Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Toon meer
Desværre er jeg endt med et katastrofalt resultat af mine øvre og nedre øjenlågs operation. Klinikken beskylder mig for injurier og for at ytre mig på sociale medier: jeg har ikke gjordt andet end at... Toon meer
Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken. Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.
Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Warberg Klinikken
Virkelig behagelig atmosfære, tryg og med personer der virkelig lytter. Dygtigt og empatisk personale der følger dig fra start til slut. John gjorde narkosen til en behagelig oplevelse selvom jeg blev nervøs, det var virkelig en rart måde at falde i søvn på, helt stille og roligt. Sygeplejersken var der under opvågning og holdt øje, fik serveret lidt mad og drikke og lå under varmetæppe og slappede af, ingen stress. Dejlig oplevelse. Filipe er nærværende og pragmatisk.
Resultatet må jeg vente og se til senere, men en 5* oplevelse for første besøg til udskrivelse.

Antwoord van Warberg Klinikken
Super søde og top professionelle. Super flot arbejde de laver, og bare søde og tålmodige især efter narkosen 🤣 jeg er så glad for mine bryster, hurtigt og nemt (for mig) stort set ingen smerter

Antwoord van Warberg Klinikken
Jeg har været i forløb med Wegovy hos Warberg Klinikken i omkring et halvt år og har indtil nu tabt mig 32 kg og er kun 5 kilo fra mit mål. Jeg har fra første kontakt udelukkende haft positive oplevelser, meget høj service, god professionel rådgivning og altid hurtige svartider.
Jeg fik lavet bfo med implantater hos Warberg Klinikken i Oktober og jeg er rigtig glad for resultatet. De har været så søde og professionelle igennem hele forløbet. Tusinde tak for jer! <3
Jeg har været i wegovy forløb i 5 måneder og tabt mig 20 kg. De har hjulpet mig undervejs og guidet mig ift stigning af dosis. Jeg er snart i mål med min vægt. Tak for hjælpen :)
Kan varmt anbefale Warberg klinikken. Her er man i professionelle hænder. Der bliver taget godt imod en, og man føler sig altid tryg. Resultaterne lever virkelig op til forventningerne.
Jeg har de sidste år fået foretaget blandt andet botox og Ejal40 behandlinger af Jessica. Hun leverer altid et perfekt resultat, da hun ligesom mig selv er perfektionist til det sidste. Hun er sindssyg dygtig med hendes teknikker og vigtigst så har jeg aldrig set “lavet ud” efter behandlinger af hende, kun lige tilpas friskere og yngre at se på.
Jeg kan kun varmt anbefale warbergklinikken👏🏻
Fantastisk dygtigt og imødekommende personale, som udstråler omsorg og professionalisme. Filipe er en eminent dygtig kirurg, der sætter dig og dine ønsker i centrum. Han udarbejder en individuel plan, der afspejler hans høje kompetence, præcision og sans for detaljer. Du føler dig 100 % tryg både før, under og efter behandlingen eller operationen. Resultatet er smukt, og opfølgningen er grundig med hurtige svar på eventuelle spørgsmål.

Antwoord van Warberg Klinikken
Jeg vil gerne sige stor tak til kirurgen Filipe og det sødeste team hos Warberg Klinikken. Fra første konsultation har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg har fået grundig information gennem hele forløbet. Operationen gik helt som planlagt og jeg har følt mig godt taget hånd om hele vejen. Jeg er virkelig glad for resultatet, som faktisk har overgået alle mine forventninger! Du finder ikke en dygtigere kirurg i Danmark, end Filipe. Så det sagt. Jeg kan varmt anbefale Warberg Klinikken til alle. Du er i de tryggeste hænder ☺️

Antwoord van Warberg Klinikken
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg har fået udskiftet mine implantater i juni 2024. Kontaktede Klinikken via mail, og skrev lidt frem og tilbage med Lena. Allerede der følte jeg mig tryg. Min mand og jeg kom til forundersøgelse, og fra vi trådte ind af døren til min sidste kontrol, har vi begge følt os godt taget imod og 100% trygge. Vi har haft mest, at gøre med Lena, Jessica og Filipe. Fantastiske mennesker, yder en fantastisk service, alle lytter, råder og vejleder. Vi har også mødt John og Malou, de to er også fantastiske.
Vi anbefaler uden tvivl Warberg Klinikken. Skal jeg have lavet noget en anden gang. Så bliver det teamet fra Warberg Klinikken, som bliver vores valg. Alle søde og professionelle fra start til slut.

