag siden jeg fået lavet men alt går efter planen og alt ser super flot ud ☺️

25 september 2025

Nedre ansigtsløftning for 3 uger siden

Nedre ansigtsløftning for 3 uger siden. Meget flot resultat allerede. Flot og detaljeret arbejde af plastikkirurger, plus en ekstraordinær god patient kontakt, som man sjælden oplever fra læger. Også ros til resten af personalet, der er yderst søde og omsorgsfulde. Den største anbefaling herfra!

28 mei 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tak for den meget fine anmeldelse vedrørende dit ansigtsløft. Det betyder meget for os. - Og tak for tilliden :-)

Virkelig en god klinik

Jeg blev opereret for 6 uger siden. Jeg har haft en virkelig god oplevelse og fået det fineste resultat. Personalet er super venlige og har været hjælpesomme hele vejen igennem mit forløb.

21 mei 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

1000 tak for din pæne anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os:-) Vi glæder os til at se dig og dit fine resultat. Mvh Warberg Klinikken

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev opereret i går den 24/4 så jeg…

Jeg blev opereret i går den 24/4 så jeg har forbinding rundt om hovedet endnu

Og jeg er virkelig glad for at jeg valgte jer.

I er så søde man føler sig virkelig trygt hos jer.

24 april 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tak for din søde anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du vil dele din oplevelse herinde. Vi ser frem til at se dig igen. Mvh Warberg holdet :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet er yderst hjælpsom og gør…

Personalet er yderst hjælpsom og gør hvad de kan til at opfylde patientens ønsker.
De sender vejledning efter operation for at oplyse hvordan man bedst muligt kan forhøje sin indsats.

3 april 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Kære Linda, 1000 tak for din anmeldelse og de søde ord. Det betyder meget for os. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

Sød betjening

Sød betjening
Man er ikke bekymret
Alt gik godt

18 maart 2025

Antwoord van Warberg Klinikken

Tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse herinde. Det er vi super glade for:-) Mvh Warberg teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.