Grote oplichtersbende ! Wel betalen maar niet leveren. Ook niet reageren op e mails. KOOP HIER NIET !!!!!

Horloge besteld, er staat duidelijk dat er geen verzendkosten worden aangerekend doch heb ik 4,95 betaald voor een track and trace. Heb enkel een bevestigingsmail gehad. Reeds 2x een mail gest... Toon meer

Het horloge is snel Verzonden en voldoet helemaal aan de omschrijving en foto's. Mijn dochter was er blij mee. Enig minpuntje was dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands was en wij de band ni... Toon meer

Oplichters. Op 22 juni horloge besteld, nooit geleverd. Reageerden eerste keer op mijn mail, gaven externe partij de schuld van de vertraging. Zouden voor het ongemak 10% van het aankoopbedrag t... Toon meer

1. Horlogerie

Ons ruime assortiment horloge outlet dames en heren merkhorloges - merkhorloges met hoge korting tegen de scherpste prijs.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Schandalig

Schandalig! Horloge besteld en betaald en werd steeds aan het lijntje gehouden via email en na maanden wachten niets ontvangen. Pure oplichterij.

19 juni 2024

Ik heb op 12 augustus een horloge voor…

Ik heb op 12 augustus een horloge voor mijn vriend besteld maar tot op heden helaas nog steeds niets ontvangen ook bij de status veranderd er niets behalve dat de bestelling in goede orde ontvangen is. Ik heb al drie keer een mail gestuurd maar helaas ook daarop geen reactie ontvangen.
Ik hoop snel iets te horen van dit bedrijf.
Groetjes Marijke Meulendijks

24 september 2024

Niets ontvangen! en geen reply op mails…

ik heb in augustus jl 2 horloges voor bijna 250 euro aangekocht voor de verjaardag van mijn man.
ik kreeg netjes per mail een aankoopbevestiging maar heb tot op heden niets ontvangen of vernomen van Watch Empire. Ik heb twee maal een mail gestuurd maar krijg geen reply.
tot Nader bericht zeg ik: koop hier niets want je bent je geld kwijt!

10 augustus 2024

Geld kwijt nooit reactie op email

In het Kort , horloge besteld . Betaald. bevestigd. en dat was het einde van enig contact. Geen reactie op emails. nu bestaat klantenservicewatchempire.nl niet meer en krijg ik een email onleverbaar terug. Oplichterij !.

20 september 2024

Betalen maar geen horloge!

Heb enkel een bevestigingsmail gehad.
Reeds 2x een mail gestuurd, helaas blijven deze onbeantwoord.
Nogmaals geprobeerd om via "contact" hen te bereiken.
Dan krijg ik te lezen dat mijn emailadres ongeldig is terwijl daar wel de bevestigingsmail naartoe is gestuurd.
Spijtig genoeg heb ik niet eerst de reviews gelezen anders had ik hier nooit besteld.
Ik laat de verdere procedure nu aan derden over, als dit idd oplichterij is moet het dringend stoppen.
Heel spijtig weer dat zulke dingen gebeuren.
Een paar dagen nadien bestaat de site zelfs niet meer!!!

10 september 2024

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!
Een horloge besteld van Hugo Boss, maar nooit ontvangen. Via ‘de klantenservice’ contact gehad met ene Marissa. Elke keer opnieuw kwam ze met een excuus dat de vertraging kwam door het logistieke bedrijf waar ze mee werkte.
Na allerlei loze beloftes (die alleen kwamen als ik weer contact zocht) werd mij zelfs een cadeau set van Anne Klein beloofd. Je begrijpt dat ook deze nooit bij mij is aangekomen. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en haar dat ook gezegd. Sindsdien helemaal niets meer gehoord!
Ondanks de goede reviews zou ik hier echt niets bestellen. Ik vraag mij af of die wel echt zijn.

20 mei 2024

Let op! Oplichters.

Oplichters.
Op 22 juni horloge besteld, nooit geleverd.
Reageerden eerste keer op mijn mail, gaven externe partij de schuld van de vertraging. Zouden voor het ongemak 10% van het aankoopbedrag terugstorten.
Nooit meer een reactie gehad op al mijn verstuurde mails.

Bestel hier NIET !!!!!

4 september 2024

Horloge betaald maar nooit gekregen

Horloge via iDeal betaald en bevestiging van de bestelling op de mail gehad. Daarna geen updates of reacties meer gehad en geen horloge gekregen... daar gaat 150€...

Onbetrouwbare zaak dit. Doe jezelf een lol en koop niks!!

1 september 2024

Bestelde horloge nooit ontvangen

Horloge besteld, maar nooit ontvangen.
Enkele dagen na aankoop wel een mail gekregen, dat er iets met een extern verzend of inpak bedrijf niet goed liep. Daarna geen reactie meer gekregen.
Bestel hier niet!!!!

3 september 2024

NIETS KOPEN

NIETS KOPEN! Horloge besteld, netjes betaald en niets geleverd gekregen. Geen enkele reactie vanuit het bedrijf, compleet onbereikbaar en nu via creditcard bedrijf bezig mijn geld terug te krijgen.

31 augustus 2024