I hired Henric in a long and stressful employment dispute with my former employer, involving a disputed role change, a performance process and, eventually, a termination threat. Over several... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Toon meer
Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag kan varmt rekommendera Wargh Juridik och särskilt Henric Einarsson. Jag hamnade i en mycket svår och pressande situation med min arbetsgivare och blev från första kontakten bemött med profession... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.
Contactgegevens
Box 170, 111 73 , Stockholm , Zweden
- 0840809970
- info@warghs.se
- warghs.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Henric Einarsson på Warghs
Henric var kunnig, rak och otroligt hjälpsam. Han vägledde mig i ett ärende där jag innan vårt samtal kände mig osäker på hur jag skulle komma vidare, Det gör jag inte längre, Tack för snabb och proffsig hjälp!
Mina varmaste rekommendationer
Juridisk hjälp för privatpersoner
Henrik Einarsson kan verkligen arbetsrätt. Känner mig trygg och säker i hans händer!
Kan varmt rekommendera hans tjänster.
Fantastiskt att hitta en klok samarbetande jurist när man hamnat i blåsväder.
Kunnig och engagerad rådgivning
Jag kan varmt rekommendera Warghs juristbyrå.
Jag fick en inledande rådgivning i ett klurigt trafikärende. Henric Einarsson engagerade sig och gav mig noggranna och kunniga upplysningar om vad som gällde enligt lagar i detta ärende. Han förklarade tydligt och pedagogiskt via mejl.
Denna rådgivning var dessutom gratis. Christine Bomstad

Otroligt professionella
Otroligt professionella, hjälpsamma och genuina.
Fick bra rådgivning kring bodelning av…
Fick bra rådgivning kring bodelning av Henric. Han gav ett pålitlig och intryck av kunskaper.
Mannen jag pratade med lyssnade och gav…
Mannen jag pratade med lyssnade och gav bra råd😃👍
Kontaktade Warghs Juridik gällande en arbetsrättslig fråga
Kontaktade Warghs Juridik gällande en arbetsrättslig fråga och fick grundliga svar som jag känner att jag tryggt kan luta mig tillbaka på. Kommer anlita Warghs framåt om behov uppkommer.

Antwoord van Warghs Juridik
Henric Einarsson är kunnig och…
Henric Einarsson är kunnig och effektiv. Han är pragmatisk och trevlig. Mycket nöjda med hans professionella rådgivning. Tack!

Antwoord van Warghs Juridik
Gav mig rak och tydlig information om…
Gav mig rak och tydlig information om mina rättigheter samt tips på hur jag skulle kunna gå vidare i mitt ärende.
(Arbetsrätt)
Snabb återkoppling och tydligt!
Snabb återkoppling och tydligt!
Klara och tydliga svar
Snabb återkoppling !
Fick beskriva mitt ärende och fick…
Fick beskriva mitt ärende och fick tydliga svar.
Förtroende grundande.
Fick proffesionell hjälp och blev…
Fick proffesionell hjälp och blev väldigt bra bemött!
Rekommenderar verkligen!
Gav mig hjälpsam rådgivning
Gav mig hjälpsam rådgivning, gjorde sitt yttersta för att jag ska kunna hantera min situation vidare på egen hand. Tack!

Antwoord van Warghs Juridik
Jag tackar för snabb svaret
Mycket trevligt kontor och trevligare medarbetare.
Väldigt trevlig man jag pratade med
Väldigt trevlig man jag pratade med. Sympatisk

Hejsan !!!
Hejsan !!!
Hade ett väldigt givande samtal med Henric Einarsson om arbetsrätt och timmar, väldigt lugn och proffsig!!!
Uppskattas verkligen!!!
Super trevlig och snabba svar
Dit is Trustpilot