Hi allemaal van Warmpi! Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurli... Toon meer

Een comfortabel verwarmd sierkussen dat lekker aanvoelt. Het kussen heeft een mooi formaat en een fijne vulling. Eenvoudig in gebruik en de verschillende warmtestanden zijn handig om het kussen af en... Toon meer

1. Meubelaccessoires
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Warmpi brings you handcrafted heating products that are stylish, sustainable, and affordable. Whether wireless with a power bank or plug-in with the built-in cable, our cushions deliver instant comfort. We also offer custom designs and upcycling services — transforming your furniture or cushions into unique heated creations. Cozy warmth, tailored to you.

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goede klantenservice

Op de Duitse website waren de warmtekussens 50x30 verkrijgbaar in okergeel en op de Nederlandse website niet. Na contact name werd dit onmiddellijk aangepast en kon ik de gewenste kussens bestellen. Er waren er echter maar 2 meer op voorraad en deze hadden een licht kleurverschil. Ook daarvoor contacteerden ze mij om te vragen of het kleurverschil geen probleem was of dat ik liever een weekje wachtte. De kussens werden naar wens geleverd en voldoen aan onze verwachtingen.

7 januari 2026

Antwoord van Warmpi®

Bedankt voor de fijne review :) Mooi dat we u konden helpen met de gewenste kussens. We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Het kussen wordt helaas niet echt warm

Het kussen wordt helaas niet echt warm, ook niet op de hoogste stand. Je merkt wel dat die aan is, maar het wordt niet warmer dan als je gewoon een uur lang een kussen vasthoudt.

29 december 2025

Antwoord van Warmpi®

Goedendag Nathan, het fluwelen warmtekussen wordt normaal wel echt goed warm. Graag even direct contact met ons zoeken zodat we dit kunnen oplossen. Warme Groet van Warmpi

Zeer goede service

In mei 2025 mijn Warmpi gekocht, werkte prima. Tot vlak voor Kerst. Contact via mail en WhatsApp gehad met tips. Dat gaf niet de oplossing, mocht hem opsturen. Ondanks Kerstdrukte snel reactie en oplossing. Nu het kussen alweer retour en verwarmd prima. Ben blij met mijn kussen en service. Het was weer als een kadootje verpakt.

5 januari 2026

Tof Kerstpakket!

Hi allemaal van Warmpi!
Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurlijk het fraaie kussen zelf!

10 december 2025

Antwoord van Warmpi®

Hallo, Fijn om te horen dat het kerstpakket in de maak valt :) Het probleem met het kussen gaan we natuurlijk oplossen. Graag even direct contact met ons opnemen via Whatsapp (QR code op de website of op meegeleverde flyer, maar via mail mag natuurlijk ook: info@warmpi.nl. Dat gaat wat makkelijker dan via Trustpilot.

Snelle levering, goed werkend warmtekussen.

1 december 2025

Hartelijk dank voor de review! Warme groet van Warmpi

Kruik gekocht bij Warmpi.

Kruik gekocht bij Warmpi.
Snelle service. Mooi ingepakt. Goed product.
Had ook al de warmtekussens van Warmpi.

19 december 2025

Antwoord van Warmpi®

Wat leuk om te horen Yvonne! Hartelijk dank voor de fijne review :)

Liefdevol warm ingepakt

Vriendelijk, geduldig en duidelijke service aan de telefoon, de volgende dag al bezorgd. Als extra een grote gouden strik om het kussen met een heerlijke geurkaars kado.

28 november 2025

Antwoord van Warmpi®

Hartelijk dank voor de fijne review! :)

Twee Warmpi® Buddy Groen gekocht via…

Twee Warmpi® Buddy Groen gekocht via Bol.com. Snelle levering. We hebben ze nu ruim een maand. Kruiken zijn echt top. Opladen en regelbaar met de drie standen houden ze het de hele nacht vol. Echt helemaal leeg is nog niet voorgekomen. De hoogste stand (rood) is erg warm (kennelijk echt 65 graden!), maar er twee minder schroeiende standen (blauw en groen) zijn prima. We hebben veel elektrische kruiken gehad, maar deze zijn tot nu toe veruit de beste.

4 oktober 2025

Antwoord van Warmpi®

Hartelijk dank voor deze uitgebreide review! Daar worden we letterlijk en figuurlijk warm van. 😊

Heel fijn om te horen dat jullie na een maand intensief testen zo enthousiast zijn over de Warmpi Buddy. Heel veel plezier met jullie aankoop en geniet van de warmte.

Warme groet, Team Warmpi

Snel geleverd

Snel geleverd, ziet er goed uit.
Mooie uitstraling, word snel warm

7 oktober 2025

Antwoord van Warmpi®

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van de warmte en bedankt voor je positieve review!

Fijn kussen

Fijn dik kussen met een rib katoenen sloop. Eindelijk eens een keer geen polyester! Verzending was snel en het kussen was goed verpakt. De warmtefunctie heb ik nog niet uitgeprobeerd, omdat het daar nu nog te warm voor is.

19 september 2025

Antwoord van Warmpi®

Goed om te horen dat u tevreden bent met het kussen en de kwaliteit van de hoes waardeert! Fijn om te weten dat de verzending ook naar wens verliep. Bedankt voor de review en veel plezier met uw Warmpi® kussen!

Het kussen was keurig verpakt

Het kussen was keurig verpakt, na het openen vd doos leek het wel een kadootje. Kussen werkt goed. Enige aandachtspunt: de bediening werkt alleen als je erop zit. Dat staat niet in de instructie. Verder top.

29 april 2025

Heel fijn warmtekussen

Heel fijn warmtekussen. 3 verschillende standen. Hoogste stand is echt warm. Leuk en persoonlijk verpakt. Snel geleverd. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Blij met mijn Warmpi!

27 maart 2025

Antwoord van Warmpi®

We zijn blij om te horen dat het warmtekussen goed bevalt! Bedankt voor de review en nog veel warmteplezier gewenst :)

Goede website

Goede website. Product zoals omschreven.
Helaas bleek het kussen te groot voor ons.
Ook de retour afwikkeling is volgens afspraak gedaan. Bedrag werd na een week terug gestort.

11 maart 2025