Antwoord van Warberg Klinikken
Jeg har netop fået foretaget en BFO med et lille løft hos Warberg Klinikken, og selvom der opstod en mindre komplikation, har min oplevelse været intet mindre end fantastisk. Filipe var utrolig hurtige til at respondere og tage mig ind "akut" og fik straks afhjulpet situationen, så jeg hele tiden følte mig fuldstændig tryg og i kompetente hænder.
Jeg valgte Warberg Klinikken da den gav mig en følelse af at være en personlig og nærværende klinik og det har virkelig givet mig den personlige oplevelse, jeg gik efter. Jeg har fået hurtige svar på alle mine spørgsmål, kompetent vejledning med god information før, under og efter og altid med en nem og behagelig kontakt. Alle på klinikken var simpelthen så varme og professionelle – sygeplejerskerne Jessica og Lena, den studerende Malou, anæstesilægen John-John og ikke mindst Filipe. De sørgede alle for, at jeg følte mig godt tilpas gennem hele processen. 🙌🏻
Det er tydeligt, at klinikken går op i service og har en stærk faglig stolthed – der bliver absolut ikke sparet på opfølgningen for at sikre, at alt går som det skal.
Selvom jeg stadig har det endelige resultat til gode, er jeg allerede meget glad for både resultatet og min beslutning om at vælge Warberg Klinikken. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! 🤩
Jeg fik lavet filler hos Warberg klinikken af Jessica, hun er simpelthen så professionel og hun leverede det flotteste resultat.
Jeg kommer igen!

Antwoord van Warberg Klinikken
Jeg kan helt klart anbefale Warberg klinikken! Jeg fik lavet en BFO i Juni måned og hele forløbet har været utrolig rart og trygt! De hjalp mig igennem en omgang infektion i brystet og holdte min hånd hele vejen igennem forløbet! De er alle sammen helt igennem fantastiske hos Warberg klinikken!
Kan helt klart anbefale warberg fantastisk personale.
Fra første til sidste minut, har alt personale været fantastisk. Søde, hjælpsomme og super dygtige.
Jeg vil til hver en tid anbefale både Warberg.
Sidst men ikke mindst er jeg lykkelig for mit resultat, som er bevis på Warbergs dygtighed.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til warberg klinikken!
Jeg var inde og få lavet en mommy make-over med fedtsugning og hele vejen igennem har det simpelhen være så trygt!
Fantastisk personale - søde, omsorgsfulde og professionelle ❤️
Jeg får altid en fantastisk oplevelse hos Warberg! Fra øjeblik, man træder ind ad døren, bliver man mødt med smil og venlighed. Filipe og Jessica sørger altid for en omhyggelig gennemgang og de sørger for at man er tryg hele vejen igennem. Resultatet er altid forbløffende flot når jeg har været der. Deres dedikation til kvalitet er tydelig, og det er en fornøjelse at opleve deres professionalisme og ekspertise. Jeg sender en KÆMPE anbefaling herfra!
Jeg har haft et 3-årige forløb hos Filipe. Jeg kom op på klinikken med et ekstremt lavt selvværd, efter jeg havde været gået ned med stress og mistet muskelmassen, samt jeg lige var kommet ud af et psykisk og fysisk voldeligt forhold. Jeg havde det elendigt både indeni og udenpå. Så jeg startede med at få fyldt kindbenene, læberne og noget andet og jeg husker at det ikke så ud som jeg havde i tankerne. Men som Filipe, forklarede.. Så sku jeg tænke på mit ansigt som var det en ballon uden luft og stille og roligt som jeg fik behandlinger, stille og roligt blev ballonen fyldt op og ja, stille og roligt. For vi kan jo alle blive enige om at udvendig skønhed, IKKE er billigt og sådan er det jo.
Der har været nogle gange hvor jeg har været utilfreds med behandlingerne, men så har det intet problem været at komme tilbage og få ordnet det jeg nu engang var utilfreds med. Filipe, er perfektionist ud til fingerspidserne og jeg har været enormt glad for hans arbejde.
Han er dog ikke så omsorgsfuld som sygeplejerskerne, men er det ikke også meget normalt, når man er læge ;o)
De varmeste anbefalinger til hele Warbergteamet, som gør hver behandling til en positiv oplevelse.
Alt fra modtagelse til eksekvering foregår i profesionelle rammer, dertil balanceres dialog og ekspertvurdering med stor respekt for egne ønsker.
Phillip har i Jessica fået en sikker hånd, når de insisterende rynker skal holdes i ave. Jessica er et godt valg! Superdygtig og behagelig - intet overgøres! Mit ansigt vedligeholdes på en fin og diskret måde, hvilket er et vigtigt isue for mig.
5 stjerner til alle!
Heidi
Lees meer over geverifieerde reviews.